Znam da sam prvi pogledao upravo ove 2013 i bio mi odlican..
Ovo su dobe vijesti.
Moderator: _BataZiv_0809

kakavdanakneiskustvu wrote:
Činimi se dobar,večeras pogledam ako me umor ne slomi,ionako loše spavam u pred-ljetnom periodu.JoseMujica wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:obavezno pogledati ko nije...al je težak ko tuč da znate

slučajno naletio na tv-umedvjed23 wrote:
Zabavan, proleti za čas. Ova mala se fino snašla, samo prećeraše sa onim njenim 'visenjima' po filmu, jebo Stalonea u onom Alpinisti kako je ova visila.Atego wrote:izašao Tomb Raider

@danak, nije tebi upuceno, da me pogresno ne shvatis, ali ovo odgledah nocas, pa da kazem koju:kakavdanakneiskustvu wrote:
Nisi idiot, poslije cijelog hajpa vizavi filma, isti i u mene po odgledanom teži odronu.belfy wrote:@danak, nije tebi upuceno, da me pogresno ne shvatis, ali ovo odgledah nocas, pa da kazem koju:kakavdanakneiskustvu wrote:
pogledah ovo, moram reci sranje (po vlastitom misljenju), i to ponavljajuci neke scene par puta jer sam mislio da sam nesto propustio.
sada moram reci da se osjecam kao idiot, jer odavno nisam pogledao film koji, ne samo da malo toga govori, nego malo nudi i prica. mislim, jasna mi je paralela sa gluhom kcerkom, ali kako cijeli film ima sa tim veze? koji je motiv, koja je poruka koju salje film? i na kraju krajeva, koji se hurac desava tamo? (ako neko kaze da je sve zbog nezamjeranja cerci zbog smrti brata - ne mora se truditi da odgovoriti).
zasto je onaj porod onako "filmovan" i koja je veza istog sa gluhim osobama? cemu ostali "demoni" nakon pobjede prvog od strane cerke i majke? i za kraj, jesam li ja idiot sto pitam sve ovo?
well, mozda onda i nisam idiot. hvala @johny. meni samo jos nije jasno mnogo dijelova filma, a ne bi bilo normalno da sam sebe smatram glupim. pazi sad ovo: prije ovog sam pogledao Rampage sa Rockom. sta moze biti losije? a onda pogledam ovaj i pitam se da li sam zaglupio gledajuci prethodni toliko da ne mogu shvatiti o cemu govori naredni. nadam se da razumijes moju dilemu. a pitanje o porodu svakako stoji kao meni u potpunosti nejasno.johnnykola wrote:Nisi isiot, poslije cijelog hajpa vizavi film, isit i umene po odgledanom teži odronu.belfy wrote:@danak, nije tebi upuceno, da me pogresno ne shvatis, ali ovo odgledah nocas, pa da kazem koju:kakavdanakneiskustvu wrote:
pogledah ovo, moram reci sranje (po vlastitom misljenju), i to ponavljajuci neke scene par puta jer sam mislio da sam nesto propustio.
sada moram reci da se osjecam kao idiot, jer odavno nisam pogledao film koji, ne samo da malo toga govori, nego malo nudi i prica. mislim, jasna mi je paralela sa gluhom kcerkom, ali kako cijeli film ima sa tim veze? koji je motiv, koja je poruka koju salje film? i na kraju krajeva, koji se hurac desava tamo? (ako neko kaze da je sve zbog nezamjeranja cerci zbog smrti brata - ne mora se truditi da odgovoriti).
zasto je onaj porod onako "filmovan" i koja je veza istog sa gluhim osobama? cemu ostali "demoni" nakon pobjede prvog od strane cerke i majke? i za kraj, jesam li ja idiot sto pitam sve ovo?
Mislim, ceo film se svede na onaj dio vizavi slušnog aparata čime curetak užas oko
sebe, a u biti svoj užas i to je poenta filma dokine upravo tim aparatom. Film je
za jednog meeeeeeeeeeeeh. Realno.
gledao Martyrs.johnnykola wrote:Ma koga zabole leva mošnja, pogledaj Martyrs i vrati se u normalu.
Film je radio čova, koliko znam ili mi kazaše, koji je režirao Office američki,
i u njemu glumio. Uglavnom, to je ovaj pater familijas u ovom nemom svetu.
I sad će on dobar horor uraditi. Možeš misliti!
Ne gledaj kenjaže, nema se vremena, uglavnom nema se vremena,
baci oko na prave stvarke. Ako triba kakova preporuka - tu sam.![]()
Film na TV-u