todd_smith wrote:A da vam zenski fotograf pridje odmah bi krenule bez pitanja
A ono lezba neka, ko vas ne zna, povrsne do bola
![]()
Nego, preimenujte temu u "Muskarci se nabacuju zenama ?", po sadrzaju vise na to lici.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
todd_smith wrote:A da vam zenski fotograf pridje odmah bi krenule bez pitanja
![]()
pa onda mogu komotno jos jedan rebranding uraditi i forum nazvati takoDarkstorm wrote:todd_smith wrote:A da vam zenski fotograf pridje odmah bi krenule bez pitanja
![]()
![]()
![]()
Nego, preimenujte temu u "Muskarci se nabacuju zenama ?", po sadrzaju vise na to lici.
Zezas?zoomba wrote:ovde su se samo zene skontale
Zo chruzoomba wrote:ovde su se samo zene skontale
kupi skalamerijudječak sa šibicama wrote:Zezas?zoomba wrote:ovde su se samo zene skontale
ako je istina, stavljam u avatar papirnu vrecu na glavi, u ime svih muskaraca foruma!
supercali wrote:pa muskarci se nabacuju zenama i u crnoj hronici a kamoli ovdje
veza, medena...zoomba wrote:koja vas forumasica privlaci ?
pa sta cu kad samo vidim tepaju jedna drugoj i nesto se cmakaju ko bajagi...dječak sa šibicama wrote:Daj zumba, imaj milosti, samo sipas so na ranu
Najgore sto ti se u zivotu moze desiti je da ti supruga postane lezbejka, tvojom "zaslugom"... i na forumu, da forumasice postanu lezbejke, zbog radi forumasa![]()
Hu iz ju?Darkstorm wrote:supercali wrote:pa muskarci se nabacuju zenama i u crnoj hronici a kamoli ovdje
Kako ko.
Inace, bila je kvota 1,01 da ce supercali ili ova iznad prvi odgovoriti.
zoomba wrote:pa sta cu kad samo vidim tepaju jedna drugoj i nesto se cmakaju ko bajagi...dječak sa šibicama wrote:Daj zumba, imaj milosti, samo sipas so na ranu
Najgore sto ti se u zivotu moze desiti je da ti supruga postane lezbejka, tvojom "zaslugom"... i na forumu, da forumasice postanu lezbejke, zbog radi forumasa![]()

Umires?!?! Bom' ces duuuugo umiratidječak sa šibicama wrote:Naravno, svima je jasno da ja nisam jedini forumas koji umire od zelje da vidi dvije tri forumasice u akciji... mislim ovo, cmakanje i to![]()
![]()
![]()
Mislim da to uvijek bolje izgleda u mašti nego u stvarnosti. Velika očekivanja su u pitanjudječak sa šibicama wrote:Naravno, svima je jasno da ja nisam jedini forumas koji umire od zelje da vidi dvije tri forumasice u akciji... mislim ovo, cmakanje i to![]()
![]()
![]()