helem eto

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

ja ubo i juče i danas...večeras kec na MalmeŠveđanin wrote:Sumnjam da je iko išta zaradio, svi se istrošili.. da li postavljati tipove za hokej noćas ili ne..![]()
duminjo wrote:Leverkuzen - benfika preko 3 žuta
Arsenal - galata preko 3 žuta
Arsenal h1
Real h2
Sarajevo 1
11.6
duminjo wrote:Arsenal 1X
Real 2
Bazel-liverpool zbroj golova drugo poluvrijeme 1+
1.65
Jebite se grci.. Joj kakve je supacke golove Malmö dao
golman wrote:ja juče rekoh za Malme,ali niko me ne sluša....
Daryl Dixon wrote:Nemoj nane tiŠveđanin wrote:Sumnjam da je iko išta zaradio, svi se istrošili.. da li postavljati tipove za hokej noćas ili ne..![]()
...pa kad igra raja ove kornere...čuj 5 ili 6 kornera???Ljakan wrote:Daryl Dixon wrote:Nemoj nane tiŠveđanin wrote:Sumnjam da je iko išta zaradio, svi se istrošili.. da li postavljati tipove za hokej noćas ili ne..![]()
![]()
sta je ovo ne moze se nista pogodit,posusje zavladalo...
posluso te ja, i sebe za Baselgolman wrote:ja juče rekoh za Malme,ali niko me ne sluša....
Prdimahovina.Partijaner wrote:[b]Leverkusen.Benfica vise od 2,5 ( 1,75 )
Wolves-Huddersfield vise od 2,5 ( 1,85 )
Manta-Barcelona SC 2 ( 1,80 )
Monarcas-Pachuca vise od 2,5 ( 2,00 )
Estudaintes de Merida-Trujillanos FC 2 ( 2,35 ) ili vise od 2,5 ( 2,10 )[/b]
Sa srecom.

potpisujemDaryl Dixon wrote:@prdimahovina13
Brate bezveze se zamaraš glupostima, još jednom ću ti reći iskreno, nema para dok ne zasučeš rukave realno, jedino tad ćeš imati sigurne izvore sredstava.. A ovako odigraj par parova ulozi koliko mislis da je dovoljno i nadaj se. Onako kad ti neko posalje 2-3 para "sigurica" i ti ulozis bruku para i padnes - mozes mu se samo mame naje*ati a ovako kad sam odigras sebe krivis kad padnes i ne ulazes toliko puno kao sto bi ti neko dao laznu nadu. Mislim možeš ti slobodno dati pare tim neznancima - radi kako hoces javi nam konacan ishod sta je bilo, jesi li zgrnuo sta para i posalji da ti mi analiziramo te parove sto ti ih oni budu slaliSretno!
He he pa znam potpisujem i ja...mene samo strah da me odma ne opale po usima tj uplatim pare a ono prevara uzmu lovu usute se a parove koje vjesaju po stranici stavljaju nakon sto su dogadaji zavrseni i tako navlace raju..realno gledano ovo mi izgleda jedini nacin nacin na koji bi mogo ostetit kladionicu a to mi je zelja...mislio sam da postoji neko ko ima iskustvo sa istim sranicama..golman wrote:potpisujemDaryl Dixon wrote:@prdimahovina13
Brate bezveze se zamaraš glupostima, još jednom ću ti reći iskreno, nema para dok ne zasučeš rukave realno, jedino tad ćeš imati sigurne izvore sredstava.. A ovako odigraj par parova ulozi koliko mislis da je dovoljno i nadaj se. Onako kad ti neko posalje 2-3 para "sigurica" i ti ulozis bruku para i padnes - mozes mu se samo mame naje*ati a ovako kad sam odigras sebe krivis kad padnes i ne ulazes toliko puno kao sto bi ti neko dao laznu nadu. Mislim možeš ti slobodno dati pare tim neznancima - radi kako hoces javi nam konacan ishod sta je bilo, jesi li zgrnuo sta para i posalji da ti mi analiziramo te parove sto ti ih oni budu slaliSretno!