Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
MedenoSrce

#44051 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

zanimljivi su ovi zeljni paznje po svaku cijenu
bas kao medvjedi u cirkusu, zapljesces im a oni sve razigraniji :D
sheilak

#44052 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

madner wrote:
kritichar wrote:
madner wrote:Tsk, pa taj tip zena o kom ti pricas nece nikad otvoreno reci da su taj tip zena jer licimurstvo je dio tog tipa. :D
normalno da neće, ljepše im zvuči dok se kuju u zvijezde
Pa saberi 2 i 2 :D
:D hahha a dzabe njemu govorit, hudo musko. ja mu vazda neofirno dajem do znanja da se cuva ovih finih. sto ne bi one aman zaman ma ni u snu nista. a kritichar se raspametio.
MedenoSrce wrote: bas kao medvjedi u cirkusu, zapljesces im a oni sve razigraniji :D
bas hahahhah
S4mpion

#44053 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

Eurosa wrote:
dječak sa šibicama wrote:Bogati, sta vam znaci "tretman tisinom", do jucer ga volis, obozavas, krasan divan super, covjek tvog zivota, a onda odjednom muk, tisina, ni glasa, kako da to muskarac shvati?

Nasla drugog?

Kod mene to znaci:ne diraj lava dok spava. :evil:
Koliko sam samo "lavova" zbog ovog posl`o na jedan duži godišnji. :komi: :lol:
sheilak

#44054 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote:
dječak sa šibicama wrote:Bogati, sta vam znaci "tretman tisinom", do jucer ga volis, obozavas, krasan divan super, covjek tvog zivota, a onda odjednom muk, tisina, ni glasa, kako da to muskarac shvati?

Nasla drugog?
To ti je prvi znak da je moraš varati jer je izgubila interesovanje za tebe. U njen život mora da uđe druga žena da bi se u njoj probudio takmičarski duh. :thumbup:
a ti si ono razveden?

djecace, ne mora nista znaciti. mozda je samo osoba takva da se povremeno iskljuci, ode negdje drugdje (ne drugom :D ), ali da misli da je sve ok.
Mutivoda

#44055 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mutivoda »

Nasla drugog?
Pa vjerovatno da jest.
Ne kontam te ljude, sta - priblizis se nekome toliko, dopustis da se "veze" i samo ono nestanes?!
Cekas od njih neku iskrenost, dobijes jebeno citanje izmedju redova.. m'rs!
kritichar

#44056 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kritichar »

MedenoSrce wrote:zanimljivi su ovi zeljni paznje po svaku cijenu
bas kao medvjedi u cirkusu, zapljesces im a oni sve razigraniji :D
zanimljivo je tvoje umjeće psihoanalize
golman

#44057 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by golman »

Kad vam neko kaže:Đe ste trebe? Da li je to za vas uvreda ili vam je to nešto normalno?
Ramzess Veliki

#44058 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote: djecace, ne mora nista znaciti. mozda je samo osoba takva da se povremeno iskljuci, ode negdje drugdje (ne drugom :D ), ali da misli da je sve ok.
Ma da ... možda joj je otekao jezik ili ima upalu grla.
Pusti šuplju. Pitanje je jasno. Šta vam znači to prepoznatljivo manipulativno šutanje kad ga drugi prepoznaju kao takvo.

Kako reče moja prijateljica - "Sazrela sam kao žena kad sam prestala da muškarce šutnjom tjeram da shvate da mi je nešto potrebno. Sada kažem šta želim pa to i dobijem ako je moguće. "
Pirija

#44059 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Pirija »

"usta moja hvalite me" sindrom, ko da ste djevice u horoskopu...
madner

#44060 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by madner »

Sto se vise prave fine, veca je sansa da su se igrale kamenih faca. Pa sto prije kazu da pojma nemaju sta je to.
Secer_033

#44061 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Secer_033 »

Kod mene znaci... u svom sam svijetu, zaboravila sam na tebe. Trenutno. :skoljka:

Slobodno nesto reci.

Znam da kod dosta zena znaci 'ljuta sam, pati se malo, ali je tvoja greska i trebas je ispraviti'.
Pirija

#44062 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Pirija »

tesko onom muskarcu koji se brine zasto sutite.... uzivajte ba u tisini sta vas boli q sto sute ;)
prog321

#44063 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by prog321 »

sherbett wrote:Decki, a kaj vas zapravo muci?
Ne morate na glas..priznajte samima sebi...priznanje je prvi korak ka ozdravljenju

Muci me najvise sto zene previse brzo stare.
Mi muskarci kad predjemo 30tu kao da smo usli u carstvo ljepote i seksipilnosti. Izmedju 35e i 55e godine dogodi nam se cesto da se djevojcice od 20god bacaju u nase krilo. Cisti bezobrazluk :D
Dok se zene u tim godina raspadaju. :lol:
MIslim, hey, djevojke koje su sa mnom isle u razred sad su 37oj godini, ja ne mogu ni pogledati. Djevojcice koje su tad isle u vrtic su danas moj rang. Uzasno,. :mrgreen: Stvarno uzasno. 8) :lol:
Pirija

#44064 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Pirija »

sherbett wrote:
prog321 wrote:
sherbett wrote:Decki, a kaj vas zapravo muci?
Ne morate na glas..priznajte samima sebi...priznanje je prvi korak ka ozdravljenju

