Nije to "fotka", to je ikona koju bi svaka kuca i ustanova slobodarske Sumske morale da drze na zidu, odmah iznad raspela.
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#44151 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Izvinjavam se vascijelom slobodarskom narodu iz Sumske zbog blasfemije koju sam izrekao u predhodnom postu.
Nije to "fotka", to je ikona koju bi svaka kuca i ustanova slobodarske Sumske morale da drze na zidu, odmah iznad raspela.
-
augustini45
#44152 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
..nemoj "hin", dozivjeli su "ekstazu"....pise na cahurama IG....bbooooooo..a jos i onaj shupak, naturalschik, akademski, sa "nickom", "ovdi na vorumu" ustvrdi da bi trebalo zatvoriti IK, jerbo je to "komunjarska zaostavstina u rukama djihatlija"...boooo..jos samo da ga dzevdo akredituje zvanicno za adjutanta..Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Izvinjavam se vascijelom slobodarskom narodu iz Sumske zbog blasfemije koju sam izrekao u predhodnom postu.![]()
-
augustini45
#44153 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
....a, jel' njegova visKost (
) dzevdet vise voli kad ga oslovis sa tvrdo "dz", jal' sa mehko "dj"...znas, "dzevdo" oli "djevdo"....ha..??.. 
-
muzicar_iz_parka
#44154 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zna gospoja ko je najveći j.... u regionu:
Grabar - Kitarović: Veselim se razgovoru sa Dodikom
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#44155 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nada se da ce ovako doci preko reda...ne zna frajla da kod baje nema nista na lijepe oci.muzicar_iz_parka wrote:Zna gospoja ko je najveći j.... u regionu:
To ni Andji iz Dojclanda nije uspjelo.
- SaraFina
#44156 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kolinda se raduje susretu sa Dodikom!
Znam da vam je svim prestavnicima muškog roda krivo, ali zna se koje glavni Baja u regionu!
Znam da vam je svim prestavnicima muškog roda krivo, ali zna se koje glavni Baja u regionu!
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#44157 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gospođa ako misli da će ovim jeftinim ulizivanjem preko medija biti preko reda oplođena,debelo se vara.Riječ je o ustavnoj obavezi,postojemuzicar_iz_parka wrote:Zna gospoja ko je najveći j.... u regionu:
spiskovi,termini...ima neki red majku mu jebem,pa nije Guardian poglavica nekog Afričkog plemena pa da se tako ozbiljne stvari paušalno
i neozbiljno tretiraju.
Gospođa Kolinda ima pravo aplicirati Ustavnoj komisiji za oplodnju i njena će aplikacija biti razmotrena u što kraćem roku.Postoje naime i
termini za oplodnju,u sklopu međuregionalne saradnje.
Gospođi želimo puno sreće i brz dolazak na listu,ne treba joj ovo moljakanje i ponižavanje po medijima.
- SaraFina
#44158 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kladim se da će Kolinda dobiti termin u februaru odmah!
- prljavi Hare
#44159 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sumnjam,nemam liste za 2015 ali mislim da termina nema prije oktobra.SaraFina wrote:Kladim se da će Kolinda dobiti termin u februaru odmah!
- SaraFina
#44160 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Sumnjam,nemam liste za 2015 ali mislim da termina nema prije oktobra.SaraFina wrote:Kladim se da će Kolinda dobiti termin u februaru odmah!
Znala sam odmah da su joj onako robusni tipovi poput rasplodnih bikova slaba strana!
Doce na red kladimo se i donijet nam dio Jadrana u miraz!
- prljavi Hare
#44161 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nakon što je Guardian procesuira,ima ona da nam da i sat i lanac.SaraFina wrote:prljavi Hare wrote:Sumnjam,nemam liste za 2015 ali mislim da termina nema prije oktobra.SaraFina wrote:Kladim se da će Kolinda dobiti termin u februaru odmah!
Znala sam odmah da su joj onako robusni tipovi poput rasplodnih bikova slaba strana!
Doce na red kladimo se i donijet nam dio Jadrana u miraz!
