Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
emric

#44076 Re: Forto, dakle gnjida

Post by emric »

drug_profi wrote: 26/11/2019 01:16
emric wrote: 26/11/2019 00:47 Je li moguće da neko može biti toliko govno da odbija, prilikom praznika ili drugim povodom, obići mezarje Kovači, kao što to radi Edin Forto?

Zar je moguće da neko može biti toliki kurton da mu ne znače ništa životi položeni za grad kojim on sad kao vlada?

Pa da si mi brat rođeni ne mogu te poštovati. 👎
Nemoj. Na Kovačima dižu ruke brojni. Ne trebaju još i Fortine.
Ali dobro je pitanje zašto Bakir ne ode npr. na Tjentište, pa ne oda počast borcima koji su omogučili da uopšte postoji ZAVNOBiH i da uopšte dođe do pretpostavki za Federativnu Narodnu Republiku BiH, koja je korijen i uslov našeg zahtjeva za nezavisnošću i priznanjem svjetskih država i UN-a?!
Da se razumijemo. bez partizana i NOP-a ne bi bilo ZAVNOBiH-a, pa nikad ne bi bilo BiH kao države. Ne bi bilo ni Kovača jer bi muslimani odavno bili asimilirani kao Srbi ili Hrvati i nikada ne bi dobili ni veliko M, a kamoli šta više.
Izvini, ali i djeca još u pubertetu spoznaju da je demagogija kad ti se pokuša odgovoriti primjerom koji ne pobija onaj početni.

Bez ljutnje, ali jebo te Bakir.
high_volume wrote: 26/11/2019 01:20 A zašto da na 25. novembar ide na Kovače, da možda dokazuje patriotizam u režiji SDA? :-)

dan-drzavnosti-bih-t152090.html
Zato što su državni praznici vrijeme kad se odaje počast zaslužnima, ali ako ti imaš primjer da je to Forto ikad uradio ja ću taj gest pozdraviti.

Pojava posljednjih par godina da se neselektivno pljuje po svemu, a uzimajući SDA kao argument, je ozbiljan psihički poremećaj, ili u određenim slučajevima nečasna namjera neprijatelja i ovog naroda i ove države. Sam odredi koja si kategorija i pokušaj makar malo srama izvući iz tog razmišljanja.
high_volume

#44077 Re: Forto, dakle gnjida

Post by high_volume »

emric wrote: 26/11/2019 01:49 Pojava posljednjih par godina da se neselektivno pljuje po svemu, a uzimajući SDA kao argument, je ozbiljan psihički poremećaj, ili u određenim slučajevima nečasna namjera neprijatelja i ovog naroda i ove države. Sam odredi koja si kategorija i pokušaj makar malo srama izvući iz tog razmišljanja.
Po SDA treba pljuvati i neselektivno, i selektivno, i ne pljuvati nego hrakati iz sve snage, i na sve koji veličaju ovo smeće koje je izrodilo vođe kakve ima, mali Sandžaklijice
emric

#44078 Re: Forto, dakle gnjida

Post by emric »

high_volume wrote: 26/11/2019 01:56
emric wrote: 26/11/2019 01:49 Pojava posljednjih par godina da se neselektivno pljuje po svemu, a uzimajući SDA kao argument, je ozbiljan psihički poremećaj, ili u određenim slučajevima nečasna namjera neprijatelja i ovog naroda i ove države. Sam odredi koja si kategorija i pokušaj makar malo srama izvući iz tog razmišljanja.
Po SDA treba pljuvati i neselektivno, i selektivno, i ne pljuvati nego hrakati iz sve snage, i na sve koji veličaju ovo smeće koje je izrodilo vođe kakve ima, mali Sandžaklijice
Osim nerazumnog odnosa prema jednoj stranci, koja ima i dobre i loše ljude kao i svaka druga, pa i dobre i loše poteze kao i svaka druga, sad imaš problem i sa ljudima određenog porijekla. Odakle ta mržnja i da li si se pokušao posavjetovati sa ljekarima?
high_volume

#44079 Re: Forto, dakle gnjida

Post by high_volume »

emric wrote: 26/11/2019 01:57
Osim nerazumnog odnosa prema jednoj stranci, koja ima i dobre i loše ljude kao i svaka druga, pa i dobre i loše poteze kao i svaka druga, sad imaš problem i sa ljudima određenog porijekla. Odakle ta mržnja i da li si se pokušao posavjetovati sa ljekarima?
Gdje si pročitao problem sa ljudima određenog porijekla? Priviđa ti se, ili je to kompleks niže vrijednosti, pa ti smeta :D
emric

#44080 Re: Forto, dakle gnjida

Post by emric »

high_volume wrote: 26/11/2019 02:01
emric wrote: 26/11/2019 01:57

Gdje si pročitao problem sa ljudima određenog porijekla? Priviđa ti se, ili je to kompleks niže vrijednosti, pa ti smeta :D
Dok nisi čak ni u stanju da vidiš gdje "preskačeš" tim je problem ozbiljniji.
Kikibombona

#44081 Re: Forto, dakle gnjida

Post by Kikibombona »

Propala dabogda SDA sekta!!!!!!!

