Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
mO k3

#44301 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mO k3 »

animus wrote:Bosnjak se nasao pametan da stavi zastavu BiH na svoj auto u svojoj drzavi. Koji debil i bezobraznik. Nek mu je ceto ocitao lekciju. Jesi li sad zadovoljan?
Lako je nesto pricati kada ne zivis u manjem entitetu , lako je vama u federaciji lajati tako i pojedini iz dijaspore ....

Tezak je zivot povratnika
_Scarlett_

#44302 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by _Scarlett_ »

General War wrote:
_Scarlett_ wrote:Vidite li apsurda?

Cak i na ovakvoj vijesti, na cistom napadu Srbina u Republici Srpskoj na povratnika, mi diskutujemo o odgovornosti napadnutog Bosnjaka za to :lol:

Zamislite kad bi to bila tema na srpskim forumima poslije napada Bosnjaka na sarajevskog Srbina? "Trazio belaj ovaj, naletio retard na retarda".

Kako je moguce da smo ovoliko lobotimirana kao nacija? Kako smo postali ovakvi?
:-)
Ja ne znam sta cekas, eno prijedora nije daleko, pusku i zastavu u ruke i deri...sacemo i mi za tobom :D
jbt, sta hoces, zato sto je neko bosnjak ili srbin da to treba da bude mjerilo krivice?
Samo dokazujes da ima retardiranih na svim stranama, samo treba povod.
Ja sam zivjela u posljeratnoj Republici Srpskoj 9 godina. I uvijek ljudi iz trokutistana (Sarajevo-Zenica-Tuzla) koji nikada nisu zivjeli medju Srbima u RSu meni govore kako Srbi "zapravo" misle. Da je "generalizacija" reci da je to jedno izuzetno radikalizovano drustvo, da su Bosnjaci i Srbi na istom nivou sto se tice sovinizma i nacionalne mrznje tice.

Uvijek, ali uvijek mi to govore ljudi koji zive iskljucivo medju Bosnjacima i nekih 10ak posto "podobnih" Hrvata i Srba, u vecinskim bosnjackim gradovima.

Naravno, kad kazem, "treba biti realan i oprezan", onda je "haj ti pusku u ruke i pobij Srbe" :-)

Rekoh, narod za posmatranje.
mO k3

#44303 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mO k3 »

a zivjela si ....
animus

#44304 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by animus »

Kakva glupa prica. Ne mogu vjerovati. Trebamo mi iz FBiH šutiti na ovakve ispade i praviti se da se ne desavaju da bi povratnicima bilo bolje. Vrhunac je kada ovog naseg povratnika pokusaju izjednaciti sa cetaljom. I jos ga nazove lik debilom koji je izazvao belaj. Ubij se bolje ti je sa takvim razmišljanjem.
mO k3

#44305 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mO k3 »

animus wrote:Kakva glupa prica. Ne mogu vjerovati. Trebamo mi iz FBiH šutiti na ovakve ispade i praviti se da se ne desavaju da bi povratnicima bilo bolje. Vrhunac je kada ovog naseg povratnika pokusaju izjednaciti sa cetaljom. I jos ga nazove lik debilom koji je izazvao belaj. Ubij se bolje ti je sa takvim razmišljanjem.
a ko je rekao da je izazvao bosnjo??

Dacu ti adresu od Marjanovica , hoces li ga ici posjetiti??
Imas od mene 500 euro ako ga premlatis
animus

#44306 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by animus »

mO k3 wrote:
_Scarlett_ wrote::lol:

Samo sam cekala prvu bosnjacku balijsku brigadu da relativizira :lol:
Pa vidi kada nalete dva debila jedan na drugoga , eto sta ispadne ... jednio veliko sranje

Zna gdje zivi i on se nasao da talasa
Samo da ti ponovim sta si napisao
славянин

#44307 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by славянин »

De jure naravno povratnik ima svako pravo da stavlja zastavu gdje oce - medjutim de facto - sta bi se desilo da se voza neko po Sarajevu sa 4s na kombiju ? Ne pravim pararelu izmedju simbola i obiljezija ali za vecinu Srba zastava sa ljiljanima = kao Bosnjacima zastava sa 4s....
animus

#44308 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by animus »

Hvala ti za 500 eura nagrade ali bi ti preporucio da to posaljes nekome ko ce to iskoristiti da se pripremi za sranje koje nas ceka.
animus

