Uzalud objašnjavaš.KatarinaKosaca wrote:zanimljivo da u svojoj dugoj, jalovoj analizi u kojoj 3x teatralno pises "Koja pravda"? Ne spominjes lazi patologa, lazi MUP, Dodikovo sramotno ponasanje. MUP nam kaze da je momak uzeo LSD i hasis, pojeo burek, pa opljackao kucu. Uspostavi se da nije uopce imao droge u tijelu, izadje na vidjelo lazni obdukcioni nalaz i da nije opljackao kucu. Izadju dokazi da su pripadnici MUPa brisali snimke nekoliko nadzornih kamera. U svakoj normalnoj drzavi svijeta nakon ovih LAZI, ministar unutarnjih poslova podnosi ostavku. Ili sto je on lagao ili sto nije provjerio ili kaznio potcinjene koji su lagali. Predsjednik entiteta prilazi ocu i jedino sto kaze je "Ti odavde ides 08.10". Ni ja cu sve uciniti svojim autoritetom da se slucaj rijesi. Ni, trazicemo pomoc Interpola.. ni suosjecam kao roditelj. Ni da mu je tesko sto u entitetu koji vodi se mladi ljudi nalaze po rijekama ubijeni, a ne zna se ko su ubojice itd. I onda dodjes ti i pitas "Kakvu pravdu"... pa ocito moras uzeti pojmovne odrednice pa rascistiti. Da se razumijemo, u cijeloj drzavi vladaju, a bgm i u opoziciji sjede najgori kriminalci i ubojice. Nenamo se mi iz Federacije sta cuditi ni nasladjivati kad nam je isto, ako ne i gore. Pa, na tvoje pitanje kakvu pravdu odgovor je NEZAVISAM MUP, TUZILASTVO I SUDSTVO , a ne neuke nekompetentne, cesto nepismene policajce ispostave politickih stranaka, tuzioce koji vire iz guze mocnika, uzimaju mito, traze pare i ucjenjuju itd itdSapna_TZ wrote:
Ja kod tebe vidim samo ocito odsustvo moci rasudjivanja jer ne posmatras stvari objektivno pa ti je lako pomutiti razum.
Joj, sta ces pricati nekome ko stvarno misli da jedan Bob Marley hippi junkie stvarno jeste haker koji otkriva drzavne tajne i privredni kriminal tezak vise desetina miliona maraka?
Teoreticari zavjera, Bosnian edition.
Da nas nema , trebalo bi nas izmisliti.
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
-
Milenkov buraz
#4426 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4427 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
sad gdje je david...Banjaluka nijema koncerti otkazani!
Gradonačelnik Igor Radojičić je rekao da su svi koncerti koji su bili planirani za proslavu Nove godine otkazani.
Vijesti Republika Srpska Ponedjeljak, 31.12.2018. | 11:31
– Banjaluka će prvi put od rata ostati nijema. Neka tu tišinu shvate oni koji treba da riješe slučaj Dragičević. I građani da razmisle da li im treba lijep i dobar grad. Otkazana je i Dječja nova godina, jer ne želim da se ijedno dijete ugrozi s obzirom na iskustva od sinoć – rekao je on i dodao da su sinoć prekršena pravila.
– To nije tolerancija. Ne želimo da ikoga ugrozimo i zbog toga otkazujemo koncerte. Da li ćemo nekoga od organizatora protesta tužitu, to ostaje da se vidi. Uložili smo puno truda u organizaciju događaja da se za Banjaluku po dobrom čuje – ističe Radojičić.
Kako će ugostitelji i taksisti večeras zaraditi. Koliku će ovo zaradu hotelijerima donijeti, upitao je Radojičić.
– Slučaj “Dragičević” treba riješiti, ali ne nasiljem – poručio je Radojičić.
-
Sapna_TZ
#4428 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
A zasto bi neko podmetao lazne dokaze u vezi ovog ubistva?Tomahawk11 wrote:Jelde, u normalnoj državi njega u zatvor....a da li u normalnoj državi riješe slučaj ubistva kao što je ovaj njegovog sina?Sapna_TZ wrote:Samo u balkanskim vukojebinama tipa Bosne je moguce da ove sapunice sa tragikomicnim scenarijima traju mjesecima.
U jednoj normalnoj drzavi Davor sa svojim pajdasima bi camio u zatvoru zbog niza krivicnih djela koje je vec pocinio i iz celije 2*2 bi se borio za svoju istinu i pravdu.
Hocete da vam postavim linkove kako njemacka policija tuce i hapsi demonstrante ?
