Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobio sam poruku od BH Telecoma da mi akcija 200% ističe za mjesec dana.
Inače imam pretplatu mini15 (stari paket) i stari mSurf 250, koji košta 6 KM + PDV.
Hoću li ja od 1. juna automatski biti prebačen na mojMini15 ili moram podnositi zahtjev? Također, šta se dešava sa ovim mSurf-om? Pošto više ne postoji, pretpostavljam da mi ga automatski ukidaju, a ja ako hoću dodatni mobilni internet moram ponovo podnijeti zahtjev za neki od novih paketa?
P.S. Uvodi li se šta novo od 1.6., da džaba ne uzimam dodatni internet, ako će pojačati ovih 100 MB na mojMini15?
Dzontra_Volta wrote:Dobio sam poruku od BH Telecoma da mi akcija 200% ističe za mjesec dana.
Inače imam pretplatu mini15 (stari paket) i stari mSurf 250, koji košta 6 KM + PDV.
Hoću li ja od 1. juna automatski biti prebačen na mojMini15 ili moram podnositi zahtjev? Također, šta se dešava sa ovim mSurf-om? Pošto više ne postoji, pretpostavljam da mi ga automatski ukidaju, a ja ako hoću dodatni mobilni internet moram ponovo podnijeti zahtjev za neki od novih paketa?
P.S. Uvodi li se šta novo od 1.6., da džaba ne uzimam dodatni internet, ako će pojačati ovih 100 MB na mojMini15?
U isto vrijeme smo znaci potpisali ugovore za 200%
Dzontra_Volta wrote:Dobio sam poruku od BH Telecoma da mi akcija 200% ističe za mjesec dana.
Ima nekih najava o povecanju tog interneta, ali za sada nista zvanicno i konkretno.
Mislim da ce ti ukinuti taj m:surf, ali nisam 100% siguran. Najbolje da provjeris na 1444.
isx wrote:4G do kraja godine? Jel' ovo provjeren info?
4G zavisi od digitalizacije TV signala. Prije toga nema nista od toga. Bio bi 4G davno da se politicari dogovore oko ove digitalizacije. Ne moze 4G bez toga jer dio spektra potrebnog za 4G trenutno zauzimaju frekvencije analogne terestrijalne TV.
Automatski te prebacuju na moj mini 15 i ukidaju mSurf. Meni se to desilo u martu (posljednji mjesec akcije do 200% bio je februar). U martu sam vec postao korisnik paketa moj mini 15, sa ukljucenih 100 MB....automatski. Kad sam dostigao tih 100 MB internet je onemogucen...tako da sam 100 % siguran da je mSurf paket (6KM + PDV) koji je bio aktivan prije prebacivanja na moj mini 15 isto tako automatski deaktiviran.
Ja jučer zvao, kaže mi da je iz tehničkih razloga odgođeno aktiviranje novih paketa ali mi je napomenula da zovem danas kad će mi dati tačnije informacije. Danas nisam zvao.
escobar__ wrote:Ja jučer zvao, kaže mi da je iz tehničkih razloga odgođeno aktiviranje novih paketa ali mi je napomenula da zovem danas kad će mi dati tačnije informacije. Danas nisam zvao.
Ja zvao dvaput ali me stavi na cekanje i kaze javice vam se prvi slobodan agent i onda krene muzika u pozadini
escobar__ wrote:Ja jučer zvao, kaže mi da je iz tehničkih razloga odgođeno aktiviranje novih paketa ali mi je napomenula da zovem danas kad će mi dati tačnije informacije. Danas nisam zvao.
Ja zvao dvaput ali me stavi na cekanje i kaze javice vam se prvi slobodan agent i onda krene muzika u pozadini
UndergroundMan wrote:Ima li neko info kada bi S-I Bosna, konkretno Tuzlanski kanton, najkonkretnije Lukavac mog'o imat' povecanje brzina? Meni brzina umjesto gore, ide chak do 1Mbps
Ja sam sad sa šaltera BH Telecoma u Lukavcu, i teta jako prijatna i ljubazna uzela podatke krenula da radi i kaze da ce me zvat u toku dana jer nema moj izbor u aplikaciji ne moze uvest sve ove moje silne pakete sto se tice dodatnih paketa na mojoj tv kaze nije problem ali nece to odma biti i da ce brži internet pustiti ovih dana.
KurtaLN79 wrote:Ja sam sad sa šaltera BH Telecoma u Lukavcu, i teta jako prijatna i ljubazna uzela podatke krenula da radi i kaze da ce me zvat u toku dana jer nema moj izbor u aplikaciji ne moze uvest sve ove moje silne pakete sto se tice dodatnih paketa na mojoj tv kaze nije problem ali nece to odma biti i da ce brži internet pustiti ovih dana.
KurtaLN79 wrote:Ja sam sad sa šaltera BH Telecoma u Lukavcu, i teta jako prijatna i ljubazna uzela podatke krenula da radi i kaze da ce me zvat u toku dana jer nema moj izbor u aplikaciji ne moze uvest sve ove moje silne pakete sto se tice dodatnih paketa na mojoj tv kaze nije problem ali nece to odma biti i da ce brži internet pustiti ovih dana.
Moze li malo pojasnjenje :
Korištenje usluge Moja TV moj izbor se ugovara bez obaveznog trajanja ugovornog odnosa u slučaju da je jedna od komponenti grupe moja TV paket. U ostalim situacijama ugovorni odnos može trajati 12 ili 24 mjeseca.
da li to znaci da ako je jedna od komponenti mojatv da nema popusta kod kombinacije?
jasno mi je da se dobija 500 mb mobilnog neta ali me kopka ovo za popust
Evo i ja sad stigao sa saltera. Ono je uzas, ajd sto radnice nisu uopste pripremljene za to, al na tri saltera tri različite priče.Prvo da kazem da imam Premi paket pod ugovorom jer sam u junu uzeo laptop. Odem na salter objasnim sve . kako sam uz račun za premi pakete dobio ponudu koji zamjenski paket da koristim gdje mi je ponuđeno da premi paket mjenjam ful moja tv + misi 30 + dodatni paket 1, to objasnim i pokazem gospođi na salteru ona mi kaze da sad samo mogu raslanit premi paket na ful i midi 30 a posle da ubacujem nove komponnte i moj izbor. ja joj kazem pa kako ću posle jer ako uzemem taj dodatni paket 1 moraće mi se onda dodjelit vdsl modem jel će bruina ić do 50 mbit. ona kaze za sada moze u aplikaciji samo ovo i morat ću platit razliku za laptio između premi i ful. ja joj kazem i pokazem obrazac da pise ako pređem na gore navedeni paket asimlirana usluga ostaje po istoj cijeni. ona kaze nemoze tako samo ces morat jednokratno platit. na karaju mi je uradila samo rasčlanjivanje na ful paket i midi 30 i čekam onda da prijavim te dodatne pakete i moj izbor