koliko god da su anamooni bestijalni i nenormalni, vi anamoovi ste perfidne mutikaše, uljuljkane u svoje idiotsko autokolonijalno kopnjenje i kretenizaciju i nema ništa loše u tome da vas se sve skupa mrzi. I možda je bolje da vjrujete u svoje laži, jer bez njih, jedino što bi vam preostalo je da se ubijete, a možda ćete to i učiniti onda kad vam postane dosadno, onda kada ne bude više nekoga dovoljno ludoga, dovoljno spremnog na rat protiv sebe, da vam protiv njih govori. I tako sam sretan sada na svom putu za Njemačku, đe će se slagat cigle, paketi, čuvat djeca, ali opet imati toliko koliko je dovoljno, biti dovoljno sretan i toliko ispunjen, da vas i jedne i druge, nikada više ne vidim...
Federalna televizija
Moderator: anex
-
m_l
#4426 Re: Federalna televizija
A, 'vako je prije nepunu godinu pisao na forumu, ja pomislih ode i on u civilizaciju. Al' ne da mu se pobjec' od anamoovih
- RIZVA
#4427 Re: Federalna televizija
Može sad prodavati ulaznice kod kusturice za andricgrad i pucati čvarke
- It_is_a_Leclerc
#4428 Re: Federalna televizija
Progon ideološki nepoćudnih novinara popraćen gromoglasnim aplauzima bošnjačke javnosti uistinu dokazuje kako, ma koliko mi o sebi mislili kao o kosmopolitima, a o našoj sredini kao tolerantnoj i multietničkoj, mi zaista idemo u pravcu (ili smo, pak, već odavno tamo ?!) formiranja monolitne matrice javnog djelovanja, neke vrste Kingove kupole, izvan koje su svi izdajnici, četnici, salonci i ostali nepravovjerni individualci, a kojima se unisono uskraćuje pravo na javni posao, na zastupanje i promovisanje svojih stavova u sredini koju smatramo svojima.
Takva je trenutno Republika Srpska, naprimjer. A, sudeći po klasičnoj ideološkoj hajci na nekog Vuka Bačanovića, čini se da bi i Bošnjaci voljeli takav sistem u svojoj avliji.
Takva je trenutno Republika Srpska, naprimjer. A, sudeći po klasičnoj ideološkoj hajci na nekog Vuka Bačanovića, čini se da bi i Bošnjaci voljeli takav sistem u svojoj avliji.
-
kakavdanakneiskustvu
- Ned071
#4430 Re: Federalna televizija
Progon? Tjera ga neko iz stana, s posla, pere ga u medijima, ne da mu hljeb? Nista od toga. Radio je na 20 mjesta i s svakog izletio ko airbag. Svojom krivicom.... Kakav bolan progon... Konj koji nit je plaho duhovit ni pametan. Samo mali seronja koji je umislio da je bitan..It_is_a_Leclerc wrote:Progon ideološki nepoćudnih novinara popraćen gromoglasnim aplauzima bošnjačke javnosti uistinu dokazuje kako, ma koliko mi o sebi mislili kao o kosmopolitima, a o našoj sredini kao tolerantnoj i multietničkoj, mi zaista idemo u pravcu (ili smo, pak, već odavno tamo ?!) formiranja monolitne matrice javnog djelovanja, neke vrste Kingove kupole, izvan koje su svi izdajnici, četnici, salonci i ostali nepravovjerni individualci, a kojima se unisono uskraćuje pravo na javni posao, na zastupanje i promovisanje svojih stavova u sredini koju smatramo svojima.
-
ime_kojeg_nema
#4431 Re: Federalna televizija
Vuk je frustrirani egocentrik nesposoban da se kontroliše. Nema veze sa četništvom i srpskim nacionalizmom.
-
StupskaBitanga
#4432 Re: Federalna televizija
Politički progon i tako te rečenice
RTRS ga zaista ceka u zagrljaj a onda dolaze hvalospjevi o Dodiku.
RTRS ga zaista ceka u zagrljaj a onda dolaze hvalospjevi o Dodiku.
- dulekrele
#4433 Re: Federalna televizija
Evo ovdje ako imas dobar zeludackaranana wrote:A gdje citate to sto ovaj pise?
http://novi.ba/clanak/73672/vuk-bacanov ... n-od-tvoga
- agent_zero
#4434 Re: Federalna televizija
Lik je ogavan, meni samo nije jasno kako je osoba s takvim nakaradnim i bolesnim svjetonazorima uopšte mogla dobiti posao u javnim medijima? Da ne govorim u gimnaziji?