Image

GO FORTO, GOOO :bih: :bih: :bih: :bih:

Kmecanje SDA-ovaca dodje kao meza uz vino slatko 8-)

Sretan DAN DRZAVNOSTI! :bih:
emric

#44082 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by emric »

Vrijeme je za spavanje, pa vas pozdravljam i prekidam ovu cringe raspravu, uz zaključak da je jadna stranka koja ima takve simpatizere. Boriti se protiv suparnika mržnjom je najbolji put da izgubiš, a to je upravo ono što karakteriše tzv "Našu stranku". Nikad ništa na mržnji nije opstalo pa je vrlo izvjesno da već na sljedećim izborima stranka iz naslova pokupi gorke plodove svojih budalaština i ode u duboku opoziciju.

Sretan Dan državnosti svim Bosancima i Hercegovcima koji poštuju žrtvu koja je podnesena za opstanak ove države i mir koji nam je podaren. Oni koji to ne znaju, već sam rekao gdje će završiti. ✌
Kikibombona

#44083 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

emric wrote: 26/11/2019 02:16 Vrijeme je za spavanje, pa vas pozdravljam i prekidam ovu cringe raspravu, uz zaključak da je jadna stranka koja ima takve simpatizere. Boriti se protiv suparnika mržnjom je najbolji put da izgubiš, a to je upravo ono što karakteriše tzv "Našu stranku". Nikad ništa na mržnji nije opstalo pa je vrlo izvjesno da već na sljedećim izborima stranka iz naslova pokupi gorke plodove svojih budalaština i ode u duboku opoziciju.

Sretan Dan državnosti svim Bosancima i Hercegovcima koji poštuju žrtvu koja je podnesena za opstanak ove države i mir koji nam je podaren. Oni koji to ne znaju, već sam rekao gdje će završiti. ✌
Kad smo kod mrznje pogledaj sta pisu SDA FB portali poput BH Magaza VOX, Pamti Bosnjace, Bosnjacki preporod i sl. Ono je BOLEST kakve ljudi konstrukcije prave. Proklinju Fortu jer ne uci fatihu. :roll:

...

Mada, dobri smo mi, generalno gledano. Politicka prepucavanja su normala. Bitno je da se ne mlatimo medjusobno radi jebene politike. :thumbup:

...

A SDA je odsvirala svoje. 25 godina nistavila. Mora i tome doci kraj.
džakailibu

#44084 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by džakailibu »

rece lik ima u svakoj stranci i dobrih i losih ljudi. Ajde molim te, reci ko je taj dobar covjek u sda ? ko je ta moralna gromada i neko ko bi mogao povesti ljude u nesto cak i na mikro planu?
drug_profi

#44085 Re: Forto, dakle gnjida

Post by drug_profi »

emric wrote: 26/11/2019 01:49
emric wrote: 26/11/2019 00:47 Je li moguće da neko može biti toliko govno da odbija, prilikom praznika ili drugim povodom, obići mezarje Kovači, kao što to radi Edin Forto?

Zar je moguće da neko može biti toliki kurton da mu ne znače ništa životi položeni za grad kojim on sad kao vlada?

Ali dobro je pitanje zašto Bakir ne ode npr. na Tjentište, pa ne oda počast borcima koji su omogučili da uopšte postoji ZAVNOBiH i da uopšte dođe do pretpostavki za Federativnu Narodnu Republiku BiH, koja je korijen i uslov našeg zahtjeva za nezavisnošću i priznanjem svjetskih država i UN-a?!
Da se razumijemo. bez partizana i NOP-a ne bi bilo ZAVNOBiH-a, pa nikad ne bi bilo BiH kao države. Ne bi bilo ni Kovača jer bi muslimani odavno bili asimilirani kao Srbi ili Hrvati i nikada ne bi dobili ni veliko M, a kamoli šta više.
Izvini, ali i djeca još u pubertetu spoznaju da je demagogija kad ti se pokuša odgovoriti primjerom koji ne pobija onaj početni.

Bez ljutnje, ali jebo te Bakir.
high_volume wrote: 26/11/2019 01:20 A zašto da na 25. novembar ide na Kovače, da možda dokazuje patriotizam u režiji SDA? :-)

dan-drzavnosti-bih-t152090.html
Zato što su državni praznici vrijeme kad se odaje počast zaslužnima, ali ako ti imaš primjer da je to Forto ikad uradio ja ću taj gest pozdraviti.

