NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
nema me tamo
#4426 Re: NFL all about
Imam od juce još 150 na Philu od toga 70 posudio, al' mora se oštro igrati jer nema NFL-a do septembra 
-
RasAlGhul
#4427 Re: NFL all about
Pa to će i raditi, neće ni spomenuti Brejdija, samo da mu živac izvuče, spominjaće sve druge igrače, samo Brejdija neće, a skip će sve okrenuti na Lebrona nekako kroz priču kako je čoker u velikim trenutcimanema me tamo wrote:Jesi gledao kako Shannon govori da je još jedna u nizu prevara povreda Bradya?
Treba ga razapet sutra Shannon i samo okrenut svu negativu prema Skipu i uopšte ne priznati pobjedu NE samo da izvuce zivac od skipa
- Pitarrr82
#4428 Re: NFL all about
Nije choke, Manning stariji je choker, Blake je samo prosječni QB koji ima dobrog trenera i sistem napravljen za njega, inače ne bi ni do ovog došli...
Svejedno Jaguari imaju budućnost, samo da nadju QB.
Za Bila i Toma se nema šta reći, obojica HoF odavno...
-
RasAlGhul
#4429 Re: NFL all about
Patriote su odlično zatvorili Furneta, znali su da je Bortles rinaka teška, ali neka sada puše kitu Brejdiju po kozna koji put ih je spasionema me tamo wrote:karanana wrote:sa brejdijem, ovaj tim uzima superbowl. bez brejdija i recimo sa bortlesom, sve ostalo isto, ovaj tim ne ulazi ni u playoff. isto ko i packersi, sa rogersom 10-6 i kandidati za sampiona, bez rogersa 6-10.
A jebiga to je NFL i QB koja je naravno najvaznija pozicija, al' jebo zajebanciju i sve igraci Jaguarsa su pokazali da im ne treba Bortles..
Jer lik je karina teška i prevara, al' opet su se čombali do kraja s njima..
-
nema me tamo
#4430 Re: NFL all about
A znaš li za Sean Lee zajebanciju? 
-
ht_90
#4431 Re: NFL all about
Belichick je coachao Brownse prije NE, a radi se o najgore vođenoj franšizi u NFL-u s kojima je imao pobjednički score u 2 seozne.RasAlGhul wrote:
Njegov rekord kao glavni trener prije Brejdija je presmiješan, debelo u minusu, kada je dobio Brejdija počeo je pobjeđivati, pa ga svi smatraju "čarobnjakom", da mu nije Brejdi pao u krilo, on ne bi bio trener u NFL-u![]()
I Fil Džekson je napravio troguao sistem za Džordana i Kobija, misliš da bi osvojio i jedan od 11 prestenova da su mu drugi igrali, kakav sistem, Brejdi je tata
Obzirom na njegov score bez Bradya, mislim da ipak malu prevagu ima u zaslugama za NE dinastiju.
A obzirom kakve je QB-ove utrenirao kao backupove, i siguran sam da bi barem u AFC finale mogao doći i sa
Brissetom a pogotovo Garapollom koje je on stvorio u svom sistemu.
-
nema me tamo
#4432 Re: NFL all about
Pitarrr82 wrote:Nije choke, Manning stariji je choker, Blake je samo prosječni QB koji ima dobrog trenera i sistem napravljen za njega, inače ne bi ni do ovog došli...
Ma bjezi jebo buducnost to sam isto mislio za Carolinu kad su popušili od Denvera..
Kontam vratice se naredne sezone guzice sve redom kad nisu usli u PO
Ove godine isto odma pali..
Ti koji gledaš i pratiš bi bar trebao znati da je sve prolazno u NFL-u osim Patriota bogova lige
-
nema me tamo
#4433 Re: NFL all about
Njih dvojica su obojica zaslužni podjednako..ht_90 wrote:Belichick je coachao Brownse prije NE, a radi se o najgore vođenoj franšizi u NFL-u s kojima je imao pobjednički score u 2 seozne.RasAlGhul wrote:
Njegov rekord kao glavni trener prije Brejdija je presmiješan, debelo u minusu, kada je dobio Brejdija počeo je pobjeđivati, pa ga svi smatraju "čarobnjakom", da mu nije Brejdi pao u krilo, on ne bi bio trener u NFL-u![]()
I Fil Džekson je napravio troguao sistem za Džordana i Kobija, misliš da bi osvojio i jedan od 11 prestenova da su mu drugi igrali, kakav sistem, Brejdi je tata
Obzirom na njegov score bez Bradya, mislim da ipak malu prevagu ima u zaslugama za NE dinastiju.