Ova sektaska banda zauzima javne povrsine mjesecima i organizuje kojekakve skupove na kojima pokazuju svoju umobolnu morbidnost.
Bolan, to sve treba u maricu i dobre im novcane kazne odrezat uz krivicnu odgovornost potjerat tamo odakle su i dosli.
Ostavite ime tog momka na miru i tragajte za istinom na jedan normalan i civilizovan nacin.
Ovu bagru treba potjerati sa trga i zabraniti im vise okupljanja.
Dokon narod nek nadje neku drugu zanimaciju i razbibrigu.
I Dzenan i David su zrtva svoje mladosti, mladalackog neiskustva i zanosa. Nije ih ubio nikakav rezim. Manite se zavjera i mahnitih konstrukcija.
Majke mi moje, bude mi nekad zao kad vidim u kakvom zaostalom drustvu zivim.
Ili se u normalnoj državi podmeću lažni dokazi i pravi cirkus od istrage i suđenja?
Za bold
Koji je motiv?
Ko je bio David?
Anonimus koji je idealizirao Boba Marleya, pio Jelen pivo i vozio skejt po parku.
I onda odjednom izlazi na povrsinu njegov otac koji spominje njegove skrivene haker majstorije i 40 miliona maraka koje je doticni otkrio na tajnim racunima tajkuna iz Republike Srpske.
E svasta, mislio sam da si pametniji od toga.
Meni sve ovo sto Davor prica vrijedja inteligenciju, jer vidim koliko je to sve prozirno i da sve sto on iznosi u javnost jesu nebuloze koje veze sa zdravim razumom nemaju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4429 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ne znam, reci ti meni?Sapna_TZ wrote:
A zasto bi neko podmetao lazne dokaze u vezi ovog ubistva?
Koji je motiv?
Ko je bio David?
Anonimus koji je idealizirao Boba Marleya, pio Jelen pivo i vozio skejt po parku.
I onda odjednom izlazi na povrsinu njegov otac koji spominje njegove skrivene haker majstorije i 40 miliona maraka koje je doticni otkrio na tajnim racunima tajkuna iz Republike Srpske.
Meni sve ovo sto Davor prica vrijedja inteligenciju, jer vidim koliko je to sve prozirno i da sve sto on iznosi u javnost jesu nebuloze koje veze sa zdravim razumom nemaju.
Činjenica je da su to radili.
Nevezano za Davora, ti misliš da je politički vrh RS čist?
-
Milenkov buraz
#4430 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
To treba objasniti tužitelj i vlast u RS-u zašto je to tako kako je i zašto je prvobitno objavljeno da je David narkoman, da je bio drogiran te da je opljačkao kuću pa kada saznamo isitnu onda treba teretiti Dragičevića za eventualno neke stvari ako ima osnova. Po tebi ti bi Dragičeviću zatvorio usta a to što je momamk ubijen nikom ništa. Nema šta, to je demokratija na način RS-a.Sapna_TZ wrote:
A zasto bi neko podmetao lazne dokaze u vezi ovog ubistva?
Koji je motiv?
Ko je bio David?
- Bluemore
#4431 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
A stetu zbog zataskavanja ubistvavatrogasac wrote:Ide uživo gradonačelnik na RTRS-u koliku je štetu RS pretrpio zbog protesta.SaraFina wrote:Neregistrirani wrote:Gradonacelnik ukida docek djecje Nove godine. Masa histericna i bijesna na Davora, jer im djeca propustaju svoju zabavu. Jutros je vecina, koja je do sada bila uz Davora, ili bar ni tamo ni ovamo, otvoreno za policiju, jer se osjecaju "kao taoci", "nesigurno", "vidis da su razvalili sve"...itd.
To u "Nezavisnim" ?
- Point.
#4432 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
E super nek imamo tebe, bosanskog Dr. Phila koji samo jednim laganim pogledom u facu nekoga može skontati je li ta osoba loša ili dobra. Fulaš poentu, boli me kurac je li mali bio Edwards Snowden ili običan klošar, poenta je da stvari nisu onakve kakve službene vlasti kažu da je. Puno stvari jednostavno ne štima. Kad već imaš te paranormalne moći prosuđivanja samo pogledom u lice, reci nam šta vidiš kada vidiš facu Lukača?Sapna_TZ wrote:Ja kod tebe vidim samo ocito odsustvo moci rasudjivanja jer ne posmatras stvari objektivno pa ti je lako pomutiti razum.Point. wrote:Samo ću reći, kakva hrpa gluposti. Očigledno nemaš djece pa ne razumiješ, vidio bih tebe da ti slažu da ti se dijete utopilo nesretnim slučajem a vamo puno modrica. Ne ulazim u detalje je li postoji neki dress code kako haker treba da izgleda, ali po mojim nekim slikama ima ih svakakvih, većina izgledaju ko klošari. Pazi, svako ima svoj način tugovanja. Ja ovdje vidim čovjeka koji je u desperatnom stanju jer ne vjeruje glupostima koje su mu servirali.Sapna_TZ wrote:Kazu da su svemir i ljudska glupost neograniceni.
