BaDa wrote:a kako znate da ce u 12h pustiti nove brzine'?? :S
Koji ste vi jadnici u pm. Samo posmatram vaš život i kontam da bi volio da sam kao vi kojima je jedini jadni smisao zivota povecanje brzina.
Moderator: Benq
BaDa wrote:a kako znate da ce u 12h pustiti nove brzine'?? :S
ja sam bzvz napisao za brzine! ne mozes ti znati ko je kakav zbog jednog posta! nemoj ljudi osudjivati tek tako i govoriti kako je neko jadan i sl..Hercegoviina wrote:BaDa wrote:a kako znate da ce u 12h pustiti nove brzine'?? :S
Koji ste vi jadnici u pm. Samo posmatram vaš život i kontam da bi volio da sam kao vi kojima je jedini jadni smisao zivota povecanje brzina.
Opasna ti ta vutra buraz, klonio bi je se jedno vrijeme, ozbiljno!Hercegoviina wrote:BaDa wrote:a kako znate da ce u 12h pustiti nove brzine'?? :S
i ja cu u 00:00 router ugasitiharell wrote:Ja ne znam ko je uletio na temu i poceo histerisat, mi se samo normala zajebavamo, a ja maloprije nesto kvalitetno nebi ni tebi lose bilo da probas
on topic: u 00:00 gasim router, ako puste dobro i jes, ako nesto zajebem jbg![]()
arshavin wrote:'ercegovci su vazda bili cudan narod.Valjda zbog krsa.
to, i onda trk na speedtest.netBaDa wrote:i ja cu u 00:00 router ugasitiharell wrote:Ja ne znam ko je uletio na temu i poceo histerisat, mi se samo normala zajebavamo, a ja maloprije nesto kvalitetno nebi ni tebi lose bilo da probas
on topic: u 00:00 gasim router, ako puste dobro i jes, ako nesto zajebem jbg![]()
mozda se iznenadimo hahahah
Vidi ovog ko da mu je babo gazda telemaha.StupskaBitanga wrote:Zvanično Artnet u vlasništvu Telemacha
I Srednja Bosna poklopljena valjda je sada na redu Tuzla, Bihać i RS
hahahahah joj kvalietno se nasmijemharell wrote:Pa i ja isto, jos sniper i tomb raider, al sa brzinama cemo ih prije pocet igrat, pa pola sata, pola sata![]()
I jadni smo jer nam je jedina briga u jadnom zivotu brzina, i mnogi bi htjeli nas mozak da se odmorearshavin wrote:Jeste i vi neki...![]()
Samo da vam je brzine a sto nista ne poebete.
Dodjite u Hercegovinu da uzivate.
Krs vise nego brzina.
Ma bice nista se ne brini, nijedan veliki naslov nije prosao bez cracka, jbt kad multiplayer kreknu i ovo ceBaDa wrote:hahahahah joj kvalietno se nasmijemharell wrote:Pa i ja isto, jos sniper i tomb raider, al sa brzinama cemo ih prije pocet igrat, pa pola sata, pola sata![]()
svaka cast! samo malo offtopic strah me sto sam citao da nece biti mozda cracka za simcity
neomj tako ja necu jesti sve dok ne vidim na speedtestu novu brzinu,brzina mi je sad glavna sve se oko toga vrti!harell wrote:I jadni smo jer nam je jedina briga u jadnom zivotu brzina, i mnogi bi htjeli nas mozak da se odmorearshavin wrote:Jeste i vi neki...![]()
Krs vise nego brzina.![]()
I meni, ja sam vec ispusio pola kutije u iscekivanju, evo nokte grizem krvarimBaDa wrote:neomj tako ja necu jesti sve dok ne vidim na speedtestu novu brzinu,brzina mi je sad glavna sve se oko toga vrti!harell wrote:I jadni smo jer nam je jedina briga u jadnom zivotu brzina, i mnogi bi htjeli nas mozak da se odmorearshavin wrote:Jeste i vi neki...![]()
Krs vise nego brzina.![]()
arshavin wrote:Ja evo uzeo neko drvo,glodjem ko dabar.Ubi me nervoza,nemam druge zanimacije.