Pelješki most - ko koga zeza
- dječak sa šibicama
#4426 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Dodik se ne gasi, pola sata prica, ne misli stati.
Ko Kastro.
Ko Kastro.
- spreca
#4427 Re: Pelješki most - ko koga zeza
To Vukane
- dulekrele
#4428 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Sad ga Drasko dere 
- dječak sa šibicama
#4429 Re: Pelješki most - ko koga zeza

zajebano drustvo
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4430 Re: Pelješki most - ko koga zeza
mase s slikom ko zastavom
da bi impresiro svoju babu
- mO k3
#4431 Re: Pelješki most - ko koga zeza
ko da je fotosop ..
- mO k3
#4432 Re: Pelješki most - ko koga zeza
ma i ovaj jede govny cuj peljecas srpska zemlja ... tu sam prekinuo dalje da gledamspreca wrote:To Vukane![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4433 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Stanivuković poslanicima SNSDa-Veliki Vodza... BOK deČki 
- славянин
#4434 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Naricanje ko je veci srbin jer znaju da to pali kod naroda a sjednica se prenosi na tv u...
-
Hafis
#4435 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Problem i jeste u tome što ja i ti imamo različita mišljenja što je dobro a što loše za ovu zemlju.escobar__ wrote:Tradicionalno interes takozvane rs kontra interesa Bosne i Hercegovine.
Mene lično ne zanima hoće li Hrvatska izgraditi taj most ili ne (a hoće) i ne smatram to nekim aman ogromnim problemom za nas ali fakat postaje iritantna potreba četnika u vlasti manjeg entiteta da kontriraju svemu što je Bosna i Hercegovina. To tamo već prelazi u ozbiljne psihičke poremećaje kao što je i ova Hafisova priča kako zemlja nije u stanju riješiti ništa na unutrašnjem planu, a svjestan je činjenice da upravo dobar dio njegovog naroda radi kontra te zemlje i u interesu one koju smatraju matičnom.
Ako misliš da je interes bošnjačkog naroda uvijek jednak interesu ove zemlje, onda ćemo se teško složiti.
Recimo, evo ti primjer: dobar dio tvog naroda radi kontra dobra ove zemlje zato što tri puta bira Hrvatima lika koji će sjediti u predsjedništvu ''iz njihovog reda'' i to smatraju interesom ove zemlje, a što se ne bi moglo reći za pripadnike moga naroda koji smatraju da je to čin kontra interesa ove zemlje..
Ne trebaš mi odgovarati na taj primjer, jer se nećemo i ne možemo složiti oko toga.
- Kejn
#4436 Re: Pelješki most - ko koga zeza
hahaha ukinuli stream na rtrsu ima 2 sata kad su vidjeli da ih opozicija dere. Kakav sjevernokorejski rezim
- Lincoln-Burrows
#4437 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Jesi bio u Sjevernoj Koreji?
- Kejn
#4438 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Nisam nikad bio u zapadnoj HercegoviniLincoln-Burrows wrote:Jesi bio u Sjevernoj Koreji?
- spreca
#4439 Re: Pelješki most - ko koga zeza
To vam je sudbina i buducnost ukoliko ne okrenete plochuHafis wrote:Problem i jeste u tome što ja i ti imamo različita mišljenja što je dobro a što loše za ovu zemlju.escobar__ wrote:Tradicionalno interes takozvane rs kontra interesa Bosne i Hercegovine.
Mene lično ne zanima hoće li Hrvatska izgraditi taj most ili ne (a hoće) i ne smatram to nekim aman ogromnim problemom za nas ali fakat postaje iritantna potreba četnika u vlasti manjeg entiteta da kontriraju svemu što je Bosna i Hercegovina. To tamo već prelazi u ozbiljne psihičke poremećaje kao što je i ova Hafisova priča kako zemlja nije u stanju riješiti ništa na unutrašnjem planu, a svjestan je činjenice da upravo dobar dio njegovog naroda radi kontra te zemlje i u interesu one koju smatraju matičnom.
Ako misliš da je interes bošnjačkog naroda uvijek jednak interesu ove zemlje, onda ćemo se teško složiti.
