Moderators: Charuga, Tomahawk11

Neelix wrote:isto onako kako ti objasnjavas da trener moze ulaziti u teren i zvati tajmaute u kljucnim trenucima utakmice
Ižvakani Allen?LSD wrote:Lakersi su sinoc sasvim zasluženo pobjedili...pa citavu utakmicu su vodili![]()
Svi moji favoriti su poispadali (Orlando na istoku i Phoenix na zapadu) tako da ovo ne pišem iz navijacko/subjektivnog ugla...Fisher po ko zna koji put donosi pobjedu svojim koševima...covjek ima 35 godina a pokazuje veca muda nego mnogo izvikaniji Allen koji je sinoc zabio strašna 2 poena za 40 minuta provedenih na parketu (šut za tricu mu bio 0-8
).
Prošlu utakmicu pogađao sve živo (8 trica pogodio) a sinoc ne može koša dati.
Jarnettje odlicno odigrao za Celticse, ali nedovoljno za pobjedu...sudije su oba tima štetile tokom citave utakmice.
Mora da si mlad pa se ne sjecas MJ-a.FootballIsComingHome wrote:Ako Kobe Bryant osvoji jos prsten-dva, da li ce konacno biti najveci svih vremena, kao sto i jeste?
Pozdrav za sve Jezerlije.
Neelix wrote:dzordan je smokljo koji vecinu podsjeca na neka druga vremena "kad su bili mladi"pa zive u uspomenama velicajuci ga. ne volim lebricka al on je igracina za "zraka"
kobe je vec druga planeta. russel ima puno vise titula od njega. wilt ima duplo bolju statistiku. magic je igrao 3put ljepse. bird je bio 10 puta bolji suter. kakav dzordan kakve trice.
Ode tema.Neelix wrote:dzordan je smokljo koji vecinu podsjeca na neka druga vremena "kad su bili mladi"pa zive u uspomenama velicajuci ga. ne volim lebricka al on je igracina za "zraka"
kobe je vec druga planeta. russel ima puno vise titula od njega. wilt ima duplo bolju statistiku. magic je igrao 3put ljepse. bird je bio 10 puta bolji suter. kakav dzordan kakve trice.
ciki bi ti pozavidioNeelix wrote:dzordan je smokljo koji vecinu podsjeca na neka druga vremena "kad su bili mladi"pa zive u uspomenama velicajuci ga. ne volim lebricka al on je igracina za "zraka"
Ma Jordan je kita...kakavdanakneiskustvu wrote:jordan je smokljo?,čovjek koji je nekoliko puta bio izabran za najboljeg igrača lige?.Neelix wrote:dzordan je smokljo koji vecinu podsjeca na neka druga vremena "kad su bili mladi"pa zive u uspomenama velicajuci ga. ne volim lebricka al on je igracina za "zraka"
svi mi možemo reći da je ovaj ili onaj najbolji,košarka nije atletika pa da se zna ko je najbrži,ali je u najmanju ruku smiješno reći da je jordan smokljo ili nešto slično
Ako ništa, meni je jako čudno da najbolji svih vremena pokušava u svakom aspektu da bude neki tamo šmokljo (čak i u izgledu i broju dresa?)Neelix wrote:dzordan je smokljo koji vecinu podsjeca na neka druga vremena "kad su bili mladi"pa zive u uspomenama velicajuci ga. ne volim lebricka al on je igracina za "zraka"
aNTropocentrio wrote:Ako ništa, meni je jako čudno da najbolji svih vremena pokušava u svakom aspektu da bude neki tamo šmokljo (čak i u izgledu i broju dresa?)Neelix wrote:dzordan je smokljo koji vecinu podsjeca na neka druga vremena "kad su bili mladi"pa zive u uspomenama velicajuci ga. ne volim lebricka al on je igracina za "zraka"
Uostalom, statistika dovoljno govori sama za sebe:
http://www.squidoo.com/michael-jordan-kobe-bryant
(Da, MJ je bolji u SVIM ključnim pokazateljima)
Perkins je uradio svoje, mlatio se sa Howardom i Shaqom. Sad je samo tu jer je Rasid u istoj formi kao i ja, pa ne moze igrat pune minute.ahuseino wrote: Ma praaaavooo je glupa i rasprava, mislim ono bas, ne moze biti ozbiljna ni uporedba (svaka cast mokrim snovima obozavatelja)... mali (silovatelj) ne zasluzuje ni da se pomene u istoj recenici sa kraljem svih kraljeva, svih sportova, svih vremena. Nije nikad zivio niti ce za nasih zivota ziviti veci igrac. Svaka rasprava je uzaludno trosenje tastature... a silovatelju ni tri (ili kolko vec) godine prednosti u ligi nece pomoci u statistikama.
Nazad na utakmicu... sto me ovaj Prekins nervira u picq materinu... ne znam sta ga uvodi koji qrac... valjda da isfaulira on sto more i napolje... sjekira.
Podsjeca na Divca, floppera...lerdi wrote:Najjači mi je 2. Rašidov faul nad Gasolom. Gasol kad završi sa košarkom, komotno nek pređe u glumce. Ono što je izveo je za oskara. I to stvarno mislim bez zajebancije. Onako odglumiti faul može samo rođeni glumac.