Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
motorna_pila

#4426 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by motorna_pila »

VenomousV wrote:pilo, halal ti bilo sto nas zajebavas :D
NE ZAJEBAVAM majke mi moje mostarske, ovo je ziva ISTINA, a na ovoj temi 98,9% iskustava su fejk, a moje nije. :D

Vjeruj mi jos imam traume od ovoga, nisam se jos sasvim oporavio. :lol:
kaktusss

#4427 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kaktusss »

motorna_pila wrote:
VenomousV wrote:pilo, halal ti bilo sto nas zajebavas :D
NE ZAJEBAVAM majke mi moje mostarske, ovo je ziva ISTINA, a na ovoj temi 98,9% iskustava su fejk, a moje nije. :D

Vjeruj mi jos imam traume od ovoga, nisam se jos sasvim oporavio. :lol:

ma jes to hercegovac,ako jesi onda ne zajebavas :lol:
VenomousV

#4428 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VenomousV »

nebitno da li je istina ili ne, zajebavas nas sa nastavcima :D
golman

#4429 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by golman »

motorna_pila wrote:
golman wrote:Kad je sledeća epizoda da kupim pive i čips?
Jel ti zanimljivo ili se samo zajebavas? :D

Ima jos toga, mrsko mi pisat sad, spava mi se jarane, i ovo sam na guzove napiso. :lol:
Ma zanimljivo je jarane,ali si ga razvuko ko da si režiser neke južnoameričke sapunice.Već si počeo i ono šta vas čeka u sledećoj epizodi.... :koluta:

samo nam reci ukratko..nisi ih valjda prebio... :bije: :bije: :bije: :bije: :bije:
kaktusss

#4430 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kaktusss »

VenomousV wrote:nebitno da li je istina ili ne, zajebavas nas sa nastavcima :D

e to jest pretjerao je :roll:
motorna_pila

#4431 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by motorna_pila »

Cekajte ba, rekli su forumasi koji ovo citaju da se nista ne skracuje, jer onda se gubi na kvalitetu ove price. A sto vas zajebavam sa nastavcima, jednostavno nemam vremena sada da objavim do kraja sve, spava mi se, jedva na oci gledam.

Eto, citajte ovo do sutra, a sutra navecer se potrudim da zavrsim ovu sapunicu.

Ali, fakat ovo nisam mogo izmislit, sve i da htio. Ovo se desava samo jednom u 1000 godina. :D :lol:
ćiribiribela

#4432 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ćiribiribela »

Nista se tu nije desilo. :D
motorna_pila

#4433 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by motorna_pila »

ćiribiribela wrote:Nista se tu nije desilo. :D
Kako nije? :D Jos uvijek ih ponekad nocu sanjam. Dolazi mi u san i sve mi govori:

Jarane, stas pit? Kezi se, plazi mi jezik, zeli da mi ga ugura do grkljana, nikad nije do sad uspjela, uvijek sam se probudio prije toga. :D :lol:
seoBIH

#4434 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seoBIH »

Jarane ko da pišeš erotsku priču...
motorna_pila

#4435 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by motorna_pila »

motorna_pila wrote:Ovo je istinita prica i ona moze posluziti kao podloga za snimanje niskobudzetnih ljubavnih filmova za odrasle. :D

Elem, decembar 2012. godine. Petak, dobro se sjecam.

Sjedim ja na klupi u prizemlju BBI centra, hvatam WI FI Logosofta, citam HAVAZ i kuliram.

Pored mene je sjedio nekakav momak, momcic prije bih rekao, i nesto je radio. S njim u drustvu je bila neka djevojka ali je bas nisam dobro ni zapazio, samo je vidio sa strane i to je bilo sve. Nisam nesto posebno obracao paznju na njih i otisli su ubrzo.

I tako, sjedim ja, i forumam, kad prilazi taj decko i govori sljedece:

MOJA DRUGARICA misli da si ti sladak. Daj mi broj. :roll: :D Malo je rec da me je to iznenadilo, ali mi je fakat godilo to cut.

Rek'o ja, ma odlicno. Hajde da se upoznamo.

