TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Creasy

#4426 Re: TENIS

Post by Creasy »

:thumbup:
radostan dan

#4427 Re: TENIS

Post by radostan dan »

lako mu je u ovakvoj konkurenciji, nikad gora i manja...
:mrgreen:
shake69

#4428 Re: TENIS

Post by shake69 »

radostan dan wrote:lako mu je u ovakvoj konkurenciji, nikad gora i manja...
Ako se uozbiljimo, onda ce ova godina ponuditi znatno vise neizvjesnosti. Delpo je vec skoro sklopio godinu neprekidnog igranja bez ozbiljne povrede, a znate kako je to klasni igrac samo ako je zdrav, Murray prepun motiva nakon ispustene pobjede protiv Nadala, Roger je kao 20-godisnjak, kaze to i Annacone, neki dan, spanski Speedy Gonsales David Ferreres, jos uvijek u snazi da skine najbolje (Djoku oderao u Londonu) pa i moj omiljeni igrac Nalbandian, samo ako ne bude gdje blizu kakve auto trke... Djoko ce sve uciniti da se docepa RG i olimpijskoga zlata i vjerovatno ce napore podrediti tome i ne ocekujem 50:0 do sredine juna. Nema sanse, ali to je i bolje za tenis malo neizvjesnosti, zar ne? :-D
Creasy

#4429 Re: TENIS

Post by Creasy »

exSarajlija

#4430 Re: TENIS

Post by exSarajlija »

kad se sjetim koliko me popljuvase ovdje kada sam rekao prosle godine da je nole trenutno najbolji sportista svijeta, onda su me popljuvali kada sam rekao da je nole siguran na br1 bar do kraja vimbldona, odreagovavsi na neke izjave da ce nole mozda vec u martu da sklizne sa br1. isto tako kada sam tvrdio da je nole vec sada bar oko 15 mjesta na vjecnoj teniskoj listi a da ce (ukoliko ga zaobidju povrede) vrlo brzo biti i u top10 svih vremena i to po svim mogucim objektivnim mjerilima. (uz to da je vec sada po igri najbolji ikada iz prostog razloga jer sve pa i tenis ide naprijed a on je uz to i vrlo dominantan a igra u eri mozda i 2 najveca igraca u istoriji).
ultima_palabra

#4431 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

:zzzz:
veljaca

#4432 Re: TENIS

Post by veljaca »

ultima_palabra wrote:Inače teniseri prečesto dobivaju ovu nagradu... Roger 3 ili 4 puta, Rafa jednom, evo sad i Novak. Ali iza sebe ostave takve sezone da ne bude dvojbe.

To je to ..... :D
radostan dan

#4433 Re: TENIS

Post by radostan dan »

najviše volim ove -nazor-objektivne postove..
radostan dan

#4434 Re: TENIS

Post by radostan dan »

exSarajlija wrote:kad se sjetim koliko me popljuvase ovdje kada sam rekao prosle godine da je nole trenutno najbolji sportista svijeta, onda su me popljuvali kada sam rekao da je nole siguran na br1 bar do kraja vimbldona, odreagovavsi na neke izjave da ce nole mozda vec u martu da sklizne sa br1. isto tako kada sam tvrdio da je nole vec sada bar oko 15 mjesta na vjecnoj teniskoj listi a da ce (ukoliko ga zaobidju povrede) vrlo brzo biti i u top10 svih vremena i to po svim mogucim objektivnim mjerilima. (uz to da je vec sada po igri najbolji ikada iz prostog razloga jer sve pa i tenis ide naprijed a on je uz to i vrlo dominantan a igra u eri mozda i 2 najveca igraca u istoriji).
veljaca

#4435 Re: TENIS

Post by veljaca »

veljaca wrote:
ultima_palabra wrote:Inače teniseri prečesto dobivaju ovu nagradu... Roger 3 ili 4 puta, Rafa jednom, evo sad i Novak. Ali iza sebe ostave takve sezone da ne bude dvojbe.

