Sudijska lakrdija u Semberiji, Krupa na Vrbasu, odnosno Koševu... U Titovoj 38b aparati na aparatima
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- studiorum_tuzlaensis
#44226 Re: Premijer liga BiH
Hahahaha, da li je bio penal ili ne u Bijeljini, pitanje je koje se forsira preko Sedrenika pa do Ugorskog i konačno do Lješeva u blizini Ilijaša.
Sudijska lakrdija u Semberiji, Krupa na Vrbasu, odnosno Koševu... U Titovoj 38b aparati na aparatima
malo sarajvo...
Last edited by studiorum_tuzlaensis on 24/04/2017 15:51, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#44227 Re: Premijer liga BiH
Samo se vi za
Ja sam pripremio bordo sako, pa vi vidite

Ja sam pripremio bordo sako, pa vi vidite
-
FreakyStyley
#44228 Re: Premijer liga BiH
Sta je sa Slobodom, sta se desava? Jesu uplatili? Ko je poguro, Husic, Zrinjski?
Nikakvih vijesti, bar ja nisam vidio, a 15:22 je. Do kad im je krajnji rok?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#44229 Re: Premijer liga BiH
Azmir krenuo prema bankomatu, ali jake snage Fukara su se isprijecile 
- studiorum_tuzlaensis
#44230 Re: Premijer liga BiH
Do 18:00 rade banke. Sve poslije je suspenzijaFreakyStyley wrote:Sta je sa Slobodom, sta se desava? Jesu uplatili? Ko je poguro, Husic, Zrinjski?
- avetinja
#44231 Re: Premijer liga BiH
Ako do danas ne donesu potvrdu o uplati u prosterije N/FSBiH, uslijedit će suspenzija. Ne trebamo se zavaravati, jer će se utakmica vjerovatno odigrati. Mogu uplatiti u petak, da bi igrali sa nama.FreakyStyley wrote:Sta je sa Slobodom, sta se desava? Jesu uplatili? Ko je poguro, Husic, Zrinjski?
-
FreakyStyley
#44232 Re: Premijer liga BiH
Kakva je to onda suspenzija? Sta, suspenduju ih dok ne uplate pare, iako im je krajnji rok danas? Od cega ih suspenduju onda ako komotno mogu uplatit u petak i igrat s nama u subotu?avetinja wrote:Ako do danas ne donesu potvrdu o uplati u prosterije N/FSBiH, uslijedit će suspenzija. Ne trebamo se zavaravati, jer će se utakmica vjerovatno odigrati. Mogu uplatiti u petak, da bi igrali sa nama.FreakyStyley wrote:Sta je sa Slobodom, sta se desava? Jesu uplatili? Ko je poguro, Husic, Zrinjski?
- avetinja
#44233 Re: Premijer liga BiH
Prošle sezone je Borcu skoro svaka utakmica bila pod znakom pitanja. Svaki dan naslov "Ako Borac ne isplati x iznos, neće moći igrati". Izmire dugove i igraju. Sjećam se da je naša utakmica protiv Olimpica prošle sezone bila pod znakom pitanja sve do zadnjih minuta. Olimpic je isplatio dug i utakmica se odigrala.FreakyStyley wrote:Kakva je to onda suspenzija? Sta, suspenduju ih dok ne uplate pare, iako im je krajnji rok danas? Od cega ih suspenduju onda ako komotno mogu uplatit u petak i igrat s nama u subotu?avetinja wrote:Ako do danas ne donesu potvrdu o uplati u prosterije N/FSBiH, uslijedit će suspenzija. Ne trebamo se zavaravati, jer će se utakmica vjerovatno odigrati. Mogu uplatiti u petak, da bi igrali sa nama.FreakyStyley wrote:Sta je sa Slobodom, sta se desava? Jesu uplatili? Ko je poguro, Husic, Zrinjski?
-
FreakyStyley
#44234 Re: Premijer liga BiH
Ma shvatam ja da od suspenzije nece nista bit, sam mi je nejasno ovo. Cemu takvi rokovi uopste, kad nema poente.
- avetinja
#44235 Re: Premijer liga BiH
Nije da nema poente. Ako izmire dugovanja, suspenzija se treba ukinuti. Eh, sad, da li trebaju snositi posljedice zbog toga što su se doveli u situaciju da se suspenduju, to je druga priča. Ne treba na Slobodi trenirati strogoću, kada su i drugi prolazili bez kazni.
- avetinja
#44236 Re: Premijer liga BiH
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nista-se ... lje/234327
Kako se meč treba igrati u petak, zar nije u nedjelju?
Kako se meč treba igrati u petak, zar nije u nedjelju?
- decko_sa_kovaca
-
zipoo
#44238 Re: Premijer liga BiH
Lud covjek
Jos ce nas optužiti kada ih izbace iz lige
Jos ce nas optužiti kada ih izbace iz lige
-
Melbourne_Australia
#44239 Re: Premijer liga BiH
Klubovi koji nisu u stanju da isplate 28, milja koje duguju igracu godinama treba da se ugase...Pa makar to bio i moj zeljo.....Nigdje na svijetu ne mozes da poslujes kao klub ako dugujes novce igracima....Znaci bruka i sramota!!!
