Ocekujem zvrcku na Hadisonu i prolaz u play-off...! Ponosan...
FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nosara
#4426 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Hvala momci, hvala Oda...!
- potočanka
- nosara
#4428 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Plavo srce... Lajk...potočanka wrote:![]()

- Challenger__
#4429 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
House wrote:Oda opet prekucao na poluvremenu![]()
- insaneinthebrain
#4430 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
isamarao ih odovic na poluvremenu za onako pickastu igru, ono je bilo katastrofa. al kao sto najavih dozvase se u drugom i zabise taj gol nade. trebalo je malo analizirati igru standarda sto je oda ucinio i dao savjete momcima za drugo poluvrijeme. pripremiti se za revans i pred nasim navijacima probati napraviti senzaciju 
- Challenger__
#4431 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ali, ne mogu da prežalim, moglo je 2:2, lagano.
- nosara
#4432 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ma zguzit ih, pregazit...Challenger__ wrote:Ali, ne mogu da prežalim, moglo je 2:2, lagano.
- decko_sa_kovaca
#4433 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Dobit cemo kao potencijonalnog protivnika u play off-u neku od ekipa koje nisu nosioci predpostavljam jer se gleda standardov koef.
Last edited by decko_sa_kovaca on 30/07/2015 22:47, edited 1 time in total.
- Challenger__
#4434 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Uz puno Koševo. Da ponovo prekucamo (sopstveni) rekord lavora sa stolicama.nosara wrote:Ma zguzit ih, pregazit...Challenger__ wrote:Ali, ne mogu da prežalim, moglo je 2:2, lagano.
-
LSD
#4435 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Moglo je biti komotno 2-2, sad mi krivo jbm mu miša
Ništa, kapa do poda momcima i Odi za drugo poluvrijeme
u revanšu napuniti koševo i tražiti prolaz.
treba pametno odigrati, jer ovi su fakat jaka i zayebana ekipa....možda probati od pocetka sa Dženisom ili Diatom umjesto Kokota, a njega ubaciti naknadno
Ništa, kapa do poda momcima i Odi za drugo poluvrijeme
treba pametno odigrati, jer ovi su fakat jaka i zayebana ekipa....možda probati od pocetka sa Dženisom ili Diatom umjesto Kokota, a njega ubaciti naknadno
- avetinja
#4436 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Mogli smo izgubiti 5-0, pobijediti 2-3, odigrati remi, ali vjeruj mi, ovo je najrelaniji rezultat nakon svih 90 minuta.Challenger__ wrote:Ali, ne mogu da prežalim, moglo je 2:2, lagano.
- Challenger__
#4437 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Po meni je 2:2. Al jebaji ga sad. Što kaže Nosara, pregazit ih aBd na Lavoru i to je to.avetinja wrote:Mogli smo izgubiti 5-0, pobijediti 2-3, odigrati remi, ali vjeruj mi, ovo je najrelaniji rezultat nakon svih 90 minuta.
- avetinja
#4438 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ja se samo bojim da im ovaj rezultat ne udari u glavu. Može nas Standard dobiti ko od šale ako se opustimo. Treba maksimalno ozbiljno, spremno i požrtvovano ući u duel.Challenger__ wrote:Po meni je 2:2. Al jebaji ga sad. Što kaže Nosara, pregazit ih aBd na Lavoru i to je to.avetinja wrote:Mogli smo izgubiti 5-0, pobijediti 2-3, odigrati remi, ali vjeruj mi, ovo je najrelaniji rezultat nakon svih 90 minuta.
