NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
madner

#4426 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by madner »

Ako je neko fulio sta je veliki mag imao reci poslje druge tekme.

Image

Image

Image

Image

Image
Neelix

#4427 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

"You're asking me if LeBron is going to New York?" Bryant told The Post. "I'm trying to tell you in a polite way, I don't give a [bleep].

eto ti i odgovor na zadnje pitanje.

Less than Lakers' best is good enough

a evo i malo razloga da nastavis biti crybaby :D
madner

#4428 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by madner »

U redu je, sve si rekao sa ovim
Neelix wrote:isto onako kako ti objasnjavas da trener moze ulaziti u teren i zvati tajmaute u kljucnim trenucima utakmice :-)
:D
Robben

#4429 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Robben »

LSD wrote:Lakersi su sinoc sasvim zasluženo pobjedili...pa citavu utakmicu su vodili :!:
Svi moji favoriti su poispadali (Orlando na istoku i Phoenix na zapadu) tako da ovo ne pišem iz navijacko/subjektivnog ugla :D ...Fisher po ko zna koji put donosi pobjedu svojim koševima...covjek ima 35 godina a pokazuje veca muda nego mnogo izvikaniji Allen koji je sinoc zabio strašna 2 poena za 40 minuta provedenih na parketu (šut za tricu mu bio 0-8 :shock: ).
Prošlu utakmicu pogađao sve živo (8 trica pogodio) a sinoc ne može koša dati.
Jarnett :D je odlicno odigrao za Celticse, ali nedovoljno za pobjedu...sudije su oba tima štetile tokom citave utakmice.
Ižvakani Allen? :D
Čovjek i kad ne zabija koristan je za ekipu, zna navući 2 igrača na sebe i ostavlja Rondu da ide na ulaz. Što se tiče loše šuterske noći, svakome naleti peh tekma da ne može pogoditi bazen, ko je ikad igrao košarku, shvatiće ga.
Sljedeću tekmu će eksplodirati aBd. :dance:
burek_in_space

#4430 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by burek_in_space »

Lakersi u 7, neka moja prognoza.

E da, onaj Rondo mi je odvratan, ali zna mali, shto jes' jes'.
ahuseino

#4431 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by ahuseino »

FootballIsComingHome wrote:Ako Kobe Bryant osvoji jos prsten-dva, da li ce konacno biti najveci svih vremena, kao sto i jeste?

Pozdrav za sve Jezerlije. :oops:
Mora da si mlad pa se ne sjecas MJ-a.

Mislim, drugacije ne mogu ovo objasniti... ne mogu da ga svrstam ni pod razno...
Globus

#4432 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Globus »

Djaba milion prstenova nikad niko nece nadmasit AIR-a mozda nekad neko .. al u sljedecih 100 godina ako ga neko nadmasi to ce biti 1 igrac ...Iako je Lebron strasan al fali mu ono nesto :D
Neelix

#4433 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

dzordan je smokljo koji vecinu podsjeca na neka druga vremena "kad su bili mladi" :D pa zive u uspomenama velicajuci ga. ne volim lebricka al on je igracina za "zraka" :-) kobe je vec druga planeta. russel ima puno vise titula od njega. wilt ima duplo bolju statistiku. magic je igrao 3put ljepse. bird je bio 10 puta bolji suter. kakav dzordan kakve trice.
FootballIsComingHome

#4434 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by FootballIsComingHome »

Neelix wrote:dzordan je smokljo koji vecinu podsjeca na neka druga vremena "kad su bili mladi" :D pa zive u uspomenama velicajuci ga. ne volim lebricka al on je igracina za "zraka" :-) kobe je vec druga planeta. russel ima puno vise titula od njega. wilt ima duplo bolju statistiku. magic je igrao 3put ljepse. bird je bio 10 puta bolji suter. kakav dzordan kakve trice.
:D
Haris.ba

#4435 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Haris.ba »

Neelix wrote:dzordan je smokljo koji vecinu podsjeca na neka druga vremena "kad su bili mladi" :D pa zive u uspomenama velicajuci ga. ne volim lebricka al on je igracina za "zraka" :-) kobe je vec druga planeta. russel ima puno vise titula od njega. wilt ima duplo bolju statistiku. magic je igrao 3put ljepse. bird je bio 10 puta bolji suter. kakav dzordan kakve trice.
Ode tema.

