Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
bingov buraz

#44326 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by bingov buraz »

Da ovo zadriglo genocidno govedo nije poletio sam na FB da se hvali kako "disciplinira" Turčina ne bi se ni saznalo za ovo.Na jedan prijavljeni dođe sigurno dvadesetak neprijavljenih slučajeva.
seoBIH

#44327 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by seoBIH »

Fudo387 wrote: Nece reagovati.
Mislim, mozda i hoce, al’ uhapsice ovog naseg mrlju sto je provocir’o sa zastavom.
Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, kako je navedeno, danas su uhapsili osobu R. M. (1988), za kojeg je u javnosti utvrđeno da se radi o Renatu Marjanoviću, zbog postojanja osnova sumnje da je jučer na otpadu sekundarnih sirovina u Prijedoru, počinio krivična djela "zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje“ i "tjelesna povreda“ na štetu tridesetdevetogodišnjeg Hodžića.

Sve dalje mjere i radnje prema osobi lišenoj slobode poduzimat će se u saradnji sa postupajućim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, saopćeno je iz MUP-a RS.
Fudo387

#44328 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Fudo387 »

seoBIH wrote:
Fudo387 wrote: Nece reagovati.
Mislim, mozda i hoce, al’ uhapsice ovog naseg mrlju sto je provocir’o sa zastavom.
Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, kako je navedeno, danas su uhapsili osobu R. M. (1988), za kojeg je u javnosti utvrđeno da se radi o Renatu Marjanoviću, zbog postojanja osnova sumnje da je jučer na otpadu sekundarnih sirovina u Prijedoru, počinio krivična djela "zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje“ i "tjelesna povreda“ na štetu tridesetdevetogodišnjeg Hodžića.

Sve dalje mjere i radnje prema osobi lišenoj slobode poduzimat će se u saradnji sa postupajućim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, saopćeno je iz MUP-a RS.
E dobro je, reagovali su.
Izvinjavam se mupu i tuzilastvu.
Maraschino

#44329 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Maraschino »

mO k3 wrote:
_Scarlett_ wrote::lol:

Samo sam cekala prvu bosnjacku balijsku brigadu da relativizira :lol:
Pa vidi kada nalete dva debila jedan na drugoga , eto sta ispadne ... jednio veliko sranje

Zna gdje zivi i on se nasao da talasa
cime, grbom drzave u kojoj zivi?
Maraschino

#44330 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Maraschino »

Banksy wrote: Mrcina jedna, fuj... I koliko njih ovakve stvari i ne prijavi, a dožive ih. Strašno.
A tek stižu generacije odrasle devedesetih.
Upravo sam to htio da napisem ali mi se omaklo.

Mislim da ni ovaj slucaj ne bi bio prijavljen da se ovaj nije pofalio na fb sa snimkom...a stizu generacije ovako nepismene i zadrte.
Maraschino

#44331 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Maraschino »

pemanapemani wrote:Otkad sam vidio snimak nisam nikako dobro. Razmisljam kako bih postupio na mjestu covjeka.

Jos najgore od svega, ne bi se ni saznalo za maltretiranje da cetnicki debil to nije stavio na facebook. :(
Isti sam takav.
Divim se ovom covjeku ali ga i razumijem. Prodjes jednu torturu, kroz glavu ti prolaze svi oni pobijeni u Kozarcu i Prijedoru i sada ti opet zivot visi o koncu od nekog kretena.
Za sebe ne bi mogao garantovati kada znam kakav mi je fitilj ali mislim da jedan od nas dvojice danas ne bi bio medju zivima. Ne zbog njegovih udaraca nego vise zbog onog ponizenja na koje ga prisiljava.
mO k3

#44332 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mO k3 »

Fudo387 wrote:
mO k3 wrote:
animus wrote:Kakva glupa prica. Ne mogu vjerovati. Trebamo mi iz FBiH šutiti na ovakve ispade i praviti se da se ne desavaju da bi povratnicima bilo bolje. Vrhunac je kada ovog naseg povratnika pokusaju izjednaciti sa cetaljom. I jos ga nazove lik debilom koji je izazvao belaj. Ubij se bolje ti je sa takvim razmišljanjem.
a ko je rekao da je izazvao bosnjo??

