bas kao medvjedi u cirkusu, zapljesces im a oni sve razigraniji
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MedenoSrce
#44051 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zanimljivi su ovi zeljni paznje po svaku cijenu
- sheilak
#44052 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
madner wrote:Pa saberi 2 i 2kritichar wrote:normalno da neće, ljepše im zvuči dok se kuju u zvijezdemadner wrote:Tsk, pa taj tip zena o kom ti pricas nece nikad otvoreno reci da su taj tip zena jer licimurstvo je dio tog tipa.
bas hahahhahMedenoSrce wrote: bas kao medvjedi u cirkusu, zapljesces im a oni sve razigraniji
- S4mpion
#44053 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Koliko sam samo "lavova" zbog ovog posl`o na jedan duži godišnji.Eurosa wrote:dječak sa šibicama wrote:Bogati, sta vam znaci "tretman tisinom", do jucer ga volis, obozavas, krasan divan super, covjek tvog zivota, a onda odjednom muk, tisina, ni glasa, kako da to muskarac shvati?
Nasla drugog?
Kod mene to znaci:ne diraj lava dok spava.
- sheilak
#44054 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a ti si ono razveden?Ramzess Veliki wrote:To ti je prvi znak da je moraš varati jer je izgubila interesovanje za tebe. U njen život mora da uđe druga žena da bi se u njoj probudio takmičarski duh.dječak sa šibicama wrote:Bogati, sta vam znaci "tretman tisinom", do jucer ga volis, obozavas, krasan divan super, covjek tvog zivota, a onda odjednom muk, tisina, ni glasa, kako da to muskarac shvati?
Nasla drugog?
djecace, ne mora nista znaciti. mozda je samo osoba takva da se povremeno iskljuci, ode negdje drugdje (ne drugom
-
Mutivoda
#44055 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa vjerovatno da jest.dječak sa šibicama wrote:Bogati, sta vam znaci "tretman tisinom", do jucer ga volis, obozavas, krasan divan super, covjek tvog zivota, a onda odjednom muk, tisina, ni glasa, kako da to muskarac shvati?
Nasla drugog?
Ne kontam te ljude, sta - priblizis se nekome toliko, dopustis da se "veze" i samo ono nestanes?!
Cekas od njih neku iskrenost, dobijes jebeno citanje izmedju redova.. m'rs!
- kritichar
#44056 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zanimljivo je tvoje umjeće psihoanalizeMedenoSrce wrote:zanimljivi su ovi zeljni paznje po svaku cijenu
-
golman
#44057 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kad vam neko kaže:Đe ste trebe? Da li je to za vas uvreda ili vam je to nešto normalno?
- Ramzess Veliki
#44058 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma da ... možda joj je otekao jezik ili ima upalu grla.sheilak wrote: djecace, ne mora nista znaciti. mozda je samo osoba takva da se povremeno iskljuci, ode negdje drugdje (ne drugom), ali da misli da je sve ok.
Pusti šuplju. Pitanje je jasno. Šta vam znači to prepoznatljivo manipulativno šutanje kad ga drugi prepoznaju kao takvo.
Kako reče moja prijateljica - "Sazrela sam kao žena kad sam prestala da muškarce šutnjom tjeram da shvate da mi je nešto potrebno. Sada kažem šta želim pa to i dobijem ako je moguće. "
-
Pirija
#44059 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
"usta moja hvalite me" sindrom, ko da ste djevice u horoskopu...
- madner
#44060 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sto se vise prave fine, veca je sansa da su se igrale kamenih faca. Pa sto prije kazu da pojma nemaju sta je to.
- Secer_033
#44061 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kod mene znaci... u svom sam svijetu, zaboravila sam na tebe. Trenutno. 
Slobodno nesto reci.
Znam da kod dosta zena znaci 'ljuta sam, pati se malo, ali je tvoja greska i trebas je ispraviti'.
Slobodno nesto reci.
Znam da kod dosta zena znaci 'ljuta sam, pati se malo, ali je tvoja greska i trebas je ispraviti'.
-
Pirija
#44062 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
tesko onom muskarcu koji se brine zasto sutite.... uzivajte ba u tisini sta vas boli q sto sute 
-
prog321
#44063 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sherbett wrote:Decki, a kaj vas zapravo muci?
Ne morate na glas..priznajte samima sebi...priznanje je prvi korak ka ozdravljenju
Muci me najvise sto zene previse brzo stare.
