Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- J.P.Montoya
#4426 Re: Sa-x liga, komentari
i naravno ova liga poprima konture prave BiH lakrdije, nista bez skandala... kako samo ne kontam pojedine koji ovo shvacaju na zivot ili smrt.....
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#4427 Re: Sa-x liga, komentari
Lakrdija, ... naravno da je lakrdija. I nastavlja sa drskostima i svojom bezobrastinom.abondanzieri wrote:sjo lakrdije
Je l`, .... isprica nam tuznu pricu, sazali se jadan na @Erotiku, sa kojim sam ja to odmah posteno odradio putem PP-a.
Vjerovatno ce nam sada pokusati objasniti i ko je @uriel, .... novi nick koji dolazi sa iste adrese, ... sasvim "slucajno" jucer registrovan, u vrijeme nakon sto me pokusao razvuci ko zvaku, a zbog dobijene opomene.pape wrote:Sent at: 07. May. 2009. 19:45
From: pape
To: Erotika ... Provjera je u toku, ...
Bit ce provjereno, .... ako je greska, dobit ces javno izvinjenje.
Do tada mozes nastaviti normalno forumati.
Pozdrav
pape
Globalni moderator
P.S. Ako se javi sa @cyprus-ovog, ili bilo kojeg drugog nick-a, i taj ce nick biti banovan. Nema igranja sa tim. Ako to nekome nije jasno, procitajte ponovo vasa, prilikom registracije prihvacena pravila.
- cyprus
#4428 Re: Sa-x liga, komentari
Ovako, izražavam žaljenje što skandali nisu mogli mimoići i našu ligu.
Sad, ovako, iz čisto pragmatičnih razloga imam pitanje za @papeta, jer sam ja glavni odgovorni (
) za organizaciju i održavanje "projekta" ove lige, da li će elSaik biti vraćen nakon odležanog bana, ili je ovo trajni, te šta će biti sa @Enricom i @avenged_sevenfilom? Treba mi radi organizacije broja mjesta u SA-X ligi, naravno ako i dalje bude interesa od strane takmičara za igranje iste.
Sad, ovako, iz čisto pragmatičnih razloga imam pitanje za @papeta, jer sam ja glavni odgovorni (
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#4429 Re: Sa-x liga, komentari
Kao sto vam je vec receno, ... imate lijepu temu, fino se druzite i zabavljate i nikada na njoj nije bilo potrebe za bilo kakvim intervencijama.cyprus wrote:Ovako, izražavam žaljenje što skandali nisu mogli mimoići i našu ligu.
Sad, ovako, iz čisto pragmatičnih razloga imam pitanje za @papeta, jer sam ja glavni odgovorni () za organizaciju i održavanje "projekta" ove lige, da li će elSaik biti vraćen nakon odležanog bana, ili je ovo trajni, te šta će biti sa @Enricom i @avenged_sevenfilom? Treba mi radi organizacije broja mjesta u SA-X ligi, naravno ako i dalje bude interesa od strane takmičara za igranje iste.
Iskreno, ... zao bi mi bilo da tema i vase druzenje na istoj zamre. Ako se to desi, ... onda krivca potrazite kod @elSaika, ... za isto imate dovoljno dokaza, a adm/mod tim ih ima jos vise.
Sva trojica su banovani na po dvije sedmice, sto znaci da ce od tada, ako to budu zeljeli, imati pristup na forum.
- Lakat Jebić
#4430 Re: Sa-x liga, komentari
nista brate, saiče, parove cyprusu preko msna (kolko sam upratio, jarani ste) on nek postavi za tebe, i zdra'o...