Recimo, evo ti primjer: dobar dio dtvog naroda radi kontra dobra ove zemlje zato što tri puta bira Hrvatima lika koji će sjediti u predsjedništvu ''iz njihovog reda'' i to smatraju interesom ove zemlje, a što se ne bi moglo reći za pripadnike moga naroda koji smatraju da je to čin kontra interesa ove zemlje..
Ne trebaš mi odgovarati na taj primjer, jer se nećemo i ne možemo složiti oko toga.
- escobar__
#4440 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Možemo se složiti oko toga jer nisam za to da moj narod bira predstavnike tvom, nemam to problem reći. No naš (tvoj i moj) problem je daleko veći od toga - vi i sa i bez Komšića spaljujete zastavu naše zemlje, zviždite njenoj himni i sve ono šta ne biste trebali raditi, odnosno ni u jednom jedinom trenutku niste pokazali da vam je stalo do domovine već upravo suprotno.Hafis wrote:Problem i jeste u tome što ja i ti imamo različita mišljenja što je dobro a što loše za ovu zemlju.escobar__ wrote:Tradicionalno interes takozvane rs kontra interesa Bosne i Hercegovine.
Recimo, evo ti primjer: dobar dio tvog naroda radi kontra dobra ove zemlje zato što tri puta bira Hrvatima lika koji će sjediti u predsjedništvu ''iz njihovog reda'' i to smatraju interesom ove zemlje, a što se ne bi moglo reći za pripadnike moga naroda koji smatraju da je to čin kontra interesa ove zemlje..
Niste se u stanju udostojiti da u onom dijelu zemlje u kojem ste većina postavite zastavu Bosne i Hercegovine, o nekim drugim stvarima je suludo i razmišljati i diskutovati.
- славянин
#4441 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Citajuci komentare ovdje onaj Dodik i nije blentav.
-
Novak20
#4442 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Blentavi su Hrvati. Pogotovo oni u RH.славянин wrote:Citajuci komentare ovdje onaj Dodik i nije blentav.
Osim što ne prenose svojoj javnosti da dva člana Predsjedništva BiH traže obustavu radova na strateškom mostu Hr. nitko da priupita bošnjačke lobiste i savjetnike poput Mesića što on misli o tome.
- SaraFina
#4443 Re: Pelješki most - ko koga zeza
escobar__ wrote:Možemo se složiti oko toga jer nisam za to da moj narod bira predstavnike tvom, nemam to problem reći. No naš (tvoj i moj) problem je daleko veći od toga - vi i sa i bez Komšića spaljujete zastavu naše zemlje, zviždite njenoj himni i sve ono šta ne biste trebali raditi, odnosno ni u jednom jedinom trenutku niste pokazali da vam je stalo do domovine već upravo suprotno.Hafis wrote:Problem i jeste u tome što ja i ti imamo različita mišljenja što je dobro a što loše za ovu zemlju.escobar__ wrote:Tradicionalno interes takozvane rs kontra interesa Bosne i Hercegovine.
Niste se u stanju udostojiti da u onom dijelu zemlje u kojem ste većina postavite zastavu Bosne i Hercegovine, o nekim drugim stvarima je suludo i razmišljati i diskutovati.
Ova saga sa pelješkim mostom toliko je van svake logike... jer praktično dio hercegovačkog teritorija (i to jedan ogroman dio) zaobilazi i potiskuje kao nebitan gradeći u inat most i "povezujući lafo teritorije"... A za taj dio teritorija BiH, upravo se borio Slobodan P. I šestorka, koja dobro odvalila u Hagu te im se prikačio i UZP skupa sa vrhuškom HR. Dakle praktično se iz inata pišaju favorizirajući Pelješki most, i na čovjeka koji se otrovao u sudnici Praljka i na Tuđmana, šestorku tj petorku živih uznika i na branitelje. Drugog objašnjenja nema.
- SaraFina
#4444 Re: Pelješki most - ko koga zeza
славянин wrote:Citajuci komentare ovdje onaj Dodik i nije blentav.
Imaš banjalučki forum. Idi pohvali preCjednika. Šta čekaš?