P.S.
MJ nije najbolji što podsjeća na neka druga bolja vremena. Ako ništa, da je najbolji to kažu ljudi koji su igrali sa njim. To ti je nešta slično ko sa Muhamedom Alijem i Aerton Senom.

His biography on the National Basketball Association (NBA) website states, "By acclamation, Michael Jordan is the greatest basketball player of all time."
Neelix

#4436 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

pa ako nista, logicno je da ce ti ljudi sto su igrali zajedno i rec da je najbolji, jel?

airton sena nije najbolji vozac svih vremena, ni blizu.
madner

#4437 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by madner »

Samo su i Bird i Magic igrali protiv Jordana, tako da ti dva argumenta padaju u vodu :D

Za Kobija, stvarno odlican vic :thumbup: grohotom se smijem.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4438 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Tomahawk11 »

Kakva je ovo prepirka ovdje, zna se ko je najbolji... Dzevdo Alihodzic :mrgreen: :oops:
Sto je on trice pogadjo :lol:
Nego, kad je u pitanju NBA strucnost, vidim da ne fali subjektivnosti... al' ono bas ;-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4439 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Admir_1984 »

ciki bi ti pozavidio :D
Arminovski

#4440 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Arminovski »

Navijam za Boston ali mislim da ce Lakersi uzeti ovo 4-2.

Malo sam zakasnio sa forumskom prognozom tako da se mozda ne pika kad kazem ovo nakon 3 odigrane... ;-)
Da kazem i da sam do sad bio u pravu hehe... Jah...
Arminovski

#4441 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Arminovski »

kakavdanakneiskustvu wrote:
jordan je smokljo?,čovjek koji je nekoliko puta bio izabran za najboljeg igrača lige?.
svi mi možemo reći da je ovaj ili onaj najbolji,košarka nije atletika pa da se zna ko je najbrži,ali je u najmanju ruku smiješno reći da je jordan smokljo ili nešto slično
Ma Jordan je kita... :D
aNTropocentrio

#4442 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by aNTropocentrio »

Ako ništa, meni je jako čudno da najbolji svih vremena pokušava u svakom aspektu da bude neki tamo šmokljo (čak i u izgledu i broju dresa?)

Uostalom, statistika dovoljno govori sama za sebe:
http://www.squidoo.com/michael-jordan-kobe-bryant

(Da, MJ je bolji u SVIM ključnim pokazateljima)
Neelix

#4443 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

smokljo u odnosu na ono cime ga predstavljaju.

("tako sam ja cet'res trece...")

naravno da je bio dobar igrac, ali daleko od toga da je najbolji svih vremena.

statistika?

de ziv bio uporedi wiltovu i jordanovu statistiku, ako ti je vec to neko mjerilo, prije nego ga proglasis "najvecim" :-)

nije kobe, al se volim sjetit ovog vazda 8-)
ahuseino

#4444 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by ahuseino »

aNTropocentrio wrote:
Ako ništa, meni je jako čudno da najbolji svih vremena pokušava u svakom aspektu da bude neki tamo šmokljo (čak i u izgledu i broju dresa?)