-
vjecnobordo
#4431 Re: Sa-x liga, komentari
Prije početka današnje utakmice na ovoj mojoj, blatnjavoj areni, čulo se gromoglasno skandiranje: Pape, Pape
u čast generalnog sekretara SA-x ala UEFE
Svaka čast za sankcije
Ovo za msn su gluposti koje ne dolaze u obzir
kada nismo mogli mi, Pape je uspio da razbije ovaj saikov klan, koji drži pola lige i šteli utakmice kako mu qrcu ćeif
Podnosim zahtjev da se navedenom takmičaru oduzme 10 bodova ovosezonskih
i u narednu sezonu uđe sa deficitom od najmanje 3 boda
NEMA TITULEEEEEEEE
Svaka čast za sankcije
Ovo za msn su gluposti koje ne dolaze u obzir
Podnosim zahtjev da se navedenom takmičaru oduzme 10 bodova ovosezonskih
NEMA TITULEEEEEEEE
-
vjecnobordo
#4432 Re: Sa-x liga, komentari
Odlična forma se nastavlja, a sada je poražen omraženi protivnik, mali leptirići. Sezona je apsolutno spašena 
- cyprus
#4433 Re: Sa-x liga, komentari
Eh ovako, pošto se trudim da ispoštujem @papetovu odredbu o zabrani elSaikovog oglašavanja preko mene ili bilo koga, moraću postaviti ovu sliku (nadam se da to nije kršenje te odredbe):

Eto toliko.
Moj komentar: prije ove sezone je usvojeno pravilo o nemogućnosti odstupanja iz lige prije kraja sezone.

Eto toliko.
Moj komentar: prije ove sezone je usvojeno pravilo o nemogućnosti odstupanja iz lige prije kraja sezone.
-
uriel
#4434 Re: Sa-x liga, komentari
Kako je i ovaj account napravljen samo da bismo popunili broj igrača u cvajti, molim da se i na ovaj složi kakav ban. Po mogućnosti trajni. Hvala.
- cyprus
#4435 Re: Sa-x liga, komentari
E jebga ti, mogo si onda i ono reć preko ovog accountauriel wrote:Kako je i ovaj account napravljen samo da bismo popunili broj igrača u cvajti, molim da se i na ovaj složi kakav ban. Po mogućnosti trajni. Hvala.
-
uriel
#4436 Re: Sa-x liga, komentari
Htjedoh prvo sam sebi izbrisati sa foruma, ali kako uvidjeh da te opcije nema, napisah to ovdje.cyprus wrote:E jebga ti, mogo si onda i ono reć preko ovog accountauriel wrote:Kako je i ovaj account napravljen samo da bismo popunili broj igrača u cvajti, molim da se i na ovaj složi kakav ban. Po mogućnosti trajni. Hvala.![]()
Parola sa utakmice vjecnobordo - elSaik i ujedno moj posljednji komentari na ovoj temi:
"E moj vječni, jadna li ti sudba, kada ti je za pobjedu potrebna UDBA."
edit: Slagah, nije to posljednje. Ovo je poslednje: čestitam campa na tituli.
- Zwanziger
#4437 Re: Sa-x liga, komentari
Kako sad ovo rijesiti? Sad bi trebalo prvih 4 da udju u prvu ligu i da peti igra razigravanje?
- campa_xxx
#4438 Re: Sa-x liga, komentari
uriel wrote:Htjedoh prvo sam sebi izbrisati sa foruma, ali kako uvidjeh da te opcije nema, napisah to ovdje.cyprus wrote:E jebga ti, mogo si onda i ono reć preko ovog accountauriel wrote:Kako je i ovaj account napravljen samo da bismo popunili broj igrača u cvajti, molim da se i na ovaj složi kakav ban. Po mogućnosti trajni. Hvala.![]()
Parola sa utakmice vjecnobordo - elSaik i ujedno moj posljednji komentari na ovoj temi:
"E moj vječni, jadna li ti sudba, kada ti je za pobjedu potrebna UDBA."
edit: Slagah, nije to posljednje. Ovo je poslednje: čestitam campa na tituli.I da Bog da dok god se igra liga na kraju prvak bio Manijak.
