Druze, vjerovatno se nismo razumjeli. Ja sam siguran da je u tom periodu, na potezu izmedju 2 i 3 mosta, negdje oko one nove zgrade kod Studentskog doma, postojala poprecna brana na Babinoj rijeci i dobro je se sjecam.ExNihilo wrote:Nije._BataZiv_0809 wrote:Joj ja bih se smio zakleti da je ta brana postojala do unazad 6-7 godina. Doduse nisam se nikad tu kupao zbog moje sklonosti ka alergijama svih vrsta i oblika, ali Crkvicanin sam i imam obicaj setati oko Babine![]()
Mi u zadnje vrijeme praktikujemo sjedenje u koritu rijeke. Lagano se gajbuša hladi u potoku sto ostane od Babine, malo kotlic, sto i stoice i pola zgrade se skupi
Evo zvao sam maksuz i jednog komsiju koji svakodnevno seta oko Babine i on kaze da jest bila, ali ta o kojoj vi govorite je bila dosta veca i posjecena kao osrednji bazen.
P.S. Ovo za Arenu i dilemu Dragana/Fajt spektakl-mislim da jednostavno vise ljudi gotivi muziku od borilackog sporta (mada meni ovo vise lici na nasilje) i to je to.
Licno nisam isao ni na jedno, jer nije moj tip zabave, ali se za humanitarne dogadjaje po defaultu kupuju karte