#44309 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by animus »

славянин wrote:De jure naravno povratnik ima svako pravo da stavlja zastavu gdje oce - medjutim de facto - sta bi se desilo da se voza neko po Sarajevu sa 4s na kombiju ? Ne pravim pararelu izmedju simbola i obiljezija ali za vecinu Srba zastava sa ljiljanima = kao Bosnjacima zastava sa 4s....
Sta ti bolan pricas. Covjek stavio zvanicnu varta zastavu koju bi svi trebali postovati. Niko ne spominje ljiljane.
_Scarlett_

#44310 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by _Scarlett_ »

славянин wrote:De jure naravno povratnik ima svako pravo da stavlja zastavu gdje oce - medjutim de facto - sta bi se desilo da se voza neko po Sarajevu sa 4s na kombiju ? Ne pravim pararelu izmedju simbola i obiljezija ali za vecinu Srba zastava sa ljiljanima = kao Bosnjacima zastava sa 4s....
A zamisli, da je neki Bosnjak radio sarajevskom Srbinu ono sto je ovaj radio Bosnjaku, oni koji optuzuju Bosnjaka za "provokacije" bi odmah branili tog Srbina sa 4s i rekli kako je Sarajevo "Teheran" i netolerantno mjesto za Srbe :-)

Da ne ulazim u to o kakvom se gradu radi i sta se sve desilo Bosnjacima prije manje od 30 god tamo.

Mi nismo narod. Mi smo sprdacija.
славянин

#44311 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by славянин »

animus wrote:
Sta ti bolan pricas. Covjek stavio zvanicnu varta zastavu koju bi svi trebali postovati. Niko ne spominje ljiljane.
Moja greska - pretpostavio sam da se radi o zastavi sa ljiljanima ....
General War

#44312 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by General War »

animus wrote:Hvala ti za 500 eura nagrade ali bi ti preporucio da to posaljes nekome ko ce to iskoristiti da se pripremi za sranje koje nas ceka.
Za Baklavu mozda?

_Scarlett_

#44313 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by _Scarlett_ »

Dragan Bursac odlican: "Izvinite se Srbima sto su vas ubijali u Prijedoru".

Bosnjaci iz trokutistana: svi smo isti ba, s'a je covjek provocirao
seoBIH

#44314 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by seoBIH »

animus wrote:Bosnjak se nasao pametan da stavi zastavu BiH na svoj auto u svojoj drzavi. Koji debil i bezobraznik. Nek mu je ceto ocitao lekciju. Jesi li sad zadovoljan?
:lol: :lol: ja otisao jednom u I. Sarajevo, a bio u sorcu sa grbom BIH. Sakrivao sam ga rukom, jbga takvo nam stanje, takva nam svijest :bih:
seoBIH

#44315 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by seoBIH »

animus wrote:Hvala ti za 500 eura nagrade ali bi ti preporucio da to posaljes nekome ko ce to iskoristiti da se pripremi za sranje koje nas ceka.
A koje sranje nas ceka?
Banksy

#44316 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Banksy »

Maraschino wrote:

Ulazimo u zavrsnu fazu raspada sistema.
Napad na povratnike u genocidnom brlogu i ovakvo ponasanje u 21.vijeku vodi samo sukobu. Dodikova diktatura podpomognuta represijom D.Lukaca polako dozivljava svoj vrhunac.
Ovo je sramno i ponizavajuce za svakog covjeka i drzavu. Ne ocekujem od fashistickog i totalitarnog rezima da ista poduzmu po ovom slucaju. Ljudima koji su prezivjeli jedan pakao i hrabro se vratili, otvorili biznise i debelo placaju porez pa i tu fashisticku policiju ne zasluzuju ovo sto im se desava.
Pa je li moguce da momak jos spominje da imaju grupu? Cemu ce sluziti te grupe nego da zastrasuju i maltretiraju povratnike i neistomisljenike.

