sve stare bajate vijesti to ti nako opalio gugle pa haj sad, od 2013 naročito u drugoj polovini počelo je sistematsko rješavanje problema tamo, otiđi sad u Goražde nećeš skoro nigdje psa vidjeti.
Problem pasa lutalica
- SanskiBiser
#4426 Re: Problem pasa lutalica
- All Apologies
#4427 Re: Problem pasa lutalica
I ja sam isto za ubijanje
I isto bez zajebancije
Postajemo "drzava" za psa, a ne za covjeka
I isto bez zajebancije
Postajemo "drzava" za psa, a ne za covjeka
- House
#4428 Re: Problem pasa lutalica
najgore kad krenu čoporativno lajati u 3:00
da imam pušku...
-
L u c i f e r
#4429 Re: Problem pasa lutalica
@sanski biser
Aj super ako je tako
Morel malo linkova il da ti vjerujemo na rijec
I o kakvom je sist rjesenju rijec
Zvuci mi ko final solution
Aj super ako je tako
- SanskiBiser
#4430 Re: Problem pasa lutalica
azil ADA koji radi po zakonu a psi se uklanjaju sa ulice redovno i učinkovito.L u c i f e r wrote:@sanski biser
Aj super ako je tako
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 759&type=1
Azil čak dobija donacije novčane na račun koji je za to namjenjen. Psi se humano tretiraju pa da je obrnuto vec bi bilo HELJP PLEASE PAYPAL...
- House
#4431 Re: Problem pasa lutalica
kad će inspekcija uletit' u prostorije Av Mau sekte?
- MJAU - da
#4432 Re: Problem pasa lutalica
@House i ja se to pitam i jedva čekam taj dan. Ne samo njih, nego i ostala samoprozvana udruženja...
-
AlwaysHappy
#4433 Re: Problem pasa lutalica
Podhitno treba nesta poduzeti u naselju Nova Breka.Na svakom cosku je copor pasa,mozda samo da jedan copor nije agresivan ostala 3 4 copora su nepodnosljiva.Svaku noc ja ih moram kamenjati tjerati a inace ljetos su me i izujedali po nogama
a najgori pas je bijeli,inace vodza copora on je ljudi moji ko lav a najagresivniji je i sto je najgore milion je slucajeva bilo da nekoga ovdje napadnu ili izujedaju a pored svega toga ima jedna sto je ja zovem "saptacica pasa" koja neda na njih ja ako ovako nastavi bicu primoran bijelog i ostalu klapu pobiti pa kako god 
- vješalica
#4434 Re: Problem pasa lutalica
Kod mene u kvartu zavijanje ko da sam u sumi i to od 22h do negdje 5 ujutro ne gase se. Tacno ih treba izujedati i terorisati nekim spravama kad insanu ne daju mira cijelu noc,a.po danuneurozni napadaju narod na ulici.House wrote:najgore kad krenu čoporativno lajati u 3:00da imam pušku...
I onaj copor ispred Doma Sindikata neki dan kad sam vidjela ima ih 10 izlezajvaju se jebo im Becirevic nacelnik mater kad ih nije uklonio
- MJAU - da
#4436 Re: Problem pasa lutalica
Kakva ba šaptačica... to su ti ljudi koji ih razmnožavaju i "spašavaju" kako bi zarađivali na njima. Vrlo jednostavno, zato trebamo podržati eutanaziju i ništa drugo.AlwaysHappy wrote:Podhitno treba nesta poduzeti u naselju Nova Breka.Na svakom cosku je copor pasa,mozda samo da jedan copor nije agresivan ostala 3 4 copora su nepodnosljiva.Svaku noc ja ih moram kamenjati tjerati a inace ljetos su me i izujedali po nogamaa najgori pas je bijeli,inace vodza copora on je ljudi moji ko lav a najagresivniji je i sto je najgore milion je slucajeva bilo da nekoga ovdje napadnu ili izujedaju a pored svega toga ima jedna sto je ja zovem "saptacica pasa" koja neda na njih ja ako ovako nastavi bicu primoran bijelog i ostalu klapu pobiti pa kako god
- All Apologies
#4437 Re: Problem pasa lutalica
Nije mi jasno kako se niko ne nadje da ih otruje npr.
Svi bježe, svi se boje, a niko ništa ne poduzima
- MJAU - da
#4438 Re: Problem pasa lutalica
to ti nije ljudski (humano) trovati bilo koga, a kamo li pse.