Meni gotiva, a posto sam tada bio solo igrac, htio sam fakat curu imat. Ono, fakat me hvatala panika jer nemam nikoga kraj sebe. :D

I tako idemo mi uz one stepenice kad se sjetih, jebo te imam samo 2,30 KM u dzepu. Vec se znojim, kontam da me moze zvat na kafu, a ja frontalni kokuz. I bocni. :lol: 8-)

Brzo smisljam izgovor da imam nekih obaveza, uglavnom rastajem se od tog momka govoreci mu da se sada ne mogu upoznati sa tom njegovom drugaricom i to moramo odgodit za kasnije. Uglavnom, trazio sam ja njen broj i dobio ga od njega. Poslije izlazim iz BBI centra, euforija me spucala totalno, kontam koji sam ja lafac, idu cure i lijepe se za mene.

Fakat me je imponovalo, jer sam tu curu zamisljao kao vrh vrhova, jer sam krajickom oka zapazio da ima pirsing u nosu, i brijem ja na spiku da me je mala avion i da vrijedi da se upoznamo.

Uh, ali se jesam kasnije zajebo, sve ce se saznati u nastavku ove price.

Dosao sam kuci. Od onog silnog umora htio sam odma zaspat, ali me ova furancija oko ove male toliko nafurala da sam uzeo telefon u ruke i poslao poruku sljedeceg sadrzaja.

Zdravo A, ja sam B, tvoj drug C mi je dao tvoj broj rekao mi je da ti mislis da sa ja sladak. :razz: :oops:

Kad poslije par minuta stize mi odgovor u smislu, jao mene je sramota, ali to je istina,.

Meni odgovor fakat godi, i kontam ja, idemo dalje. Vrijeme je za poziv. Kontam, vrtim onaj telefon u rukama, i kontam se.
Ma reko ne zelim cuti njen milozvucni glasic prije zvanicnog dejta, furacemo poruke i dopisivanja. :lol: :lol: :lol:

I krenemo. Moram skratiti jer ako oduzim izgubit cete interes za ovu pricu. Uglavnom furali smo dopisivanja za vikend, ja je registrujem kao NAJ broj da mi bude jeftinije za slat poruke.

Uglavnom, ona mi je od ponedjeljka slala poruke ovakvog sadrzaja.

"Mili moj, meni mama kaze da nema veze sto smo mi razlicite vjere, mi mozemo uspjeti i vjerujem u nas." :mrgreen:
"Mili moj, u petak cu se moci vidjeti sa tobom, jer ce me mama samo pustiti da izadjem ako dobijem 2 iz matematike,
ali da znas mogu ostati samo do 5 s tobom."
"Mili moj, sam me je moj stari spuco sakom, izvrno me s nogu jer mu nisam htjela pivu donijet."
"Mili moj, jedva cekam Mostar, Cinestar, i nasa ljubavna sjedala."

Slao sam i ja svakakve poruke, ali to nije za javnost. Mi smo se dopisivali tako do cetvrtka navecer, i ona je dobila 2 - iz matematike, sto je znacilo da se mozemo vidjeti u petak.

Jebo te, ja sam joj do tog vremena poslao 436 poruka i 6 puta X 2 KM joj punio kredit.

Ova jednacina je vazna:

436*0,03=13,08 + 12 KM = 25 KM. Znaci vec je kostala 25 KM, a nisam je upoznao. :skoljka: Skupa, majku joj.

Ali nebitno, brijem ja da sam glavni hebac u mahali, citav petak ujutro sam proveo spremajuci se za taj dejt. Isprobao razne kombinacije, vjezbo pred ogledalom, gledo sebe po 20 minuta kakav sam, cistio zube koncem, uradio par sklekova.

:lol: :lol: :lol:

Dolazi 2 sata, ona izlazi iz skole, dogovorili se mi ispred BBI, i saljem ja poruku, ne zelim ti cut glas dok te ne upoznam.