- trcicu trceci
#4439 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
sta koji djavo pises isti post na dvije teme i sto opisujes utakmicu svi smo gledaliavetinja wrote:Početkom prvog poluvremena smo bili borbeni, sa oštrim startovima zaustavljali protivnike, ali se onda desio taj nesretni autogol Kosorića, koji je imao uticaj na dalji tok meča. Odmah se vidjelo da je Standard mnogo kvalitetnija ekipa, što dokazuje i podatak da su čak šest puta skuplji od Plavog tima. Domaćini su se nekoliko puta poigravali sa našom odbranom, kao da igraju sa neuigranim rekreativcima. Česte greške i gubljene lopti su mi svakako napeli nerve kao strune. Memija i Đelmić nisu bili loši. Bajić mi je djelujova kao neokretan i trom igrač, što je pokazao i protiv Ferencvaroša. Blagojević je pravio mnogo grešaka. Kako se kraj poluvremena bližio domaći igrači su bili sve agresivniji, baš kao i mi na početku utakmice. Drugi gol smo primili naivno. Nije bilo čovjeka koji bi pokrio taj prostor u koji je igrač ušetao i dao gol. Ali sve u svemu, rezultat od 2-0 je i dobar rezultat, za razliku kakav je broj mogao biti na semaforu uz ime domaćeg kluba. Ukratko, vile su nas nosale cijelo poluvrijeme, i samo sam čekao kada će opet Antolović vaditi loptu iz mreže. U drugom poluvremenu kao da je izašla druga ekipa na teren i uspjeli smo konačno uputili šut na gol. Standard je napadao i pogodio drugu prečku. A onda, trenutak radosti. Đelmić je pokazao koliko vrijedi. Žal ostaje za onom stativom. Da smo tada izjednačili na 2-2, ko zna šta bi se desilo do kraja. U toku utakmice Standard se nije više šetao terenom. Pasovi im nisu prolazili kao u prvom poluvremenu. U samom finišu utakmice dva puta pogađamo okvir gola. Šteta što Bajićeve makazice nisu završile u golu. Kakva bi to bila uvertira za revanš. Kada smo dali gol vidjela se nervoza kod igrača Standarda. Počeli su griješiti, gubiti lopte, ali i oni su imali sreće. Kada sve sabere i oduzme, rezultat 2-1 je možda i najrealniji. Neprepoznatljiva ekipa prvog i drugog poluvremena. Ja sam zadovoljan rezultatom. Igrali smo protiv vrlo jake ekipe, nismo doživjeli katastrofu, dali smo gol, tri puta pogodili okvir gola, ne treba biti nezahvalan. Ako za sedam dana, u revanšu, ne bude preko 20 000 ljudi na tribinama, to će biti razočarenje.
koji ti je? to sto pises duze postove ne mora znaciti da i pametan ego bespoeslen
- ČičineBrčine
#4440 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Drugo poluvrijeme
Momci zbog toga vas volimo, strasna generacija.
Prvo poluvrijeme
Sto prije zaboraviti , ne ponovilo se.
Ponoviti igru i zalaganje iz drugih 45 min na kosevu u svih 90min uz pune tribine, mozemo se nadati i prolazu.
Momci zbog toga vas volimo, strasna generacija.
Prvo poluvrijeme
Sto prije zaboraviti , ne ponovilo se.
Ponoviti igru i zalaganje iz drugih 45 min na kosevu u svih 90min uz pune tribine, mozemo se nadati i prolazu.
