https://www.klix.ba/vijesti/bih/fuad-ka ... /170427054
Ne valja strani investitor, al' je politika dobra....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Uprijecemo mi i u Kupu i sad protiv Radnika.sumirprimus wrote:ma ako siroki uzme kup nama tekma sa zeljom nista ne predstavlja...
cak usudio bih se reci, da nam je svakako ovde i bod dovoljan ukoliko odradimo 2 kod kuce sa direktnim konkurentima kko treba radnikom i krupom.tu 6 bodova je 90% za 4 mjesto...
al sbb kbb...
vidicemo..
Dobar mu prijedlog, nema šta.Pitar sa Kariba wrote:![]()
Ovo bi men se čini bilo zakonski nemoguće. Nije mi poznat slučaj stečaja udruženja građana. Ali dobro, Fudara je to, ekonomski mag koji je jednom tvrdio da su pozajmice nelegalan način poslovanja. Mislim da je bilo vezano za Želju. Sve mi se više čini, da ima istine u onoj priči da je kupio diplomu.Logovan wrote:Dobar mu prijedlog, nema šta.Pitar sa Kariba wrote:![]()
Daj stečaj, to je najlakše, najmanja je peglancija i to je to.
Oni kazu da ce njih zakinuti, vi da ce vas....zanimljivosumirprimus wrote:Ma ovo za vikend je vise od igre.
To je tako.
Slavko ako ima kojeg bas dragog igraca nek ga i ne uvodi u igru.![]()
Bjelica po zadatku sudi.a nije nam sudio da nas nije zakino.tako da.
Samo jako i u kost!
Pozdrav shportskim prijateljma iz zelje.
sumirprimus wrote:Jes jes..zakinuce ih, svirace im samo jedan penal umjesto dva![]()
Slavko, pazi penal![]()
U nedelju ce vama lendric da presudi- samo cemu se vi nadate- nekom 4 mj da se nesalimo nema te vi sanse kao ni Krupa ni Radnik, Jer ce Siroki da osvoji kup da mahne vam - TZ na aparatimasumirprimus wrote:ma spremte se..bice vjetrovito i motorkovito...![]()
![]()
5korpus wrote:ČELIK - MLADOST DK 1
METALLEGHE-VITEZ X
OLIMPIC - ŠIROKI B. 1
RADNIK - SARAJEVO 2
SLOBODA-ŽELJEZNIČAR X
KRUPA - ZRINJSKI 2
Mec lopta sa zrinjom bi bila ako uzmemo Slobodu + 10.000 bi bilo na Grbavici i halal im kup ako uzmemo ove dvije. znaci sloboda i zrinjaavetinja wrote:NK Čelik - FK Mladost Doboj Kakanj 1 (1:0)
FK Olimpic - NK Široki Brijeg 2 (1:2)
NK Metalleghe BSI - NK Vitez X (1:1)
FK Krupa - HŠK Zrinjski 2 (0:1)
FK Radnik - FK Sarajevo X (0:0)
FK Sloboda - FK Željezničar 2 (0:1, Lendrić) Sa pobjedom u Tuzli i protiv Zrinjskog završavamo 60% posla.
To su moje prognoze od prije sedam dana. Zrinjski se tada ne bi smio braniti kao u pretprošlom i prošlom derbiju. Onda bi čak mogli i odigrati neki remi. Ekipa bi bila opuštenija kada bi znala da ne moraju baš sve redom gaziti. Bilo kako bilo, samo jedno se očekuje.Neymar11 wrote:Mec lopta sa zrinjom bi bila ako uzmemo Slobodu + 10.000 bi bilo na Grbavici i halal im kup ako uzmemo ove dvije. znaci sloboda i zrinjaavetinja wrote:NK Čelik - FK Mladost Doboj Kakanj 1 (1:0)
FK Olimpic - NK Široki Brijeg 2 (1:2)
NK Metalleghe BSI - NK Vitez X (1:1)
FK Krupa - HŠK Zrinjski 2 (0:1)
FK Radnik - FK Sarajevo X (0:0)
FK Sloboda - FK Željezničar 2 (0:1, Lendrić) Sa pobjedom u Tuzli i protiv Zrinjskog završavamo 60% posla.
samo jos bjelica da zavrsi u tuzli i ako moze jos valjic da im "pogura" derbi i oni su sigurno viceprvaci...yasaq wrote:De malo popustite ostadosmo bez sudija.
Ivan ivanarmin071 wrote:Ognjen, Goran, Zoran,.....,.....,......, kad masina tvoja krene
lendric wrote:Zasluženo, protiv Radnika nepostojeći crveni za Stanića, a jučer nam nije dosudio penal kada je igrač Širokog u šesnaestercu igrao rukom