Vukovic?emillio estevez wrote:
Hajahjaj
Kako bosanski a ne hercegovacki
Dam ti muda rezati da je moje prezime vise bosansko nego tvoje.
Potomak Vlatka Vukovica?
Bolnica

Vukovic?emillio estevez wrote:
Hajahjaj
Dam ti muda rezati da je moje prezime vise bosansko nego tvoje.

Opet da ti odgovorim.hape wrote:Ti si bas glup covjece. Opet cu ti reci, ne truj ljude u Bosni, idi na index i tamo rise. Vozdra.
Kikibombona wrote:Vukovic?emillio estevez wrote:
Hajahjaj
Dam ti muda rezati da je moje prezime vise bosansko nego tvoje.![]()
Potomak Vlatka Vukovica?![]()
![]()
Bolnica
1+pjerino wrote:To je glavni faktor.Challenger__ wrote:
ISIL je proxy u koji su ugrađeni interesi nekoliko faktora, među njima i turski. Otud napad na Kurde.
Kurdi odnosno YPG je dobro znao da su oni na redu poslije pada Tabqe, činjenica je da su imali skoro 3 mjeseca da se pripreme, naravno s onim s čime su raspolagali. Naravno da ovo sve što se dešavalo oko Kobanea nije bilo unaprijed isplanirano ali je činjenica da je na kraju sve dobro ispalo po Kurde (u datim okolnostima. Evakuacija civilnog stanovništva je bila planirana, ali nije planirano da ISIS u roku dva tjedna uđe u grad, tako da je zadnjih par dana bila velika panika na granici sa Turskom. ISIS je vrlo lako na otvorenom prostoru probijao crte obrane sa samoubilačkim napadima I tenkovima, tih tenkova nije bilo puno ali Kurdi nisu imali ništa da ih zaustave.
Ops, to je nešto novo u ovom sirijskom ratu, zaštita civila, pa makar to nekima izgledalo kao bežanija ali glave su na ramenima (mogu samo zamisliti što bi im bradonje radili).
emillio estevez wrote:Kikibombona wrote:
Bolnica
Slike su relativno stare ,, stakla cijela

Kakve veze ima tvoje starobosansko prezime kad mrzis Bosnu. A prijavi vala slobodno, nisam nista neistinito rekao. Pametnije ti je da se usutis jer propagiras ustasku politiku ovdje (bosnjacki jezik, herceg bosna itd). Vozdra ujo!emillio estevez wrote:Opet da ti odgovorim.hape wrote:Ti si bas glup covjece. Opet cu ti reci, ne truj ljude u Bosni, idi na index i tamo rise. Vozdra.
Moje prezime starobosansko
I naravno prijavati cu te novokrumpiranog
Normalni ljudi ... zele da zive a ne ko ovi bradati samo odsjec,ubit,zaklat a kad treba sabrati 2+2 onda je odgovor ja znam samo da postoji jedan Alah.Kikibombona wrote:Posmatrajuci lica ovih vojnika iz bolnice ne mogu se oteti utisku da izgledaju neuporedivo pitomije od vjersko-fanaticnih zombija.... Nema one izopacenosti lica koju mrznja i zloba naprave.
hape wrote:Kakve veze ima tvoje starobosansko prezime kad mrzis Bosnu. A prijavi vala slobodno, nisam nista neistinito rekao. Pametnije ti je da se usutis jer propagiras ustasku politiku ovdje (bosnjacki jezik, herceg bosna itd). Vozdra ujo!emillio estevez wrote:Opet da ti odgovorim.hape wrote:Ti si bas glup covjece. Opet cu ti reci, ne truj ljude u Bosni, idi na index i tamo rise. Vozdra.
Moje prezime starobosansko
I naravno prijavati cu te novokrumpiranog

