Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

hadzinicasa

#44101 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by hadzinicasa »

dale cooper wrote:
Tito_i_Partija wrote:Ja sam neki dan gledao Gone Baby Gone i mogu ga komotno preporuciti. Lijep blend trilera i drame.

:zoka:
Moram prvo ponovo odgledati sve tri sezone Twin Peaksa, pa ove serije koje redovno pratim, pa možda i dođe na red nekad
ove godine. :mrgreen:

P.S.

Jebo te obojica Afflecka, jesi navalio :skoljka: :D
Izvinjavam se sto upadam kao padobranac ali sto ti odbijas pogledati Gone baby gone? Jel‘ ima neki razlog?
Evo cak sam ga i ja stavila u stanje pripravnosti. Skupa s 3 setone TP-a. :oops:
brat moj

#44102 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by brat moj »

Johny 2005 pjesma havaja
dale cooper

#44103 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by dale cooper »

hadzinicasa wrote:
dale cooper wrote:
Tito_i_Partija wrote:Ja sam neki dan gledao Gone Baby Gone i mogu ga komotno preporuciti. Lijep blend trilera i drame.

:zoka:
Moram prvo ponovo odgledati sve tri sezone Twin Peaksa, pa ove serije koje redovno pratim, pa možda i dođe na red nekad
ove godine. :mrgreen:

P.S.

Jebo te obojica Afflecka, jesi navalio :skoljka: :D
Izvinjavam se sto upadam kao padobranac ali sto ti odbijas pogledati Gone baby gone? Jel‘ ima neki razlog?
Evo cak sam ga i ja stavila u stanje pripravnosti. Skupa s 3 setone TP-a. :oops:
Ma zajebajem Titu malo. :mrgreen: Pogledaću ga.

Za ovo boldovano :kiss: My kinda girl. :D
hadzinicasa

#44104 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by hadzinicasa »

dale cooper wrote: Ma zajebajem Titu malo. :mrgreen: Pogledaću ga.

Tito, dodjes mi smreku :lol:

Za ovo boldovano: pa, obecala sam. :D
Tito_i_Partija

#44105 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by Tito_i_Partija »

:thumbup:
dale cooper

#44106 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by dale cooper »

hadzinicasa wrote:
dale cooper wrote: Ma zajebajem Titu malo. :mrgreen: Pogledaću ga.

Tito, dodjes mi smreku :lol:

Za ovo boldovano: pa, obecala sam. :D
Image
johnnykola

#44107 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by johnnykola »

@brat moj
Totalno jedan od prošlih života.

Image

Želite znati kako je to završiti ozlijeđen ili bolestan na KCUS-u? Pogledajte ovu laganu crnohumornu dramu. Sve će vam se samo kazati.

Image

Kraj trilogije.

Film na TV-u
ExNihilo

#44108 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by ExNihilo »

Gone baby gone sam pogledao prije 4-5 godina i ne sjećam se apsolutno ničega. Ocjena na IMDB sugerira da nisam bio oduševljen, što amnezija potvrđuje. :D
wewa

#44109 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by wewa »

johnnykola wrote:@brat moj
Totalno jedan od prošlih života.

Image

Želite znati kako je to završiti ozlijeđen ili bolestan na KCUS-u? Pogledajte ovu laganu crnohumornu dramu. Sve će vam se samo kazati.

Image

Kraj trilogije.

Film na TV-u
ovaj prvi imam zelju pogledati otkako mi ga je prijateljica preporucila poslije onog SFF-a kad je prikazan :thumbup:

a Gone Baby Gone - pogledala, ukupni dojam njaah. na momente odlican, Affleka opcenito ne volem mlogo, a film bi mogao biti doradjeniji. jel do scenarija ili rezije, nisam nacisto.
hadzinicasa

#44110 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by hadzinicasa »

wewa wrote: ovaj prvi imam zelju pogledati otkako mi ga je prijateljica preporucila poslije onog SFF-a kad je prikazan :thumbup:

a Gone Baby Gone - pogledala, ukupni dojam njaah. na momente odlican, Affleka opcenito ne volem mlogo, a film bi mogao biti doradjeniji. jel do scenarija ili rezije, nisam nacisto.
Ja volEm mladjeg Affleka nesto, a ne znam ni sama sto. djelimicno sto mi je Mancester baj d si.... tako nesto legao kao film, sjajno mi je docarana beznadeznost i ravnodusnost jednog Zivota i podrzana citavom atmosferom filma, sto mi se rijetko dogadja da osjetim da atmosfera prati i reflektira unutarnji svijet likova.
wewa