Dolazim sav skockan, od do. I cekam, kad dolazi nekakav gabor, izduzenog lica ko strijela, sa pirsingom u nosu, i govori mi, cao. Pored nje, onaj frajer od petka, i on govori cao. :D

Reko sam im cao. :D U isto vrijeme vec sam poceo pisati u gace od sramote, jer mala je odron. Znaci zamislite Borata. Slicna njemu, samo nema brkove. :oops:

Pita ona mene gdje cemo. Svejedno je, ali mi totalni bed sto je taj lik doso sad, lijepi se ko sekundarno za nas, i ona ga dovela- :oops:

Meni srcu tesko, doslo mi da placem od tuge, zalosti i bijesa. :D Sutimo mi, mene stid sto djecu vodam sa sobom, reko najbolje da odemo u Skenderiju na kafu. Slozise se.Citav put do tamo, samo sam predavo selame lijevo i desno da me neko poznat ne bio vidio. Kontace raja da sam pedofil neiziviljeni. :run:

Dolazi kafa. To je najbolji dio. A meni najmucnije za opisati.

Stize ti konobar.

Pita, ja rekoh produzenu. Ona ce ti isto. Mali isto. Joj, sjetih se sta je pitala njega.

STA"S, jarane pit? Meni ovo stas toliko zaparalo usi, da sam pocrvenio ko paprika u jesen od stida i sramote.

Eto, ima nastavak, ali ako Vam je prica zanimljiva, dovrsicu jer ide najbolje. A, sad odo prste umociti da se malo ohladim.

Malo mi je muka ovoga se sjecati, ali jebaji ga.

IMAM JEDNU PORUKU:

Slusaj osobo B i C, ja nisam zaboravio ovih 25 KM + 2 kafe sto sam VAM platio, ima da vratite, ima Boga i pravde, nemojte misliti da sam vam halalio, ja jos cekam povrat, nemojte me sanjati, prijavicu vas policiji. :lol: :lol: :lol:
NASTAVAK:

Usli smo mi u skenderiju i sad setkamo se unutra, biramo gdje cemo. Odluka je pala na kafic pored samog ulaza kada se sa platoa silazi unutra. Ja i dalje drhtim i samo gledam da me neko poznat ne detekira i da ne vidi sta sam ja doveo na kafu. :D

Samo da napomenem, meni su tada bile 23 godine, a njima 15 i 15 i po godina. :D :lol: Koji sam ja kloc bio. :roll:

Uglavnom, ulazimo mi unutra i sreca moja, nema nikoga sem jednog cice, sjedi u cosku i cita novine. Odma mi lakse bilo, kontam da je izgurat 20 minuta i da se ispalim. :D Ali valja sad polozit test strpljenja sa ovim mungosima. :lol:

Prva stvar koju sam uradio, dobro se je sjecam, a tada je u tom kaficu bilo slobodan WI FI, bez sifre i tih zajebancija, ja sam se, raja, odmah konektovo na sajt BH TELECOMA, ukuco sifru da vidim stanje racuna telefona. :lol:

Ja tamo, kad pise stanje potrosnje je 29,78 KM bez PDV-a. :lol:

Uh, jesam se sjebo tad. Poceo sam ja psovat sebi svu svoju rodjenu i nerodjenu familiju, sta bolan PILO potrosi toliko para na ovog NEUTRUMA, ni nasta ne lici.

Da se razumijemo, za dobru pic*u sam spreman dati i gace sa guzice, ali za losu trebu, i onu kovanicu od 5 feninga oplakujem i zalostim se.

Tesko meni, a njima jos teze jer ne znaju sta ih ocekuje, vidim ja, njih trema spucala maximalno, samo sute i cumuraju, samo gledaju u pod. :oops:

U tom momentu, i ekser mi je bio privlacniji od nje. :lol: :lol: :lol:

Konobar jos nije donio kafe. Sad, krece ona da prica. Kaze mi ovako, doslovno:

"Ja se zovem A, a on je B."

Kontam ja u sebi, pa znam bona, upoznali smo se preko tih jebenih poruka, znam ti porodicno stablo od unazad 200 godina, a ti se meni sad nesto kao predstavljas... :lol: :lol: :lol:

Al, hajd, ko djeca. Trema je spucala, vidim ja to. Vrijeme je da ja probijem led. Kazem ja njoj, pa eto, meni je jako drago, sto si ti iskazala interes za mene, djevojke inace ne prilaze, meni je simpaticno sto ti nisi takva, eto vidis sad smo se i upoznali....

Znaci, pokusavam da nekom casual pricom pokrenem stvari sa mrtve tacke. :mrgreen: :skoljka:

E sada cu Vam objasniti sta je ona uradila, a meni se svijet srusio kad je pocela prica. Znate kako klosarski zvuci kad neko umjesto ŠTA IMA kaze Š'A IMA, to obicno muski rade, ali zamislite samo kad zensko pocne tako da prica.. Ona svom mladolikom drugaru govori sljedece!

