Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#44151 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Izvinjavam se vascijelom slobodarskom narodu iz Sumske zbog blasfemije koju sam izrekao u predhodnom postu. 8-)

Nije to "fotka", to je ikona koju bi svaka kuca i ustanova slobodarske Sumske morale da drze na zidu, odmah iznad raspela. :izet:
augustini45

#44152 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by augustini45 »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Izvinjavam se vascijelom slobodarskom narodu iz Sumske zbog blasfemije koju sam izrekao u predhodnom postu. 8-)

Nije to "fotka", to je ikona koju bi svaka kuca i ustanova slobodarske Sumske morale da drze na zidu, odmah iznad raspela. :izet:
..nemoj "hin", dozivjeli su "ekstazu"....pise na cahurama IG....bbooooooo..a jos i onaj shupak, naturalschik, akademski, sa "nickom", "ovdi na vorumu" ustvrdi da bi trebalo zatvoriti IK, jerbo je to "komunjarska zaostavstina u rukama djihatlija"...boooo..jos samo da ga dzevdo akredituje zvanicno za adjutanta.. :D :D
augustini45

#44153 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by augustini45 »

....a, jel' njegova visKost ( 8) ) dzevdet vise voli kad ga oslovis sa tvrdo "dz", jal' sa mehko "dj"...znas, "dzevdo" oli "djevdo"....ha..??.. :?:
muzicar_iz_parka

#44154 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muzicar_iz_parka »

Zna gospoja ko je najveći j.... u regionu:
Grabar - Kitarović: Veselim se razgovoru sa Dodikom
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#44155 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

muzicar_iz_parka wrote:Zna gospoja ko je najveći j.... u regionu:
Nada se da ce ovako doci preko reda...ne zna frajla da kod baje nema nista na lijepe oci. :lol:

To ni Andji iz Dojclanda nije uspjelo. :oops: :D
SaraFina

#44156 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Kolinda se raduje susretu sa Dodikom!

Znam da vam je svim prestavnicima muškog roda krivo, ali zna se koje glavni Baja u regionu!
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#44157 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

muzicar_iz_parka wrote:Zna gospoja ko je najveći j.... u regionu:
Gospođa ako misli da će ovim jeftinim ulizivanjem preko medija biti preko reda oplođena,debelo se vara.Riječ je o ustavnoj obavezi,postoje
spiskovi,termini...ima neki red majku mu jebem,pa nije Guardian poglavica nekog Afričkog plemena pa da se tako ozbiljne stvari paušalno
i neozbiljno tretiraju.

Gospođa Kolinda ima pravo aplicirati Ustavnoj komisiji za oplodnju i njena će aplikacija biti razmotrena u što kraćem roku.Postoje naime i
termini za oplodnju,u sklopu međuregionalne saradnje.

Gospođi želimo puno sreće i brz dolazak na listu,ne treba joj ovo moljakanje i ponižavanje po medijima. :mrgreen:
SaraFina

#44158 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Kladim se da će Kolinda dobiti termin u februaru odmah!
prljavi Hare

#44159 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

SaraFina wrote:Kladim se da će Kolinda dobiti termin u februaru odmah!
Sumnjam,nemam liste za 2015 ali mislim da termina nema prije oktobra. :mrgreen:
SaraFina

#44160 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

prljavi Hare wrote:

Znala sam odmah da su joj onako robusni tipovi poput rasplodnih bikova slaba strana!

Doce na red kladimo se i donijet nam dio Jadrana u miraz!
prljavi Hare

#44161 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

SaraFina wrote:
prljavi Hare wrote:

Znala sam odmah da su joj onako robusni tipovi poput rasplodnih bikova slaba strana!

Doce na red kladimo se i donijet nam dio Jadrana u miraz!
Nakon što je Guardian procesuira,ima ona da nam da i sat i lanac. :mrgreen:
SaraFina

#44162 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Voli Mile njive plodne i vinograde blagorodne:))
čaika

#44163 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

SaraFina wrote:Kolinda se raduje susretu sa Dodikom!