Mi muskarci kad predjemo 30tu kao da smo usli u carstvo ljepote i seksipilnosti. Izmedju 35e i 55e godine dogodi nam se cesto da se djevojcice od 20god bacaju u nase krilo. Cisti bezobrazluk
Dok se zene u tim godina raspadaju.
MIslim, hey, djevojke koje su sa mnom isle u razred sad su 37oj godini, ja ne mogu ni pogledati. Djevojcice koje su tad isle u vrtic su danas moj rang. Uzasno,.
-
Pirija
#44064 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sherbett wrote:čuj, ne znam kuda se ti krećeš, al očite ne na prava mjesta i pravo vrijeme, dušoprog321 wrote:sherbett wrote:Decki, a kaj vas zapravo muci?
Ne morate na glas..priznajte samima sebi...priznanje je prvi korak ka ozdravljenju
Muci me najvise sto zene previse brzo stare.
Mi muskarci kad predjemo 30tu kao da smo usli u carstvo ljepote i seksipilnosti. Izmedju 35e i 55e godine dogodi nam se cesto da se djevojcice od 20god bacaju u nase krilo. Cisti bezobrazluk![]()
Dok se zene u tim godina raspadaju.![]()
MIslim, hey, djevojke koje su sa mnom isle u razred sad su 37oj godini, ja ne mogu ni pogledati. Djevojcice koje su tad isle u vrtic su danas moj rang. Uzasno,.Stvarno uzasno.
![]()
![]()
mi smo kao vino, a vi ako do tad nemate para đaba vama carstva ljepote i seksipilnosti,, jer onda nema ni naivnih curica što bi za DŽ da piju po klubovima i mole Boga da ih nakon svega i doma odbacite jer nema za taxi
c c c c c
- Henry Chinaski
#44065 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jedna boca Dom Pérignona sadrži 2.090 kalorija. Je li to ono o čemu govoriš?sherbett wrote: čuj, ne znam kuda se ti krećeš, al očite ne na prava mjesta i pravo vrijeme, dušo![]()
mi smo kao vino, a vi ako do tad nemate para đaba vama carstva ljepote i seksipilnosti,, jer onda nema ni naivnih curica što bi za DŽ da piju po klubovima i mole Boga da ih nakon svega i doma odbacite jer nema za taxi
- dječak sa šibicama
#44066 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a ako muskarac kaze "volim te budalo mala", jel to dovoljno da ispravi gresku, sta god ona bila?Secer_033 wrote:Kod mene znaci... u svom sam svijetu, zaboravila sam na tebe. Trenutno.
Slobodno nesto reci.
- Henry Chinaski
#44067 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pitanje za žene:
Kad ga trebaš, baciš ga,
kad ga ne trebaš izvadiš ga.
Šta je to?
Kad ga trebaš, baciš ga,
kad ga ne trebaš izvadiš ga.
Šta je to?
Last edited by Henry Chinaski on 26/09/2014 16:37, edited 1 time in total.
-
bang and blame
#44068 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Vi biste i "jare i pare".. To znaci da bi vam najbolje odgovarala jedna 20- godisnjakinja, nevjerovatno zrela, ostvarena, sa jasnim i GLASNIM stavovima i zeljama, obrazovana, da vam u svemu povladjuje, prelijepa i zgodna, vrlo skromna, da ima dobru platu, da se ne sminka puno i da nema prijateljica, da vas u svemU podrzava, pa i u glupostima, da je nevjerovatno tolerantna, flexibilna( u svakom smislu)..
Jbg, ako sam sta propustila da napisem, halalite
Ono da se sexa ko boginja, kontam da ne moram da napisem ali, ne othrvah se tom porivu..
Negdje grijesim?
Jbg, ako sam sta propustila da napisem, halalite
Ono da se sexa ko boginja, kontam da ne moram da napisem ali, ne othrvah se tom porivu..
Negdje grijesim?
- Henry Chinaski
#44069 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Može, pošalji...bang and blame wrote:Vi biste i "jare i pare".. To znaci da bi vam najbolje odgovarala jedna 20- godisnjakinja, nevjerovatno zrela, ostvarena, sa jasnim i GLASNIM stavovima i zeljama, obrazovana, da vam u svemu povladjuje, prelijepa i zgodna, vrlo skromna, da ima dobru platu, da se ne sminka puno i da nema prijateljica, da vas u svemU podrzava, pa i u glupostima, da je nevjerovatno tolerantna, flexibilna( u svakom smislu)..
