Pelješki most - ko koga zeza

Post Reply
dječak sa šibicama

#4426 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by dječak sa šibicama »

Dodik se ne gasi, pola sata prica, ne misli stati.

Ko Kastro.
spreca

#4427 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by spreca »

To Vukane :thumbup:

dulekrele

#4428 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by dulekrele »

Sad ga Drasko dere :D
dječak sa šibicama

#4429 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by dječak sa šibicama »

Image

zajebano drustvo :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4430 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by pici »

mase s slikom ko zastavom :lol: :lol: :lol: da bi impresiro svoju babu
mO k3

#4431 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by mO k3 »

ko da je fotosop ..
mO k3

#4432 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by mO k3 »

spreca wrote:To Vukane :thumbup:

ma i ovaj jede govny cuj peljecas srpska zemlja ... tu sam prekinuo dalje da gledam
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4433 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by pici »

Stanivuković poslanicima SNSDa-Veliki Vodza... BOK deČki :mrgreen:
славянин

#4434 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by славянин »

Naricanje ko je veci srbin jer znaju da to pali kod naroda a sjednica se prenosi na tv u...
Hafis

#4435 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Hafis »

escobar__ wrote:Tradicionalno interes takozvane rs kontra interesa Bosne i Hercegovine.

Mene lično ne zanima hoće li Hrvatska izgraditi taj most ili ne (a hoće) i ne smatram to nekim aman ogromnim problemom za nas ali fakat postaje iritantna potreba četnika u vlasti manjeg entiteta da kontriraju svemu što je Bosna i Hercegovina. To tamo već prelazi u ozbiljne psihičke poremećaje kao što je i ova Hafisova priča kako zemlja nije u stanju riješiti ništa na unutrašnjem planu, a svjestan je činjenice da upravo dobar dio njegovog naroda radi kontra te zemlje i u interesu one koju smatraju matičnom.
Problem i jeste u tome što ja i ti imamo različita mišljenja što je dobro a što loše za ovu zemlju.
Ako misliš da je interes bošnjačkog naroda uvijek jednak interesu ove zemlje, onda ćemo se teško složiti.
Recimo, evo ti primjer: dobar dio tvog naroda radi kontra dobra ove zemlje zato što tri puta bira Hrvatima lika koji će sjediti u predsjedništvu ''iz njihovog reda'' i to smatraju interesom ove zemlje, a što se ne bi moglo reći za pripadnike moga naroda koji smatraju da je to čin kontra interesa ove zemlje..
Ne trebaš mi odgovarati na taj primjer, jer se nećemo i ne možemo složiti oko toga.
Kejn

#4436 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Kejn »

hahaha ukinuli stream na rtrsu ima 2 sata kad su vidjeli da ih opozicija dere. Kakav sjevernokorejski rezim
Lincoln-Burrows

#4437 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Lincoln-Burrows »

Jesi bio u Sjevernoj Koreji?
Kejn

#4438 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Kejn »

Lincoln-Burrows wrote:Jesi bio u Sjevernoj Koreji?
Nisam nikad bio u zapadnoj Hercegovini
spreca

#4439 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by spreca »

Hafis wrote:
escobar__ wrote:Tradicionalno interes takozvane rs kontra interesa Bosne i Hercegovine.

Mene lično ne zanima hoće li Hrvatska izgraditi taj most ili ne (a hoće) i ne smatram to nekim aman ogromnim problemom za nas ali fakat postaje iritantna potreba četnika u vlasti manjeg entiteta da kontriraju svemu što je Bosna i Hercegovina. To tamo već prelazi u ozbiljne psihičke poremećaje kao što je i ova Hafisova priča kako zemlja nije u stanju riješiti ništa na unutrašnjem planu, a svjestan je činjenice da upravo dobar dio njegovog naroda radi kontra te zemlje i u interesu one koju smatraju matičnom.
Problem i jeste u tome što ja i ti imamo različita mišljenja što je dobro a što loše za ovu zemlju.
Ako misliš da je interes bošnjačkog naroda uvijek jednak interesu ove zemlje, onda ćemo se teško složiti.
Recimo, evo ti primjer: dobar dio dtvog naroda radi kontra dobra ove zemlje zato što tri puta bira Hrvatima lika koji će sjediti u predsjedništvu ''iz njihovog reda'' i to smatraju interesom ove zemlje, a što se ne bi moglo reći za pripadnike moga naroda koji smatraju da je to čin kontra interesa ove zemlje..
Ne trebaš mi odgovarati na taj primjer, jer se nećemo i ne možemo složiti oko toga.
To vam je sudbina i buducnost ukoliko ne okrenete plochu
escobar__

#4440 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by escobar__ »

Hafis wrote:

Recimo, evo ti primjer: dobar dio tvog naroda radi kontra dobra ove zemlje zato što tri puta bira Hrvatima lika koji će sjediti u predsjedništvu ''iz njihovog reda'' i to smatraju interesom ove zemlje, a što se ne bi moglo reći za pripadnike moga naroda koji smatraju da je to čin kontra interesa ove zemlje..
Možemo se složiti oko toga jer nisam za to da moj narod bira predstavnike tvom, nemam to problem reći. No naš (tvoj i moj) problem je daleko veći od toga - vi i sa i bez Komšića spaljujete zastavu naše zemlje, zviždite njenoj himni i sve ono šta ne biste trebali raditi, odnosno ni u jednom jedinom trenutku niste pokazali da vam je stalo do domovine već upravo suprotno.

Niste se u stanju udostojiti da u onom dijelu zemlje u kojem ste većina postavite zastavu Bosne i Hercegovine, o nekim drugim stvarima je suludo i razmišljati i diskutovati.
славянин

#4441 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by славянин »

Citajuci komentare ovdje onaj Dodik i nije blentav.
Novak20

#4442 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Novak20 »

славянин wrote:Citajuci komentare ovdje onaj Dodik i nije blentav.
Blentavi su Hrvati. Pogotovo oni u RH.