- Logovan
#4439 Re: Problem pasa lutalica
Bravo.MJAU - da wrote:to ti nije ljudski (humano) trovati bilo koga, a kamo li pse.
- vjesticanametli
#4440 Re: Problem pasa lutalica
pa to se i ja pitam.....nije skupo a efikasno..... al ovce ko ovce samo mekecuAll Apologies wrote:Nije mi jasno kako se niko ne nadje da ih otruje npr.
- Adriatic
#4441 Re: Problem pasa lutalica
Nema države.
Nema zakona.
Ničega.
Postoji samo vladajuća kasta koja čuva svoju napljačkanu imovinu.
Nema zakona.
Ničega.
- duminjo
#4442 Re: Problem pasa lutalica
Isto ovo ne kontam. Da imam dijete, vraga bih gledao dzukele po mahali.All Apologies wrote:Nije mi jasno kako se niko ne nadje da ih otruje npr.
- simonese
#4443 Re: Problem pasa lutalica
zivim rego,sve znam,mala ne smije do granapa a ponoci dramaAlwaysHappy wrote:Podhitno treba nesta poduzeti u naselju Nova Breka.Na svakom cosku je copor pasa,mozda samo da jedan copor nije agresivan ostala 3 4 copora su nepodnosljiva.Svaku noc ja ih moram kamenjati tjerati a inace ljetos su me i izujedali po nogamaa najgori pas je bijeli,inace vodza copora on je ljudi moji ko lav a najagresivniji je i sto je najgore milion je slucajeva bilo da nekoga ovdje napadnu ili izujedaju a pored svega toga ima jedna sto je ja zovem "saptacica pasa" koja neda na njih ja ako ovako nastavi bicu primoran bijelog i ostalu klapu pobiti pa kako god
-
L u c i f e r
#4444 Re: Problem pasa lutalica
Suha istinaAdriatic wrote:Nema države.
Nema zakona.
Ničega.
-
pakica_
#4445 Re: Problem pasa lutalica
pa barem nadji sliku sarajevskih kerova, ima ih tovarSkyLimit wrote:Sarajevo
Banja Luka
-
Holms
#4446 Re: Problem pasa lutalica
evo ona glupača Dalida Omerović na Hayat-u priča da uglavnom nema agresivnih pasa.
očito je i ova mahalska tv primila donaciju engleskih lopova
- MJAU - da
#4447 Re: Problem pasa lutalica
Ko je sad ta? ja nemam taj tv (hm program) na listi, vjerovatno je nešto lika Igman tv, pa nisam u toku. 
- Maharadza
#4448 Re: Problem pasa lutalica
Gledao sam kratko, popljuvao tv ekran i prebacio kanal!Holms wrote:evo ona glupača Dalida Omerović na Hayat-u priča da uglavnom nema agresivnih pasa.![]()
NE sumnjam da je bilo "apela" u smislu:

I poserem se na hayat papanski! Dabogda im kerovi okupirali "centralu" u vogošći!
- jao_situacije
#4449 Re: Problem pasa lutalica
Možda je već neko pitao, ali evo mene zanima odakle ovoliki psi ? Mislim nije moguće da je ovoliko ljudi u KS imalo pse i pustilo ih na ulice. Čuo sam priču, eh sad je li šuplja, da su psi dovezeni sa strane u KS jer se znalo da neće biti adekvatne reakcije na problem.
Ima li neko neki podatak cifru statistiku jer mi je stvarno čudno ovo, ne znam kad sam zadnji put vidio da ljudi šetaju tolike pse pa da su njihovi..

Ima li neko neki podatak cifru statistiku jer mi je stvarno čudno ovo, ne znam kad sam zadnji put vidio da ljudi šetaju tolike pse pa da su njihovi..
-
Rizvan
#4450 Re: Problem pasa lutalica
Pa naravno da su dovoženi, čak su građani i svjedočili kad ih ispuštaju iz kombija.jao_situacije wrote:Možda je već neko pitao, ali evo mene zanima odakle ovoliki psi ? Mislim nije moguće da je ovoliko ljudi u KS imalo pse i pustilo ih na ulice. Čuo sam priču, eh sad je li šuplja, da su psi dovezeni sa strane u KS jer se znalo da neće biti adekvatne reakcije na problem.