-
Hafis
#4445 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Prvo, zviždati himni ili izabirati nekome jednoga od šefova države ''iz njegovog reda'' nisu baš dvije iste stvari i ne mogu se porediti. Ova druga je mnogo štetnija i destruktivnija po državu. Mislim da se možemo tu složiti..escobar__ wrote:
Možemo se složiti oko toga jer nisam za to da moj narod bira predstavnike tvom, nemam to problem reći. No naš (tvoj i moj) problem je daleko veći od toga - vi i sa i bez Komšića spaljujete zastavu naše zemlje, zviždite njenoj himni i sve ono šta ne biste trebali raditi, odnosno ni u jednom jedinom trenutku niste pokazali da vam je stalo do domovine već upravo suprotno.
Uostalom, upitaš li se da li je tom zviždanju himne jednim dijelom doprinjelo trostruko izabiranje navedenog lika?
- SaraFina
#4446 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Pustili smo Čovketa jedan mandat u presjedništvo. I šta smo dobili? Opstruiranje, gluposti i zabijanje prsta u oko gdje god je mogao Bošnjacima.
Sad 8 godina neka sjedi na klupi.
Niko Hrvatima nije kriv što nemaju rezervu i opoziciju. A bošnjački nacionalni interes je ne dozvoliti nikad da Dodik i Čović budu skupa u presjedništvu.
Dok je svijeta i vijeka.
I živo nas boli briga kako ko naziva taj čin.
Mi ga nazivamo bošnjački nacionalni interes i .
Sad 8 godina neka sjedi na klupi.
Niko Hrvatima nije kriv što nemaju rezervu i opoziciju. A bošnjački nacionalni interes je ne dozvoliti nikad da Dodik i Čović budu skupa u presjedništvu.
Dok je svijeta i vijeka.
I živo nas boli briga kako ko naziva taj čin.
Mi ga nazivamo bošnjački nacionalni interes i .
-
Novak20
#4447 Re: Pelješki most - ko koga zeza
SaraFina wrote: Ova saga sa pelješkim mostom toliko je van svake logike... jer praktično dio hercegovačkog teritorija (i to jedan ogroman dio) zaobilazi i potiskuje kao nebitan gradeći u inat most i "povezujući lafo teritorije"... A za taj dio teritorija BiH, upravo se borio Slobodan P. I šestorka, koja dobro odvalila u Hagu te im se prikačio i UZP skupa sa vrhuškom HR. Dakle praktično se iz inata pišaju favorizirajući Pelješki most, i na čovjeka koji se otrovao u sudnici Praljka i na Tuđmana, šestorku tj petorku živih uznika i na branitelje. Drugog objašnjenja nema.
Ti kao da ljetuješ u Neumu, a ne na Korčuli. Jbg meni će Pelješki most valjati, kao i tebi, a do Neuma se gradi nova cesta koja će opet nekome valjati.
- SaraFina
#4448 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Novak20 wrote:SaraFina wrote: Ova saga sa pelješkim mostom toliko je van svake logike... jer praktično dio hercegovačkog teritorija (i to jedan ogroman dio) zaobilazi i potiskuje kao nebitan gradeći u inat most i "povezujući lafo teritorije"... A za taj dio teritorija BiH, upravo se borio Slobodan P. I šestorka, koja dobro odvalila u Hagu te im se prikačio i UZP skupa sa vrhuškom HR. Dakle praktično se iz inata pišaju favorizirajući Pelješki most, i na čovjeka koji se otrovao u sudnici Praljka i na Tuđmana, šestorku tj petorku živih uznika i na branitelje. Drugog objašnjenja nema.![]()
Ti kao da ljetuješ u Neumu, a ne na Korčuli. Jbg meni će Pelješki most valjati, kao i tebi, a do Neuma se gradi nova cesta koja će opet nekome valjati.
Ja ne znam znaš ti teritoriju koju obahvatala tkz Herceg Bosna? Ako znaš, ispade da su se ljudi džaba borili. Te dobili "titule" ratnih zločinaca i UZP im se priheftao, a tako i tadašnjem političkom vrhu Hrvatske.
Meni to apsolutno nema logike. Ali eto, ako tebi ima onda jbg...
- Banksy
#4449 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Pelješki most je davno izgubljena bitka...
- SaraFina
#4450 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Da ustane Slobodan Praljak i vidi šta se radi, ponovo bi drmnuo nešto i vratio se u vječna lovišta.
Ubijeđena sam u to
Ubijeđena sam u to