Š'A ti kazes, jel vidis da je pila dobar momak? Isto kao da me ona stima svom jaranu.. :D Svasta.

Ja je slusam, a ne cujem, gledam a ne vidim.. :lol: :lol: :lol:

Treba se fiksa 100%, ja sam uvjeren u to, muka mi dosla, zeludac se prevrce. Ona je takodjer imala fiski aparatic u ustima, i ona bas kako prica, ono govno zvekece i glas joj se cini bas piskutav i tegoban za slusati.

I tako dok ona svojom pricom para i maltretira moje slusne organe, dolazi konobar, stize kafa. :lol:

Spusta konobar kafe na sto, i ostavlja racun, i sad ja gledam u njih i ocekujem neku reakciju.

Kafe su na stolu, i sad njih oboje gledaju jedno u drugo, i cine iste pokrete, istom rukom uzimaju secer, na isti nacin ga cijepaju, kopiraju jedno drugo. Uvjeren sam 1000% da su prije toga, kafu i soljice vidjeli samo na malim ekranima, i to samo ona kad Halid reklamira Grand kafu bez koje nema price. :lol:

Jebo te hljeb ba, toliko nesigurnosti nisam vidio ni kod Vrsajevica kad puca penal za Hajduk. :lol: :lol: :lol:

Znaci, ja umirem od sege. Prije nego sto se poceli dogovorati oko termina za upoznavanje, kontam ja da malo ispitam teren da vidim sta mala misli o sexualnim odnosima, odnosno o optimalnom vremenu stupanja u isti.

Ja kao napaljeni pastuv, malo okolisam, ali kasnije postajem konkretniji i pitam direktno kada ona planira to da uradi. Eto kao zanima me.

I kaze ona meni, nista prije 18, tada cu biti spremna, ne sekiraj se. Doslovno vako. :lol: :lol: :lol:

A i ne znam trebu. Nikad je ni vidio nisam, a ona se meni ko fol obecava. :oops:

Dalje ide vako, sjedimo mi tako, a meni doslo do guse , zelim da vrisnem od nemoci, gledam u nju, ona u mene, obukla je one drecave hulahopke, lice izduzeno ko da ju je valjak pregazio, naprije bi mi mogla posluziti kao kasika za tene da se obucem kad izlazim u grad, ruksak iz osamdesetih, pretovaren ko da vrecu brasna nosi u njemu, sve to gledam i trpim, sta cu.

Jedi govna koja si izas*o, kasno je sad. :oops:

Ima jos, raja samo eto da objavim ovo, pa kasnije nekad da zavrsim. Ide sad fakat dobar dio, frka oko mog mobitela, njene poruke poslije toga, dogovaranje sljedeceg nesudjenog dejta.

Stay tuned, Bole me prsti, ne mogu vise. :skoljka: :run:
ćiribiribela

#4436 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ćiribiribela »

Znaci cura uzela tvoj broj, vi pisali, otisli na kafu i ispostavilo se da nije lijepa. Ti si fakticki to napisao. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4437 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

ćiribiribela wrote:Znaci cura uzela tvoj broj, vi pisali, otisli na kafu i ispostavilo se da nije lijepa. Ti si fakticki to napisao. :D
Heri Poter je čarobnjak, Voldemort mu je ubio starkelje, a on se osvetio 18 godina kasnije.

Eto svih 7 knjiga u jednoj rečenici.

Конташ поенту куме? ;)
motorna_pila

#4438 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by motorna_pila »

Ako vas interesuje, pisacu dalje, ako ne, onda nista, eto nek ovo ostane zabiljezeno. :D :lol:

Da navratim za 10 godina, i dobro se ismijem ovome. :lol: :lol: :lol:

ciribiribela, to bas i nije tako. Obrati paznju na konverzaciju, njene poruke, ponasanje, drzanje, rijecnik.

Ljepota nije presudna, moglo se preci preko tih stvari, ali ima mali milion stvari koje su opisane u ovom scenariju, koje si ti preskocila ocigledno.

