ekremceleby wrote:Kažeš: "Nakon svog što mu je stranka dala od pljuje po stranci kao da mu je pobila po familije"
Očigledno gospodine ne razumiješ i ne znaš sve činjenice. Pa i ja sam čovjek. Da je to tako nebih ja napustio stranku i nebi ovo pisao.
Zamislite osječaj ovaj, stvorio sam stranku na Ilidži, proveo stotine sati u kancelariji, na terenu, na sastanke donosio svoje stolice, preslušao priču skoro svakog člana na Ilidži i uključio ga u rad MO ili SK .... i onda dođe Fahrin sekretar i smjeni me sa mjesta člana IO na sastanku na kome to i nije bio dnevni red, na prijedlog čovjeka koji nije član OO, zbog toga što sam napustio sastanak bez da me neko pitao zašto, zbog toga što sam radio samo legalno. Jel misliš, Hajde sada mi reci, šta bi ti? A da i ne spominjem šta je Rađo Dževad predsjednik KO SBB BiH Sarajevo za mene rekao gospodinu Faiku i gospodinu Bečići i gospodinu Samiru Radončiću za mene.
Ne znaš gospodine, a da znaš i da mene lično znaš nebi tako govorio.
O tome ti ja i pricam. Taj Rađo, sekretar, Sinanovic i jos par njih, kao i njihovi postupci su razlog sto ti vise nisi u SBB? Jesam li u pravu? JESAM! Jesu li taj sekretar i Rađo sa ilidze? NISU!
Ti si sada sebi dao za pravo da PRED IZBORE ukopas kompletnu stranku i sve potencijalne clanove za vijece (mozda i nas gradjane jer dajes vise sanse SDA za pobjedu) samo zato sto si ljut na par pojedinaca. Pa nisu ti svi sa liste krivi. Toliko o tvom postovanju kolega (na koje nisi ljut) i profesionalizmu.
Stavi sebe u situaciju kada si bio na listi, da je neki stranacki kolega, kojem nista nisi skrivio, radio takvu kontra-kampanju stranci i tebi? Da l ibi bilo u redu?
Ako si usao u politiku i ocekivao fer i postenu "brobu" zeznuo si se. Izbor i lobiranje za novog reisa na nivou BiH takodjer nije posten, ali niko ne istupa tako kao ti.
Sinanovic (kao sto vidis) ukopava isto tako sve clanove, a nenamjerno i sebe, svadjanjem sa tobom i drugim forumasima.
Ne znam te, ali imaj malo obzira prema kolegama u predizbornoj kampanji.
Da se razumijemo (moram te ubjedjivati kao i tvog brata po nekolegijalnosti tj. Sinanovica) JA NISAM ni u kakvoj stranci, ali mi je zelja da Ilidza napokon bude ono sto nije.