Izvini, ali i djeca još u pubertetu spoznaju da je demagogija kad ti se pokuša odgovoriti primjerom koji ne pobija onaj početni.drug_profi wrote: ↑26/11/2019 01:16Nemoj. Na Kovačima dižu ruke brojni. Ne trebaju još i Fortine.emric wrote: ↑26/11/2019 00:47 Je li moguće da neko može biti toliko govno da odbija, prilikom praznika ili drugim povodom, obići mezarje Kovači, kao što to radi Edin Forto?
Zar je moguće da neko može biti toliki kurton da mu ne znače ništa životi položeni za grad kojim on sad kao vlada?
Pa da si mi brat rođeni ne mogu te poštovati.![]()
Ali dobro je pitanje zašto Bakir ne ode npr. na Tjentište, pa ne oda počast borcima koji su omogučili da uopšte postoji ZAVNOBiH i da uopšte dođe do pretpostavki za Federativnu Narodnu Republiku BiH, koja je korijen i uslov našeg zahtjeva za nezavisnošću i priznanjem svjetskih država i UN-a?!
Da se razumijemo. bez partizana i NOP-a ne bi bilo ZAVNOBiH-a, pa nikad ne bi bilo BiH kao države. Ne bi bilo ni Kovača jer bi muslimani odavno bili asimilirani kao Srbi ili Hrvati i nikada ne bi dobili ni veliko M, a kamoli šta više.
Bez ljutnje, ali jebo te Bakir.
Zato što su državni praznici vrijeme kad se odaje počast zaslužnima, ali ako ti imaš primjer da je to Forto ikad uradio ja ću taj gest pozdraviti.high_volume wrote: ↑26/11/2019 01:20 A zašto da na 25. novembar ide na Kovače, da možda dokazuje patriotizam u režiji SDA?![]()
dan-drzavnosti-bih-t152090.html
Pojava posljednjih par godina da se neselektivno pljuje po svemu, a uzimajući SDA kao argument, je ozbiljan psihički poremećaj, ili u određenim slučajevima nečasna namjera neprijatelja i ovog naroda i ove države. Sam odredi koja si kategorija i pokušaj makar malo srama izvući iz tog razmišljanja.