Muci me najvise sto zene previse brzo stare.
Mi muskarci kad predjemo 30tu kao da smo usli u carstvo ljepote i seksipilnosti. Izmedju 35e i 55e godine dogodi nam se cesto da se djevojcice od 20god bacaju u nase krilo. Cisti bezobrazluk :D
Dok se zene u tim godina raspadaju. :lol:
MIslim, hey, djevojke koje su sa mnom isle u razred sad su 37oj godini, ja ne mogu ni pogledati. Djevojcice koje su tad isle u vrtic su danas moj rang. Uzasno,. :mrgreen: Stvarno uzasno. 8) :lol:
čuj, ne znam kuda se ti krećeš, al očite ne na prava mjesta i pravo vrijeme, dušo :oops:
mi smo kao vino, a vi ako do tad nemate para đaba vama carstva ljepote i seksipilnosti,, jer onda nema ni naivnih curica što bi za DŽ da piju po klubovima i mole Boga da ih nakon svega i doma odbacite jer nema za taxi

c c c c c
Henry Chinaski

#44065 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

sherbett wrote: čuj, ne znam kuda se ti krećeš, al očite ne na prava mjesta i pravo vrijeme, dušo :oops:
mi smo kao vino, a vi ako do tad nemate para đaba vama carstva ljepote i seksipilnosti,, jer onda nema ni naivnih curica što bi za DŽ da piju po klubovima i mole Boga da ih nakon svega i doma odbacite jer nema za taxi
Jedna boca Dom Pérignona sadrži 2.090 kalorija. Je li to ono o čemu govoriš?
dječak sa šibicama

#44066 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dječak sa šibicama »

Secer_033 wrote:Kod mene znaci... u svom sam svijetu, zaboravila sam na tebe. Trenutno. :skoljka:

Slobodno nesto reci.

Znam da kod dosta zena znaci 'ljuta sam, pati se malo, ali je tvoja greska i trebas je ispraviti'.
a ako muskarac kaze "volim te budalo mala", jel to dovoljno da ispravi gresku, sta god ona bila? :D
Henry Chinaski

#44067 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Pitanje za žene:

Kad ga trebaš, baciš ga,
kad ga ne trebaš izvadiš ga.
Šta je to?
Last edited by Henry Chinaski on 26/09/2014 16:37, edited 1 time in total.
bang and blame

#44068 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by bang and blame »

Vi biste i "jare i pare".. To znaci da bi vam najbolje odgovarala jedna 20- godisnjakinja, nevjerovatno zrela, ostvarena, sa jasnim i GLASNIM stavovima i zeljama, obrazovana, da vam u svemu povladjuje, prelijepa i zgodna, vrlo skromna, da ima dobru platu, da se ne sminka puno i da nema prijateljica, da vas u svemU podrzava, pa i u glupostima, da je nevjerovatno tolerantna, flexibilna( u svakom smislu)..
Jbg, ako sam sta propustila da napisem, halalite :mrgreen:

Ono da se sexa ko boginja, kontam da ne moram da napisem ali, ne othrvah se tom porivu..
Negdje grijesim?
Henry Chinaski

#44069 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

bang and blame wrote:Vi biste i "jare i pare".. To znaci da bi vam najbolje odgovarala jedna 20- godisnjakinja, nevjerovatno zrela, ostvarena, sa jasnim i GLASNIM stavovima i zeljama, obrazovana, da vam u svemu povladjuje, prelijepa i zgodna, vrlo skromna, da ima dobru platu, da se ne sminka puno i da nema prijateljica, da vas u svemU podrzava, pa i u glupostima, da je nevjerovatno tolerantna, flexibilna( u svakom smislu)..

Ono da se sexa ko boginja, kontam da ne moram da napisem ali, ne othrvah se tom porivu..
Negdje grijesim?
Može, pošalji...
madner

#44070 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by madner »

Tsk, spisak je naravno puno kraci.

SiP jal ima jal nema. :D
bang and blame

#44071 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by bang and blame »

Henry Chinaski wrote:
bang and blame wrote:Vi biste i "jare i pare".. To znaci da bi vam najbolje odgovarala jedna 20- godisnjakinja, nevjerovatno zrela, ostvarena, sa jasnim i GLASNIM stavovima i zeljama, obrazovana, da vam u svemu povladjuje, prelijepa i zgodna, vrlo skromna, da ima dobru platu, da se ne sminka puno i da nema prijateljica, da vas u svemU podrzava, pa i u glupostima, da je nevjerovatno tolerantna, flexibilna( u svakom smislu)..

Negdje grijesim?
Može, pošalji...
Halo, ba.. Ko te nudi?
sema911s

#44072 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sema911s »

Negdje grijesim?

i ti izvuces ono neku koju nemozes ni zamislit kamo li naci,., ima nas skromnijih
Henry Chinaski

#44073 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

bang and blame wrote:
Henry Chinaski wrote:

Negdje grijesim?
Može, pošalji...
Halo, ba.. Ko te nudi?
Šta mi onda šmigaš koji k...c?
dječak sa šibicama

#44074 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dječak sa šibicama »

Negdje grijesim?
Zato je muskarac izumio racunar, kad vec ne moze zenu sloziti po komponentama, moze racunar.

I racunar je cesto njegova prva ljubav!

A kada ce muskarac izumiti zenu racunar, pitanje je samo vremena!!
Henry Chinaski

#44075 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

dječak sa šibicama wrote:

Negdje grijesim?
Zato je muskarac izumio racunar, kad vec ne moze zenu sloziti po komponentama, moze racunar.

I racunar je cesto njegova prva ljubav!

A kada ce muskarac izumiti zenu racunar, pitanje je samo vremena!!
Žao mi je što ću te razočarati ali ne odustajem od prave. Čak sam spreman i na kompromise...
Locked