- avetinja
#4441 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Vidi njega što se napalio. Odbi od mene.trcicu trceci wrote:sta koji djavo pises isti post na dvije teme i sto opisujes utakmicu svi smo gledaliavetinja wrote:Početkom prvog poluvremena smo bili borbeni, sa oštrim startovima zaustavljali protivnike, ali se onda desio taj nesretni autogol Kosorića, koji je imao uticaj na dalji tok meča. Odmah se vidjelo da je Standard mnogo kvalitetnija ekipa, što dokazuje i podatak da su čak šest puta skuplji od Plavog tima. Domaćini su se nekoliko puta poigravali sa našom odbranom, kao da igraju sa neuigranim rekreativcima. Česte greške i gubljene lopti su mi svakako napeli nerve kao strune. Memija i Đelmić nisu bili loši. Bajić mi je djelujova kao neokretan i trom igrač, što je pokazao i protiv Ferencvaroša. Blagojević je pravio mnogo grešaka. Kako se kraj poluvremena bližio domaći igrači su bili sve agresivniji, baš kao i mi na početku utakmice. Drugi gol smo primili naivno. Nije bilo čovjeka koji bi pokrio taj prostor u koji je igrač ušetao i dao gol. Ali sve u svemu, rezultat od 2-0 je i dobar rezultat, za razliku kakav je broj mogao biti na semaforu uz ime domaćeg kluba. Ukratko, vile su nas nosale cijelo poluvrijeme, i samo sam čekao kada će opet Antolović vaditi loptu iz mreže. U drugom poluvremenu kao da je izašla druga ekipa na teren i uspjeli smo konačno uputili šut na gol. Standard je napadao i pogodio drugu prečku. A onda, trenutak radosti. Đelmić je pokazao koliko vrijedi. Žal ostaje za onom stativom. Da smo tada izjednačili na 2-2, ko zna šta bi se desilo do kraja. U toku utakmice Standard se nije više šetao terenom. Pasovi im nisu prolazili kao u prvom poluvremenu. U samom finišu utakmice dva puta pogađamo okvir gola. Šteta što Bajićeve makazice nisu završile u golu. Kakva bi to bila uvertira za revanš. Kada smo dali gol vidjela se nervoza kod igrača Standarda. Počeli su griješiti, gubiti lopte, ali i oni su imali sreće. Kada sve sabere i oduzme, rezultat 2-1 je možda i najrealniji. Neprepoznatljiva ekipa prvog i drugog poluvremena. Ja sam zadovoljan rezultatom. Igrali smo protiv vrlo jake ekipe, nismo doživjeli katastrofu, dali smo gol, tri puta pogodili okvir gola, ne treba biti nezahvalan. Ako za sedam dana, u revanšu, ne bude preko 20 000 ljudi na tribinama, to će biti razočarenje.
koji ti je? to sto pises duze postove ne mora znaciti da i pametan ego bespoeslen
- Izlija
#4442 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Dal' je do mene što sam u ovom trenutku labilno emotivan ili zaista vidim nadu u prolaz ili je to zaista java i naš Željo ima šanse u uzvratu da začepi usta mnogih i napuni duše svojih navijača. Mah, pokazali smo volju i kvalitet a protivnik neka nas se boji jer bi lavor mogao napokon da proključa i bude 1921 igrač na terenu i plasira nas dalje u takmičenje. VOLIM TE ŽELJO. Kao prvog dana, ni manje ni više, naj naj naj više.
- Challenger__
#4443 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Izlija wrote:Dal' je do mene što sam u ovom trenutku labilno emotivan ili zaista vidim nadu u prolaz ili je to zaista java i naš Željo ima šanse u uzvratu da začepi usta mnogih i napuni duše svojih navijača. Mah, pokazali smo volju i kvalitet a protivnik neka nas se boji jer bi lavor mogao napokon da proključa i bude 1921 igrač na terenu i plasira nas dalje u takmičenje. VOLIM TE ŽELJO. Kao prvog dana, ni manje ni više, naj naj naj više.
