Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- vješalica
#4401 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
juče debilkuša na breKi udarila po trubi,taxo stao iznad ortopedije neki mu stari izlazi sa štakom iz auta,ona se nabila na sirenu ko na qrac i trubi ko luda,misli ako je u jebenom rav4 đipu da je bog i batina,izleti taxo reko sad kad je zgromi izdera se na nju,ona gleda ko umobolni kreten,uglavnom čovjek je izašao,a ne znam jel skontala kolika je stokuša i kretenuša ispala,samo što je stala ma ni 20 sekundi
jadnica jadna
jadnica jadna
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4402 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i meni su trubili jucer...prvi put sam bio spreman da skocim na prsa nekome s obje noge
trube jer je 40 auta pogresno parkirano i onda tvoja normalna pozicija smeta da prodje onaj ko nije siguran u svoje sposobnosti pa trubi
trube jer je 40 auta pogresno parkirano i onda tvoja normalna pozicija smeta da prodje onaj ko nije siguran u svoje sposobnosti pa trubi
-
mirzet87sa
#4403 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
al si se sjetio da to nije forum i da bi mogao najebat, pa si ostao 'pribran' sjedeci u autuBlack swan wrote:i meni su trubili jucer...prvi put sam bio spreman da skocim na prsa nekome s obje noge
- vješalica
#4404 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
problem jesu parkirana auta na kolovozu jer su pukli ogradu uz trotoar,ali sve to nije razlog da luđački trubi kad je vidjela da čovjek maše štakom iz auta i izlazi,vjerovatno besposličarka žurila na besposličarenjeBlack swan wrote:i meni su trubili jucer...prvi put sam bio spreman da skocim na prsa nekome s obje noge
-
tempuser
#4405 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam gdje vidis neki mangupluk?konektovan wrote:Mangup si strasni,nema sta.tempuser wrote:Danas vozim iz pravca Sarajeva prema Mostaru i na potezu niz Ivan stizem sporiji auto, vozim iza njega do pravca na koje je isprekidana linija i hocu da ga preteknem. U tom trenutku uzbrdo iz suprotnog pravca nailazi neki debil u RAV4 koji ne vozi ni lijevom, ni desnom trakom za uzbrdo nego bukvalno po sredini da mu je crta po sred auta. Na cesti iz njegovog pravca nikog kad kaze covjek nekog zaobilazo ili se sprema da zaobidje pa se prestrojava. On vidim moju namjeru jer izvirujem iza auta ispred sebe, cak mu i blicam i nista, a meni sljedeca isprekidana negdje pred Konjicom!
- fidoremilienko
#4406 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Trebao si stati da te biciklista nalupa.
-
tempuser
#4407 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako se odnosi na moj zadnji post, molim te povezi mene s biciklistom!
- Truba
#4408 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mirzete kompromitiran si davno sa svojim pisanjem ovde
uteko je s dusterom i bio je star
i nije meni trubio nego zenskim clanovima porodice ja sam dosao zbog trubljenja
- Truba
#4409 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jednostavno je sve manje i manje prostora za normalnog vozacavješalica wrote:problem jesu parkirana auta na kolovozu jer su pukli ogradu uz trotoar,ali sve to nije razlog da luđački trubi kad je vidjela da čovjek maše štakom iz auta i izlazi,vjerovatno besposličarka žurila na besposličarenjeBlack swan wrote:i meni su trubili jucer...prvi put sam bio spreman da skocim na prsa nekome s obje noge
ko je nromalan...pa onaj ko daje zmigavac ne vozi 100 kroz grad i ko ne ostavlja kola u kruznom toku
eto sta smo docekali
rekao bih arapizacija ili indijizacija prometa ali neko ce se uvrijediti
ovakvog sabanluka ima svugdje...ali 10%
kod nas je sabanluk mjenstrim 90% ih ima
- fidoremilienko
#4410 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zaboravio sam quote. Ne odnosi se na tebe, već na ovog heroja sa vozilom što je lupnuo biciklistu.tempuser wrote:Ako se odnosi na moj zadnji post, molim te povezi mene s biciklistom!
-
tempuser
#4411 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ok, nisam mogao da upratim posto je neko u mom komentaru o debilu koji gazi 2 trake istovremeno vidio neki moj mangupluk, a tvoj komentar se nekako nadovezao!fidoremilienko wrote:Zaboravio sam quote. Ne odnosi se na tebe, već na ovog heroja sa vozilom što je lupnuo biciklistu.tempuser wrote:Ako se odnosi na moj zadnji post, molim te povezi mene s biciklistom!
- Rimad
#4412 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Reći da bicikla imaju ista prava kao auta . . . pročitajte malo zakon. Biciklista mora da vozi što bliže rubu i da ne ometa druge učesnike u saobraćaju. Ako se tako ponaša, neće ometati saobraćaj.
Spomenuti biciklista je, možda, zaslužio ono što je i dobio, ali bilde koji mu je to uradio mora biti svjestan da je auto oružije, zbog kojeg ljudi ginu. Ako nemaš strpljenja, nemoj sjedati za volan ili parkiraj se, pa raspravi to sa njim face to face.
Spomenuti biciklista je, možda, zaslužio ono što je i dobio, ali bilde koji mu je to uradio mora biti svjestan da je auto oružije, zbog kojeg ljudi ginu. Ako nemaš strpljenja, nemoj sjedati za volan ili parkiraj se, pa raspravi to sa njim face to face.
