cendlerbing wrote:Jeste vi bitni jedni drugima. Lobirate jedni druge sa preporukama i obećavate da ćete ispoštovati nečiju preporuku.
Wanna join the club?

Moderator: _BataZiv_0809
cendlerbing wrote:Jeste vi bitni jedni drugima. Lobirate jedni druge sa preporukama i obećavate da ćete ispoštovati nečiju preporuku.

Ne držim ja ljude.medvjed23 wrote:pusti, međede, ljude da se vole.. preporuka za međede i sve koji se tako osjećaju..
dirljiv film..
ima, ja gledao prije sedmicu dana, ppmarkioni wrote:imal gdje muskarci ne placu
ako moze i meni.thekupus wrote:ima, ja gledao prije sedmicu dana, ppmarkioni wrote:imal gdje muskarci ne placu
Ja imam razlog zasto necu da postavljam, nisam ga duzan nikome objasnjavati. Cetiri osobe su mi se javile porukom do sad, i svi su dobili link. I svi koji se jos jave dobit ce ga.johnnykola wrote:Bez obzira, neka si mu kazao.
dobro si ovo secirao....doduse mogao je neku drugu blazu varijantu da upotrijebi bar ih mi imamo pun k....johnnykola wrote:Čovjek stijo gledati film ti mu kažeš da si ga našao na internetu. Baš mu ga onako spusti momački. Puk'o mu film i možda ekstremno kazao ti ono što te spada. Kad se ovako nešto desi ljudi pređu obično preko toga i idu dalje. Ja nisam htio, prokomentirao sam i imam pravo na to. Najlakše je zajebavati, hajde pomozi. U nas je sva sreća u tome što je puna šaka brade kad te neko ne zajebava. Tad je dovoljno pomogao jer nije odmogao. Nažalost.
Ali eto to nikad nikom u ril lajfu nisi reko. Možeš misliti.thekupus wrote:Drago mi je da nisam podijelio između ostalog i da mogu odabrati kome ću odgovoriti. Naravno, nekulturnim prostacima neću pomoći, sami sebi neka traže pomoć. A ponudio sam od početka da mi se javi porukom. Pukne i meni film često, pa nemam potrebe nikome poručiti da puši kurac, kao obični primitivac.
znaci odron Kur'ana miiTAFKAP wrote:The Big Sick (2017)
Lijep film za pogledat za cure/uz (potencijalnu) curu ... A i Ray Romano iz "Everybody loves Raymond" glumi u njemu![]()
People who liked this, also liked:
500 Days Of Summer,
Eternal Sunshine of the Spotless Mind,
...