Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja mislim da je ovaj tip živi i radi u Danskoj, i onda nabavlja mobitela sa EU skladišta i šalji ih vamo nekom svom u BiH, i onda ovaj iz BiH to salje na adresu. Jer očito da treba 3 dana da dobijes mobitel. A i njegov naglasak na videu je "stranski" . Ali džaba mu što živi u Danskoj kad je ostao seljak u glavi, pa pogledajet samo detaljan opis na PIK-u: " većina PIK IDIOTA nisu nikad imali telefone"
" mozes nabaviti jefitinije iz Azije ako ti je telefon DUH i prodje carinu i pdv porez"
Ja ga nebi nikad , za te novce koliko dode HAmmer S se može kupiti XIAOMI REDMI NOTE 2, koji je svjetlosnu godinu ispred njega. A to što raju pali da je HAMMER ( čekić ) i da se može čekićati sa njim, tu priču zaboravite.
Mislim da cjenovna kategorija ova dva nije ista, bar ovdje kod nas, jer je hammer jeftiniji oko 100 KM, cini mi se?!
Ipak sam milsio na cjenovni razred kupnje mobitela iz Kine, jer mnogi ovdje narucuju mobitel u Kini ( ja prvi ) pa tako da sam na to mislio, a moze se i kod nas pronaći jeftinije note 2
hahahahah ..... kako je jednom DILEJA rekao, ma ide ko ALVA , zato ga nemogu napriravit, i evo kao sto vidimo , zbog njegove potražnje cijena mu skočila na 115 USD
Al ono, displej zauzima vecinu prednjeg dijela telefona ....... Aaaaaliii , jedno malo aaalii..dok je crni wallpaper na telefonu, kada stavis neku svjetliju boju ...sta mislite sta se dogadja ?
Nađi za te pare slican, sa karakteristikama od baterije do kamere, pa onda nesto pricaj.Laprdate ko kakvi klinci danima a kad vam se trazi argumentovano onda pisete neke gluposti ili izbjegavate odgovor.
Ljakan wrote:Nađi za te pare slican, sa karakteristikama od baterije do kamere, pa onda nesto pricaj.Laprdate ko kakvi klinci danima a kad vam se trazi argumentovano onda pisete neke gluposti ili izbjegavate odgovor.
Komsija mi je tako kupio tog nekog Kineza... valjda ga ubijedio dileja ili neki kao on
Super mocne specifikacije...sta ti je baaaa, za 150-200KM .... ALi kad je dosao u ruke , nije bas kao sto su specifikacije na papiru. Od kvalitete izrade, optimizacije itd itd...
A tek kad mu se pokvario nakon 2 mjeseca...pravac u kantu , jednokratna upotreba
Ljakan wrote:Nađi za te pare slican, sa karakteristikama od baterije do kamere, pa onda nesto pricaj.Laprdate ko kakvi klinci danima a kad vam se trazi argumentovano onda pisete neke gluposti ili izbjegavate odgovor.
Komsija mi je tako kupio tog nekog Kineza... valjda ga ubijedio dileja ili neki kao on
Super mocne specifikacije...sta ti je baaaa, za 150-200KM .... ALi kad je dosao u ruke , nije bas kao sto su specifikacije na papiru. Od kvalitete izrade, optimizacije itd itd...
A tek kad mu se pokvario nakon 2 mjeseca...pravac u kantu , jednokratna upotreba
I meni je komsija kupio s6 pa mu crko nakon mjesec,nije to mjerilo nikakvo.Desava se.
MEIZU M2 mini : 115 USD,
KAMERA: 13 MP Stvarna SAMSUNG kamera , dok je OUKITEL Omnivision 8Mp pa softwerski nafrizirana na 13MP,
PROCESOR:, 6735 MEIZU radi na 1,3 MHZ i grafički na 600MHZ, OUKITEL smanjen na 1ghz i grafički na 400Mhz,
RAM: Meizu 2GB 640mhz , OUKITEL 2GB na 533 Mhz
Software: svjetlosna godina ispred OUKITEL, kao i developeri, i sama update i softwerska podrška
prednost OUKITEL K4000 PRO: kao sto dileja voli reći metalni okvir, možeš čavle kucati sa njim i eto baterija, e sad je pitanje dali je i baterija nafrizirana na papiru kao i sve ostalo
Drugi protivnik:
XIAOMI REDMI NOTE 2 nekoliko dolara skuplji , moze se naci oko 120 USD
da sve gore ne nabrajam ponovno: Ekran FUll HD, KAMERA: 13MP , PROCESOR HELIO X10 na 2.0Ghz, RAM na 933Mhz , baterija stvrana 3060mah ( koja garantiram sa optimiziranim softwerom bolje drzi od K4000 PRO )
ZAKLJUČAK: Prvi ja, pa mislim i sv ostali kupuju mobitel za kojeg ce imati podršku, koji će biti brz ( a to mislim na CPU , RAM, frekvencija RAM ) , koji ce imati dobru kameru ( danas mislim 99% ljudi bar nešto uslika sa mobitelom ) , itd. Ako možemo kupiti za par dolara bolji mobitel onda zašto bacati pare na OUKITEL i ostale manje poznate brendove.
