Ne mogu da shvatim koje vece budala...ovi koji ga pozivaju ili on samjao_situacije wrote:
Guardian je fino rekao: "ŠTO POSTAVLJAŠ GLUPA PITANJA ?!"![]()
![]()
Samo oštro precedniče!!
Milorad Dodik ALL ABOUT
- spreca
#44201 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- jao_situacije
#44202 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ali bar se možeš nasmijati k'o čovjek kad njega slušašskupljac_zeljeza wrote:Osjetio je da ga Mato navukao na tanak led par puta pa je znalo biti...."NEMOJ ME PREKIDATI".jao_situacije wrote:
![]()
Samo oštro precedniče!!
- jao_situacije
#44203 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Novinari ne shvataju da ne smiju pitati glupe stvari Guardiana on njega pita šta će biti sa ruskim kreditomspreca wrote:Ne mogu da shvatim koje vece budala...ovi koji ga pozivaju ili on samjao_situacije wrote:
![]()
Samo oštro precedniče!!
Uostalom šta njega u Teheranu boli briga ?!
- spreca
#44204 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jao_situacije wrote:
Novinari ne shvataju da ne smiju pitati glupe stvari Guardiana on njega pita šta će biti sa ruskim kreditom![]()
![]()
-
archi_a
#44205 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Ziku Sefera patriJote sto ga ruzno gleda.
- jao_situacije
#44206 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zavidan na Guardianov stil. Gledaj njegovog odijela 4 puta izašlo i ušlo u modu.archi_a wrote:
Ziku Sefera patriJote sto ga ruzno gleda.
- jao_situacije
#44207 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Još bezobrazno provlači, eto bil' se mi u FBIH mogli ogrebati za taj kredit ? Fino je precednik rekao : "MA DAA.."spreca wrote:jao_situacije wrote:
Novinari ne shvataju da ne smiju pitati glupe stvari Guardiana on njega pita šta će biti sa ruskim kreditom![]()
![]()
Uostalom šta njega u Teheranu boli briga ?!![]()
- čaika
#44208 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Važno je da je Guardian još jednom ukazao na svoj herojski ratni put, da ućutka neke izdajnike koji tvrde da je bio dezerter. Skroman kakav jeste, Guardian se nije htio pohvaliti da je nakon što je herojski odbranio aerodrom za koji je bio zadužen, a na koji su bjesomučno nasrtali sa svih strana, da je poslije toga sa Pantelijom i još dvojicom probio koridor prema Srbiji. Bio poručnik policije Šumske i kao takav časno izašao iz rata.
Inače, jedan od Guardianovih omiljenih filmova je Zli poručnik. 
-
emmir1
#44209 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Rajku Vasiću se pridružio i Radojčić.
Početak kraja Dodika
Početak kraja Dodika
- jao_situacije
#44210 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pokazao je da je gospodin čovjek, prava veličina ovog društva. On se ne obazire na priče kokošara i šibicara, izdajnika i podanika Teherana i Bakira. Ušutkao ih je jednom zauvijek. Bosnić nije ni bio nigdje, fino je naglasio Guardian, a Mato pokušava da ga prekine i ušutka u tom trenutku, štiteći tog prelivodu i izdajnika Bosnića.čaika wrote:Važno je da je Guardian još jednom ukazao na svoj herojski ratni put, da ućutka neke izdajnike koji tvrde da je bio dezerter. Skroman kakav jeste, Guardian se nije htio pohvaliti da je nakon što je herojski odbranio aerodrom za koji je bio zadužen, a na koji su bjesomučno nasrtali sa svih strana, da je poslije toga sa Pantelijom i još dvojicom probio koridor prema Srbiji. Bio poručnik policije Šumske i kao takav časno izašao iz rata.Inače, jedan od Guardianovih omiljenih filmove je Zli poručnik.
Naglasio je i da je privatizacija rafinerije uspjeh i da firma posluje dobro i radi još uvijek. Pa nek sad kažu muđahedini nešto protiv privrede RŠ.
- Danguba
#44211 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zavisi koji Zeljko povuce...veliki ili mali na kraju ce opet biti veliki, kaze lady Zeljko.jao_situacije wrote: Novinari ne shvataju da ne smiju pitati glupe stvari Guardiana on njega pita šta će biti sa ruskim kreditom![]()
![]()
- čaika
#44212 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da ne spominjemo sad kakvu je pomoć Šumska dobila od Rusije u ratu, preko aerodroma koji je poručnik Guardian držao pod kontrolom. Nije ovo baš mjesto za takvu priču, previše se ovuda mota Bosnićevih izdajnika i teheranskih islamista. 
Zbog toga je Guardian toliko svjestan uloge aerodroma, pa je insistirao da se napravi po jedan u Trebinju i na Sokocu, za početak.
Zbog toga je Guardian toliko svjestan uloge aerodroma, pa je insistirao da se napravi po jedan u Trebinju i na Sokocu, za početak.
