Uploaded with ImageShack.us
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Raja vozdra, stara danas pravila klepe.
lolak81 wrote:Osmijeh mi sa lica ne silazi evo citav dan, ne mogu da vjerujem kako je briljirao Dzeko sinoc, lol, jedva cekam sljedecu tekmu protiv Wigana...
Al prvo ove bijele ruse da nokautiramo pa ce onda Wigan svoje dobiti......lol......
...OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Edin DzekOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...

Istina je da je u dekadenciji u koju se survava ova civilizacija, rijetkost naci javnu licnost, idol mladih, koja je primjer lijepog ponasanja i odmjerenosti. Danas su idoli nekakve nakaze, moralne i fizicke, a izgleda da su svi zeljni normalnosti i pravih vrijednosti.Hahaha. He also looks like one of those mythic English gentlemen-footballers of yesteryear - his genuine decency is a fresh and sympathetic feature these days. Especially for a guy who is that great a striker - he takes every goal as though it was given to him and not executed by him, if you see what I mean.
pa nastranu sad sva zezancija, pored toga što mi je drago što će automatski njegove dobre igre pomoći i reprezentaciji, još jedan isto važan razlog moje radosti njegovom dobrom igrom je i taj što je momak uzor.quasar wrote:Hahaha. He also looks like one of those mythic English gentlemen-footballers of yesteryear - his genuine decency is a fresh and sympathetic feature these days. Especially for a guy who is that great a striker - he takes every goal as though it was given to him and not executed by him, if you see what I mean.
Chmoljo wrote:pa nastranu sad sva zezancija, pored toga što mi je drago što će automatski njegove dobre igre pomoći i reprezentaciji, još jedan isto važan razlog moje radosti njegovom dobrom igrom je i taj što je momak uzor.quasar wrote:Hahaha. He also looks like one of those mythic English gentlemen-footballers of yesteryear - his genuine decency is a fresh and sympathetic feature these days. Especially for a guy who is that great a striker - he takes every goal as though it was given to him and not executed by him, if you see what I mean.
uzor je djeci, imaju se na koga ugledati, svijetla obraza, lokalni mangupčići i kriminalci se ne mogu porediti sa Edinom. roditelji imaju na koga uprijeti prstom, i svom djetetu reći: Budi ko on!
uzor je i meni, iako sam malo stariji od njega. uzor mi je jer mi dokazuje da je moguće uspjeti. da se radom može nešto ostvariti. sreće uvijek i u svemu treba, ali da se može. zaboravimo mi to s vremena na vrijeme, a njegovi golovi nas podsjete, da se može. i mora.
Chmoljo wrote:
pa nastranu sad sva zezancija, pored toga što mi je drago što će automatski njegove dobre igre pomoći i reprezentaciji, još jedan isto važan razlog moje radosti njegovom dobrom igrom je i taj što je momak uzor.
uzor je djeci, imaju se na koga ugledati, svijetla obraza, lokalni mangupčići i kriminalci se ne mogu porediti sa Edinom. roditelji imaju na koga uprijeti prstom, i svom djetetu reći: Budi ko on!
uzor je i meni, iako sam malo stariji od njega. uzor mi je jer mi dokazuje da je moguće uspjeti. da se radom može nešto ostvariti. sreće uvijek i u svemu treba, ali da se može. zaboravimo mi to s vremena na vrijeme, a njegovi golovi nas podsjete, da se može. i mora.
Chmoljo wrote: sjo, slušati onog komentatora... uh... Edine, OPLODI ME!!!
i ja bas jedno te isto mislim.. vjerovatno ce pod novim napisati i koji pozitivan komentar, ali i dalje vrebati na svoju sansu. KOJI MU EDIN NECE VISE PRUZITI!quasar wrote:Promijenio nick, garant.... ma gdje ce se pojaviti
U biti pogledaj na website kluba, je'l mislis na Man. City?Dr.Cuddy wrote:Gdje se kupuju karte za Champions League online (ako je neko imao iskustva)?
Konkretno mislim na utakmicu Bayern - ManCity ali ni druge nisu isključene. Ima li neka stranica za CL karte?Edin H. wrote:U biti pogledaj na website kluba, je'l mislis na Man. City?Dr.Cuddy wrote:Gdje se kupuju karte za Champions League online (ako je neko imao iskustva)?
Utakmica je za mjesec dana, nema ništa na ManCity ticket stranici osim Wigana. Da čekam zadnji trenutak mi se ne isplati jer treba organizovati prevoz, smještaj i slobodne dane...zato pitam ima li neki ticket office za ligu šampiona online gdje raja kupuju (ili su kupovali) karte za CL.soccerfan88 wrote:Pogledaj na stranici City-a bit ce. Mozda nema sad ali bit ce kad se priblizi utakmica ili se raspitaj na Uefinoj straniciDr.Cuddy wrote:Konkretno mislim na utakmicu Bayern - ManCity ali ni druge nisu isključene. Ima li neka stranica za CL karte?