Isti kontrolni punkt koji su povratili juče...po sopstvenim vestima...uzgredfosna2014 wrote:*#NDF source: #SAA/#NDF retook Fanar checkpoint at Jabal Arbaeen. #Idlib.
Mark @markito0171 8m8 minutes ago
#Syria #Idlib Rebels killed 2 dozens #Assad-forces during failed attempt to regain destroyed Fanar barrier at #Ariha http://wikimapia.org/#lang=de&lat=35.80 ... 0&z=17&m=b …
ioannes wrote:Ovi vojnici gore u Bolnici ako ništa imaju smisla za Humor...
Hrabri momci u jako zajebanoj situacijiFantassin wrote:Normalni ljudi ... zele da zive a ne ko ovi bradati samo odsjec,ubit,zaklat a kad treba sabrati 2+2 onda je odgovor ja znam samo da postoji jedan Alah.Kikibombona wrote:Posmatrajuci lica ovih vojnika iz bolnice ne mogu se oteti utisku da izgledaju neuporedivo pitomije od vjersko-fanaticnih zombija.... Nema one izopacenosti lica koju mrznja i zloba naprave.
A evo i mape (njihove naravno)Elijah J. Magnier @EjmAlrai · 6h 6 hours ago
Fierce battle ongoing between #Hezbollah and #JN #AQ in Flita outskirt NOW. Many rebels wounded reached #Arsal hospital #Lebanon.

Ovo nisu slike iz bolnicedragma wrote:emillio estevez wrote:Kikibombona wrote:
Bolnica
Slike su relativno stare ,, stakla cijela
Kikibombona wrote:Sta ti nije jasno Cbrt?
Borbe se vode nedaleko od Flite gdje su i po ovoj mapi pozicionirani pobunjenici...
Ma to kralju..japin_mutapi wrote: Ovo nisu slike iz bolnice
snimljene su u damasku i služe u propagandne svrhe fašističkom režimu

Slika je iz grada Al Nabk, no isti klinacKikibombona wrote: Jabrud je danas slavio pobjede SAA i Hezbolaha..
Ovo ti napisa pre neki dan (pre nego sam se ja ozbiljnije zabavio asadovom propagandom o Kalemunu...i ne moran da čitam rebelske izveštaje uopšte, dovoljno je da sa n-tim delom mozga pročitam pro-asadistička proseravanja na tviteru pa da ih uhvatim u laži (doduše to ih baš i zabole, šta ih briga, lažu manje, lažu više, lažu sa senfom, lažu bez senfa...)Kikibombona wrote:Ko je napisao da su pobunjenici hermeticki zatvoreni? Kakava glupost.... Jedino je napisano da su im presjecene logisticke rute u Zabadaniju. Da bi zatvorio Kalamun treba ti par desetina hiljada vojnika.
Falita je pod kontrolom SAA i Hezbolaha. U posljednjih nekoliko mjeseci su pobunjenici upadali par puta... Dakle, izuzetno nestabilan teren, gdje male i pokretljive skupine lako gerilski napadnu i uteknu.
Budi bez brige, sredit ce to Hezbolah.
Jabrud je danas slavio pobjede SAA i Hezbolaha..
Sad odjednom težak teren, potrebno je desetine hiljada vojnika, gerilska taktika i slična opravdanja...nešto mi odjednom nisi siguran toliko u spektakularnu mega-giga, astonomsku, svetlosnu, međugalaktičku, interdimenzionalno ambormalno nezaustavljivu pobedu Hezbolaha na tom teško pristupačnom terenu...ko drži Ras Al Marru?Kikibombona wrote:Imas li kakav komentar na ovu Saxxx-ovu reportazu sa Kalamuna?Co0l wrote:Naravno da laze,vojnici Hezbolaha ne ginu a i kad ginu samo im komandanti ginu jer nemaju obicnih vojnika.![]()
Pa Cbrt se danima ubija da iskopa neku afirmativnu sliku sa Kalamuna ovih dana, ali mu nikako ne uspjeva.... Prati sve moguce tviter naloge i opet posteno priznaje da na propobunjenickim tviter profilima vlada celicna sutnja kada je u pitanju Kalamun.
I onda Saxxx dodje sa budalastinom na koju ti nemas nikakav komentar....
Hezbolah je pojeo Nusru i IF na Kalamunu. Sigurno da imaju gubitaka, ali to pobunjenici ne mogu zabiljeziti jer su u konstantnoj defanzivi/bjezaniji.
Ova mapa pokazuje kakvu su katastrofu dozivjeli i sta ih u narednom periodu ceka....
Rascjepkani su su na tri dijela i tesko da im ima pomoci.