U neozbiljnim poludrzavama kao sto je Bosna i Hercegovina je jedino moguce da se jednom covjeku koji je ocito opijen neopisivom zeljom za vlascu dozvoli da unazad 8 mjeseci svojim performansima koji granice sa sumanutim radnjama nervno-rastrojenog ludjaka dozvoli da radi ovo sto radi.
Vidite li u njegovim postupcima zal za voljenim sinom? Iskrenu tugu i bol?
Ja to ne vidim.
Ljudi koji zale, oni to rade u tisini i rade to sa dostojanstvom.
Ja nijednom kod njega otkad je oko sebe okupio skup istih ludjaka kao sto je i on sam, nisam vidio iskrenu emociju, ali onu iskrenu stoicku emociju kojom bi se vidjelo da on iskreno zali za svojim sinom.
Samo vidim neopisivu zelju za paznjom koja se poklapa sa ogromnom pohlepom koja se krije iza svake njegove akcije.
Ne treba biti mnogo inteligentan da se izvedu ovakvi zakljuci, samo treba znati posmatrati.
Svaki skup, miting, okupljanje, protestnu setnju koju je organizovao je najmanje imala dodira sa njegovim pokojnom sinom , vec je bila obojena politickim govorima koji su tako vjesto pokriveni tobozjom borbom za Davida.
Kakvom borbom? Davno je ovo prestala biti borba za Davida, ako je ikada i bila.
Smrt mladica koji je glavu izgubio u jednom subotnjem izlasku ne smije, ne moze i ne treba biti povezana sa bilo kakvom politikom.
Ja bi samo zamolio da se zapitate da li on (Davor Dragicevic) moze biti kredibilan ako u medijima izjavi da je njegov pokojni sin bio haker i da je otkrio aferu tesku 40 miliona maraka koja je vodila do najvisih struktura RS-a?![]()
Dajte molim vas, samo najveci psihodelicni ludjak moze izjaviti da jedan rascupani decko od 21 godinu kojem je smisao zivota bilo da zbari trebu u nocnom klubu i da se opija po parkovima
ima poveznice sa privrednim kriminalom koji se tice visoke drzavne politike. Van svake pameti.
I najgore je sto ljudi stvarno primaju te izjave i kao najvece debilcnine i ovcice samo klimaju glavom i skakutaju po trgu.
Kao kakva sekta, jebo te.
Treba ih policija udarati, bez ikakvih pitanja i bez ikakvog objasnjenja.
Jeste li vi svjesni koliko taj covjek lukavo i podlo zloupotrebljava slijepu masu koja ga slijedi jer ljudi traze oduska za vlastite frustracije, pa im spomeni Dodika i rezim i dovoljno je da imas podrsku iza sebe.
Za sve su krivi Bakir i Dodik, ne treba uopste preispitivati namjere ovih ludjaka koji kao bambusi iskacu na ekrane i glume ozaloscene u borbi za neku kozmicku pravdu.
Kakvu pravdu?
Nemojte upirati prstom u ljude koji nemaju veze sa ovim, krenite od neposrednog okruzenja tih mladica jer u tome leze odgovori sta se zapravo desilo. I sa Memicem i sa Dragicevicem je ista matrica.
Samo u neozbiljnim poludrzavama kao sto je Bosna i Hercegovina je dozvoljeno u subotnje vece ici pred stan i zgradu patologa koji je radio svoj posao i krijuci se iza krvozedne mase mu prijetiti .
Jer to je ono sto ovaj ludjak radi. Baljezga uokolo bez ikakvog dokaza, presipa iz supljeg i prazno vec 8 mjeseci, prijeti bez straha od ikakve odgovornosti.
Hoce li mu iko konacno stati u kraj?
I ove turbo Bosnje mi idu na neku stvar jer se ko fol brinu za unesrecene oceve a ne preispituju plitkost svog mozga jer da ga uopste koriste
shvatili bi koliko su glupi.
Joj, sta ces pricati nekome ko stvarno misli da jedan Bob Marley hippi junkie stvarno jeste haker koji otkriva drzavne tajne i privredni kriminal tezak vise desetina miliona maraka?
