Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
splend

#4426 Re: Edin Džeko...

Post by splend »

:bih:

Image

Uploaded with ImageShack.us
fosil

#4427 Re: Edin Džeko...

Post by fosil »

splend wrote::bih:

Image

Uploaded with ImageShack.us
Raja vozdra, stara danas pravila klepe. :D
k3ngur

#4428 Re: Edin Džeko...

Post by k3ngur »

Osmijeh mi sa lica ne silazi evo citav dan, ne mogu da vjerujem kako je briljirao Dzeko sinoc, lol, jedva cekam sljedecu tekmu protiv Wigana...

Al prvo ove bijele ruse da nokautiramo pa ce onda Wigan svoje dobiti......lol......

...OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Edin DzekOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...
neoazz

#4429 Re: Edin Džeko...

Post by neoazz »

ak81 wrote:Osmijeh mi sa lica ne silazi evo citav dan, ne mogu da vjerujem kako je briljirao Dzeko sinoc, lol, jedva cekam sljedecu tekmu protiv Wigana...

Al prvo ove bijele ruse da nokautiramo pa ce onda Wigan svoje dobiti......lol......

...OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Edin DzekOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...
lol :zzzz: :)
quasar

#4430 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

sa bluemoon foruma:

jedan od razloga zasto su ga tako brzo prihvatili i zavoljeli, komentarisuci njegovu sliku:

Image
Hahaha. He also looks like one of those mythic English gentlemen-footballers of yesteryear - his genuine decency is a fresh and sympathetic feature these days. Especially for a guy who is that great a striker - he takes every goal as though it was given to him and not executed by him, if you see what I mean.
Istina je da je u dekadenciji u koju se survava ova civilizacija, rijetkost naci javnu licnost, idol mladih, koja je primjer lijepog ponasanja i odmjerenosti. Danas su idoli nekakve nakaze, moralne i fizicke, a izgleda da su svi zeljni normalnosti i pravih vrijednosti.
klixober

#4431 Re: Edin Džeko...

Post by klixober »

Treba uzeti sa rezervom to sa bluemoon, tamo ima mnogo naših kamufliranih. :D
I još jedan apel našima na bluemoon-u...suzdržite se superlativa o Džeki, neće ga navijači i trener ništa više voliti ako kažete da nama u BiH sunce izlazi kad Džeko zabije...samo ispadamo smiješni i patetični. Takva s*anja pišite ovdje. :wink:
quasar

#4432 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Jest vala, ima pateticnih postova kamara.
A ovaj sto sam ga citirao je stari forumas, koji je lani bio vrlo sumnjicav u kvalitet Dzeke, ali je nedavno i javno priznao da je pojeo g* zbog toga.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4433 Re: Edin Džeko...

Post by Chmoljo »

quasar wrote:
Hahaha. He also looks like one of those mythic English gentlemen-footballers of yesteryear - his genuine decency is a fresh and sympathetic feature these days. Especially for a guy who is that great a striker - he takes every goal as though it was given to him and not executed by him, if you see what I mean.
pa nastranu sad sva zezancija, pored toga što mi je drago što će automatski njegove dobre igre pomoći i reprezentaciji, još jedan isto važan razlog moje radosti njegovom dobrom igrom je i taj što je momak uzor.

uzor je djeci, imaju se na koga ugledati, svijetla obraza, lokalni mangupčići i kriminalci se ne mogu porediti sa Edinom. roditelji imaju na koga uprijeti prstom, i svom djetetu reći: Budi ko on!

uzor je i meni, iako sam malo stariji od njega. uzor mi je jer mi dokazuje da je moguće uspjeti. da se radom može nešto ostvariti. sreće uvijek i u svemu treba, ali da se može. zaboravimo mi to s vremena na vrijeme, a njegovi golovi nas podsjete, da se može. i mora.

buzzer

#4434 Re: Edin Džeko...

Post by buzzer »

Chmoljo wrote:
quasar wrote:
pa nastranu sad sva zezancija, pored toga što mi je drago što će automatski njegove dobre igre pomoći i reprezentaciji, još jedan isto važan razlog moje radosti njegovom dobrom igrom je i taj što je momak uzor.

uzor je djeci, imaju se na koga ugledati, svijetla obraza, lokalni mangupčići i kriminalci se ne mogu porediti sa Edinom. roditelji imaju na koga uprijeti prstom, i svom djetetu reći: Budi ko on!

uzor je i meni, iako sam malo stariji od njega. uzor mi je jer mi dokazuje da je moguće uspjeti. da se radom može nešto ostvariti. sreće uvijek i u svemu treba, ali da se može. zaboravimo mi to s vremena na vrijeme, a njegovi golovi nas podsjete, da se može. i mora.