Znam da vam je svim prestavnicima muškog roda krivo, ali zna se koje glavni Baja u regionu!
Samo mentalno nezreli budalaš može biti ljubomoran na Guardiana i zamišljati da bi on mogao biti takav magnet za ljepotice. Razuman čovjek, koji poznaje elementarne zakone prirode i društva zna da su potrebne generacije i generacije da bi jedan narod izrodio takvog genija poput Guardiana. Ako je neko ljubomoran na Guardianove ljubavne uspjehe, na njegovu erotsku, ekonomsku, privrednu plodnost - to je siguran znak da je dotični budalaš.

Mi, razumni, slavimo Guardianove nevjerovatne uspjehe i unaprijed se radujemo što će Brumhilda platiti ceh. I što ćemo dobiti dio Jadrana koji je naš od vajkada. :mrgreen: Samo treba biti oprezan sa Brumhildom, objasniti joj da ne može dobiti kredit IRB, da Guardian drži Ustav Šumske iznad Biblije i 10 zapovijesti, i da se ne nada tantričkoj oplodnji. :mrgreen: Od toga nema ništa u sadašnjim okolnostima, kada glupi Evropljani svojom zatucanošću nenamjerno prijete da naruše mir u Šumskoj.
SaraFina

#44164 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

čaika wrote:
SaraFina wrote:Kolinda se raduje susretu sa Dodikom!

Samo mentalno nezreli budalaš može biti ljubomoran na Guardiana i zamišljati da bi on mogao biti takav magnet za ljepotice. Razuman čovjek, koji poznaje elementarne zakone prirode i društva zna da su potrebne generacije i generacije da bi jedan narod izrodio takvog genija poput Guardiana. Ako je neko ljubomoran na Guardianove ljubavne uspjehe, na njegovu erotsku, ekonomsku, privrednu plodnost - to je siguran znak da je dotični budalaš.

Mi, razumni, slavimo Guardianove nevjerovatne uspjehe i unaprijed se radujemo što će Brumhilda platiti ceh. I što ćemo dobiti dio Jadrana koji je naš od vajkada. :mrgreen: Samo treba biti oprezan sa Brumhildom, objasniti joj da ne može dobiti kredit IRB, da Guardian drži Ustav Šumske iznad Biblije i 10 zapovijesti, i da se ne nada tantričkoj oplodnji. :mrgreen: Od toga nema ništa u sadašnjim okolnostima, kada glupi Evropljani svojom zatucanošću nenamjerno prijete da naruše mir u Šumskoj.

:D

Ako Vasić ovo čita, pohapsice nas!
čaika

#44165 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Što bi nas neko hapsio? Zato što govorimo istinu, slavimo i branimo Guardiana? Pa nije Šumska Turska gdje nekakvi brkati evnusi hapse svakoga koga požele. :mrgreen: Niko ne brani Ustav i zakone kao što to radi Guardian, u Šumskoj smo svi zaštićeni i bezbjedni koliko to može biti čovjek nastanjen u srcu Evrope. :mrgreen:
Država

#44166 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

Mislim da će Guardian vrlo brzo u BL primiti Predsjednicu Republike Hrvatske i da će na posljednjem spratu zgrade Vlade RS-a aktivno raditi na 'produbljivanju' odnosa između RS-a i Hrvatske...

:sax:
mO k3

#44167 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Država wrote:Mislim da će Guardian vrlo brzo u BL primiti Predsjednicu Republike Hrvatske i da će na posljednjem spratu zgrade Vlade RS-a aktivno raditi na 'produbljivanju' odnosa između RS-a i Hrvatske...