Dacu ti adresu od Marjanovica , hoces li ga ici posjetiti??
Imas od mene 500 euro ako ga premlatis
Nagrada je raspisana.
Mog’o si to kemura malo podebljat, al haj sad.
Još mi se jedan javio da dodaje 500 euro , sta je sa tobom
???
Fudo387

#44333 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Fudo387 »

mO k3 wrote: Još mi se jedan javio da dodaje 500 euro , sta je sa tobom
???
Ja cu vam naci musteriju, znam ih bar trojicu koji ce to za manje para. Al’ eto kad ste djomrtni, skupi to pa javi. :lol:
Banksy

#44334 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Banksy »

Maraschino wrote:
Banksy wrote: Mrcina jedna, fuj... I koliko njih ovakve stvari i ne prijavi, a dožive ih. Strašno.

Mislim da ni ovaj slucaj ne bi bio prijavljen da se ovaj nije pofalio na fb sa snimkom...a stizu generacije ovako nepismene i zadrte.
Gledati ovakvo ponižavanje, strašnije od nasilja jer podrazumijeva strah, nemoć i sramotu, je duboko uznemirujuće. Strašno...
animus

#44335 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by animus »

Nije ovo poniženje za onog naseg covjeka nego za sve nas. Onaj snimak je izazvao vise mrznje i ponizenja nego neko ubistvo. S kim god sam pricao odgovor je bio rat ili osveta.
Ovdje malo fali da sve pukne.
video

#44336 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by video »

Ovo je gore nego ono postrojavanje djuturuma u Visegradu.
Ovom malom cetnicicu ne bih sada bio u kozi
swanfilter

#44337 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by swanfilter »

Buraz, na niskim granama smo. Kako je vec neko vrijeme, mogli bi cetnici slati svatove na Bascarasiju ponovo ...

Mada, digli su se previse. Treba ih odalamiti nekoliko puta. Mimo policije, sudstva ...
Skijaš

#44338 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Skijaš »

Banksy wrote:
Maraschino wrote:

Gledati ovakvo ponižavanje, strašnije od nasilja jer podrazumijeva strah, nemoć i sramotu, je duboko uznemirujuće. Strašno...
Na snimku je presjek politickih odnosa na relaciji Dodik - Sarajevo.
Banksy

#44339 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Banksy »

Skijaš wrote:
Banksy wrote: Gledati ovakvo ponižavanje, strašnije od nasilja jer podrazumijeva strah, nemoć i sramotu, je duboko uznemirujuće. Strašno...
Da, odlično zapažanje.
Drago mi je što te vidim. :thumbup:
video

#44340 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by video »

I meni da "ga citam" :thumbup:
Fudo387

#44341 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Fudo387 »

Banksy wrote:
Skijaš wrote:
Banksy wrote: Gledati ovakvo ponižavanje, strašnije od nasilja jer podrazumijeva strah, nemoć i sramotu, je duboko uznemirujuće. Strašno...
Da, odlično zapažanje.
Kazem vam ja, cuvaj te one zahirovice i hatice ko oci u glavi, zlu ne trebalo.
Skijaš

#44342 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Skijaš »

Fudo387 wrote:
Banksy wrote:
Skijaš wrote:
Da, odlično zapažanje.
Kazem vam ja, cuvaj te one zahirovice i hatice ko oci u glavi, zlu ne trebalo.
Sarajevu treba odlucnosti i principa a ne manekenstva i folklora. Jedan je Pedja Kojovic vrijedniji Sarajevu nego svi Centrotransovi autobusi puni raznih Zahirovica.
Fudo387

#44343 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Fudo387 »

Skijaš wrote:
Sarajevu treba odlucnosti i principa a ne manekenstva i folklora. Jedan je Pedja Kojovic vrijedniji Sarajevu nego svi Centrotransovi autobusi puni raznih Zahirovica.
Pajest, za federalnog dnevnika, vrjedniji je.
_Scarlett_

#44344 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by _Scarlett_ »

Eo, Kojovic bi ovog natjero da ne uradi ovo :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne bi ni Bakir da se razumijemo.