Osim što ne prenose svojoj javnosti da dva člana Predsjedništva BiH traže obustavu radova na strateškom mostu Hr. nitko da priupita bošnjačke lobiste i savjetnike poput Mesića što on misli o tome.
SaraFina

#4443 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by SaraFina »

escobar__ wrote:
Hafis wrote:

Možemo se složiti oko toga jer nisam za to da moj narod bira predstavnike tvom, nemam to problem reći. No naš (tvoj i moj) problem je daleko veći od toga - vi i sa i bez Komšića spaljujete zastavu naše zemlje, zviždite njenoj himni i sve ono šta ne biste trebali raditi, odnosno ni u jednom jedinom trenutku niste pokazali da vam je stalo do domovine već upravo suprotno.

Niste se u stanju udostojiti da u onom dijelu zemlje u kojem ste većina postavite zastavu Bosne i Hercegovine, o nekim drugim stvarima je suludo i razmišljati i diskutovati.

Ova saga sa pelješkim mostom toliko je van svake logike... jer praktično dio hercegovačkog teritorija (i to jedan ogroman dio) zaobilazi i potiskuje kao nebitan gradeći u inat most i "povezujući lafo teritorije"... A za taj dio teritorija BiH, upravo se borio Slobodan P. I šestorka, koja dobro odvalila u Hagu te im se prikačio i UZP skupa sa vrhuškom HR. Dakle praktično se iz inata pišaju favorizirajući Pelješki most, i na čovjeka koji se otrovao u sudnici Praljka i na Tuđmana, šestorku tj petorku živih uznika i na branitelje. Drugog objašnjenja nema.
SaraFina

#4444 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by SaraFina »

славянин wrote:Citajuci komentare ovdje onaj Dodik i nije blentav.

Imaš banjalučki forum. Idi pohvali preCjednika. Šta čekaš?
Hafis

#4445 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Hafis »

escobar__ wrote:
Prvo, zviždati himni ili izabirati nekome jednoga od šefova države ''iz njegovog reda'' nisu baš dvije iste stvari i ne mogu se porediti. Ova druga je mnogo štetnija i destruktivnija po državu. Mislim da se možemo tu složiti..
Uostalom, upitaš li se da li je tom zviždanju himne jednim dijelom doprinjelo trostruko izabiranje navedenog lika?
SaraFina

#4446 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by SaraFina »

Pustili smo Čovketa jedan mandat u presjedništvo. I šta smo dobili? Opstruiranje, gluposti i zabijanje prsta u oko gdje god je mogao Bošnjacima.

Sad 8 godina neka sjedi na klupi.

Niko Hrvatima nije kriv što nemaju rezervu i opoziciju. A bošnjački nacionalni interes je ne dozvoliti nikad da Dodik i Čović budu skupa u presjedništvu.
Dok je svijeta i vijeka.

I živo nas boli briga kako ko naziva taj čin.

Mi ga nazivamo bošnjački nacionalni interes i .
Novak20

#4447 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Novak20 »

SaraFina wrote: Ova saga sa pelješkim mostom toliko je van svake logike... jer praktično dio hercegovačkog teritorija (i to jedan ogroman dio) zaobilazi i potiskuje kao nebitan gradeći u inat most i "povezujući lafo teritorije"... A za taj dio teritorija BiH, upravo se borio Slobodan P. I šestorka, koja dobro odvalila u Hagu te im se prikačio i UZP skupa sa vrhuškom HR. Dakle praktično se iz inata pišaju favorizirajući Pelješki most, i na čovjeka koji se otrovao u sudnici Praljka i na Tuđmana, šestorku tj petorku živih uznika i na branitelje. Drugog objašnjenja nema.
:-)

Ti kao da ljetuješ u Neumu, a ne na Korčuli. Jbg meni će Pelješki most valjati, kao i tebi, a do Neuma se gradi nova cesta koja će opet nekome valjati.
SaraFina

#4448 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by SaraFina »

Novak20 wrote:
SaraFina wrote: Ova saga sa pelješkim mostom toliko je van svake logike... jer praktično dio hercegovačkog teritorija (i to jedan ogroman dio) zaobilazi i potiskuje kao nebitan gradeći u inat most i "povezujući lafo teritorije"... A za taj dio teritorija BiH, upravo se borio Slobodan P. I šestorka, koja dobro odvalila u Hagu te im se prikačio i UZP skupa sa vrhuškom HR. Dakle praktično se iz inata pišaju favorizirajući Pelješki most, i na čovjeka koji se otrovao u sudnici Praljka i na Tuđmana, šestorku tj petorku živih uznika i na branitelje. Drugog objašnjenja nema.
:-)

Ti kao da ljetuješ u Neumu, a ne na Korčuli. Jbg meni će Pelješki most valjati, kao i tebi, a do Neuma se gradi nova cesta koja će opet nekome valjati.

Ja ne znam znaš ti teritoriju koju obahvatala tkz Herceg Bosna? Ako znaš, ispade da su se ljudi džaba borili. Te dobili "titule" ratnih zločinaca i UZP im se priheftao, a tako i tadašnjem političkom vrhu Hrvatske.
Meni to apsolutno nema logike. Ali eto, ako tebi ima onda jbg...
Banksy

#4449 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Banksy »

Pelješki most je davno izgubljena bitka...
SaraFina

#4450 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by SaraFina »

Da ustane Slobodan Praljak i vidi šta se radi, ponovo bi drmnuo nešto i vratio se u vječna lovišta.

Ubijeđena sam u to :(
Post Reply