- video
#4435 Re: Federalna televizija
Da vidis jade kako skrece pogled, ni u oci pogledati ne smije od svog poganluka, fakinluka i nazovi intelektulanog izricajaNed071 wrote:Progon? Tjera ga neko iz stana, s posla, pere ga u medijima, ne da mu hljeb? Nista od toga. Radio je na 20 mjesta i s svakog izletio ko airbag. Svojom krivicom.... Kakav bolan progon... Konj koji nit je plaho duhovit ni pametan. Samo mali seronja koji je umislio da je bitan..It_is_a_Leclerc wrote:Progon ideološki nepoćudnih novinara popraćen gromoglasnim aplauzima bošnjačke javnosti uistinu dokazuje kako, ma koliko mi o sebi mislili kao o kosmopolitima, a o našoj sredini kao tolerantnoj i multietničkoj, mi zaista idemo u pravcu (ili smo, pak, već odavno tamo ?!) formiranja monolitne matrice javnog djelovanja, neke vrste Kingove kupole, izvan koje su svi izdajnici, četnici, salonci i ostali nepravovjerni individualci, a kojima se unisono uskraćuje pravo na javni posao, na zastupanje i promovisanje svojih stavova u sredini koju smatramo svojima.
Htjedoh mu sta "reci", pa se prokontam, nemam toalet papira uza se a i cenifa je bila poodaleko.
Jad jadni
- karanana
#4436 Re: Federalna televizija
valjda je dobio nogu. za ptpc spreman. mozda se posexa sa biljom. dolazi zahladjenje.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4437 Re: Federalna televizija
Razocarala me Bilja.karanana wrote:valjda je dobio nogu. za ptpc spreman. mozda se posexa sa biljom. dolazi zahladjenje.
- dulekrele
#4438 Re: Federalna televizija
Kada se pojavio bio je pravi srbin koji kritikuje sve sto nije dobro u rs. e sad vuk dlaku mijenja ali cud nikad. Pokazao svoje pravo lice.dulekrele wrote:Evo ovdje ako imas dobar zeludackaranana wrote:A gdje citate to sto ovaj pise?
http://novi.ba/clanak/73672/vuk-bacanov ... n-od-tvoga
- Donnie Smith
#4439 Re: Federalna televizija
Kontam, odoh ja Vuka maknuti s liste FB prijatelja, pa vidim, i dalje imamo oko 40 zajedničkih frendova, niko ga ne miče, pa neću ni ja. Pratim razvoj situacije
Nekako mi se čini da je on samo neshvaćen lik, do nas je nije do Vuka
Nekako mi se čini da je on samo neshvaćen lik, do nas je nije do Vuka
- Dasi
#4440 Re: Federalna televizija
Zastranio lik opasno, a vazda je i bio cudak.Fejsbuk status je glasio: „Kako vas mrzim sarajevski go*nari, koliko ste go*ana s*ali, a sad... pa možete cijelo Sarajevo ispresijecati sa ovim grobničastim mapama RS-a, postigli ste samo da propustite sve vozove i da je RS danas multietničkija nego Sarajevo ikada u svojoj istoriji. U srcu mom samo je jedan dom.“
Bačanović je za Frontal izjavio da je on u ovom statusu kritikovao percepciju „multietničkog“ Sarajeva koja se pokazala kao potpuni promašaj i da se pokazalo da se jedino Republika Srpska može zvati multietničkom.
„Ja sam kritikovao zvanično Sarajevo zbog načina na koji pripremaju ono što bi bilo predstavljeno kao obilježavanje masakra u Srebrenici. To je urađeno na jedan užasno perverzan i stravičan način. Moj status zbog kojeg sam i dobio otkaz govori o tome da je Sarajevo otišlo u legendu kao jedan multietnički grad zbog samog broja Srba koji tu žive, ali i kompletna Federacija u kojoj ima svega dva i po odsto Srba. Za razliku od Sarajeva i ostatka Federacije, u Republici Srpskoj živi 14 odsto Bošnjaka i dva odsto Hrvata, pa se u tom kontekstu jedino o RS može govoriti kao o multietničkoj“, istakao je Bačanović.
On je nakon toga dobio otkaz na Federalnoj televiziji na kojoj je radio prethodnih mjesec dana, a kao opravdanje se navodi da je prekršio „etički kodeks“ FTV-a. Bačanović smatra da se ovdje radi o političkom progonu.
„Nakon toga su mi saopštili da sam prekršio nekakav etički kodeks Federalne televizije i dobio sam otkaz. Ovdje se radi o političkom progonu, a to potkrepljujem činjenicom da je portal Patria vijest o mom otkazu objavio svega pola sata nakon što se sve to izdešavalo. Radi se o tome da zvanično Sarajevo ne toleriše bilo koji drugi vid izjašnjavanja i misli uopšte, osim onog perverznog koji sami zastupaju", tvrdi Bačanović.
