Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#4426 Re: Utakmice.

Post by bordo gandalf »

Sad ce Dino izaci sa nekim saopstenjem :-)
Nuken

#4427 Re: Utakmice.

Post by Nuken »

Već gledam na temi PL se podjebava Sarajevo :-)
Sve manje i manje nade u titulu...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4428 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Prosto vjerovati ne mogu. Kakvo prvo poluvrijeme, FANTAZIJA. I na kraju X.
Ne mogu vjerovati da ih nismo dobili 3 razlike.Tuga.
Koshpa

#4429 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

koje smo mi kurate srece u pm, dvije stative pogodimo hamzic brani ko da je finale SP oni 2 suta 1 gol :(
ibizza

#4430 Re: Utakmice.

Post by ibizza »

-LIBERO- wrote:Prosto vjerovati ne mogu. Kakvo prvo poluvrijeme, FANTAZIJA. I na kraju X.
Pa kako ces dobiti kad levat cuva rezultat. Umjesto da je nastavio sa igrom iz prvog poluvremena, da ih unistimo do kraja, mi na kraju moramo ganjati rezultat. *ebem ti zivot koji smo mi pehovi!
Logovan

#4431 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

-LIBERO- wrote:Prosto vjerovati ne mogu. Kakvo prvo poluvrijeme, FANTAZIJA. I na kraju X.
E pa jebo ga dan, tačno da ne povjeruješ. :( :( :( U prvom poluvremenu imaš 3-4 dobre šanse, plus dvije pogođene stative a u drugom se povučeš i primiš gol. :-) Imali smo i u ovom drugom dijelu koliko se sjećam dvije-tri prilike, jedna od tih je kad je Vušljanin fulio prazan gol. :twisted: :twisted:

Eee moj Jarni, opet si zajebao.
BegA_

#4432 Re: Utakmice.

Post by BegA_ »

Image

Haj' se ti ziv bio vrati u svoj rodni Sandzak. Ako treba, ja cu te licno pogurat' sa prevozom. Halal ti bilo.
Maharadza

#4433 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

BegA_ wrote:Image

Haj' se ti ziv bio vrati u svoj rodni Sandzak. Ako treba, ja cu te licno pogurat' sa prevozom. Halal ti bilo.
A odmah za njim ova dvojica:

Image

Image

Jebemti koševo onakvo baksuzno, što sam se smrzo u pm! JARNI UBLEHA! :twisted:
STARBUZZ
Location: Od Ciglana do Podhrastova, od Breke do Mejtaša, including Jezero

#4434 Re: Utakmice.

Post by STARBUZZ »

Opsihreni 1946
R2D2_SA

#4435 Re: Utakmice.

Post by R2D2_SA »

Dobro je ba, odmah lista za odstrjel.

Dođoh kući, ugrijah se. Šta reći. Šteta bodova, pogotovo poslije fenomenalnog prvog poluvremena, ali moram reći da se ne sjećam kad sam sa više optimizma otišao sa AFH nakon lošeg rezultata. Prije smo zijanuli, prosipali bodove i odeš kući utučen jer vidiš da nema nade, zbog tima kojeg imaš i još gore (ne)igre.

Izgubili smo bodove ali imamo dobru ekipu, koju na kraju sezone treba nastaviti dograđivati i biće ovo odlično. Stojčev za prvo poluvrijeme zaslužio poziv za reprezentaciju, fenomenalno odigrao momak. Oko njega graditi ekipu, definitivno. Ekipa ima glavu i rep, imamo igru, trebamo malo na dinamici poraditi, mora se utakmicu od početka do kraja igrati kako treba, ma ko bio protivnik a Olimpic nije naivna ekipa nimalo. Koliko nismo odigrali drugo poluvrijeme na nivou, toliko je i mudrija igra bila, bez srljanja, umrtvila se igra, malo se ležalo, vrijeme prolazilo i zabiše nam ga jer nismo na sredini na vrijeme faulom prekinuli napad i zabiše nam ga iz prvog šuta prema golu. Vjerovatno je momcima u glavi već bila utakmica u srijedu. Još jednom, svaka čast momci za prvo poluvrijeme.

Idemo dalje, a one na istoku, ove generale poslije bitke a pogotovo ove koji na Koševu nisi bili a nisu daleko, koji bi sada svima redom sve po spisku, kao što bi Maminjo rekao: I vas piiiiip :izet:

VRIJEME JE ZA ZBIJANJE REDOVA. UZ SARAJEVO UVIJEK, PA I KAD NE IDE KAKO BI ŽELJELI!
STARBUZZ
Location: Od Ciglana do Podhrastova, od Breke do Mejtaša, including Jezero

#4436 Re: Utakmice.

Post by STARBUZZ »

Ma dovoljno govori o svemu aplauz istoka poslije utakmice. Prije je bilo jebavanje svega i svacega... Steta dobro smo odigrali fakat...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4437 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Butmiran

#4438 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Biće bolje jbg, razočaran jesam k'o i svi ali sam večeras uživao u igri ako ništa.
kingofsnake

#4439 Re: Utakmice.