Peace. :D
ćiribiribela

#4439 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ćiribiribela »

Woole Triwunovich wrote:
Heri Poter je čarobnjak, Voldemort mu je ubio starkelje, a on se osvetio 18 godina kasnije.

Eto svih 7 knjiga u jednoj rečenici.

Конташ поенту куме? ;)

Nije Harry Potter samo o tome kume. :) ;)

Pilo, nisam mislila nista lose, nego do sad se na tom dejtu nije desilo nista toliko strasno da se okarakterise k'o najgori dejt ikad. :D
Kinaski

#4440 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Pretjerujes malo sa opisom te djevojke. Ona da je tako izrazito ruzna kao sto opisujes, primjetio bi kad si je prvi put vidio.
A ti si se nalozio na nju. Nemoguce ides od ekstrema do ekstrema, dakle pretjerujes
duminjo

#4441 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duminjo »

veze s vezom wrote:Jel vi ovo fkt citate :D
Sad kontam na sta izgubi pola sata, jebla ga produzena
motorna_pila

#4442 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by motorna_pila »

sherbett wrote:Pilo, da nisi ti PR-ovac neki?
Ja sam mostarski klosar. :D

Ma ne morate citat, meni je fakat nebitno, samo nek ostane zabiljezeno kad navratim za 10 godina da se dobro ismijem ovome.

Nikad ovo necu zaboravit, dok sam ziv, pricacu unucima. :D

Over and out.
kaktusss

#4443 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kaktusss »

motorna_pila wrote:
sherbett wrote:Pilo, da nisi ti PR-ovac neki?
Ja sam mostarski klosar. :D

Ma ne morate citat, meni je fakat nebitno, samo nek ostane zabiljezeno kad navratim za 10 godina da se dobro ismijem ovome.

Nikad ovo necu zaboravit, dok sam ziv, pricacu unucima. :D

Over and out.

od kad si tu mogao si i nastavak napisati :roll:
VenomousV

#4444 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VenomousV »

vala dok si se sad "prepucavao" sa forumasima mogao si jos pola price napisat' :D
motorna_pila

#4445 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by motorna_pila »

VenomousV wrote:vala dok si se sad "prepucavao" sa forumasima mogao si jos pola price napisat' :D
Ko je jos narodu ugodio, draga moja.

Nego, moze li Velez u Evropu? :D

P.S, Razbicemo Zelju, eto za Manijake, malo da vas iritiram. :izet:
duminjo

#4446 Re: Odg: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duminjo »

veze s vezom wrote:
duminjo wrote:
veze s vezom wrote:Jel vi ovo fkt citate :D
Sad kontam na sta izgubi pola sata, jebla ga produzena
Sta produzena :D kafa ?
Ma ja.

Nego, imal neki tvoj da nam na ovu temu isprica izlazak s tobom? :mrgreen:
duminjo

#4447 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duminjo »

motorna_pila wrote:
VenomousV wrote:vala dok si se sad "prepucavao" sa forumasima mogao si jos pola price napisat' :D
Ko je jos narodu ugodio, draga moja.

Nego, moze li Velez u Evropu? :D

P.S, Razbicemo Zelju, eto za Manijake, malo da vas iritiram. :izet:
Oces svrsit vise?
VenomousV

#4448 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VenomousV »

sherbett wrote:
pa upravo to pokušavam reći :D
lafo umoran ovo ono..a sav ko puran :roll:
ma dobar mu je fazon :D
ako nista, ozivio je temu kol'ko tol'ko :D
duminjo

#4449 Re: Odg: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duminjo »

veze s vezom wrote:
duminjo wrote: Ma ja.

Nego, imal neki tvoj da nam na ovu temu isprica izlazak s tobom? :mrgreen:
ma cim to pije produzenu kafu ba to ne moze valjat' :D

izlasci sa mnom su pravo dosadni :D
Kakvu ti pijes?

Hoces da ispricam (kratko je) kako Sam dobio jedan Samar I nogu na drugom izlazu?
thekupus

#4450 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by thekupus »

joj lika, aparatic joj zvekece fol, ruzna k'o babaroga a on je ispituje o seksualnim odnosima, jos maloljetnicu od koje je stariji 8 godina, meni zvuci kao da si ti tu bolesnik ispao :)
Post Reply