A obzirom kakve je QB-ove utrenirao kao backupove, i siguran sam da bi barem u AFC finale mogao doći i sa
Al' je cinjenica da nema Bradya da ga nigdje ne bi bilo.
- Pitarrr82
#4434 Re: NFL all about
Neće još dugo to je sigurno, ostavice legacy a onda sve ispočetka a ovo je njihova prosječna sezona tako da možeš misliti tek kakav je ostatak... Cam je sezonu poslije te imao zabranu trčanja i još mnogo promjena, OL više nije bio na nivou, evo ove sezone već bolje izgleda...nema me tamo wrote:Pitarrr82 wrote:Nije choke, Manning stariji je choker, Blake je samo prosječni QB koji ima dobrog trenera i sistem napravljen za njega, inače ne bi ni do ovog došli...
Ma bjezi jebo buducnost to sam isto mislio za Carolinu kad su popušili od Denvera..
Ti koji gledaš i pratiš bi bar trebao znati da je sve prolazno u NFL-u osim Patriota bogova lige
Nadam se da Vikinzi prolaze u drugoj tekmi inače i pored odbrane Eaglesa gledacemo jednostran SB
-
nema me tamo
#4435 Re: NFL all about
Proklinjace dan kad su trejdovali Jimmya
- Pitarrr82
#4436 Re: NFL all about
I da Brady im jeste pao u ruke, ko je mogao znati 199 Pick čini mi se 6. Runde da će imati ovakvu karijeru ali ko je pratio NFL i prije 10god zna kakvu su odbranu imali Patsi tada, plus ima Bil svake godine u ovoj ekipi nešto za dodati, pokupe nekog ko iskoči i napravi nešto...
Osim par "malih" stvari tipa špijuniranje protivnickih ekipa, ono s loptom itd
ostavice nešto iza sebe što će teško neko ikada sustići...
Osim par "malih" stvari tipa špijuniranje protivnickih ekipa, ono s loptom itd
-
RasAlGhul
#4437 Re: NFL all about
I ja sam siguran da bi Džekson bez Džordana i Kobija osvojio 11 prstenovaht_90 wrote:Belichick je coachao Brownse prije NE, a radi se o najgore vođenoj franšizi u NFL-u s kojima je imao pobjednički score u 2 seozne.RasAlGhul wrote:
-
ht_90
#4438 Re: NFL all about
Slažem senema me tamo wrote:Pitarrr82 wrote:Nije choke, Manning stariji je choker, Blake je samo prosječni QB koji ima dobrog trenera i sistem napravljen za njega, inače ne bi ni do ovog došli...
Nadam se da će barem Eaglesi sa zdravim Wentzom u playoffu barem 2 Superbowla uzeti
- Pitarrr82
#4439 Re: NFL all about
Pa očigledno je Brady rekao da može još koju sezonu inače ga se ne bi riješili, čitava ekipa od nutricioniste pa nadalje je oko Brady-a a i očigledno živi sportski život...nema me tamo wrote:Proklinjace dan kad su trejdovali Jimmya
Ne isplati se dati franchise tag za back up QB-a jbg
Last edited by Pitarrr82 on 22/01/2018 00:32, edited 1 time in total.
-
nema me tamo
#4440 Re: NFL all about
Ma mogu Iglsi osvojit svega mi daj prvo nek mi donesu 320 
-
ht_90
#4441 Re: NFL all about
RasAlGhul wrote:I ja sam siguran da bi Džekson bez Džordana i Kobija osvojio 11 prstenovaht_90 wrote:Belichick je coachao Brownse prije NE, a radi se o najgore vođenoj franšizi u NFL-u s kojima je imao pobjednički score u 2 seozne.RasAlGhul wrote:
Jordan 2 pick drafta i zvijezda koledž košarke i Kobe prvi značajan pick iz srednje škole nisu baš uporedivi sa 199 pickom na NFL draftu.
-
RasAlGhul
#4442 Re: NFL all about
Bil je odličan trener, ali se diže u nebesa, realno trener ne bi bio u NFL-u da nije Brejdija, pa prvu sezonu sa Patriotama završio je negativnim rekordom, i loš početak druge do povrede Bledsoa i onda počinje Brejdi da igra, jednostavno lik ga iz ponora spasio, kada je Brejdi povrijeđ bio 2008. imali su rekord 11-4, plej-of izborili nisu, Brejdi se vrati plej-of nisu propustili, bukvalno Brejdi ga je napravio trenerom, bez njega posla lik ne bi imao, bio bi analitičar na ESPN-u ili FOX-u!Pitarrr82 wrote:I da Brady im jeste pao u ruke, ko je mogao znati 199 Pick čini mi se 6. Runde da će imati ovakvu karijeru ali ko je pratio NFL i prije 10god zna kakvu su odbranu imali Patsi tada, plus ima Bil svake godine u ovoj ekipi nešto za dodati, pokupe nekog ko iskoči i napravi nešto...