- trcicu trceci
#4444 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
ama necu sto dva puta isti post stavljas na dvije teme? to da svi vide kako si pametan ha? sto to radis, odgovori bolanavetinja wrote:Vidi njega što se napalio. Odbi od mene.trcicu trceci wrote:sta koji djavo pises isti post na dvije teme i sto opisujes utakmicu svi smo gledaliavetinja wrote:Početkom prvog poluvremena smo bili borbeni, sa oštrim startovima zaustavljali protivnike, ali se onda desio taj nesretni autogol Kosorića, koji je imao uticaj na dalji tok meča. Odmah se vidjelo da je Standard mnogo kvalitetnija ekipa, što dokazuje i podatak da su čak šest puta skuplji od Plavog tima. Domaćini su se nekoliko puta poigravali sa našom odbranom, kao da igraju sa neuigranim rekreativcima. Česte greške i gubljene lopti su mi svakako napeli nerve kao strune. Memija i Đelmić nisu bili loši. Bajić mi je djelujova kao neokretan i trom igrač, što je pokazao i protiv Ferencvaroša. Blagojević je pravio mnogo grešaka. Kako se kraj poluvremena bližio domaći igrači su bili sve agresivniji, baš kao i mi na početku utakmice. Drugi gol smo primili naivno. Nije bilo čovjeka koji bi pokrio taj prostor u koji je igrač ušetao i dao gol. Ali sve u svemu, rezultat od 2-0 je i dobar rezultat, za razliku kakav je broj mogao biti na semaforu uz ime domaćeg kluba. Ukratko, vile su nas nosale cijelo poluvrijeme, i samo sam čekao kada će opet Antolović vaditi loptu iz mreže. U drugom poluvremenu kao da je izašla druga ekipa na teren i uspjeli smo konačno uputili šut na gol. Standard je napadao i pogodio drugu prečku. A onda, trenutak radosti. Đelmić je pokazao koliko vrijedi. Žal ostaje za onom stativom. Da smo tada izjednačili na 2-2, ko zna šta bi se desilo do kraja. U toku utakmice Standard se nije više šetao terenom. Pasovi im nisu prolazili kao u prvom poluvremenu. U samom finišu utakmice dva puta pogađamo okvir gola. Šteta što Bajićeve makazice nisu završile u golu. Kakva bi to bila uvertira za revanš. Kada smo dali gol vidjela se nervoza kod igrača Standarda. Počeli su griješiti, gubiti lopte, ali i oni su imali sreće. Kada sve sabere i oduzme, rezultat 2-1 je možda i najrealniji. Neprepoznatljiva ekipa prvog i drugog poluvremena. Ja sam zadovoljan rezultatom. Igrali smo protiv vrlo jake ekipe, nismo doživjeli katastrofu, dali smo gol, tri puta pogodili okvir gola, ne treba biti nezahvalan. Ako za sedam dana, u revanšu, ne bude preko 20 000 ljudi na tribinama, to će biti razočarenje.
- avetinja
#4445 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Da bih tebe upec'o, zato.trcicu trceci wrote:ama necu sto dva puta isti post stavljas na dvije teme? to da svi vide kako si pametan ha? sto to radis, odgovori bolan
- perfect_guy
#4446 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
e sad žrijeb za play off ide poslije revanša, tako da se sve određuje kad bude poznata konačna lista ekipa i nema "krađe" koeficijenta kao za drugo i treće pretkolodecko_sa_kovaca wrote:Dobit cemo kao potencijonalnog protivnika u play off-u neku od ekipa koje nisu nosioci predpostavljam jer se gleda standardov koef.
- trcicu trceci
#4447 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
pravilno je upeco, bez apostrofa... eto kad jos i jezicki pokusava da ispadne pismen, a ono trubaavetinja wrote:Da bih tebe upec'o, zato.trcicu trceci wrote:ama necu sto dva puta isti post stavljas na dvije teme? to da svi vide kako si pametan ha? sto to radis, odgovori bolan
e cuj isti post na dvije teme
- avetinja
#4448 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Bitno je da si mi se nakačio na...trcicu trceci wrote:pravilno je upeco, bez apostrofa... eto kad jos i jezicki pokusava da ispadne pismen, a ono trubaavetinja wrote:Da bih tebe upec'o, zato.trcicu trceci wrote:ama necu sto dva puta isti post stavljas na dvije teme? to da svi vide kako si pametan ha? sto to radis, odgovori bolan
e cuj isti post na dvije temeko ono jesam pametan uuu
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#4449 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
trcicu trceci wrote:ama necu sto dva puta isti post stavljas na dvije teme? to da svi vide kako si pametan ha? sto to radis, odgovori bolanavetinja wrote:Vidi njega što se napalio. Odbi od mene.trcicu trceci wrote: sta koji djavo pises isti post na dvije teme i sto opisujes utakmicu svi smo gledali
hahaha... koji je vama?
haj boga ti pusti covjeka... nek stavi 20 puta isti post... sta ces kad postoji vise slicnih tema o zelji.
nego bolje da se radujemo tekmi na kosevu... sansa za prolaz je tu... po meni jos uvijek 60:40 za standard
- Izlija
#4450 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Prolaz je u 100% našim glavama.