To je to ..... :D
Znaci Rafa i Novak trebaju ovo osvojiti jos 2-3 puta pa da dostignu ROGERA FEDERERA :thumbup:

Btw - objektivno je najbolje .... :mrgreen:
exSarajlija

#4436 Re: TENIS

Post by exSarajlija »

ja neke postove prosto ne razumijem. zasto bi nole uopste trebao da dostize rogera? nole je vec sada teniska legenda. najbolji sportista svijeta. sigurno najbolji sportista ikada sa nasih prostora. nezaustavljivo grabi u teniski top10 svih vremena. i sta sada?? ako ne pretekne federera nije nista uradio? zasto?

pa eto mnogi se u bosni ponose dzekom iako je ovaj daleko od top10 fudbalera danasnjice a da ne govorimo o istoriji fudbala ili najboljem sportisti svijeta.

to je kao kada je srbija u jednom danu dobila pobjednika GS turnira u tenisu, evropske prvake u vaterpolu i vicesampione evrope u rukometu (a svaki od ovih uspjeha bi bio u bosni najveci uspjeh u istoriji bosanskog sporta) i onda se na ovim forumima neki likovi ismijevaju sto eto i rukometasi nisu uzeli zlato nego pazi samo srebro (nakon trofeja u tenisu i vaterpolu).
Sezam

#4437 Re: TENIS

Post by Sezam »

Cuj najbolji sportista svih vremena sa ovih prostora :lol:
exSarajlija

#4438 Re: TENIS

Post by exSarajlija »

izvinjavam se.... zaboravih dzeku i kindjeta
Last edited by exSarajlija on 08/02/2012 16:25, edited 1 time in total.
burek_in_space

#4439 Re: TENIS

Post by burek_in_space »

Jebem mu zhivot, jel mozhe bar jedna tema proci bez svrshavanja na srpske/boshnjachke/hrvatske sportiste, i da se gleda samo kroz prizmu sportskih dotignuca?!
Je li to moguce ikako?!

Ako nije, pishaj ga, zakljuchacu sve teme na kojima se bar u promilima spominje nacionalnost ovih usranih naroda sa Balkana, pa da onda komentarishemo Messija, Ronalda, i ostale junake iz nashih ulica. :-)
exSarajlija

#4440 Re: TENIS

Post by exSarajlija »

jedino je monika postigla vise a ona je ipak sportiskinja ... muski i zenski sport su dvije razlicite kategorije po svim mjerilima i muski dio je uvjek popularniji. zenski sport koji je popularan je jedino tenis a od klupskih samo odbojka.
ultima_palabra

#4441 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Jel baš moramo trpiti mlaćenje gloginja Noletovim qrcem od strane očiglednog provokatora?

Da je ovisio od Srbije, Nole bi danas konobarisao u očevom restoranu.
Sezam

#4442 Re: TENIS

Post by Sezam »

Mislim da je krajnje vrijeme da se Noletovi fanovi presele gdje im je i mjesto...

http://www.facebook.com/pages/Novak-Djo ... 217?v=info

;-)

A dok je nas koji se sjecamo pokojnog Drazena Petrovica, Djokovic nikad nece bit najbolji svih vremena...u Srbiji mozda...
exSarajlija

#4443 Re: TENIS

Post by exSarajlija »

pa ebi ga.... sta sam rekao a da nije tacno??

nego se kao odgovor na relevantnu diskusiju o najboljem sportisti svijeta, koja ima na svim sportskim a pogotovo teniskim forumima, odgovara kako je roger postigao vise. kako je to relevantno sa tim da je nole najbolji sportista za 2011 godinu. roger jeste postigao vise ali je isto tako u toj 2011 postigao daleko manje i to uopste nije relevantno.

zato sam to i uporedio sa podsmijevanjem nekih zbog ne osvojenog ep-a u rukometu u danu koji je mozda i najjaci sportski dan u istoriji na ovim prostorima ako se uzme u obzir da se igralo 3 velika finala u 3 razlicita sporta u istom danu.
exSarajlija

#4444 Re: TENIS

Post by exSarajlija »

drazen je daleko od najboljeg kosarkasa sa ovih prostora a ne sportiste.