Last edited by čaika on 18/01/2015 16:13, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#44213 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma odmah za veliki.Danguba wrote:Zavisi koji Zeljko povuce...veliki ili mali na kraju ce opet biti veliki, kaze lady Zeljko.jao_situacije wrote: Novinari ne shvataju da ne smiju pitati glupe stvari Guardiana on njega pita šta će biti sa ruskim kreditom![]()
![]()
- čaika
#44214 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jedna stvar je ipak čudna. U hrvatskoj vojsci satnijom komanduje satnik. Guardian je rekao da je komandovao četom policije u ratu. Kako je onda poručnik, a nije četnik?
Ma šta ti Hrvati znaju o vojsci, ustvari nije ništa čudno. 
- Država
#44215 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Joj kad Guardian reče: 'Šta postavljaš ta glupa pitanja...', zavolio sam PreCjednika do kraja života.
ŽIVIO PRECJEDNIK!!!
ŽIVIO PRECJEDNIK!!!
- General War
#44216 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zar je bilo da se preCednik moze zavolitiDržava wrote:Joj kad Guardian reče: 'Šta postavljaš ta glupa pitanja...', zavolio sam PreCjednika do kraja života.
ŽIVIO PRECJEDNIK!!!
Sad traebamo zbiti redove kad su konacno Bakirove "sihre" napravljene u Teheranu i diplomatskom postom poslate u omrzli TeheranII, pocele djelovati i na najuze rukovodstvo i stubove PC-a...Guardian ne smoje ostat sam u nepravednoj borbi...nametnuto od islamista. Lakse bi mi bilo da se Vasic metamorfozirao u Aliena nego u jednog minderasa sto se drogira,potura price i vrijedja ljude...cuj ON trazio "treci" a ne preCednik...djubre matoro, ima sto godina a laze
- Država
#44217 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Čini mi se da su Radojočić i Radmanović pali pod djelovanje teheranskih sihri. Čak sam čuo da su počeli kradom slušati Hanku Paldum i Tifu. Ova međunarodna zavjera protiv Guardiana nema kraja...

- General War
#44218 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
...I narucuju Tufahije i kadaifDržava wrote:Čini mi se da su Radojočić i Radmanović pali pod djelovanje teheranskih sihri. Čak sam čuo da su počeli kradom slušati Hanku Paldum i Tifu. Ova međunarodna zavjera protiv Guardiana nema kraja...
-
glockov kolac
#44219 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jel ovo udarilo na Cuvara i s ledja?!
- General War
#44220 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa kako drugacije bez casti i srama i pomucene pameti...pod hitno Kacavendu aktivirati!!glockov kolac wrote:Jel ovo udarilo na Cuvara i s ledja?!
- Država
#44221 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
... i pod hitno Kusturica da izjavi kako je Dodik najveća srbenda na planeti.General War wrote:Pa kako drugacije bez casti i srama i pomucene pameti...pod hitno Kacavendu aktivirati!!glockov kolac wrote:Jel ovo udarilo na Cuvara i s ledja?!
- GeeTnT
#44222 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Država wrote:Čini mi se da su Radojočić i Radmanović pali pod djelovanje teheranskih sihri. Čak sam čuo da su počeli kradom slušati Hanku Paldum i Tifu. Ova međunarodna zavjera protiv Guardiana nema kraja...

- reis1
#44223 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GeeTnT wrote:Država wrote:Čini mi se da su Radojočić i Radmanović pali pod djelovanje teheranskih sihri. Čak sam čuo da su počeli kradom slušati Hanku Paldum i Tifu. Ova međunarodna zavjera protiv Guardiana nema kraja...
- It_is_a_Leclerc
#44224 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Oko Dodika se steže obruč. Javno je prokazan kao opstrukcijska snaga u BiH; na nedavnom sastanku sa ambasadorima, potpuno je marginalizovan, praktički ismijan, jer ga navodno niko nije ni pozdravio. Istovremeno, SAD šalju novu ambasadoricu da pojača pritisak na sve na političkoj sceni da izoluju Dodika. Sad se još i rasplamsala stara iskra DPS-ovaca poput Radojčića, Špirića, Radmanovića koji će nesumnjivo u narednom periodu ići na sve ili ništa, jer su ljuti s obzirom da je Dodik na ministarska i ina mjesta imenovao sebi bliske ljude, obećavajući Radojičiću i drugima da će biti u Vijeću ministara, od čega, nema ništa. I da stvar ode još više po zlu, SDS će dati ministra sigurnosti, koji onda dobija SIPA-u i OSA-u pod nadzor, i sigurno neće mirno sjediti i čekati da ih Dodikova retorika o "pro-bošnjačkom SDS-u" uništi u RS-u. Za očekivati je da će krenuti rušenje Dodika iznutra i izvana.
Ovo što Vasić priča su notorne gluposti. Prvi koji će na robiju poslije Dodika su Slobodan Stanković i Rajko Vasić. Sad kad je toga postao svjestan, pokušava se politički oprati.
Ovo što Vasić priča su notorne gluposti. Prvi koji će na robiju poslije Dodika su Slobodan Stanković i Rajko Vasić. Sad kad je toga postao svjestan, pokušava se politički oprati.
- shibonja
#44225 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Lol,Dodik da robija?
Tesko,ima njih iz federacije koji ce AKBGDA doc na red ranije!
Tesko,ima njih iz federacije koji ce AKBGDA doc na red ranije!