Jbg, ako sam sta propustila da napisem, halalite![]()
Negdje grijesim?
- madner
#44070 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Tsk, spisak je naravno puno kraci.
SiP jal ima jal nema.
SiP jal ima jal nema.
-
bang and blame
#44071 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Halo, ba.. Ko te nudi?Henry Chinaski wrote:Može, pošalji...bang and blame wrote:Vi biste i "jare i pare".. To znaci da bi vam najbolje odgovarala jedna 20- godisnjakinja, nevjerovatno zrela, ostvarena, sa jasnim i GLASNIM stavovima i zeljama, obrazovana, da vam u svemu povladjuje, prelijepa i zgodna, vrlo skromna, da ima dobru platu, da se ne sminka puno i da nema prijateljica, da vas u svemU podrzava, pa i u glupostima, da je nevjerovatno tolerantna, flexibilna( u svakom smislu)..
Negdje grijesim?
- sema911s
#44072 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
bang and blame wrote:Vi biste i "jare i pare".. To znaci da bi vam najbolje odgovarala jedna 20- godisnjakinja, nevjerovatno zrela, ostvarena, sa jasnim i GLASNIM stavovima i zeljama, obrazovana, da vam u svemu povladjuje, prelijepa i zgodna, vrlo skromna, da ima dobru platu, da se ne sminka puno i da nema prijateljica, da vas u svemU podrzava, pa i u glupostima, da je nevjerovatno tolerantna, flexibilna( u svakom smislu)..
Negdje grijesim?
i ti izvuces ono neku koju nemozes ni zamislit kamo li naci,., ima nas skromnijih
- Henry Chinaski
#44073 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Šta mi onda šmigaš koji k...c?bang and blame wrote:Halo, ba.. Ko te nudi?Henry Chinaski wrote:Može, pošalji...bang and blame wrote:Vi biste i "jare i pare".. To znaci da bi vam najbolje odgovarala jedna 20- godisnjakinja, nevjerovatno zrela, ostvarena, sa jasnim i GLASNIM stavovima i zeljama, obrazovana, da vam u svemu povladjuje, prelijepa i zgodna, vrlo skromna, da ima dobru platu, da se ne sminka puno i da nema prijateljica, da vas u svemU podrzava, pa i u glupostima, da je nevjerovatno tolerantna, flexibilna( u svakom smislu)..
Negdje grijesim?
- dječak sa šibicama
#44074 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zato je muskarac izumio racunar, kad vec ne moze zenu sloziti po komponentama, moze racunar.bang and blame wrote:Vi biste i "jare i pare".. To znaci da bi vam najbolje odgovarala jedna 20- godisnjakinja, nevjerovatno zrela, ostvarena, sa jasnim i GLASNIM stavovima i zeljama, obrazovana, da vam u svemu povladjuje, prelijepa i zgodna, vrlo skromna, da ima dobru platu, da se ne sminka puno i da nema prijateljica, da vas u svemU podrzava, pa i u glupostima, da je nevjerovatno tolerantna, flexibilna( u svakom smislu)..
Negdje grijesim?
I racunar je cesto njegova prva ljubav!
A kada ce muskarac izumiti zenu racunar, pitanje je samo vremena!!
- Henry Chinaski
#44075 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Žao mi je što ću te razočarati ali ne odustajem od prave. Čak sam spreman i na kompromise...dječak sa šibicama wrote:Zato je muskarac izumio racunar, kad vec ne moze zenu sloziti po komponentama, moze racunar.bang and blame wrote:Vi biste i "jare i pare".. To znaci da bi vam najbolje odgovarala jedna 20- godisnjakinja, nevjerovatno zrela, ostvarena, sa jasnim i GLASNIM stavovima i zeljama, obrazovana, da vam u svemu povladjuje, prelijepa i zgodna, vrlo skromna, da ima dobru platu, da se ne sminka puno i da nema prijateljica, da vas u svemU podrzava, pa i u glupostima, da je nevjerovatno tolerantna, flexibilna( u svakom smislu)..
Negdje grijesim?
I racunar je cesto njegova prva ljubav!
A kada ce muskarac izumiti zenu racunar, pitanje je samo vremena!!