fosna2014 wrote:*#Qalamoun | #Hezbollah/#SAA have liberated the outskirts of 'Ras alMaraa' completely
Kako je moguce "liberate the outskirts completely"? Potpuno su oslobodili djelice?
Ne zna se cija je gluplja propaganda.
fosna2014 wrote:*#Qalamoun | #Hezbollah/#SAA have liberated the outskirts of 'Ras alMaraa' completely
Pa evo posto vidim da ne vladas osnovama geografije i administracije uopce:Avetinho wrote:fosna2014 wrote:*#Qalamoun | #Hezbollah/#SAA have liberated the outskirts of 'Ras alMaraa' completely
Kako je moguce "liberate the outskirts completely"? Potpuno su oslobodili djelice?
Avetinho wrote:fosna2014 wrote:*#Qalamoun | #Hezbollah/#SAA have liberated the outskirts of 'Ras alMaraa' completely
Da im olaksam malosalik79 wrote:Avetinho wrote:fosna2014 wrote:*#Qalamoun | #Hezbollah/#SAA have liberated the outskirts of 'Ras alMaraa' completely
Djes' to ti ucio engleski, tita ti?!
Ti si me pomešao s nekimRepublikanskaGarda wrote:cbrt wrote:Koliko ti ne želiš da pogledaš istini u oči to je čudo jedno...
A stvarno si dosadan više, kad rebeli zauzmu štand sa lubenicima odmah kačiš slike, video priloge i sprdaš se sa lojalistickim vojnicima i njihovom nesposobnošću dok se na svaki pro-lojalistički post lijepiš ko muha na govno i imaš svoje teorije i mišljenja koja uglavnom idu ka tome da se ismijava uspjeh vojske, tu si vrištao kad je pao JS i najavljivao pad cijelog tog lojalistickog koridora, ulazak u hamu, kretanje prema latakiji itd...daj ohladi malo
Pa nije nikad ni izgubila kontrolu ali ovi ISISovci su stigli u predgradja preko pustinje.. koliko sam upoznat borbe su se vodile u naseljima sjeverno od aerodroma dok u sami centar nisu usli.ioannes wrote:Vlada ponovno kontrolira Grad Palmyru...
Izuzev Al-Ameria distrikta
U skoli. Ali nije to u pitanju nego kakva je propaganda nevjerovatna.salik79 wrote:Avetinho wrote:fosna2014 wrote:*#Qalamoun | #Hezbollah/#SAA have liberated the outskirts of 'Ras alMaraa' completely
Djes' to ti ucio engleski, tita ti?!
Koji svi mediji...!? Kao prvo, ti i ne pratiš dovoljno situaciju (dokazano mali milion puta) da bi uopšte imalo smisla više pročati s tobom. Ovo je lokalni uspeh Hezbolaha, zauzeli su neke čuke, te će iste čuke posle izgubiti jer nema smisla da uopšte žrtvuju vojnike za njih. Bespotrebna akcija. Čist politički hir. Dok Asad gubi more vojnika, gradove, naftna polja, brojna skladišta (veliko skladište kraj Palmire recimo)...dok mu avijacija slabije dejstvuje jer su mu ugroženi i pod paljbom mnogi aerodromi...da ne govorim kako u ravnici i to Alevitskom uporištu Ghabu ne da ne može pomeriti linije nego još i gubi...crno mu se piše a ti pričaš bajke i daljeKikibombona wrote:cbrt wrote:Koliko ti ne želiš da pogledaš istini u oči to je čudo jedno...![]()
![]()
![]()
![]()
Svi moguci mediji koji se nesto intenzivnije bave Sirijom su objavili da Hezbolah i SAA gaze Kalamunom i da su pobunjenici u izuzetno teskoj, gotovo bezizlaznoj poziciji....
Avetinho wrote: Cuj "liberated outskirts completely". LOL.
Cijeli sam posao uradio ali samo malo.