Mislis da ce prvu MILFu hrvatske nas predsednik da prisloni u onome staklenjaku :) da joj pokaze kako Bosnjo pravoslavne vjeroispovijesti to radi :mrgreen:
Država

#44168 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

mO k3 wrote:
Država wrote:Mislim da će Guardian vrlo brzo u BL primiti Predsjednicu Republike Hrvatske i da će na posljednjem spratu zgrade Vlade RS-a aktivno raditi na 'produbljivanju' odnosa između RS-a i Hrvatske...

Mislis da ce prvu MILFu hrvatske nas predsednik da prisloni u onome staklenjaku :) da joj pokaze kako Bosnjo pravoslavne vjeroispovijesti to radi :mrgreen:
Ako je mogao oploditi pola RS-a, ne vidim zašto ne bi mogao to isto uraditi i gospoji Pedsjednici Hrvatske. Sve za Srpsku!!!

Uostalom, ona se sama nameće. Valjda čula ko je fucker No 1 na Balkanu ( a i šire ). Pa neće valjda onaj zakržljali Bosnić nešto u tom smislu odraditi...

ILVIIR

#44169 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ILVIIR »

mO k3 wrote:

ima li gdje kakva anketa, da li je kitarovicka uopste MILF ili ne?

osim toga, nas predjsednik se prije svega specializirao na dosta tezu oplodnju nerotkinja!
jao_situacije

#44170 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

Image

Guardian je smislio nešto. U toku sastanka on je na neki način izvojevao pobjedu za RŠ, ovaj osmijeh govori hiljadu riječi.
Mi ćemo tek u narednim godinama spoznati mudrost ovog smijeha i djela našeg vođe. Pogledajte kakvom sexoćom zrači precednik na slici, ovaj malac pored njega izgleda smiješno. Poživeo nama još dugo prvi osmeh RŠ.
General War

#44171 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

jao_situacije wrote:Image

Guardian je smislio nešto. U toku sastanka on je na neki način izvojevao pobjedu za RŠ, ovaj osmijeh govori hiljadu riječi.
Mi ćemo tek u narednim godinama spoznati mudrost ovog smijeha i djela našeg vođe. Pogledajte kakvom sexoćom zrači precednik na slici, ovaj malac pored njega izgleda smiješno. Poživeo nama još dugo prvi osmeh RŠ.
Nuto Sefera sto mu krivo... :mrgreen: preCednik DOMINIRA!!
jao_situacije

#44172 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

General War wrote:

Pa vidi ga kako izgleda samo zasjenio je sve prisutne svojom pojavom. Ovaj mrski izlet u Teheran će rezultirati nekim ustupkom za RŠ. Precednik ne bi nikada otišao tamo da nema nekog posla od interesa za opće dobro RŠ.
General War

#44173 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

jao_situacije wrote:
General War wrote:

Pa vidi ga kako izgleda samo zasjenio je sve prisutne svojom pojavom. Ovaj mrski izlet u Teheran će rezultirati nekim ustupkom za RŠ. Precednik ne bi nikada otišao tamo da nema nekog posla od interesa za opće dobro RŠ.
Svjema im precednik pokazuje Kitarevicku :D Prvenci patrJotske lige nesto pokisli kraj 'vakog velikana...konta onaj Deenov otac i sefer dobro su prosli, precednik se "samo" logistikom bavio u ratu...a sta je komandovao makar cetom civilne zastite...pa islamisti se nebi stali povlacit se ni do Beca :D :D
jao_situacije

#44174 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

General War wrote:
General War wrote:

Svjema im precednik pokazuje Kitarevicku :D Prvenci patrJotske lige nesto pokisli kraj 'vakog velikana...konta onaj Deenov otac i sefer dobro su prosli, precednik se "samo" logistikom bavio u ratu...a sta je komandovao makar cetom civilne zastite...pa islamisti se nebi stali povlacit se ni do Beca :D :D
Glaj DEEN-ovog babe pa nek se ugleda na precednika. Pazi ga kakav je došao, vidi se da je iz Teherana.
General War

#44175 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

Ko da mu ostalo samo da se ukoci...I bolji se sahranjuju... :lol: :lol:
Locked