Hvala na cestitkama.... a evo i ja da kazem, od slijedece sezone i ja napustam ligu ako elSaik ne bude igrao jer fakat nece biti zanimljivo, bar meni ne !
-
vjecnobordo
#4439 Re: Sa-x liga, komentari
Saičeeeee vrati se, ovce tvoje, ne mogu bez tebeee
Očekujem da se cyprus oglasi u naredna 24 sata s istim gestom u čast velikog vođe, saika
Malo se po forumu svašta pisalo, a onda se ljuti na vrhovne organe
Očekujem da se cyprus oglasi u naredna 24 sata s istim gestom u čast velikog vođe, saika
- cyprus
#4440 Re: Sa-x liga, komentari
Mene glava trenutno boli od vanforumskih problema, ne treba mi i ovdašnja glavobolja, tako da se oglašavam samo kad je neophodno. Inače, forum mi dođe ko odmor, al kako ste krenuli...vjecnobordo wrote:Saičeeeee vrati se, ovce tvoje, ne mogu bez tebeee![]()
![]()
Očekujem da se cyprus oglasi u naredna 24 sata s istim gestom u čast velikog vođe, saika![]()
![]()
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4441 Re: Sa-x liga, komentari
kako bi to dobro biloZwanziger wrote:Kako sad ovo rijesiti? Sad bi trebalo prvih 4 da udju u prvu ligu i da peti igra razigravanje?
- campa_xxx
#4442 Re: Sa-x liga, komentari
Jedini nacin da ti osvojis titulu je kad mi napustimo ligu ...vjecnobordo wrote:Saičeeeee vrati se, ovce tvoje, ne mogu bez tebeee![]()
![]()
Očekujem da se cyprus oglasi u naredna 24 sata s istim gestom u čast velikog vođe, saika![]()
![]()
- campa_xxx
#4443 Re: Sa-x liga, komentari
Sta je ovo, niko ne cestita na tituli (osim elSaika) ....
SAMPIONE SAMPIONE OLE OLE OLEEEEEEE
- cyprus
#4444 Re: Sa-x liga, komentari
Bolan nisi još osiguro teoretskicampa_xxx wrote:Sta je ovo, niko ne cestita na tituli (osim elSaika) ....
- srpanj
#4445 Re: Sa-x liga, komentari

izvoli..........Jaguar84 wrote:A sta je s rezultatima 2 lige, nula bodova?
- shalla
#4446 Re: Sa-x liga, komentari
Sjebao mi se bio kompjuter, izgubio sam one urneke. Srpanj hvala ti a ja ću nešto novo skontati za prvu ligu 
- striker
#4447 Re: Sa-x liga, komentari
Hvala srpanj za tabelu i lijepo pripremi taj docek moje ekipe. Inace... znas da sam opasan iz prekida. 
- srpanj
#4448 Re: Sa-x liga, komentari
hehehe....prvo sto mi je palo u oko...na ponudi nema "zlatana"...striker wrote:Hvala srpanj za tabelu i lijepo pripremi taj docek moje ekipe. Inace... znas da sam opasan iz prekida.
i pazi sto ces izabrati s bonus ponude.......uvijek sam volio prepisivati i protivnika dobiti njegovim oruzjem
siguran sam da nemas sto traziti....bodove neses dobiti....a cestitati mozes odmah nakon objavljivanja ovoga posta
naravno, ja ti se unaprijed zahvaljujem
- srpanj
#4449 Re: Sa-x liga, komentari
vec, imam prednost u prognoziranju za 4 para
dakle, mojih 11 naspram tvojih 7
bezveze ste se bacali u trosak
- srpanj
#4450 Re: Sa-x liga, komentari
izvini...al' morao sam
i nozem........... i lancem......... i pajserom u glavu......................
izvini drug...nista osobno protiv tebe
...al'...tek onako, radi atmosfere

i nozem........... i lancem......... i pajserom u glavu......................
izvini drug...nista osobno protiv tebe