Pojava posljednjih par godina da se neselektivno pljuje po svemu, a uzimajući SDA kao argument, je ozbiljan psihički poremećaj, ili u određenim slučajevima nečasna namjera neprijatelja i ovog naroda i ove države. Sam odredi koja si kategorija i pokušaj makar malo srama izvući iz tog razmišljanja.
E ovako, post ću ti prijaviti.
A Kovači sa 25.novembrom imaju zajedničko vrlo malo. I nisu Kovači jedino groblje gdje su sahranjivani zaslužni. Ako se ne varam i Caco je na Kovačima, čovjek koji je ukaljao našu časnu borbu. Da ne pominjem ventilatora.
piupiu

#44086 Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali koga

Post by piupiu »

Forto i Konaković su bili i pred Vječnom vatrom, i na Vracama i na Kovačima. Imaju slike, ne mogu ih sada tražiti, mislim da su na FB, Vlada Kantona. A Kovači su posebna tema. Umjesto pljuvanja po Forti, možda bi trebalo pitati kakve veze ima gorepokopani Taib Torlaković ili komemorativna tabla Mladim Muslimanama sa svrhom i porukom Kovača. To je bolja tema od toga gdje je Forto bio.
emric wrote:Zato što su državni praznici vrijeme kad se odaje počast zaslužnima, ali ako ti imaš primjer da je to Forto ikad uradio ja ću taj gest pozdraviti.
Haj' sad... :bih:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#44087 Re: Forto, dakle gnjida

Post by izvrsni direktor »

Jel te sramota bar malo?
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/lo ... bih/358513
bingov buraz

#44088 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bingov buraz »

Eh,sdaovci i sram :lol:
Roccohljup

#44089 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Roccohljup »

eh kad SDA oplete o patriotizmu....... :-) :-) :-)
cvrčak_na_hedonizmu

#44090 Re: Forto, dakle gnjida

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

izvrsni direktor wrote: 26/11/2019 09:10

Jel te sramota bar malo?
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/lo ... bih/358513
Nije, jer Forto nije ucio fatihu, ha nije se pojavio, ha nije ucio fatihu isto je to :D

Moral, etika, cast, sta je to, mora da se jede :mrgreen:
Qler

#44091 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Qler »

Ne kontam sta je problem sto nije ucio fatihu? Mozda je covjek ne zna.. ni ja je ne znam, i vise mi je licemjerje da sad ja stojim sa rukama u zraku i da se pravim da nesto radim nego ta minuta sutnje... ali haj...
drug_profi

#44092 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Praviti se da si nesto sto nisi, da bi se dopao nekome je licemjerje.
Biti ono što jesi, i sa rizikom da se to nekom ne dopada, jeste postenje i cist obraz.
Banksy

#44093 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Brojni gosti na proslavi 25. novembra u Sarajevu: Gledao se Šibin film, slušali se Indexi i EKV
http://www.klix.ba/clanak/191125126

Najzad nešto što ima veze s datumom koji se obilježava. :thumbup:

SDA je kolektivno bojkotirala, ili niko nije pozan?
Qler

#44094 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Qler »

nisu pustali ilahije i kaside :D nego ovu sejtansku muziku :D
pedeset

#44095 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pedeset »

Je li ovo sve što je ostalo od SDA? Ovo lajanje botova? Ako je tako, a izgleda da jeste onda je ovo i više nego dobro, uskoro dolaze izbori i eto prilike da ih potpuno uklonimo!
A jeste sramotno šta pišu pojedini "ljudi", hej, kad samo shvatiš da odrasle osobe pristanu biti nekakvi botovi - ma fujjj!
Banksy

#44096 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Qler wrote: 26/11/2019 15:26 nisu pustali ilahije i kaside :D nego ovu sejtansku muziku :D
Previše partizanštine - iz koje datum i izvire - za njihova osjetljiva čula.
JThomas

#44097 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JThomas »

možda nije još ustao da pozdravi gest...
putokaz1

#44098 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

2018 smo rekli da SDA nestaje na TK vratise ih SD i DF,i vi u KS nemojte misliti da cete Nepotiznom unistiti SDA,slj izbore neko ce iz Ljevice prec u SDA i ozivjeti ih
Hakiz

#44099 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Ja od NS-a, a s obzirom na današnju situaciju, očekujem da učini sve da ne dođe od novih zemljotresa.
Bosanski_kralj

#44100 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bosanski_kralj »

Kao što sam ranije na ovoj temi pisao pa da ponovim. Možda je Forto prikriveni selefija pa ne uči Fatihu mrtvima, niti podiže ruke kada dovi?

Malo mi je i ona njegova brada sumnjiva. :?
Locked