Osim par "malih" stvari tipa špijuniranje protivnickih ekipa, ono s loptom itdostavice nešto iza sebe što će teško neko ikada sustići...
-
nema me tamo
#4443 Re: NFL all about
Da kako sam ja skontao jer jos " ucim " oko tih stvari oni su morali trejdati njega ili mu dati pare, pare koje ne mogu dati?Pitarrr82 wrote:Pa očigledno je Brady rekao da može još koju sezonu inače ga se ne bi riješili, čitava ekipa od nutricioniste pa nadalje je oko Brady-a a i očigledno živi sportski život...nema me tamo wrote:Proklinjace dan kad su trejdovali Jimmya
Ne isplati se dati franchise tag za back IP QB-a jbg
Tako da je bilo on ili Brady, a zna se koga ce izabrati..
Cini se da je problem nastao unutar franšize oko toga da li Belichek vs Brady ili je to sve zajedno jedno veliko ništa kojim lože raju..
Baš kao što su lozili da je povrijeđen sad,a svi su znali da nije nego samo unose nervozu u protivnika hoce li igrati ili ne daju im te neke male nade..
I da to je prica koju je i sam rekao da moze igrati još 3 godine..
Al' ima jebenih 40 godina i kontam ako naleti na neku povredu treba ce mu duplo više nego obicno da to se vrati na staro..
Mada on je majstor za izbjegavanje i pametno igra ne riskira..
Ma lik je mudonja izvan terena bi rekao da je sisica, al' sto kaze Skip kad igra pretvori se u Psiho Toma što je mrtva istina.
- Pitarrr82
#4444 Re: NFL all about
RasAlGhul wrote:Bil je odličan trener, ali se diže u nebesa, realno trener ne bi bio u NFL-u da nije Brejdija, pa prvu sezonu sa Patriotama završio je negativnim rekordom, i loš početak druge do povrede Bledsoa i onda počinje Brejdi da igra, jednostavno lik ga iz ponora spasio, kada je Brejdi povrijeđ bio 2008. imali su rekord 11-4, plej-of izborili nisu, Brejdi se vrati plej-of nisu propustili, bukvalno Brejdi ga je napravio trenerom, bez njega posla lik ne bi imao, bio bi analitičar na ESPN-u ili FOX-u!Pitarrr82 wrote:I da Brady im jeste pao u ruke, ko je mogao znati 199 Pick čini mi se 6. Runde da će imati ovakvu karijeru ali ko je pratio NFL i prije 10god zna kakvu su odbranu imali Patsi tada, plus ima Bil svake godine u ovoj ekipi nešto za dodati, pokupe nekog ko iskoči i napravi nešto...
Osim par "malih" stvari tipa špijuniranje protivnickih ekipa, ono s loptom itdostavice nešto iza sebe što će teško neko ikada sustići...
Možda
I neka se napuse Jaguari i jebeni Bortles ja i dalje mislim da bi mi uzeli ovakve Patse danas
-
nema me tamo
#4445 Re: NFL all about
Istina je ovo gore za Belicheka koliko sam citao i to..
Lik je bio na par utakmica od otkaza do ulaska Bradya..
Lik je bio na par utakmica od otkaza do ulaska Bradya..
-
RasAlGhul
#4446 Re: NFL all about
Jordan 2 pick drafta i zvijezda koledž košarke i Kobe prvi značajan pick iz srednje škole nisu baš uporedivi sa 199 pickom na NFL draftu.
Džordan je bio treći pik, ali to nije važno, on i Kobi stvorili su Džeksona, kao Brejdi Beličeka
-
RasAlGhul
#4447 Re: NFL all about
Eh sad da vidimo jel Gugl pogodio sa parovima Suporboula 
- Pitarrr82
#4448 Re: NFL all about
Foles me potpuno iznenadio, sasvim zasluzeno Eaglesi u SB
, valja izdrzati na poslu danas 
-
ht_90
#4449 Re: NFL all about
Eaglesi mi u Superbowlu a 05.02. intervju za posao u 8 ujutro.

-
RasAlGhul
#4450 Re: NFL all about
Oličan Fols, utakmica života, lik je bolji od 20 startnih kvoterbekova u ligi, Mariota, Bortels, Mening, Flako, Dalton, Kinam, bolji je lik realno od sviju, mogao bi opet biti dramatičan Superboul, možda i Filadelfija može do pobjede imaju prejak napad, beton odbranu!