Teoreticari zavjera, Bosnian edition.
Da nas nema , trebalo bi nas izmisliti.
- SaraFina
#4433 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Last edited by SaraFina on 31/12/2018 12:22, edited 1 time in total.
- SaraFina
#4434 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nemojte bezveze kopirati trakate tog Sapne. Troll. Tema nepregledna.
Ovim Dodikovim inkvizicija nije ravna.
5 osoba sa Davorom
Stela Milanović
Aleksandar Gluvić
Stefan Blagić
Njegos Tomic
Ispravka netačnog navoda. Ovo su kolovodje.
https://www.blic.rs/vesti/republika-srp ... na/dhfpxj5
Ovim Dodikovim inkvizicija nije ravna.
5 osoba sa Davorom
Stela Milanović
Aleksandar Gluvić
Stefan Blagić
Njegos Tomic
Ispravka netačnog navoda. Ovo su kolovodje.
https://www.blic.rs/vesti/republika-srp ... na/dhfpxj5
Last edited by SaraFina on 31/12/2018 12:24, edited 2 times in total.
- tandmand
#4435 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kako će pasti kad čoek ne obavlja nijednu zvaničnu funkciju u RSu ...santo gral wrote:Nit me interesuje Davor nit David. Interesuje me da padne Dodik. Sve ostalo je licemjerje.
- mO k3
- SaraFina
#4437 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
tandmand wrote:Kako će pasti kad čoek ne obavlja nijednu zvaničnu funkciju u RSu ...santo gral wrote:Nit me interesuje Davor nit David. Interesuje me da padne Dodik. Sve ostalo je licemjerje.
To Hrvat sa Herceg Bosne trolla.
- Kinaski
#4438 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sta ima nesto, uhapsili lika bog zna sta mu rade
- bosan
#4439 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Place kontejner u Njemackoj za ovim elektricarem iz Sapne

- SmokingMan
#4440 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Njhova mahala,njihov problem.Sada neka dozivaju Aleksa da im pomogne,Dodik im se sigurno neće odazvati,pa ni na ono što je "obećao" narodu...Kako su samo mizerni.
Last edited by SmokingMan on 31/12/2018 12:26, edited 1 time in total.
- insomnia78
#4441 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Vratice ga. Komsije su to. Odveli ga samo da da izjavuKinaski wrote:Sta ima nesto, uhapsili lika bog zna sta mu rade
- SaraFina
#4442 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
bosan wrote:Place kontejner za ovim elektricarem iz Sapne![]()
3 aktivnih na smtljištu HB, pa trolaju ovdje od dosade.
-
Nivelacija
#4443 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sad kad se javi iz ambasade Ekvadora u Velikoj Britaniji, novi wikileaks
politicki prognan od Dodicka
Ne znam sto spominjete to smetljiste HB, to je Dodick finansirao kako ih je pustio niz vodu propalo sve
Ne znam sto spominjete to smetljiste HB, to je Dodick finansirao kako ih je pustio niz vodu propalo sve
- SaraFina
#4444 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nivelacija wrote:Sad kad se javi iz ambasade Ekvadora u Velikoj Britaniji, novi wikileaks![]()
Prilaze k nama. Usamljeni i odbačeni. Zato. Dva već locirana
- insomnia78
#4445 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Treba ih spojiti sa onim separastickim smetljem rajvosa y
Mozda zajedno naguraju na deset aktivnih
Mozda zajedno naguraju na deset aktivnih
-
dezurni_ucenik
#4446 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
znaci davor im oteo novu godinu i zicbo

- SaraFina
#4447 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
dezurni_ucenik wrote:znaci davor im oteo novu godinu i zicbo
I slavu 9.1 i Srpsku N.G.
- Krokodajl
#4448 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Naše će sjene lutati po Luci
Šetati po trgu
Plašiti gospodu
Šetati po trgu
Plašiti gospodu
- SmokingMan
#4449 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kako su samo ekspresno britanci nestali iz ove priče,bukvalno preko noći.
- SaraFina
#4450 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
https://www.klix.ba/vijesti/bih/policij ... /181231039
Dodo, shebo si se. Čuj "nestali"
Fena saznaje da su u pitanju Davor Dragičević (1969.), Stela Milanović (1964.), Aleksandar Gluvić (1997.), Stefan Blagić (1991.) te Njegoš Tomić (1982.)
Dodo, shebo si se. Čuj "nestali"
Fena saznaje da su u pitanju Davor Dragičević (1969.), Stela Milanović (1964.), Aleksandar Gluvić (1997.), Stefan Blagić (1991.) te Njegoš Tomić (1982.)