Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Steta, bila je ovo fina prilika da ih United posteno nakanta. Ne znam sta se desilo u drugom poluvremenu, to moram pregledati. Inace sam jako zadovoljan prolazom Uniteda. Pretpostavljam da je ovo Cityu sad kao nebitan trofej.
Samo se vi radujte, a uprkos cinjenici da je Pool u jako losme stanju zadnjih godina, ipak ste nam redovna musterija, ne znam otkud toliko samopuzdanje uoci duela??? Izgleda zaboravili ste onih 1:4 nasred Trafforda, pa 3:1 itd...
BHF_Manijak wrote:Samo se vi radujte, a uprkos cinjenici da je Pool u jako losme stanju zadnjih godina, ipak ste nam redovna musterija, ne znam otkud toliko samopuzdanje uoci duela??? Izgleda zaboravili ste onih 1:4 nasred Trafforda, pa 3:1 itd...
BHF_Manijak wrote:Samo se vi radujte, a uprkos cinjenici da je Pool u jako losme stanju zadnjih godina, ipak ste nam redovna musterija, ne znam otkud toliko samopuzdanje uoci duela??? Izgleda zaboravili ste onih 1:4 nasred Trafforda, pa 3:1 itd...
Liverpool će biti nabrijan do bola... tražiće i osvetu za onu nepravdu u FA Cupu u prvoj utakmici Kennyja na klupi.
Što manje ljetošnjih pojačanja (Henderson, Adam, Downing) bude igralo, Liverpoolove su šanse veće
Mislis "..zadnjih tridesetak godina.."
Ne mislim da ce bit lako naravno, al sigurno da interesantnije nije moglo biti, jos ova frka sa sva Suarezom bice rat na terenu. U svakom slucaju bolje nego Dag&Red il neko.
Samo neznam ocel se zubalo vratit do tad, 28. januar...
Mislis "..zadnjih tridesetak godina.."
Ne mislim da ce bit lako naravno, al sigurno da interesantnije nije moglo biti, jos ova frka sa sva Suarezom bice rat na terenu. U svakom slucaju bolje nego Dag&Red il neko.
Samo neznam ocel se zubalo vratit do tad, 28. januar...
vaučer wrote:A jadni Patrice će biti sav izbezumljen i uvrijeđen.
Kako njemu?
Zašto njemu?
Šta je on skrivio?
Atmosfera će biti bez sumnje vrhunska, puno urugvajskih zastava i ljudi svih boja u publici.
Pravo lice Anfielda.
I ja mislim da nece biti problema, sve dok Ferguson ne posalje Evru, Ferdinanda, Valenciu, Younga ili Wellbecka na teren da svojom pojavom provociraju finu raju na tribinama.