- SaraFina
#44162 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Voli Mile njive plodne i vinograde blagorodne:))
- čaika
#44163 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo mentalno nezreli budalaš može biti ljubomoran na Guardiana i zamišljati da bi on mogao biti takav magnet za ljepotice. Razuman čovjek, koji poznaje elementarne zakone prirode i društva zna da su potrebne generacije i generacije da bi jedan narod izrodio takvog genija poput Guardiana. Ako je neko ljubomoran na Guardianove ljubavne uspjehe, na njegovu erotsku, ekonomsku, privrednu plodnost - to je siguran znak da je dotični budalaš.SaraFina wrote:Kolinda se raduje susretu sa Dodikom!
Mi, razumni, slavimo Guardianove nevjerovatne uspjehe i unaprijed se radujemo što će Brumhilda platiti ceh. I što ćemo dobiti dio Jadrana koji je naš od vajkada.
- SaraFina
#44164 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
čaika wrote:Samo mentalno nezreli budalaš može biti ljubomoran na Guardiana i zamišljati da bi on mogao biti takav magnet za ljepotice. Razuman čovjek, koji poznaje elementarne zakone prirode i društva zna da su potrebne generacije i generacije da bi jedan narod izrodio takvog genija poput Guardiana. Ako je neko ljubomoran na Guardianove ljubavne uspjehe, na njegovu erotsku, ekonomsku, privrednu plodnost - to je siguran znak da je dotični budalaš.SaraFina wrote:Kolinda se raduje susretu sa Dodikom!
Mi, razumni, slavimo Guardianove nevjerovatne uspjehe i unaprijed se radujemo što će Brumhilda platiti ceh. I što ćemo dobiti dio Jadrana koji je naš od vajkada.Samo treba biti oprezan sa Brumhildom, objasniti joj da ne može dobiti kredit IRB, da Guardian drži Ustav Šumske iznad Biblije i 10 zapovijesti, i da se ne nada tantričkoj oplodnji.
Od toga nema ništa u sadašnjim okolnostima, kada glupi Evropljani svojom zatucanošću nenamjerno prijete da naruše mir u Šumskoj.
Ako Vasić ovo čita, pohapsice nas!
- čaika
#44165 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Što bi nas neko hapsio? Zato što govorimo istinu, slavimo i branimo Guardiana? Pa nije Šumska Turska gdje nekakvi brkati evnusi hapse svakoga koga požele.
Niko ne brani Ustav i zakone kao što to radi Guardian, u Šumskoj smo svi zaštićeni i bezbjedni koliko to može biti čovjek nastanjen u srcu Evrope. 
- Država
#44166 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mislim da će Guardian vrlo brzo u BL primiti Predsjednicu Republike Hrvatske i da će na posljednjem spratu zgrade Vlade RS-a aktivno raditi na 'produbljivanju' odnosa između RS-a i Hrvatske...

- mO k3
#44167 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mislis da ce prvu MILFu hrvatske nas predsednik da prisloni u onome staklenjakuDržava wrote:Mislim da će Guardian vrlo brzo u BL primiti Predsjednicu Republike Hrvatske i da će na posljednjem spratu zgrade Vlade RS-a aktivno raditi na 'produbljivanju' odnosa između RS-a i Hrvatske...
- Država
#44168 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ako je mogao oploditi pola RS-a, ne vidim zašto ne bi mogao to isto uraditi i gospoji Pedsjednici Hrvatske. Sve za Srpsku!!!mO k3 wrote:Mislis da ce prvu MILFu hrvatske nas predsednik da prisloni u onome staklenjakuDržava wrote:Mislim da će Guardian vrlo brzo u BL primiti Predsjednicu Republike Hrvatske i da će na posljednjem spratu zgrade Vlade RS-a aktivno raditi na 'produbljivanju' odnosa između RS-a i Hrvatske...
da joj pokaze kako Bosnjo pravoslavne vjeroispovijesti to radi
Uostalom, ona se sama nameće. Valjda čula ko je fucker No 1 na Balkanu ( a i šire ). Pa neće valjda onaj zakržljali Bosnić nešto u tom smislu odraditi...
