nisam ja nistaSodom1 wrote:Stojenka boy vas zavadi bezveze
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#4426 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- hakazvaka
#4427 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
supercali + tempuser ->
14 dana
- Optimist
#4428 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Odose na medeni mjesec.

-
quarterback
#4429 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
a, forda mi, Goran uopste nije ovakav uzivo, ovdje ga ni ja ne poznam 
- KB9
#4430 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Optimist wrote:Odose na medeni mjesec.![]()
- commendatore
#4431 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
KB9 wrote:Optimist wrote:Odose na medeni mjesec.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- commendatore
#4432 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nisi qooratzbitanga_sa_otesa wrote:nisam ja nistaSodom1 wrote:Stojenka boy vas zavadi bezveze
al ovo Stojenka boy je jako
- commendatore
#4433 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jez da je kjafirska al ima funkciju zbog niskog težištaquarterback wrote:a krunica oko mjenjaca ?commendatore wrote:naJaĆikloniran wrote: tespih je jaci od sve ostale opreme
![]()
- sheilak
#4434 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako ko (r)Optimist wrote:Odose na medeni mjesec.![]()
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4435 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da je u pola ovakav u stvarnosti, davno bi invalid bio.quarterback wrote:a, forda mi, Goran uopste nije ovakav uzivo, ovdje ga ni ja ne poznam
Svi nadju oduska na forumu.
-
quarterback
#4436 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
konektovan wrote:Da je u pola ovakav u stvarnosti, davno bi invalid bio.quarterback wrote:a, forda mi, Goran uopste nije ovakav uzivo, ovdje ga ni ja ne poznam![]()
![]()
Svi nadju oduska na forumu.![]()
- commendatore
#4437 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
uglavnom privremen im rahmet 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#4438 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da ga Goran nauci kako se manualni saltaOptimist wrote:Odose na medeni mjesec.![]()
- insaneinthebrain
#4439 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ko je ona plavka u ljubicastoj cetvorki. jel i ona neke rejserka. vidjeh je danas u gradu
- amar1994
#4440 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
sestra od vedrana klacarainsaneinthebrain wrote:ko je ona plavka u ljubicastoj cetvorki. jel i ona neke rejserka. vidjeh je danas u gradu
-
zdruzdjo
#4441 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
amar1994 wrote:sestra od vedrana klacarainsaneinthebrain wrote:ko je ona plavka u ljubicastoj cetvorki. jel i ona neke rejserka. vidjeh je danas u gradu
A pa znaci veliki kandidat sa lika na naljepnici.
Samo ce sad biti one zajednicke
Ona i Vedran na slici i pise
R.I.P. B.O.Y. = Rest In Peace Both Of You
-
citroen xm
#4442 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma samo da neko drugi ne nastrada zbog nje.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#4443 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
E vala tih rejsera sa tim naljepnicama i tako to mi je pun k...., ježim se kad im vidim face
-
citroen xm
#4444 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Što se mene tiče neka lijepe koliko hoće, neka istetoviraju i na čelo. Samo sebe etiketiraju, odmah znam o kakvom mentalnom sklopu se radi.
-
zdruzdjo
#4445 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
E hajde obzirom da je rijec o trkacima da pitam ovdje.
U mom naselju od kako je poboljsana cesta poceli su rejseri "ocam" da se izdrkavaju. preksinoc sam cekao sina u 22:30 da ga dovezu sa putovanja.
dok sam cekao pred zgradom proslo je jedno 7-8 nabrijanaca kroz naselje definitivno preko 100-je. nacuditi se nisam mogao. nevjerovatno ali istinito. uz cestu je jedno 2 metra trotoara. ima par pjesackih ali ne jebe ih niko ni pola %.
Nista bolja situacija nije ni po danu, ali ima vise prometa pa su malo blazi i izgube se u masi. bukvalno se bojim za sigurnost kad mi djete ide u skolu.
Ima jedno 300-400 metara dosta ravne ceste i ako se ne stigne do 5-te brzine taj je magarac. Obzirom na promet pjesaka tuda i 40 km/h je puno.
Bukvalno mi je krivo sto su nam popravili i izravnali cestu.
Kome se obratiti da se podnese zahtjev za postavljanje lezecih policajaca ili da pocne policija malo cesce radarisati. Bio bih u stanju obici od vrata do vrata za potpise od stanara.
U mom naselju od kako je poboljsana cesta poceli su rejseri "ocam" da se izdrkavaju. preksinoc sam cekao sina u 22:30 da ga dovezu sa putovanja.
dok sam cekao pred zgradom proslo je jedno 7-8 nabrijanaca kroz naselje definitivno preko 100-je. nacuditi se nisam mogao. nevjerovatno ali istinito. uz cestu je jedno 2 metra trotoara. ima par pjesackih ali ne jebe ih niko ni pola %.
Nista bolja situacija nije ni po danu, ali ima vise prometa pa su malo blazi i izgube se u masi. bukvalno se bojim za sigurnost kad mi djete ide u skolu.
Ima jedno 300-400 metara dosta ravne ceste i ako se ne stigne do 5-te brzine taj je magarac. Obzirom na promet pjesaka tuda i 40 km/h je puno.
Kome se obratiti da se podnese zahtjev za postavljanje lezecih policajaca ili da pocne policija malo cesce radarisati. Bio bih u stanju obici od vrata do vrata za potpise od stanara.
- relax11
#4446 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zanima me da li taksista po nekom zakonu ima pravo da upali sva cetiri na sred ceste da mu se uvali neka musterija i tako pravi kolonu od 10-15 auta
- amar1994
#4447 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
opstini, ali sa sto vise potpisa od stanara, mada to ne sprejcava pojedine debile da gasaju, al posto je kod vecine stance-spusteni look onda vise paze pa usporezdruzdjo wrote:E hajde obzirom da je rijec o trkacima da pitam ovdje.
-
zrakomlat
#4448 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
amar1994 wrote: opstini, ali sa sto vise potpisa od stanara, mada to ne sprejcava pojedine debile da gasaju, al posto je kod vecine stance-spusteni look onda vise paze pa uspore

otaj rad
-
Fauja Singh
#4449 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Maloprije pored mene proleti neki saban sa zelenim BMW-om
Ovakav ako sam dobro vidio (samo nije crni krov)

reg. tablice 074-K-195
Elem, ovako ako nastavi il' ce se negdje slupati ili ce pokupiti nekoga, znaci ono sto sam vidio da radi je strahota, kojom brzinom se provlaci izmedju auta, ne znam kako se nije sudario s nekim, valjda i raja kocila kad im se ubacivao ali naci ce se neko ko nece zakociti ili mozda nece na vrijeme reagovati.
Mislio sam zvati policiju da ga prijavim da ugrozava saobracaj, ali onda kontam da zivim u BiH i da od toga nema nista.

reg. tablice 074-K-195
Elem, ovako ako nastavi il' ce se negdje slupati ili ce pokupiti nekoga, znaci ono sto sam vidio da radi je strahota, kojom brzinom se provlaci izmedju auta, ne znam kako se nije sudario s nekim, valjda i raja kocila kad im se ubacivao ali naci ce se neko ko nece zakociti ili mozda nece na vrijeme reagovati.
Mislio sam zvati policiju da ga prijavim da ugrozava saobracaj, ali onda kontam da zivim u BiH i da od toga nema nista.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4450 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kreten, sta reci drugo.Fauja Singh wrote:Maloprije pored mene proleti neki saban sa zelenim BMW-om
reg. tablice 074-K-195