Meanwhile in JapanA kada ce muskarac izumiti zenu racunar, pitanje je samo vremena!!
http://www.switched.com/2009/12/01/japa ... irlfriend/
A ima i ovo
http://www.theatlantic.com/health/archi ... ve/279361/
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Meanwhile in JapanA kada ce muskarac izumiti zenu racunar, pitanje je samo vremena!!
Ma bjaaazi. Vi mislite da je to 'volim te' rijesenje za sve... jos kad kazete 'budalo mala' okrenete stvar. Ispadne da smo mi krive...dječak sa šibicama wrote:a ako muskarac kaze "volim te budalo mala", jel to dovoljno da ispravi gresku, sta god ona bila?Secer_033 wrote:Kod mene znaci... u svom sam svijetu, zaboravila sam na tebe. Trenutno.
Slobodno nesto reci.
Znam da kod dosta zena znaci 'ljuta sam, pati se malo, ali je tvoja greska i trebas je ispraviti'.
Pa da, vrijeme je i vama. Zene vec odavno imaju B.O.B.dječak sa šibicama wrote:Zato je muskarac izumio racunar, kad vec ne moze zenu sloziti po komponentama, moze racunar.bang and blame wrote:Vi biste i "jare i pare".. To znaci da bi vam najbolje odgovarala jedna 20- godisnjakinja, nevjerovatno zrela, ostvarena, sa jasnim i GLASNIM stavovima i zeljama, obrazovana, da vam u svemu povladjuje, prelijepa i zgodna, vrlo skromna, da ima dobru platu, da se ne sminka puno i da nema prijateljica, da vas u svemU podrzava, pa i u glupostima, da je nevjerovatno tolerantna, flexibilna( u svakom smislu)..
Jbg, ako sam sta propustila da napisem, halalite![]()
Ono da se sexa ko boginja, kontam da ne moram da napisem ali, ne othrvah se tom porivu..
Negdje grijesim?
I racunar je cesto njegova prva ljubav!
A kada ce muskarac izumiti zenu racunar, pitanje je samo vremena!!
Obviously, I’m sexually attracted to synthetic humans, such as Gynoids and Dolls, but the much larger part of their appeal is that they're humans, but they don't possess any of the unpleasant qualities that organic, flesh and blood humans have. A synthetic will never lie to you, cheat on you, criticize you, or be otherwise disagreeable. It’s rare enough to find organics who don't have something going on with them, and being able to make a partner of one is rarer still.
E ja baš ne bih takvu...bang and blame wrote:Vi biste i "jare i pare".. To znaci da bi vam najbolje odgovarala jedna 20- godisnjakinja, nevjerovatno zrela, ostvarena, sa jasnim i GLASNIM stavovima i zeljama, obrazovana, da vam u svemu povladjuje, prelijepa i zgodna, vrlo skromna, da ima dobru platu, da se ne sminka puno i da nema prijateljica, da vas u svemU podrzava, pa i u glupostima, da je nevjerovatno tolerantna, flexibilna( u svakom smislu)..
Jbg, ako sam sta propustila da napisem, halalite![]()
Ono da se sexa ko boginja, kontam da ne moram da napisem ali, ne othrvah se tom porivu..
Negdje grijesim?
I da zna pitu sukatisha_ba wrote:u stvarnom zivotu su im kriteriji minimalni.... samo nek je zensko![]()
i da ima rupu?sha_ba wrote:u stvarnom zivotu su im kriteriji minimalni.... samo nek je zensko![]()
Moral bas pita?dječak sa šibicama wrote:I da zna pitu sukatisha_ba wrote:u stvarnom zivotu su im kriteriji minimalni.... samo nek je zensko![]()
Okrutno.prog321 wrote:sherbett wrote:Decki, a kaj vas zapravo muci?
Ne morate na glas..priznajte samima sebi...priznanje je prvi korak ka ozdravljenju
Muci me najvise sto zene previse brzo stare.
Mi muskarci kad predjemo 30tu kao da smo usli u carstvo ljepote i seksipilnosti. Izmedju 35e i 55e godine dogodi nam se cesto da se djevojcice od 20god bacaju u nase krilo. Cisti bezobrazluk![]()
Dok se zene u tim godina raspadaju.![]()
MIslim, hey, djevojke koje su sa mnom isle u razred sad su 37oj godini, ja ne mogu ni pogledati. Djevojcice koje su tad isle u vrtic su danas moj rang. Uzasno,.Stvarno uzasno.
![]()
ma daj sta dassha_ba wrote:u stvarnom zivotu su im kriteriji minimalni.... samo nek je zensko![]()
e ti bi i jare i pareButmiran wrote:Mora.
Never forget Srebrenica!
prog321 wrote:sherbett wrote:Decki, a kaj vas zapravo muci?
Ne morate na glas..priznajte samima sebi...priznanje je prvi korak ka ozdravljenju
Muci me najvise sto zene previse brzo stare.
Mi muskarci kad predjemo 30tu kao da smo usli u carstvo ljepote i seksipilnosti. Izmedju 35e i 55e godine dogodi nam se cesto da se djevojcice od 20god bacaju u nase krilo. Cisti bezobrazluk![]()
Dok se zene u tim godina raspadaju.![]()
MIslim, hey, djevojke koje su sa mnom isle u razred sad su 37oj godini, ja ne mogu ni pogledati. Djevojcice koje su tad isle u vrtic su danas moj rang. Uzasno,.Stvarno uzasno.
![]()
Ne mora, moze filovana bamija.Big Ang wrote:Moral bas pita?dječak sa šibicama wrote:I da zna pitu sukatisha_ba wrote:u stvarnom zivotu su im kriteriji minimalni.... samo nek je zensko![]()
Sve.sha_ba wrote:e ti bi i jare i pareButmiran wrote:Mora.
Never forget Srebrenica!
Šta poželi.sha_ba wrote:pitar a sta nudis?![]()
djecace BU
Posto nisam nikada stekla utisak da je medena tip zena kojima se ti bavis (ili bi volio da se bavis), imas opomenu pred jedan dugi ban ako joj se jos jednom obratis rijecnikom koji ti vec dugo tolerisem jer ovo ti nije prvi put da je proganjas i svasta joj pises.kritichar wrote:ne bavim se njom, nego tim tipom žena kojem i ti između ostalih pripadašMedenoSrce wrote:kol'ko se pojedini bave sheilom tacno covjek stekne dojam kako bi rado njenog co'jka odmijenili u "obavezama"
a ne mogu biti potpuno jasan i otvoren jer bih dobio ban
Ne raspadaju se. Ali brze stare. Reci mi zasto nije rijedak slucaj da je muskarac od 30+ sa nekom od 20tak, dok je obrnuto rijetka situacija?dječak sa šibicama wrote: Jest jest, zene se raspadaju nakon tridesete. Prosto me par dana strah izaci na ulicu, ne zelim vidjeti neku stariju od 30. to mora da strasno izgleda.
Ti kompleksi zajedno imaju jedan naziv-nejebica.sheilak wrote:onako na prvu, rekla bih da ih muce kompleksi...raznih vrsta.