Da kao sto sam rekao K4000 ide na ruku ta "upitna" baterija i taj metalan izgled, ali samo to, nista drugo, e sad neki će reći: " pa sta ce mi taj plastični Xiaomi ili Meizu imam K4000 mogu čavle zabijati sa njim, pa draga gospodo kupite čekić za čavle, a ako volite metalni mobitel ( a nezanima vas smartphone) onda upite NOKIU 8800 i budete sretni jer je cijela metalna i pogotovo imate verziju od TITANA.
pa da li si ti nepismen čovječe
to su opcije koje su moguće, trenutno je
in stock notice
i lijepo je označeno sa žutom podlogom, ali za nepismene džaba, klikni na to jadan ne bio
opcija temporarily out of stock će biti važeća ako se rasproda,
MEIZU M2 mini : 115 USD,
KAMERA: 13 MP Stvarna SAMSUNG kamera , dok je OUKITEL Omnivision 8Mp pa softwerski nafrizirana na 13MP,
PROCESOR:, 6735 MEIZU radi na 1,3 MHZ i grafički na 600MHZ, OUKITEL smanjen na 1ghz i grafički na 400Mhz,
RAM: Meizu 2GB 640mhz , OUKITEL 2GB na 533 Mhz
Software: svjetlosna godina ispred OUKITEL, kao i developeri, i sama update i softwerska podrška
prednost OUKITEL K4000 PRO: kao sto dileja voli reći metalni okvir, možeš čavle kucati sa njim i eto baterija, e sad je pitanje dali je i baterija nafrizirana na papiru kao i sve ostalo
Drugi protivnik:
XIAOMI REDMI NOTE 2 nekoliko dolara skuplji , moze se naci oko 120 USD
da sve gore ne nabrajam ponovno: Ekran FUll HD, KAMERA: 13MP , PROCESOR HELIO X10 na 2.0Ghz, RAM na 933Mhz , baterija stvrana 3060mah ( koja garantiram sa optimiziranim softwerom bolje drzi od K4000 PRO )
ZAKLJUČAK: Prvi ja, pa mislim i sv ostali kupuju mobitel za kojeg ce imati podršku, koji će biti brz ( a to mislim na CPU , RAM, frekvencija RAM ) , koji ce imati dobru kameru ( danas mislim 99% ljudi bar nešto uslika sa mobitelom ) , itd. Ako možemo kupiti za par dolara bolji mobitel onda zašto bacati pare na OUKITEL i ostale manje poznate brendove.
Da kao sto sam rekao K4000 ide na ruku ta "upitna" baterija i taj metalan izgled, ali samo to, nista drugo, e sad neki će reći: " pa sta ce mi taj plastični Xiaomi ili Meizu imam K4000 mogu čavle zabijati sa njim, pa draga gospodo kupite čekić za čavle, a ako volite metalni mobitel ( a nezanima vas smartphone) onda upite NOKIU 8800 i budete sretni jer je cijela metalna i pogotovo imate verziju od TITANA.
Zanimljiv text ali opet navodis pod pitanje bateriju, kao da neko laze.Ljudi su stavili da je takva baterija i cemu skepticizam bez argumenata?Inace nekom telefon treba bas zbog te baterije da mu traje duze a ostale karakteristike su mu manje bitne.Jos sto je prednost ako ti ispadne nista mu biti nece,neces morati trcat po displej novi, dok,sa navedenim modelima je to manje moguce.Mislim da bi se raspali kad bi pali na plocice,beton sa malo vece visine.
Da rekao sam "upitna" je baterija, neznam dali lažu ili nisu, ali očito jesu čim se rasipaju da je kamera 13MP itd itd. Nisam rekao da je 2000mah stvarna ali sigurno je mozda 3300-3500mah nego stvarnih 4000mah. Jer to obični korisnik nemoze skužiti , a njima je dobar marketinški trik da ga promoviraju na tu foru jer ima dobru bateriju, dok su mu ostale specifikacije low .
Dobro "Dileja" , eto ostavi im svoj e-mail pa čekaj da te obavjeste kad će ponovno biti po 89USD cijeni, i budi ljubazan pa i nas ovdje ostale obavjesti o tome , jer ljudi su nestrpljivi
Evo moj phone čeka: 2016-01-18 08:14 BOSNIA AND HERZEGOVINA, BASJJA - SARAJEVO 71003, Evidentiranje carinskih podataka o pošiljci - UVOZ
sad očekujem pismeno obavještenje od carine (dokazi o plaćanju btw koje trebam proslijediti) i da mi poštar donese ! U petak stiglo u Sa ,pa zar treba 5 dana da se to riješi!................. nestrpljivost mi je vrlina
edit: naručio Redmi Note 3 (2GB,16GB) , bilo hotsale 169$
Last edited by joyjoy on 20/01/2016 22:40, edited 1 time in total.