U tome je tragedija. Ne bi niko. Jer smo mi Bosnjaci toliko sjebani da mislimo da ili moramo da budemo ISILovci ili komunisti da bismo nekom bili kako treba.
NeDirajSirotinju

#44345 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by NeDirajSirotinju »

Ne daju oni bosanstvu da primiriše u RS, suzbijaju na svaki mogući način, ni jedan legalni grb ne može proći tamo. Ramiz Salkić govori da je do sistema, a ja kažem da trebamo sistemski da odgovorimo. Nemamo efektivnu kontrolu u RS-u, nemaju ni Srbi na Kosovu, ali šiptari mnogo problema s njima imaju.
Skijaš

#44346 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Skijaš »

_Scarlett_ wrote:Eo, Kojovic bi ovog natjero da ne uradi ovo :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne bi ni Bakir da se razumijemo.
Ako vidis dosljednijeg od Pedje, ti ga slobodno imenuj.
U tome je tragedija. Ne bi niko. Jer smo mi Bosnjaci toliko sjebani da mislimo da ili moramo da budemo ISILovci ili komunisti da bismo nekom bili kako treba.
Tragedija je da ti razmisljas u okviru tog kalupa mi Bosnjaci, mi Srbi, mi Hrvati.
LBVIEW

#44347 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by LBVIEW »

.
Last edited by LBVIEW on 12/03/2019 23:44, edited 1 time in total.
LBVIEW

#44348 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by LBVIEW »

mO k3 wrote:
animus wrote:Bosnjak se nasao pametan da stavi zastavu BiH na svoj auto u svojoj drzavi. Koji debil i bezobraznik. Nek mu je ceto ocitao lekciju. Jesi li sad zadovoljan?
Lako je nesto pricati kada ne zivis u manjem entitetu , lako je vama u federaciji lajati tako i pojedini iz dijaspore ....

Tezak je zivot povratnika
A jel' tezak zivot Srba povratnika u Federaciji?
Da ih nije neko napao kad su proslavljali Bozic, sve sa badnjacima u traktorskoj koloni u Kjucu, Sanskom Mostu...? Mozda je trebalo da budemo egal?
Last edited by LBVIEW on 12/03/2019 23:49, edited 2 times in total.
LBVIEW

#44349 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by LBVIEW »

славянин wrote:De jure naravno povratnik ima svako pravo da stavlja zastavu gdje oce - medjutim de facto - sta bi se desilo da se voza neko po Sarajevu sa 4s na kombiju ? Ne pravim pararelu izmedju simbola i obiljezija ali za vecinu Srba zastava sa ljiljanima = kao Bosnjacima zastava sa 4s....
Eno Srbi, sve sa badnjacima na traktorima, srpskim zastavama za Bozic zakrcili Kljuc i Sanski Most, i niko ih nije ni pogledao. Ne rise!
славянин

#44350 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by славянин »

LBVIEW wrote:
славянин wrote:De jure naravno povratnik ima svako pravo da stavlja zastavu gdje oce - medjutim de facto - sta bi se desilo da se voza neko po Sarajevu sa 4s na kombiju ? Ne pravim pararelu izmedju simbola i obiljezija ali za vecinu Srba zastava sa ljiljanima = kao Bosnjacima zastava sa 4s....
Eno Srbi, sve sa badnjacima na traktorima, srpskim zastavama za Bozic zakrcili Kljuc i Sanski Most, i niko ih nije ni pogledao. Ne rise!
Necu se spustati na tvoj "ja sam iz grada dakle ja sam graDZanin" nivo diskusije - ali de ako moze da igdje vidim snimak toga ili da tebi vjerujem da je kolona sa Srpskim zastavama prosla kroz Sanski Most i Kljuc.
Locked