dale cooper wrote:Šta bi, što banovaše Nihila?
rekao @thekupusu da mu pusi penis
Moderator: _BataZiv_0809
dale cooper wrote:Šta bi, što banovaše Nihila?
kakavdanakneiskustvu wrote:dale cooper wrote:Šta bi, što banovaše Nihila?
rekao @thekupusu da mu pusi penis
Dobiješ link ako on odluči da ti pošalje link. Just sayin'.karanana wrote:Administracija je, ne znam ni ja sto se kurche, ali je zabranila ima i 10 godina, javno postavljanje nelegalnih linkova za filmove. I da je kupus to javno stavio bilo bi vjerovatno izbrisano a mozda bi mu bio i ban, tako da ne vidim razlog nihilovog ljucenja. Fino pp i dobijes link. Nije puno posla.

znam da je u petak bio i u 23:00, ali danas je zadnja u 20:10poop wrote:Izvinjavam se zbog off topic, da li zna neko u koliko sati bude zadnja projekcija infinity war u cinema city?
Hvalathekupus wrote:znam da je u petak bio i u 23:00, ali danas je zadnja u 20:10poop wrote:Izvinjavam se zbog off topic, da li zna neko u koliko sati bude zadnja projekcija infinity war u cinema city?
BetonJohn Cleese wrote:

ista ekipa, odlicnijohnnykola wrote:
Krimić prema romanu Jussija Adler-Olsena o policijskom inspektoru Carlu Morcku koji vodi odjel starih slučajeva kojima se više nitko ne bavi. Njegov jedini pomoćnik u tome je Assad. Njih dvojica prihvatila su se slučaja nestale žene.
Skandinavska kino bomba, jedan od najsupješnijih danskih filmova svih vremena, snimljen po kultnom romanu spisatelja Jussi Adlera Olsena.
pregledao ga dva puta i treći put ću u skorije vrijemestakasa wrote:
Odlican film, vrhunski. Vjerovatno je vec postavljan ovde. A tek muzika. Ludovico
Filter wrote:ista ekipa, odlicnijohnnykola wrote:
Krimić prema romanu Jussija Adler-Olsena o policijskom inspektoru Carlu Morcku koji vodi odjel starih slučajeva kojima se više nitko ne bavi. Njegov jedini pomoćnik u tome je Assad. Njih dvojica prihvatila su se slučaja nestale žene.
Skandinavska kino bomba, jedan od najsupješnijih danskih filmova svih vremena, snimljen po kultnom romanu spisatelja Jussi Adlera Olsena.
https://www.imdb.com/title/tt3140100/?ref_=tt_rec_tt
https://www.imdb.com/title/tt4088268/?ref_=tt_rec_tt