Uostalom, statistika dovoljno govori sama za sebe:
http://www.squidoo.com/michael-jordan-kobe-bryant

(Da, MJ je bolji u SVIM ključnim pokazateljima)

Ma praaaavooo je glupa i rasprava, mislim ono bas, ne moze biti ozbiljna ni uporedba (svaka cast mokrim snovima obozavatelja)... mali (silovatelj :wink:) ne zasluzuje ni da se pomene u istoj recenici sa kraljem svih kraljeva, svih sportova, svih vremena. Nije nikad zivio niti ce za nasih zivota ziviti veci igrac. Svaka rasprava je uzaludno trosenje tastature... a silovatelju ni tri (ili kolko vec) godine prednosti u ligi nece pomoci u statistikama.

Nazad na utakmicu... sto me ovaj Prekins nervira u picq materinu... ne znam sta ga uvodi koji qrac... valjda da isfaulira on sto more i napolje... sjekira.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4445 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Tomahawk11 »

Gledam nesto jutros tog Kobea...hebo ga vise njegov jezik, ko da je iguana, samo se oblizuje :mrgreen:
Na stranu igra, pre-pre-prepotentan je i malo previse, ono ok, ja sam zvijezda i sve to, ali...cuvaj se sahta :mrgreen:
Veci bi bio igrac da ne sere s tim.
madner

#4446 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by madner »

ahuseino wrote: Ma praaaavooo je glupa i rasprava, mislim ono bas, ne moze biti ozbiljna ni uporedba (svaka cast mokrim snovima obozavatelja)... mali (silovatelj :wink:) ne zasluzuje ni da se pomene u istoj recenici sa kraljem svih kraljeva, svih sportova, svih vremena. Nije nikad zivio niti ce za nasih zivota ziviti veci igrac. Svaka rasprava je uzaludno trosenje tastature... a silovatelju ni tri (ili kolko vec) godine prednosti u ligi nece pomoci u statistikama.

Nazad na utakmicu... sto me ovaj Prekins nervira u picq materinu... ne znam sta ga uvodi koji qrac... valjda da isfaulira on sto more i napolje... sjekira.
Perkins je uradio svoje, mlatio se sa Howardom i Shaqom. Sad je samo tu jer je Rasid u istoj formi kao i ja, pa ne moze igrat pune minute. :D
ahuseino

#4447 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by ahuseino »

Mizernije utakmice odavno vidio nisam, a pobjede vjerovatno nikad.

Da nam nije bilo oBrane o'slo bi sve u pi^2.

Onakav shut gadan, mislim da bih ja vise ubo... i to fulali sve unchallenged, ruka dira obruc, a kurva ne ulazi...

Da su dali samo pola ovih zicera sto nisu bili ni napadnuti, mislim da bi bilo 10 boba vise. U glavnom, mislim da je zasluzena pobjeda, a da su lejkersi vodili citavo vrijeme samo ono par poena jer su seltiksi bili dobri u oBrani a pravi 'smokljani' (sto neko rece) u napadu.

Znaci moze se i kad ne ide, to me mejk fil bedr.

P.S. Opet nam duguju faulova... ove sudije nisu normalni kako sviraju. Dejvis ih nosi po trojicu na ledjima u letu ka kosu (oZdo :shock: :cry: :thumbup: ), oni nista... a daju gasolu faul sto se tetura sam o'sebe :P
Lakat Jebić

#4448 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Lakat Jebić »

meni bi bilo ofirno u mahali neke faulove trazit, sto su sudije svirali u ove 4 utakmice
lerdi

#4449 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by lerdi »

Najjači mi je 2. Rašidov faul nad Gasolom. Gasol kad završi sa košarkom, komotno nek pređe u glumce. Ono što je izveo je za oskara. I to stvarno mislim bez zajebancije. Onako odglumiti faul može samo rođeni glumac.
ahuseino

#4450 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by ahuseino »

lerdi wrote:Najjači mi je 2. Rašidov faul nad Gasolom. Gasol kad završi sa košarkom, komotno nek pređe u glumce. Ono što je izveo je za oskara. I to stvarno mislim bez zajebancije. Onako odglumiti faul može samo rođeni glumac.
Podsjeca na Divca, floppera...
Post Reply