Boli, jelde!?cbrt wrote:Koji svi mediji...!? Kao prvo, ti i ne pratiš dovoljno situaciju (dokazano mali milion puta) da bi uopšte imalo smisla više pročati s tobom. Ovo je lokalni uspeh Hezbolaha, zauzeli su neke čuke, te će iste čuke posle izgubiti jer nema smisla da uopšte žrtvuju vojnike za njih. Bespotrebna akcija. Čist politički hir. Dok Asad gubi more vojnika, gradove, naftna polja, brojna skladišta (veliko skladište kraj Palmire recimo)...dok mu avijacija slabije dejstvuje jer su mu ugroženi i pod paljbom mnogi aerodromi...da ne govorim kako u ravnici i to Alevitskom uporištu Ghabu ne da ne može pomeriti linije nego još i gubi...crno mu se piše a ti pričaš bajke i daljeKikibombona wrote:cbrt wrote:Koliko ti ne želiš da pogledaš istini u oči to je čudo jedno...![]()
![]()
![]()
![]()
Svi moguci mediji koji se nesto intenzivnije bave Sirijom su objavili da Hezbolah i SAA gaze Kalamunom i da su pobunjenici u izuzetno teskoj, gotovo bezizlaznoj poziciji....
Ja mislim da je Assad gotov do kraja ljetaKoji svi mediji...!? Kao prvo, ti i ne pratiš dovoljno situaciju (dokazano mali milion puta) da bi uopšte imalo smisla više pročati s tobom. Ovo je lokalni uspeh Hezbolaha, zauzeli su neke čuke, te će iste čuke posle izgubiti jer nema smisla da uopšte žrtvuju vojnike za njih. Bespotrebna akcija. Čist politički hir. Dok Asad gubi more vojnika, gradove, naftna polja, brojna skladišta (veliko skladište kraj Palmire recimo)...dok mu avijacija slabije dejstvuje jer su mu ugroženi i pod paljbom mnogi aerodromi...da ne govorim kako u ravnici i to Alevitskom uporištu Ghabu ne da ne može pomeriti linije nego još i gubi...crno mu se piše a ti pričaš bajke i dalje

Ne izvrći moje reči...RepublikanskaGarda wrote:Ja mislim da je Assad gotov do kraja ljetaKoji svi mediji...!? Kao prvo, ti i ne pratiš dovoljno situaciju (dokazano mali milion puta) da bi uopšte imalo smisla više pročati s tobom. Ovo je lokalni uspeh Hezbolaha, zauzeli su neke čuke, te će iste čuke posle izgubiti jer nema smisla da uopšte žrtvuju vojnike za njih. Bespotrebna akcija. Čist politički hir. Dok Asad gubi more vojnika, gradove, naftna polja, brojna skladišta (veliko skladište kraj Palmire recimo)...dok mu avijacija slabije dejstvuje jer su mu ugroženi i pod paljbom mnogi aerodromi...da ne govorim kako u ravnici i to Alevitskom uporištu Ghabu ne da ne može pomeriti linije nego još i gubi...crno mu se piše a ti pričaš bajke i dalje
Boreci se protiv Al-Kaidinih mu'mina i mirotvoraca. Da ne kacim slike...sarajevoxxxx wrote:Majke i rodbina pripadnika Hezbollaha žale za ubicama koji su poginuli boreći se rame uz rame sa pripadnicima sirijskog režima koji svakodnevno masakriraju sirijske žene i djecu:

Ja sam postavljao izvjestaje Rojtersa, Jerusalem posta i onog Monitora od Opetja....cbrt wrote: Koji svi mediji...!? Kao prvo, ti i ne pratiš dovoljno situaciju (dokazano mali milion puta) da bi uopšte imalo smisla više pročati s tobom. Ovo je lokalni uspeh Hezbolaha, zauzeli su neke čuke, te će iste čuke posle izgubiti jer nema smisla da uopšte žrtvuju vojnike za njih. Bespotrebna akcija. Čist politički hir. Dok Asad gubi more vojnika, gradove, naftna polja, brojna skladišta (veliko skladište kraj Palmire recimo)...dok mu avijacija slabije dejstvuje jer su mu ugroženi i pod paljbom mnogi aerodromi...da ne govorim kako u ravnici i to Alevitskom uporištu Ghabu ne da ne može pomeriti linije nego još i gubi...crno mu se piše a ti pričaš bajke i dalje