Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Baltazar_khan wrote:Evo Messi zabio već drugi gol protiv Betisa za 2-0
ja sve kontam prikazuju neke snimke na sk., nisam ni znao da veceras igraju.
Pa kad te je taj City zaludio
City ispred svih
nego sta kazes na igru, jeste li upola ko mi, ja ne gledam vase utakmice, samo pratim rezultate i
dosudjene nepostojece penale i ofsajd pozicije
p.s. ovo sto messi radi, to je samo zbog toga da ga ne bi zezali na treningu da je c.r. zabio vise golova od njega...
Splinter wrote:nego sta kazes na igru, jeste li upola ko mi, ja ne gledam vase utakmice, samo pratim rezultate i
dosudjene nepostojece penale i ofsajd pozicije
Sigurno si onda gledao meč protiv Seville, tu ih je sudija ono baš pripazio Mojne me dalje u off...
Ponovo petarda još je Betis bio odlican, dok nisu primili drugi gol i onda su skroz raspali u igri...2-3 ubitacna pasa Xavia kroz sredinu koja ,po pravilu, presjeku komplet odbranu protivnika su odlucili tekmu i slomili Betis koji je fakat dobro igrao i trcao...ipak na kraju ,opet petarda
LSD wrote:Ponovo petarda još je Betis bio odlican, dok nisu primili drugi gol i onda su skroz raspali u igri...2-3 ubitacna pasa Xavia kroz sredinu koja ,po pravilu, presjeku komplet odbranu protivnika su odlucili tekmu i slomili Betis koji je fakat dobro igrao i trcao...ipak na kraju ,opet petarda
Betis je dobro igrao do drugog gola a onda su se raspali. Mislim da su jedna od ekipa koja je najvise pokazala ove sezone gostujuci na Camp Nou a tu priej svega mislim na ofanzivni dio igre.
Na kraju ipak nisu dovoljno trcali malo je ekipa kao sto su oni baskijci
To su ti pasovi koji lome, a ovo gledamo vec godinama istu stvar ali nema lijeka protiv toga...obratite pažnju na 0:07 odbrana je u liniji, 9 igraca je iza lopte, 9 igraca je ispred Xavia ,držali su liniju, nisu bili labavi i neozbiljni...ali protiv ovakvih pasova nema lijeka, što je najgore ovo su direktni okomiti pasovi kroz sredini odbrane i naravno Messi i Villa se ovim laserskim pasovima automatski izbace jedan na jedan sa golmanom... ostaje im samo posao egzikucije.
LSD wrote:To su ti pasovi koji lome, a ovo gledamo vec godinama istu stvar ali nema lijeka protiv toga...obratite pažnju na 0:07 odbrana je u liniji, 9 igraca je iza lopte, 9 igraca je ispred Xavia ,držali su liniju, nisu bili labavi i neozbiljni...ali protiv ovakvih pasova nema lijeka, što je najgore ovo su direktni okomiti pasovi kroz sredini odbrane i naravno Messi i Villa se ovim laserskim pasovima automatski izbace jedan na jedan sa golmanom... ostaje im samo posao egzikucije.
Evo i kod cetvrtog gola, njegov pas je prelomio sve...samo ovaj put je išao desno na Alvesa, ali opet ga je izbacio u poziciju da ima otvoren put prema golu.
Mislim da je Xavi zaslužio nagradu ove godine i strah me da mu se ne dogodi Maldinijeva sudbina, da ne dobije nagradu iako je zasita zaslužuje. Mislim da je morao ove godine on biti osvajač zlatne lopte, ali ipak odlučuju malo stručniji od mene
lerdi wrote:Barsa je prekucala ovu igru. Što jes jes
Mislim da je Xavi zaslužio nagradu ove godine i strah me da mu se ne dogodi Maldinijeva sudbina, da ne dobije nagradu iako je zasita zaslužuje. Mislim da je morao ove godine on biti osvajač zlatne lopte, ali ipak odlučuju malo stručniji od mene
Nisam baš siguran da su kapiteni Kukovih i Britanskih Djevičanskih Ostrva stručniji za ocjenjivanje svjetske fudbalske scene od običnih prosječnih fudbalskih simpatizera... al haj nek im bude