-
mirzet87sa
#4413 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Machak, posto vidim da se razumijes u tu forumsku terminologiju ne bi bilo loshe da se opredijelis daljnem radu na istoj, jer ocito je.. slabo se snalazis na ulici, a i bezveze se nerviras.. sam si bezbroj puta napisao, uvijek ti neko trubi, nekom mases, neko ti mase, psuju ti.. bezveze se nerviras, a i nas normalne ucesnike u saobracaju, pa bolje ti je da se klonis iste..Black swan wrote:mirzete kompromitiran si davno sa svojim pisanjem ovde
- Truba
#4414 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
necu te vise citati srce
ne gnjavi
- fidoremilienko
#4415 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Niko ne govori da biciklisti imaju ista prava kao i vozači automobila. Ali autom na biciklistu 
-
mirzet87sa
#4416 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I dalje ostaje cinjenica da ne znas voziti, nema nista lose u tome 
- relax11
#4417 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Evo on tvrdi da imaju ista pravaWind wrote:alenthekiller wrote:Danas sam oborio biciklistu, namjerno u Ilijasu. Prije toga nekih 500 metara dodjem do njega i on vozi sredinom ceste, iako ima dva trotoara sa strana prazna i moze da vozi biciklo tuda. Ubacim u prvu, pustim gas i pratim ga tako bas dosta, sviram ja nece da se skloni. Mase rukama, otvorim prozor govorim da se skloni na trotoar nece namjerno, ignorise me. A po pehu kolona auta u suprotnom smijeru. I ja na gas, udarim ga retrovizorom u guvernalu, tako mu se uvrne guvernala i on pade. Gledam u retrovizor usto nesto mlatara rukama. Stanem u stranu da ispravim retrovizor kad zena sto je vozila iza stade i cestita mi hahah Danas su biciklisti bahati strasno, i posto sam vec dolazio do te teme sa drustvom biciklisti sviju nerviraju
Mislim, svaka ti čast na priznanju ali ne mogu da vjerujem da si to uradio???? Pa jesi li ti normalan??? Evo sve čitam i ne mogu sebi doći...
Ti nemaš pojma koliko su biciklisti ugroženi u saobraćaju a pritom imaju ista prava kao i auta. Isto kao da ideš iza nekog kamiona i ne možeš ga obići. Šta bi trebao uzeti pištolj i ubiti vozača, pošto ga ne možeš izgurat sa ceste?
Hajde sad nam svima fino obećaj da ti to više nikad neće pasti na pamet.
Još uvijek ne mogu da vjerujem da si to napravio.....sramota!
-
mahalas505
#4418 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma ima i dobrih vozaca koji promjene 3-4 traka u 10 metara.mirzet87sa wrote:I dalje ostaje cinjenica da ne znas voziti, nema nista lose u tome
- seoBIH
#4419 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
HAha šege. Pjesak prelazi na neobiljezenom - krvi vozac. Biciklista ne postuje propise, vozi sredinom trake - vozac kriv. Sto? Jer upravlja tonom metala. 
- vješalica
#4420 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nemaju oni nikakva prava ko auta,nego da poštivaju zakon tačka
drugo jel ikad policija kaznila biciklisu? mozda jeste,ali ja ne zna
halalite
drugo,naša infrastruktura nije da se biciklista uključi sa autima u vožnju
sad evo kad su napravili im stazu,kladim se u milion da će biti šabana koji će ulijetat među pješake i to će proći nekažnjeno
halalite
sad evo kad su napravili im stazu,kladim se u milion da će biti šabana koji će ulijetat među pješake i to će proći nekažnjeno
-
mahalas505
#4421 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa niko ne kaze da se biciklista nije bahato ponasao, ali ne ides sa namjerom da ga udaris sa tonom i po radi toga.seoBIH wrote:HAha šege. Pjesak prelazi na neobiljezenom - krvi vozac. Biciklista ne postuje propise, vozi sredinom trake - vozac kriv. Sto? Jer upravlja tonom metala.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#4422 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vješalice, biciklisti su ravnopravni učesnici u saobraćaju! Sve ostalo je manje bitno. Po pravilu, biciklisti se imaju pravo kretati cestom čak i više nego trotoarom. Druga je stvar što nekoga time nerviraju, ali zakon je tu jasan. Niko nema pravo svjesno ići na biciklistu (ili bilo kojeg drugog učesnika u saobraćaju) namjerno autom. To je bolesno i zaslužuje najoštriju kaznu i osudu.vješalica wrote:nemaju oni nikakva prava ko auta,nego da poštivaju zakon tačka
halalite
A što se tiče obilježenih biciklističkih staza, eto rade nešto po gradu i u šta želiš da se opkladimo da će po njoj više hodati babe sa cekerima i minderpuze sa kerovima od samih biciklista. Govorim iz iskustva, jer i na ovo malo bic. staza redovno imam"okršaje" sa našom primitivnom bagrom, koja hoda stazom iako je jasno označeno da je namijenjena biciklistima!
-
BadBoy
#4423 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima isto pravo u smislu da ne bude oboren, udaren ili na drugi način ugrožen od strane ostalih učesnika u saobraćaju. Dakle, jednakopravni su.Rimad wrote:Reći da bicikla imaju ista prava kao auta . . . pročitajte malo zakon. Biciklista mora da vozi što bliže rubu i da ne ometa druge učesnike u saobraćaju. Ako se tako ponaša, neće ometati saobraćaj.
Inače, u zemljama sa daleko razvijenijom kulturom saobraćaja pa tako i biciklizma, savjetuju biciklistima da se drže sredine trake jer su tako uočljiviji i predvidljiviji.
-
alenthekiller
#4424 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
dosao sam do bajkera, ja se njemu prvenstveno izvinuo za sve, kasnije on meni izvinuo, kaze i sam da je trebao voziti trotoarom, sve uredu 
-
quarterback