:thumbup: :bih:
and

#4435 Re: Edin Džeko...

Post by and »

i platini će sad reći kakvo je to evropsko bez džeke :D
klixober

#4436 Re: Edin Džeko...

Post by klixober »

Chmoljo wrote:

:thumbup:

Chmoljo wrote: sjo, slušati onog komentatora... uh... Edine, OPLODI ME!!!

komentar dana :D
quasar

#4437 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

To je upravo ono sto jeste vece od svega. Pravi je ambasador rodne zemlje i u svakom pogledu moze biti uzor svakom klincu na planeti. Nije imao nikakve sanse, pa je uspio, radom i trudom.... i dobrim odgojem!
Njemu ne trebaju skandali da bi dobio reklame sportske opreme, a zivi bili, cekajte samo kampanju adidasa prije EP. :-D 8-) Mozda nam sredi i boljeg sponzora za reprezentaciju. Mozda ce i sudije, za promjenu, malo poceti siljiti za nas. Mozda, ne mozda vec sigurno, izgovoriti ime Bosne i Hercegovine ne zvuci isto prije mjesec dana i danas...
Velike stvari su ovo za mali narod, a najtuznije je sto znam da cemo se vrlo brzo popisati po njemu cim nam se pruzi prilika, kao sto pisamo i po Neni Markovicu, pomalo i po Barbarezu, Papetu, pa i po I.Osimu ... takva smo fela...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4438 Re: Edin Džeko...

Post by Chmoljo »

hajd da ga vidim ko će se popišati po Ivici Osimu na ovom forumu 8-)
bruce lee

#4439 Re: Edin Džeko...

Post by bruce lee »

kad smo vec kod toga: dje nam ratata? :?:
quasar

#4440 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Promijenio nick, garant.... ma gdje ce se pojaviti
bruce lee

#4441 Re: Edin Džeko...

Post by bruce lee »

quasar wrote:Promijenio nick, garant.... ma gdje ce se pojaviti
i ja bas jedno te isto mislim.. vjerovatno ce pod novim napisati i koji pozitivan komentar, ali i dalje vrebati na svoju sansu. KOJI MU EDIN NECE VISE PRUZITI! :)
Edin H.

#4442 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

Bas i mene zanima da li je ratata zadovoljan Dzekinom igrom jucer ili misli da je morao, mogao i trebao bolje :roll:
Mr. Brightside

#4443 Re: Edin Džeko...

Post by Mr. Brightside »

ona Samirova faca je nesto najiskrenije juce :D
Dr.Cuddy

#4444 Re: Edin Džeko...

Post by Dr.Cuddy »

Gdje se kupuju karte za Champions League online (ako je neko imao iskustva)?
Edin H.

#4445 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

Dr.Cuddy wrote:Gdje se kupuju karte za Champions League online (ako je neko imao iskustva)?
U biti pogledaj na website kluba, je'l mislis na Man. City?
Dr.Cuddy

#4446 Re: Edin Džeko...

Post by Dr.Cuddy »

Edin H. wrote:
Dr.Cuddy wrote:Gdje se kupuju karte za Champions League online (ako je neko imao iskustva)?
U biti pogledaj na website kluba, je'l mislis na Man. City?
Konkretno mislim na utakmicu Bayern - ManCity ali ni druge nisu isključene. Ima li neka stranica za CL karte?
soccerfan88

#4447 Re: Edin Džeko...

Post by soccerfan88 »

Konkretno mislim na utakmicu Bayern - ManCity ali ni druge nisu isključene. Ima li neka stranica za CL karte?[/quote]
Pogledaj na stranici City-a bit ce. Mozda nema sad ali bit ce kad se priblizi utakmica ili se raspitaj na Uefinoj stranici :)
soccerfan88

#4448 Re: Edin Džeko...

Post by soccerfan88 »

Image
soccerfan88

#4449 Re: Edin Džeko...

Post by soccerfan88 »

Image
Dr.Cuddy

#4450 Re: Edin Džeko...

Post by Dr.Cuddy »

soccerfan88 wrote:
Dr.Cuddy wrote:Konkretno mislim na utakmicu Bayern - ManCity ali ni druge nisu isključene. Ima li neka stranica za CL karte?
Pogledaj na stranici City-a bit ce. Mozda nema sad ali bit ce kad se priblizi utakmica ili se raspitaj na Uefinoj stranici :)
Utakmica je za mjesec dana, nema ništa na ManCity ticket stranici osim Wigana. Da čekam zadnji trenutak mi se ne isplati jer treba organizovati prevoz, smještaj i slobodne dane...zato pitam ima li neki ticket office za ligu šampiona online gdje raja kupuju (ili su kupovali) karte za CL.
Post Reply