Havana gdje se tacno nalaze ove druge dvije plaze u Trpnju? Nesto se ne volim kupati na onoj glavnom plazi.
Moderator: anex

od manjih duba pelješka, ali to je baš malo mjestašce.nlt wrote:I koje je mjesto najbliže ovoj plaži Divna, da se negdje uzme apartman pa da nije daleko pješke do ove plaže?
koja je ovo plaža? ne mogu da skontamHaris033 wrote:Korcula![]()
![]()
Je li onda najbolje iznajmiti smještaj u mjestu Trpanj pa obilaziti ove plaže autom? Koliko košta parking kod ove plaže Divna?eyesburn wrote:od manjih duba pelješka, ali to je baš malo mjestašce.nlt wrote:I koje je mjesto najbliže ovoj plaži Divna, da se negdje uzme apartman pa da nije daleko pješke do ove plaže?
a od malo većih, trpanj na nekih 3,5-4 km.
Prižba. Malo je slika iskrivljena zbog “panorama” efekta Odmah uz plazu (u hladu pod maslinama) se nalazi predobar cocktail beach bar “Lido”, ubio se za popiti pivo, koktel ili pojesti sladoled, te uzivati u dobroj muzici i pogledu na plažu..eyesburn wrote:koja je ovo plaža? ne mogu da skontamHaris033 wrote:Korcula![]()
![]()
badija?
Na Peljescu ubjedljivo najbolje mjesto je Žuljana.eyesburn wrote:od manjih duba pelješka, ali to je baš malo mjestašce.nlt wrote:I koje je mjesto najbliže ovoj plaži Divna, da se negdje uzme apartman pa da nije daleko pješke do ove plaže?
Izdaju se i one 2-3 kuce na Divnieyesburn wrote:od manjih duba pelješka, ali to je baš malo mjestašce.nlt wrote:I koje je mjesto najbliže ovoj plaži Divna, da se negdje uzme apartman pa da nije daleko pješke do ove plaže?
Nikolkonlt wrote:Je li onda najbolje iznajmiti smještaj u mjestu Trpanj pa obilaziti ove plaže autom? Koliko košta parking kod ove plaže Divna?eyesburn wrote:od manjih duba pelješka, ali to je baš malo mjestašce.nlt wrote:I koje je mjesto najbliže ovoj plaži Divna, da se negdje uzme apartman pa da nije daleko pješke do ove plaže?
Ili neko drugo mjesto, tipa Orebić
Zuljana je mrak ali za moj ukus premirno.Ja i volim trpanj jer nije ni velik ni mali.Mirno a zna bit i dobro nemirno,svirke uzivo pa i na plazi...Sve mogu a nista ne moram.Ciju potkosulju nadjem i papuce,to i obucem.Haris033 wrote:Na Peljescu ubjedljivo najbolje mjesto je Žuljana.eyesburn wrote:od manjih duba pelješka, ali to je baš malo mjestašce.nlt wrote:I koje je mjesto najbliže ovoj plaži Divna, da se negdje uzme apartman pa da nije daleko pješke do ove plaže?
Ono ti je dracevac.Setnica uz more od luke pa sve do blata i ceske plaze...LikeLike wrote:Evo jedna s Divne.
Havana gdje se tacno nalaze ove druge dvije plaze u Trpnju? Nesto se ne volim kupati na onoj glavnom plazi.
Meni su tražili prije par godina kad sam se vraćao,još onaj seoski prelaz - Ćepikuće.Srećom,sve je bilo OK inače bi me odrali.Dope_Man wrote:Moze se zanociti ako si dovoljno skriven da te ne nadju - dakle nemoj u gradu i pored glavne ceste. Ja sam pretprosle godine na parkignu plaze Prapratno (Peljesac) ali to je bogu iza nogu, nikoga nema tu u Maju ni po danu, a kamoli po noci.
Plus, ne znam da li sad Hrvati traze tu boravisnu da se plati i pokaze na izlazu iz zemlje kao sto traze Crnogorci.
Da. Dobre Vodice ali daleko bogme za voziti. Dobra je ponuda i nekako ugodno.imim wrote:Jel ko ljetovao u Vodicama? Valja li?
Sarajevo - Mostar - Stolac - gp Čepikuće - Slano - Ston - Trpanjnlt wrote:A kuda autom iz Sarajeva do Trpnja. Standardno preko Neuma ili?
Reci ljudima da ima par kilometara jedna skoro ljepša, plaža Jezero.HAVANA wrote:A gdje sam rekao da je u trpnju?eyesburn wrote:sve se slažem, obožavam pelješac, samo ne loži ljude da je ova plaža u trpnjuHAVANA wrote:![]()
inače, ovo je plaža po imenu divna, nekih 3-4km od trpnja.Druge dvije slike su trpanj a i ova je cas posla...
Ne ofiraj tujednonogi_Jack wrote: Reci ljudima da ima par kilometara jedna skoro ljepša, plaža Jezero.![]()
Divna je divna, ali zna biti krcata.
Uostalom plaža u Dubi je isto odlična.
Imaš u Trpnju i plažu Luka ili što bi ovdje neki rekli češka plaža.LikeLike wrote:Evo jedna s Divne.
Par kilometara od Divne.sumirprimus wrote:od jezera jedino loviste dalje