- relativno84
#44240 Re: Premijer liga BiH
Jos nesto ono prijeti
izbaciti odmah, koji ce kurac da se pate 
-
zipoo
#44241 Re: Premijer liga BiH
Danas im je zadnji rok da uplate ? Ili ima fore do utakmice ?
- BlueBlood
#44242 Re: Premijer liga BiH
Husic zaboravio pin
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#44243 Re: Premijer liga BiH
steta sto nas ne izbacise prije Zrinjskog
brate dragi, sto ima dusmana, ccc
brate dragi, sto ima dusmana, ccc
- avetinja
#44244 Re: Premijer liga BiH
Da se ne sekirate džabe, igrat će se utakmica.
- plain vanilla
#44245 Re: Premijer liga BiH
nece biti smak svijeta ni da se ne igra, navikli smo mi na svasta... Sloboda je u velikim dugovima, ali sto je najvaznije ne prave se novi dugovi. Jednostavno, nemoguce je sve platiti...avetinja wrote:Da se ne sekirate džabe, igrat će se utakmica.
a sto se tice Azmira, on se nadao propasti Slobode nakon sto on i Husref odu... on se sad vise raduje nego svi ostali zajedno
- avetinja
#44246 Re: Premijer liga BiH
Ne znam za odnose bivših i sadašnjih ljudi u upravi Slobode, ali Azmir reče da je spreman platiti da se meč odigra. Ja ovu vijest nisam uzimao za ozbiljno ni prvi put kada se objavio članak. Koliko puta smo čitali da ako neki klub ne izmiri dug da neće moći igrati naredno kolo. Na kraju se u većini slučajeva dug izmiri i utakmica se odigra. Ne vjerujem da je Sloboda na nivou klubova koji ne mogu platiti da bi igrali. Volio bih da se utakmica odigra, da nas ne prozivaju ni krive ni dužne. Na teren, pa ko zaslužili bodove.plain vanilla wrote:nece biti smak svijeta ni da se ne igra, navikli smo mi na svasta... Sloboda je u velikim dugovima, ali sto je najvaznije ne prave se novi dugovi. Jednostavno, nemoguce je sve platiti...avetinja wrote:Da se ne sekirate džabe, igrat će se utakmica.
a sto se tice Azmira, on se nadao propasti Slobode nakon sto on i Husref odu... on se sad vise raduje nego svi ostali zajedno
- plain vanilla
#44247 Re: Premijer liga BiH
Nema Azmir sta placati, nek placa za Slogu. To je ta njegova seljacka politika, da ispadne on kao nakav spasilac, vjez ba.avetinja wrote:Ne znam za odnose bivših i sadašnjih ljudi u upravi Slobode, ali Azmir reče da je spreman platiti da se meč odigra. Ja ovu vijest nisam uzimao za ozbiljno ni prvi put kada se objavio članak. Koliko puta smo čitali da ako neki klub ne izmiri dug da neće moći igrati naredno kolo. Na kraju se u većini slučajeva dug izmiri i utakmica se odigra. Ne vjerujem da je Sloboda na nivou klubova koji ne mogu platiti da bi igrali. Volio bih da se utakmica odigra, da nas ne prozivaju ni krive ni dužne. Na teren, pa ko zaslužili bodove.plain vanilla wrote:
nece biti smak svijeta ni da se ne igra, navikli smo mi na svasta... Sloboda je u velikim dugovima, ali sto je najvaznije ne prave se novi dugovi. Jednostavno, nemoguce je sve platiti...
Sloboda ili nek plati ili nek ne plati, pa cemo ili igrati ili necemo. Samo mi smeta da se pojedinci tome raduju kao da smo kakvi giganti, pa eto da nas se rijese
- Mea_parvitas
#44248 Re: Premijer liga BiH
Nigdje veze, danas ce ih kao suspendovati, a onda ce u petak uplatiti i suspenzija se skida i tekma se igra...
Cestitke pitarima na jucerasnjem bodu
Cestitke pitarima na jucerasnjem bodu
- avetinja
#44249 Re: Premijer liga BiH
Ako misliš na pojedince sa foruma, tu nema ništa čudno. Isto bi bilo da je situacija obrnuta. Bilo kako bilo, ja se smijem kladiti da se utakmica igra.plain vanilla wrote:Nema Azmir sta placati, nek placa za Slogu. To je ta njegova seljacka politika, da ispadne on kao nakav spasilac, vjez ba.
Sloboda ili nek plati ili nek ne plati, pa cemo ili igrati ili necemo. Samo mi smeta da se pojedinci tome raduju kao da smo kakvi giganti, pa eto da nas se rijese
-
Bambino Blu
#44250 Re: Premijer liga BiH
Ma idemo dalje
Tuzla away, bilo bi steta da se ne igra tuzla je vazda fino navijacko gostovanje, vazda ih poderemo na tusnju hahaha