Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Impavidus wrote:@Daryl Dixon Olimpic-Travnik 1 @1.55
Čelik-Drina 0-2 @1.65
Široki-Sarajevo oba daju go (nemam još kvota kolika je pošto je par u nedelju). tradicija je daleko na strani širokog, tako da je i kec godinama već standardan 2.00, ali ja navijački ću staviti oba daju. Odbrana Sarajeva mora primiti go od jače ekipe da jebe rak raka, a ima jak napad da svakome mogu zabiti barem 1. Zrinjski-Velež ako ima negdje da se odigra hx2 (da neće Zrinjski uzeti više od 2 gola razlike), ako ne onda pik X pokušati.
Na jednom sedmičnom (petak, subota, nedjelja) mi ostao samo Salzburg sutra pm2.... I tek sad gledam tabele i forme i rezultate, Nidže veze Salzburg u zadnjih par utakmica. Zna li neko zašto i imaju li možda nekih povreda ili kazni ili su možda rasprodali neke bitnije igrače?
duminjo wrote:Na jednom sedmičnom (petak, subota, nedjelja) mi ostao samo Salzburg sutra pm2.... I tek sad gledam tabele i forme i rezultate, Nidže veze Salzburg u zadnjih par utakmica. Zna li neko zašto i imaju li možda nekih povreda ili kazni ili su možda rasprodali neke bitnije igrače?
Govoriš o austrijskom Salzburgu.Oni su čini mi se prošlo kolo natamburali neku ekipu sa 10:2 vako nešto.Protiv koga igraju ??
Gledam sad pregled Villareal - Real i fakat ovaj dan je čisti proser bio.Pa ovo je X ko kuća ladno trebao da bude,šta ljudi pormašuju bruka.Da je bar Santosa stavio od početka pa da strpa ove lopte u gol ,kakv bih tiket prošao to je bruka.
04.15 min. sve govori...
danas solidan dan. dobio petobu i pao na jednom listicu falcao daje gol za 170 i na jednom llorente daje gol za 90 i jbg... bilo bi dobro da je upao jos jedan listic al nije ni ovo lose ne smijem se zaliti