...u genocidnom brlogu nista novo, stvari se ponavljaju. Ovako je TV ekipa tjerala Srebrenicane da daju izjave dok im oruzje visi iznad glave...a sada se vi vratite na teme ''ciji je veci''.
Mrcina jedna, fuj... I koliko njih ovakve stvari i ne prijavi, a dožive ih. Strašno.
A tek stižu generacije odrasle devedesetih.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#44317 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by _BataZiv_0809 »

Boze sacuvaj :( tacno se vrate sjecanja na sminke iz rata sa iznudjenim izjavama :(
moa

#44318 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by moa »

славянин wrote:
animus wrote:
Moja greska - pretpostavio sam da se radi o zastavi sa ljiljanima ....
Pa eto ti cetnici hodaju po Visegradu sa 4s, a znamo sta je bilo u Visegradu, Prijedoru, Srebrenici. Drugo ljiljani su priznata zastava tako da ne vidim opet neke veze sa zastavom 4s i ljiljana. Skim ja zivim, koja stoka i primitivci.
animus

#44319 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by animus »

seoBIH wrote:
A koje sranje nas ceka?
Isto sranje kao prije 20 i nesto godina. Vjerovatno si bio mali kad se to desavalo. Ove scene su uvod. Sve ce poceti na Kosovu a zavrsiti kod nas. Oni se spremaju na neminovni rasplet. Samo budale to ne vide.
славянин

#44320 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by славянин »

@moa pa rade to u mjestima gdje su vecina - ja govorim o trenutnoj situaciji a ne o proslosti.Zasto te spodobe sto su ****** po visegrade isto to ne pokusaju u Zenici,Visokom ili slicno .

Nikakve ja poveznice obiljezija i zastava ne postavljam nego tvrdim da je za Srbe zastava sa ljiljanima otprilike isto osjecanje budi kao Bosnjacima zastava sa 4s ... ne govorim iz kojih razloga nego samo da zbog nacionalizma i mrznje “tudji” simboli se gledaju prilicno isto..
Fudo387

#44321 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Fudo387 »

mO k3 wrote:
animus wrote:Kakva glupa prica. Ne mogu vjerovati. Trebamo mi iz FBiH šutiti na ovakve ispade i praviti se da se ne desavaju da bi povratnicima bilo bolje. Vrhunac je kada ovog naseg povratnika pokusaju izjednaciti sa cetaljom. I jos ga nazove lik debilom koji je izazvao belaj. Ubij se bolje ti je sa takvim razmišljanjem.
a ko je rekao da je izazvao bosnjo??

Dacu ti adresu od Marjanovica , hoces li ga ici posjetiti??
Imas od mene 500 euro ako ga premlatis
Nagrada je raspisana.
Mog’o si to kemura malo podebljat, al haj sad.
pemanapemani

#44322 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by pemanapemani »

Otkad sam vidio snimak nisam nikako dobro. Razmisljam kako bih postupio na mjestu covjeka.

Jos najgore od svega, ne bi se ni saznalo za maltretiranje da cetnicki debil to nije stavio na facebook. :(
seoBIH

#44323 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by seoBIH »

animus wrote:
seoBIH wrote:
A koje sranje nas ceka?
Isto sranje kao prije 20 i nesto godina. Vjerovatno si bio mali kad se to desavalo. Ove scene su uvod. Sve ce poceti na Kosovu a zavrsiti kod nas. Oni se spremaju na neminovni rasplet. Samo budale to ne vide.
Izvini, ali je li ti pises iz BIH ili iz inostranstva?
славянин

#44324 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by славянин »

pemanapemani wrote:Otkad sam vidio snimak nisam nikako dobro. Razmisljam kako bih postupio na mjestu covjeka.

Jos najgore od svega, ne bi se ni saznalo za maltretiranje da cetnicki debil to nije stavio na facebook. :(
da vidimo sada oce li policija i tuzilastvo reagovati... prijetnje,nanosenje tjelesnih ozlijeda,sirenje nacionalne mrznje... za primjer bi trebao jedno 3 godine da otkine ova seljacina.
Fudo387

#44325 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Fudo387 »

славянин wrote:
pemanapemani wrote:Otkad sam vidio snimak nisam nikako dobro. Razmisljam kako bih postupio na mjestu covjeka.

da vidimo sada oce li policija i tuzilastvo reagovati... prijetnje,nanosenje tjelesnih ozlijeda,sirenje nacionalne mrznje... za primjer bi trebao jedno 3 godine da otkine ova seljacina.
Nece reagovati.
Mislim, mozda i hoce, al’ uhapsice ovog naseg mrlju sto je provocir’o sa zastavom.
Locked