jedino mjerodavno su osvojeni trofeji. umjetnicki dojam ostavite za umjestnicko klizanje i sinhrono plivanje. bilo je vise trofejnijih kosarkasa od drazena na ovim prostorima.
Sezam

#4445 Re: TENIS

Post by Sezam »

Najjaci sportski dan u istoriji na ovim prostorima :lol:

sad kad vidim sta si napisao za Drazena jasno je da provociras...i da usput pojma nemas...
xDenisx

#4446 Re: TENIS

Post by xDenisx »

exSarajlija wrote:pa ebi ga.... sta sam rekao a da nije tacno??

nego se kao odgovor na relevantnu diskusiju o najboljem sportisti svijeta, koja ima na svim sportskim a pogotovo teniskim forumima, odgovara kako je roger postigao vise. kako je to relevantno sa tim da je nole najbolji sportista za 2011 godinu. roger jeste postigao vise ali je isto tako u toj 2011 postigao daleko manje i to uopste nije relevantno.

zato sam to i uporedio sa podsmijevanjem nekih zbog ne osvojenog ep-a u rukometu u danu koji je mozda i najjaci sportski dan u istoriji na ovim prostorima ako se uzme u obzir da se igralo 3 velika finala u 3 razlicita sporta u istom danu.
Jedino sam na Balkanu cuo da je Vaterpolo "veliki sport" :-)

A Ultima, radostan, lud i ponosan, veljaca, necko itd, uglavnom diskutiraju civilizovano iako se ne slazu pa mislim da nema potrebe za zakljucavanjem teme.
burek_in_space

#4447 Re: TENIS

Post by burek_in_space »

Dakle, vas dvojica ste prvi kandidati da se ne druzhimo s vama mjesec dana, jer ochigledno ne znate normalno komunicirati, i cilj vam je provociranje.
Da ne bude nejasnoca, odnosi se na exSarajliju i Sezama.
exSarajlija

#4448 Re: TENIS

Post by exSarajlija »

u cemu se sastoji to moje provociranje??

sto baratam cinjenicama??

sto ne vrijedjam???
nista nikome licno nisam rekao!!! a mene se licno vrijedja. cak i ne odgovaram uvredama nego samo cinjenicama.

na moje se cinjenice odgovara uvredama i nekim besmilenim ismijavanjem bez da se navedu kontra argumenti i cinjenice.

pa recimo ovo su cinjenice samo za pocetak su sljedeci igraci imali bolje i trofejnije karijere kao i licna priznanja od doticnog drazena: divac, bodiroga, djordjevic, paspalj, danilovic ... itd.. molim samo argumente... navedite sta je ko osvojio, trofeje mvp priznanja, proglasenja za mvp ili naj kosarkasa evrope, ucesca na ol staru itd!!!!!
exSarajlija

#4449 Re: TENIS

Post by exSarajlija »

kada se komentarise da je fed bolji od noleta uzima se u obzir priznanja i trofeji. i ja se slazem. po istom principu je i nole najbolji sa ovih prostora a svi pobrojani su bolji od drazena a ima ih jos.
romanovero

#4450 Re: TENIS

Post by romanovero »

exSarajlija wrote:u cemu se sastoji to moje provociranje??

sto baratam cinjenicama??

sto ne vrijedjam???
nista nikome licno nisam rekao!!! a mene se licno vrijedja. cak i ne odgovaram uvredama nego samo cinjenicama.

na moje se cinjenice odgovara uvredama i nekim besmilenim ismijavanjem bez da se navedu kontra argumenti i cinjenice.

pa recimo ovo su cinjenice samo za pocetak su sljedeci igraci imali bolje i trofejnije karijere kao i licna priznanja od doticnog drazena: divac, bodiroga, djordjevic, paspalj, danilovic ... itd.. molim samo argumente... navedite sta je ko osvojio, trofeje mvp priznanja, proglasenja za mvp ili naj kosarkasa evrope, ucesca na ol staru itd!!!!!
kao bivsi sarajlija trebao si cuti za rahmetli mirzu delibasica,to ti je ono pokojni na jeziku bivsih sarajlija
Post Reply