Styling wrote: ↑22/02/2020 10:47
bunk wrote: ↑22/02/2020 10:38
Cista laz je da se ikome ista isporucilo.
Laz koju ns/sdp koriste da prikriju svoje namjere i neuspjehe.
Bunk, ja nakon nekih tvojih postova taman zakljucim da si krenuo u pravom pravcu i da si se dozvao pameti, ali ti se obavezno potrudis vec u narednom nastupu da me demantujes. Ba, bolan, kako ti se da da stalno mantras jedno te isto?
Vidi, Jedan glas koji nije otisao debelom Ivanicu nego snsd nista ne mijenja.Nista.
Prvo jer vecinu imaju i bez njeg a drugo jel netko misli da bi Ivanic kontrirao po pitanju Drzave ,NATO saveza i svega onog sto mi patriote hocemo a neko blokira.
A drugo,vec je neko objasnio,taj potez je bio isforsiran i to od strane sdp i ns.
Nebrojeno puta nakon rezultata izbora sda ih je zvala da se pravi vlast oni su tvrdili da nece sa nacionalnim stranka a pravili su sa svima osim sa sda (i sa asda i sa nip a izgleda da je dzasmin iz tuzle itekako bio zagrijan za pda ali tu je valjda Selim sprijecio).
A onda u federalnom parlamentu se napravila koalicija od 17 stranka sa samo jednim ciljem a pod vodstvom sdp(Karajbic) da se zezne sda.
Sta su svi ocekivali u toj situaciji?
Da sda sjedi po strani i dopusti da se formira vlast u federaciji pa onda i u kantonima i da se BiH podijeli po principu lokalni serif i njegov kanton.
Uozbiljite se.
Jer samo netko ko se udario u glavu nakon izbora moze zabooraviti price o "sarajlicama" koje su kod nas po Tk neki furali pokusavajuci glasacima ogaditi Sarajevo i praviti drzavu tuzla..