#44111 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by wewa »

hadzinicasa wrote:
wewa wrote: ovaj prvi imam zelju pogledati otkako mi ga je prijateljica preporucila poslije onog SFF-a kad je prikazan :thumbup:

Ja volEm mladjeg Affleka nesto, a ne znam ni sama sto. djelimicno sto mi je Mancester baj d si.... tako nesto legao kao film, sjajno mi je docarana beznadeznost i ravnodusnost jednog Zivota i podrzana citavom atmosferom filma, sto mi se rijetko dogadja da osjetim da atmosfera prati i reflektira unutarnji svijet likova.
e vidis, ja sam pomijesala dvojicu affleka i dva filma

stariji afflek meni izaziva alergiju, nikako ne kontam sta ljudi/zene vide u njemu. a film koji je njaah je gone girl.

gone baby gone je odlican, kao i afflek mladji, ako se izuzme povremeno krestanje :-D
hadzinicasa

#44112 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by hadzinicasa »

wewa wrote:
hadzinicasa wrote:

e vidis, ja sam pomijesala dvojicu affleka i dva filma

stariji afflek meni izaziva alergiju, nikako ne kontam sta ljudi/zene vide u njemu. a film koji je njaah je gone girl.

gone baby gone je odlican, kao i afflek mladji, ako se izuzme povremeno krestanje :-D
ahahaha to se i meni desilo.

mada je meni Gone Girl dobar film, puno sam razmisljala o njemu i o tome kako na kraju dobijemo ono za cime zudimo i ono sto istinski trazimo cak i ako Toga nismo svjesni i to u trenutku ne znamo.
wewa

#44113 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by wewa »

hm, nisam sigurna da bas svi dobiju ono za cim zude

a moguce i da nisam ulazila u analize filma zbog onog nesretnika bena fleke. kad vidim onu facu wannabe americkog arhetipskog junaka, lijepo mi bude ruzno.
hadzinicasa

#44114 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by hadzinicasa »

wewa wrote:hm, nisam sigurna da bas svi dobiju ono za cim zude

a moguce i da nisam ulazila u analize filma zbog onog nesretnika bena fleke. kad vidim onu facu wannabe americkog arhetipskog junaka, lijepo mi bude ruzno.
mislim da se nisam dobro izrazila - oni koji se zasluzuju, nadju se iako mozda misle da su bolji ili drugaciji, da to tako ne bi trebalo i sl. dobijes ono cemu prema tvojoj unutarnjoj prirodi tezis ili onoga, cak i ako se busas u prsi da ti/to nije tako.
wewa

#44115 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by wewa »

hadzinicasa wrote:

mislim da se nisam dobro izrazila - oni koji se zasluzuju, nadju se iako mozda misle da su bolji ili drugaciji, da to tako ne bi trebalo i sl. dobijes ono cemu prema tvojoj unutarnjoj prirodi tezis ili onoga, cak i ako se busas u prsi da ti/to nije tako.
nadje krpa zakrpu :-D
hadzinicasa

#44116 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by hadzinicasa »

wewa wrote:
hadzinicasa wrote:

nadje krpa zakrpu :-D
tako nekako
cendlerbing

#44117 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by cendlerbing »

Jeste vi bitni jedni drugima. Lobirate jedni druge sa preporukama i obećavate da ćete ispoštovati nečiju preporuku. :mrgreen:
ExNihilo

#44118 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by ExNihilo »

Što si ljubomorna? Hoćeš i tebe da lobiramo?
medvjed23

#44119 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by medvjed23 »

pusti, međede, ljude da se vole.. preporuka za međede i sve koji se tako osjećaju..

dirljiv film..
Darh Wader

#44121 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by Darh Wader »

Image
Atego

#44122 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by Atego »

Game Night dobra zezancija :thumbup:
Tito_i_Partija

#44123 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by Tito_i_Partija »

cendlerbing wrote:Jeste vi bitni jedni drugima. Lobirate jedni druge sa preporukama i obećavate da ćete ispoštovati nečiju preporuku. :mrgreen:
Image
ferratilis

#44124 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by ferratilis »

Filmska sekta, ako ne pogledas film, bace ti kletvu :D
cendlerbing

#44125 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Post by cendlerbing »

ExNihilo wrote:Što si ljubomorna? Hoćeš i tebe da lobiramo?
Meni ovamo Sharknado preporučuju, pa skontaj.
Post Reply