BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

Mali_Vuk

#4426 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Mali_Vuk »

cyprus wrote:
z1xter wrote:Kako su me samo irtirali sa tim ispucavanjima,kakvi botovi...
Jel mi se čini, ili je ono Varešanović imao često taj običaj, da ispucava za Dedića? :mrgreen:
A vidi ovoga :lol: :lol: Nek si ti odmah našo da smo to mi radili. Nešto bi ti menčini bilo da nisi :P

A bez zajebancije, ja se toga ne sjećam da je mirza radio. Al stvarno :-?
Šveđanin

#4427 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Šveđanin »

:cry:

Image
baxul

#4428 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by baxul »

respo wrote:je li bilo kakvog slavlja po rs-u?
SmokingMan

#4429 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by SmokingMan »

Šveđanin wrote:

Image
Kada ovo slušam,i vidim šta se momku desilo poslije,jezivo...
Last edited by SmokingMan on 16/10/2013 17:41, edited 1 time in total.
Šibicar

#4430 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Šibicar »

Ako je iko zaslužio da postigne pobjedonosni gol onda je to Ibišević,bez obzira što ga ne smatram nekim vrhunskim igračem i što nas je njegova brzopleta smotanost puno puta koštala,ali taj dečko je od početka igranja za reprezentaciju zavaljen na neku izmišljenu poziciju i to je bez pogovora igrao konstantno,trudio se uvijek do maksimuma,trčao za trojicu i ovo mu je nagrada za sve to. :thumbup:

Sama utakmica,ne da je bila teška za gledati nego preteška,a razlog za to nije naša loša igra,nego prevelika očekivanja,jer smo svi mislili da ćemo im zabiti 2-3 gola u prvih pola sata i do kraja se zajebavati na terenu,ali to teško gdje da prolazi više,posebno ne kod premiranih zabunkerisanih kurava u liku Litvanaca ,ali sladje je ovako....jer zguzili smo Grke na njihov način i zabili im glogov kolac u srce rezultatom 1-0,a sigurno su se majmuni bili ponadali. :mrgreen:
insaneinthebrain

#4431 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by insaneinthebrain »

zabi ga vehab konacno :mrgreen: :izet:

&list=PL3cc34x_U8DaMFEAfflis6GPlWepscNfv&index=3
cyprus

#4432 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by cyprus »

Mali_Vuk wrote:
cyprus wrote:
z1xter wrote:Kako su me samo irtirali sa tim ispucavanjima,kakvi botovi...
Jel mi se čini, ili je ono Varešanović imao često taj običaj, da ispucava za Dedića? :mrgreen:
A vidi ovoga :lol: :lol: Nek si ti odmah našo da smo to mi radili. Nešto bi ti menčini bilo da nisi :P

A bez zajebancije, ja se toga ne sjećam da je mirza radio. Al stvarno :-?
Pa ne znam, možda i griješim... Možda je to bio slučaj u samo jednoj utakmici, možda sam i sanjao, ali eto nešto mi se urezalo u pamćenje :mrgreen:

A što se tiče ovog negodovanja zbog igre Litvanaca... Ja stvarno ne vidim u čemu je problem... Vi se to stvarno ljutite što nas nisu pustili da lako pobjedimo? Vama bi stvarno bilo draže da su nas pustili? Meni ne bi, jer znam da je ovako pobjeda 100% zaslužena, nije na guzove, na nepravdu ili na drugi način nečasna... Nego baš onakva kakva treba biti - historijska...
Bosnianman

#4433 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Bosnianman »

Pozz raja, dali mozda ima negdje snimak kompletne emisije sto je bila na Face Tv sinoc, od pocetka prijenosa? Hvala. :bih: :bih:
Šibicar

#4434 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Šibicar »

Imaš na face tv-u vrte ti reprizu čitav dan,a moguće je da će je vrtiti i čitav mjesec kako su krenuli.
Bosnianman

#4435 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Bosnianman »

Šibicar wrote:Imaš na face tv-u vrte ti reprizu čitav dan,a moguće je da će je vrtiti i čitav mjesec kako su krenuli.
To sam vidjeo hvala, ali treba mi snimak na netu, hocu bratu da posaljem, on je vani, pa nema Face TV.
theTruePath

#4436 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by theTruePath »

Ovaj bajram ce ostati upamcen jos dugo dugo,kad je BIH otisla prvi put na prvenstvo? kurban bajram 8-)
Rob_Atl

#4437 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Rob_Atl »

Ne znam jeste li skontali ljudi, ali po prvi put u historiji smo POBJEDILI HISTORIJSKU UTAKMICU , napokon :izet: :izet: :D
Mali_Vuk

#4438 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Mali_Vuk »

cyprus wrote:
Mali_Vuk wrote:
Pa ne znam, možda i griješim... Možda je to bio slučaj u samo jednoj utakmici, možda sam i sanjao, ali eto nešto mi se urezalo u pamćenje :mrgreen:

A što se tiče ovog negodovanja zbog igre Litvanaca... Ja stvarno ne vidim u čemu je problem... Vi se to stvarno ljutite što nas nisu pustili da lako pobjedimo? Vama bi stvarno bilo draže da su nas pustili? Meni ne bi, jer znam da je ovako pobjeda 100% zaslužena, nije na guzove, na nepravdu ili na drugi način nečasna... Nego baš onakva kakva treba biti - historijska...
Ma ne negodujem, samo onako konstatujem. Ljudi su igrali onako kako i koliko umiju. Svaka njima čast.