Post by kingofsnake »

Ovaj Bilbija kao da s Fazlijom trenira :D
Chile17

#4440 Re: Utakmice.

Post by Chile17 »

Nema veze,kad s druge strane gledam,nije mi toliko zao,jer znam da ce biti bolje(rezultat i realizacija) jer imamo nevjerovatno igru kakvu odavno nisam vidio,ne treba praviti veliki pritisak na igrace,neka se uzme kup i naprave dobri nastupi u evropi aBd i ja za ovu sezonu zadovoljan,sljedecu sezonu(ako se zadrzi kostur ekipe,igra bude cak mozda i jos pofino bolja) bi jednostavno morali to lagano uzeti..

Klub se voli i podrzava u svakom trenutku i u dobrim i teskim trenutcima..ne treba tako lagano odustajati i biti pesimistican,uvijek ima nesto dobro,nije sve tako crno i bijelo..

Ja licno imam suhvu da cemo baciti X sa MVO i da cemo sve naredne uzeti,ako tako bude(tesko :D ) onda sve zavisi od z..

:bih:
Logovan

#4441 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

-LIBERO- wrote:
Fakat mi je muka odgledati ovaj pregled. Ne zbog poraza, nego zbog šansi. Dvije prečke, dva prazna gola i još 2-3 prilike i neće pa neće. :( :-) Nevjerovatno stvarno. Ne branim Jarnija a niti igrače ali nismo imali sreće.
strong69

#4442 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Koju zamjerku mu imas dati za prvo poluvrijeme?
Fauja Singh

#4443 Re: Utakmice.

Post by Fauja Singh »

Koji malerluk u pm.
Gledao sam kone, iz kakve igre oni zabise dva gola a mi iz onakvih sansi samo jedan :roll:
Zaista ne znam kada sam gledao ovakvo Sarajevo, pogotovo igra iz prvog poluvremena, u neku ruku me to tjesi ali onda kad skontam da ni to nije bilo dovoljno za pobjede... fakat ne znam vise sta da mislim...
Mislim da je prvenstvo izgubljeno, treba biti realan, kone imaju dobar raspored, imaju finu bodovnu prednost, nafaku da iz nicega trpaju... mi od toga nemamo nista, prema tome okrenut su kupu.
Zatamnjena stakla

#4444 Re: Utakmice.

Post by Zatamnjena stakla »

Koshpa wrote:koje smo mi kurate srece u pm, dvije stative pogodimo hamzic brani ko da je finale SP oni 2 suta 1 gol :(
ma nafuraju se jebem im sve :mrgreen:
Butmiran

#4445 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Vusljanin je vrlo dobar bio, baš što na infu neko reče da ga je Jarni izveo u 60. dobio bi prolaznu ocjenu jer se vidjelo da ne može više poslije. Meni se čini da je on novi Denis Čomor u našim glavama.
Logovan

#4446 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

strong69 wrote:

Raja sere po njemu iz navike.
Prvo poluvrijeme je fakat dobro igrao. Odradio je korektno svoj posao ali eto može se reći da uvijek može bolje. U drugom dijelu je opao i trebao je izaći oko 60-70 minute jer je bio zreo za zamjenu. Jarni je tu kiksao. Još kad je fulio prazan gol u 88. minuti samo je na sebe navukao pljuvanje.
Naš narod većinom pamti ono loše što se desilo. Više mu se spominje igra u drugom dijelu utakmice i promašaj, nego igra u prvom dijelu. Treba reći da u drugom poluvremenu niko nije nešto posebno odigrao, većina je podbacila.
Pitarrr82

#4447 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

Sta ces kad nama opet napadaci moraju krila igrati Todor tropa, onaj nije dobar u glavi...
strong69

#4448 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Logovan wrote:
strong69 wrote:

Raja sere po njemu iz navike.
Prvo poluvrijeme je fakat dobro igrao. Odradio je korektno svoj posao ali eto može se reći da uvijek može bolje. U drugom dijelu je opao i trebao je izaći oko 60-70 minute jer je bio zreo za zamjenu. Jarni je tu kiksao. Još kad je fulio prazan gol u 88. minuti samo je na sebe navukao pljuvanje.
Naš narod većinom pamti ono loše što se desilo. Više mu se spominje igra u drugom dijelu utakmice i promašaj, nego igra u prvom dijelu. Treba reći da u drugom poluvremenu niko nije nešto posebno odigrao, većina je podbacila.
Slažem se u svemu s tobom. Tacno je da je trebao ranije izaci. S tim da je kompletan tim podbacio u drugom poluvremenu.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#4449 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Image
Darh Wader

#4450 Re: Utakmice.

Post by Darh Wader »

Zna li neko zašto je zatvoren BH United u BBI centru.?
Post Reply