- ILVIIR
#44169 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ima li gdje kakva anketa, da li je kitarovicka uopste MILF ili ne?mO k3 wrote:Mislis da ce prvu MILFu hrvatske nas predsednik da prisloni u onome staklenjakuDržava wrote:Mislim da će Guardian vrlo brzo u BL primiti Predsjednicu Republike Hrvatske i da će na posljednjem spratu zgrade Vlade RS-a aktivno raditi na 'produbljivanju' odnosa između RS-a i Hrvatske...
da joj pokaze kako Bosnjo pravoslavne vjeroispovijesti to radi
osim toga, nas predjsednik se prije svega specializirao na dosta tezu oplodnju nerotkinja!
- jao_situacije
#44170 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Guardian je smislio nešto. U toku sastanka on je na neki način izvojevao pobjedu za RŠ, ovaj osmijeh govori hiljadu riječi.
Mi ćemo tek u narednim godinama spoznati mudrost ovog smijeha i djela našeg vođe. Pogledajte kakvom sexoćom zrači precednik na slici, ovaj malac pored njega izgleda smiješno. Poživeo nama još dugo prvi osmeh RŠ.
- General War
#44171 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nuto Sefera sto mu krivo...jao_situacije wrote:
Guardian je smislio nešto. U toku sastanka on je na neki način izvojevao pobjedu za RŠ, ovaj osmijeh govori hiljadu riječi.
Mi ćemo tek u narednim godinama spoznati mudrost ovog smijeha i djela našeg vođe. Pogledajte kakvom sexoćom zrači precednik na slici, ovaj malac pored njega izgleda smiješno. Poživeo nama još dugo prvi osmeh RŠ.
- jao_situacije
#44172 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa vidi ga kako izgleda samo zasjenio je sve prisutne svojom pojavom. Ovaj mrski izlet u Teheran će rezultirati nekim ustupkom za RŠ. Precednik ne bi nikada otišao tamo da nema nekog posla od interesa za opće dobro RŠ.General War wrote:Nuto Sefera sto mu krivo...jao_situacije wrote:
Mi ćemo tek u narednim godinama spoznati mudrost ovog smijeha i djela našeg vođe. Pogledajte kakvom sexoćom zrači precednik na slici, ovaj malac pored njega izgleda smiješno. Poživeo nama još dugo prvi osmeh RŠ.preCednik DOMINIRA!!
- General War
#44173 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svjema im precednik pokazuje Kitarevickujao_situacije wrote:Pa vidi ga kako izgleda samo zasjenio je sve prisutne svojom pojavom. Ovaj mrski izlet u Teheran će rezultirati nekim ustupkom za RŠ. Precednik ne bi nikada otišao tamo da nema nekog posla od interesa za opće dobro RŠ.General War wrote:Nuto Sefera sto mu krivo...jao_situacije wrote:
Mi ćemo tek u narednim godinama spoznati mudrost ovog smijeha i djela našeg vođe. Pogledajte kakvom sexoćom zrači precednik na slici, ovaj malac pored njega izgleda smiješno. Poživeo nama još dugo prvi osmeh RŠ.preCednik DOMINIRA!!
- jao_situacije
#44174 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Glaj DEEN-ovog babe pa nek se ugleda na precednika. Pazi ga kakav je došao, vidi se da je iz Teherana.General War wrote:General War wrote:Nuto Sefera sto mu krivo...jao_situacije wrote:
Svjema im precednik pokazuje KitarevickuPrvenci patrJotske lige nesto pokisli kraj 'vakog velikana...konta onaj Deenov otac i sefer dobro su prosli, precednik se "samo" logistikom bavio u ratu...a sta je komandovao makar cetom civilne zastite...pa islamisti se nebi stali povlacit se ni do Beca
![]()
- General War
#44175 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ko da mu ostalo samo da se ukoci...I bolji se sahranjuju...