A moguće da su Mirza i Dedić izvodili te akrobacije. Tad smo važili za ekipu koja ima bolju odbranu nego napad. Sa rahmetli Katanom, Hibićem, Konjićem, Mirzom.. Sredina nam vazda bila u škripcu :D
Mali_Vuk

#4439 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Mali_Vuk »

Rob_Atl wrote:Ne znam jeste li skontali ljudi, ali po prvi put u historiji smo POBJEDILI HISTORIJSKU UTAKMICU , napokon :izet: :izet: :D
E ovo sad se može tek nazvati HISTORIJSKOM utakmicom :bih:
Montana1

#4440 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Montana1 »

Šveđanin wrote:

Image
:( :( :( RIP Zmaju bosanski...
Nuken

#4441 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Nuken »

Ima tuuuuuuu 50hiljadaaaaaaaa ljudi najmanje,i svi skačuuuuuuuuu
Evo bakljade,ovde može samo ne na tribinamaaaaaaaaa
Možemo biti ponsoni,možemo muu biti sretni
U ovom trenutku nogometaši izlaze iz autobusaaAaAaa
Nevjerovatna slika u dva sata i tridesetpetttttt minuta
BY:Spaho Velid+ono nestajanje iz kadra i ulazak Lik je za mene od dns. broj 1 :D

Ko je onaj:Autobus kreće u 2:51... i kiša,rosulja? :lol:
Nuken

#4442 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Nuken »

Nmg vjerovati da naši Krajišnici više nisu sa nama.Neka im Allah podari Dženet.Pogledajte ovaj video i zaključite kakvi su to momci bili.
https://www.youtube.com/watch?v=Z2WDybuNSU0

P.S I sam je upozoravao druge da voze pažljivo i da ne piju.Bože,zašto uzimaš najbolje od nas
bingov buraz

#4443 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by bingov buraz »

Velid bi trebao kod doktora bez zajebancije onako pričaju ljudi kad dožive moždani :mrgreen:
fantom slobode

#4444 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by fantom slobode »

Šibicar wrote:Ako je iko zaslužio da postigne pobjedonosni gol onda je to Ibišević,bez obzira što ga ne smatram nekim vrhunskim igračem i što nas je njegova brzopleta smotanost puno puta koštala,ali taj dečko je od početka igranja za reprezentaciju zavaljen na neku izmišljenu poziciju i to je bez pogovora igrao konstantno,trudio se uvijek do maksimuma,trčao za trojicu i ovo mu je nagrada za sve to. :thumbup:

Sama utakmica,ne da je bila teška za gledati nego preteška,a razlog za to nije naša loša igra,nego prevelika očekivanja,jer smo svi mislili da ćemo im zabiti 2-3 gola u prvih pola sata i do kraja se zajebavati na terenu,ali to teško gdje da prolazi više,posebno ne kod premiranih zabunkerisanih kurava u liku Litvanaca ,ali sladje je ovako....jer zguzili smo Grke na njihov način i zabili im glogov kolac u srce rezultatom 1-0,a sigurno su se majmuni bili ponadali. :mrgreen:
Ja ne vidim Ibisevica kao takvog. Ibisevic je pravi dzoker, on je Inzaghi Bosne, covjek koji kupi otpatke, zna da bude na pravom mjestu u pravo vrijeme. Sinoc je igrao kao i uvijek pun zelje, trudio se, bacao, glumio faule, da mu Dzeko ne skinu loptu dao bi i ranije go. Vedo ima tehniku, ima brzinu, snagu, pamet...Vedo je moderni golgeter, zna svasta. Dobro se uklopio sa Dzekom, nije to lako, igrati pored takvog igraca. Covjek koji se pojavi iz nicega i postigne pogodak...pored Dzeke dati ovoliko golova...treba mu se skinuti kapa. Usput bih da skrenem paznju i na Bicakcica, svi su igrali srcem, ali njega primjetih borio se kao lav.
Gandalf

#4445 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Gandalf »

sinoć Velid bio puknutiji i od čika Senada :lol:
It_is_a_Leclerc

#4446 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Od sinoć (od 2:35 minuta) : Velid Spaho - institucija bh. sportskog novinarstva.

:hajmooo:
kisni indijanac

#4447 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by kisni indijanac »

Šveđanin wrote:

Image
čovjek nije kamen da ne zaplače na ovo :(
Mali_Vuk

#4448 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Mali_Vuk »

Onako nekako govore ljudi kad im je hladno, kad se smrznu ko p...ke. Možda je Spaho bio promrzo. Još jake emocije. Nemojte ga.. :D Sad mi je i on malo simpatičniji nego prije :thumbup:
dediem

#4449 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by dediem »

Moj Babo, kad je pao prvi go, izletio vani i ispuco par metaka iz pištolja. Vratio se nazad kad ono ništa od gola. Mama mu rekla da je bio neki "ofsajd" :shock: Kad je pao pRavi go nije puco jer nije imo više metaka :D
Mali_Vuk

#4450 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Mali_Vuk »

dediem wrote:Moj Babo, kad je pao prvi go, izletio vani i ispuco par metaka iz pištolja. Vratio se nazad kad ono ništa od gola. Mama mu rekla da je bio neki "ofsajd" :shock: Kad je pao pRavi go nije puco jer nije imo više metaka :D
Nadam se da ste mu sakrili mitraljez kad smo igrali protiv Lihtenštajna, onu prvu :D :D
Locked