On je dodao i da se ovdje radi o kršenju elementarnih sloboda izražavanja
„Naravno da se ovdje radi o sprječavanju slobode govora. Pretpostavljam da će oni sada to sve predstaviti u nešto izmijenjenoj formi, ali bez obzira na sve, ja u potpunosti stojim iza svojih riječi, rekao sam to na način na koji sam rekao i to i dalje mislim“, kazao je on.
-
doktor78
#4441 Re: Federalna televizija
Puk'o je Pijani Leptir (tako nekako je glasio njegov nickname na ovom forumu) totalno. Dosta toga stoji, ali ustvrditi da je RS tolerantnija od Federacije me tjera na povraćanje.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#4442 Re: Federalna televizija
Vuk,meni se cini,se pravi budala i jedva ceka da ga neko udari,da to fino prijavi u policiji i kada bude trazio azil u neko skandinavskoj zemlji ima lijep dokaz kako mu je zivot "ugrozen" 
-
doktor78
#4443 Re: Federalna televizija
mali_milojica wrote:Vuk,meni se cini,se pravi budala i jedva ceka da ga neko udari,da to fino prijavi u policiji i kada bude trazio azil u neko skandinavskoj zemlji ima lijep dokaz kako mu je zivot "ugrozen"
Onda mu je bolje da igra na LGBT kartu, takve ne vole ni jedni, ni drugi , ni treci, povecavaju se sanse da budes b'jen
- jasko_ba
#4444 Re: Federalna televizija
Ali kakvi pacijenti su na njegovom profilu, da ne povjerujes. Mozes naci bar stotinu banovanih Klix "forumasa" i trenutnih ublehasa sa preko 20 hiljada postova. Prosto nevjerica sto se ovo desava "jadnom" Vuku. 
RTRS uber alles
RTRS uber alles
- It_is_a_Leclerc
#4445 Re: Federalna televizija
Kako rekoh - ideoloska hajka na novinara zbog javno izrecenog stava je karakteristicno za totalitarne sisteme
- insomnia78
#4446 Federalna televizija
Sve se tacnijom pokazuje ona o jednom za a drugom pod stolom
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
Last edited by insomnia78 on 14/07/2016 13:22, edited 1 time in total.
- jasko_ba
#4447 Re: Federalna televizija
Leclerc, ne dipr
Eno ti Đaković, Raspudic, Gatalo, Galijasevic i jos stotine njih koji napravise karijeru na pljuvanju "mrskog, balijskog, teheranskog" Sarajeva, a svi su rado uzimali pare od tog istog grada. Politicari i novinari, cast izuzecima, su najveca govna ovog drustvenog uredjenja zvana BiH.
-
julisiz es grant
#4448 Re: Federalna televizija
A svi su prvo krenuli sa "građanskom" pričom kad su se tek pojavili, i tako se mnogim Bošnjama, sa pamćenjem ko u komarca, uselili u srca. I sad kad su odavno pokazali pravo lice, nekima ih ne'š iz srca istjerat, kao što je slučaj sa Leklerkomjasko_ba wrote:Leclerc, ne diprEno ti Đaković, Raspudic, Gatalo, Galijasevic i jos stotine njih koji napravise karijeru na pljuvanju "mrskog, balijskog, teheranskog" Sarajeva, a svi su rado uzimali pare od tog istog grada. Politicari i novinari, cast izuzecima, su najveca govna ovog drustvenog uredjenja zvana BiH.
Mada čovjek na svim temama voli da je kontra svih, tako da mislim da više toga ima
- agent_zero
#4449 Re: Federalna televizija
Ma totalno nebitan lik da se o njemu ovoliko razglaba i da mu se pridaje ovolika pažnja i publicitet.
Neka ide u kolo sa ostalim moralnim odronima kvazinovinarstva (silni Raspudići, Gatala, Đakovići, Šušrnjari, Alispahići, Đoge, Šagolji... itd, itd.)
Neka ide u kolo sa ostalim moralnim odronima kvazinovinarstva (silni Raspudići, Gatala, Đakovići, Šušrnjari, Alispahići, Đoge, Šagolji... itd, itd.)
- karanana
#4450 Re: Federalna televizija
jebi ga...nama ne valja ovaj deba, ne valja nam gatalo, galijasevic, djakovic i drugi placenici, a anamonjima ne valjaju neki koji su vamo...ne znam....vaskovic mozda, cenic mozda...ne znam ima ih jos.