eh o tom sam bmw pricao kad je neko traziocorsa wrote:Valja ovaj E21 pored!
djeluje OK auto , nalazi se iznas Pionirske
Moderators: _BataZiv_0809, anex
eh o tom sam bmw pricao kad je neko traziocorsa wrote:Valja ovaj E21 pored!
Evo Amare japanaca kaj u priciamar1994 wrote:eh o tom sam bmw pricao kad je neko traziocorsa wrote:Valja ovaj E21 pored!![]()
polako , nemam jos uvijek para za tu egzibicijuSodom1 wrote:Evo Amare japanaca kaj u priciamar1994 wrote:eh o tom sam bmw pricao kad je neko traziocorsa wrote:Valja ovaj E21 pored!![]()
https://www.youtube.com/watch?v=sLY54nvNg-k
Cojek oso u Japan , ovako bi ti nesto trebao uraditi
Pa moje auto je teško preko tonu, ima najosnovniji nejaki benzinski motor, ima karburator što znači da ništa moderno na njemu nema.... i opet neće preko 11 u Sarajevu. Ono baš-baš da ga ne žalim 12. Punto je lagan, taj motor ga po gradu sasvim fino nosi.ado-šampion wrote:Mahom ta auta sa slabim motorima ce uzeti 10-11 po Sarajevu i to hladno, jer im fali kuveta. U vakat sam imao nekoliko jarana/poznanika s Fabijama 1.4 (ceski od 68 KS i njemacki od 60 KS) i poslije 1.2 HajTiPolako, hladno su uzimali cenera po Sarajevu. Nista cudno s obzirom da je auto tesko preko tone a motorcic s mrsavih stotinjak njutnmetara. Kum je nekad davno imao Punta 2 1.2 i ni on nije malo trosio, mada su kod tog motora prenosi bili pravo dugi, hladno ide peta po gradu. Puno bolji izbor za ta auta je malo jaca motorizacija, ali takve je tesko naci.
Ma Kappa ko auto je vrh, ali ovo malo sto ih je ostalo su uglavnom mezari..pa tako i ova vjerovatno.Sodom1 wrote: De ti meni reci bata jel ovo icemu
https://www.olx.ba/artikal/27000823/lancia-kappa/
Ako ikome na svijetu zavidim, onda je zavidim takvim ljudima...covjek je u svom vlasnistvu imao same klasike talijanske autoindustrijemali_milojica wrote:Vec nekoliko puta spominjani Mirso Aganovic (vlasnik nekoliko oldtimera i sl) ima(o) 164 bijelu,mislim da je presla oko 100k. Busso motor i automatik. Ne znam sta je bilo sa tim autom.
Ništa, samo furaj, sve će ti se samo veoma brzo kazatSodom1 wrote:Evo raja da se pohvalim(znam da je grob ali nisam ni nesto aman zaman ni ocekivao) , dosla Alfa 156 .Otac imao golfa 2 i 3 , i ja tricu zamjenim za 156 , jes da sam ganjao 166 , ali Boze moj sta je tu je.
Alfa zasad ide odlicno ali , imam bozicno drvce,nema sta ne sviTli
Zasad me najvise iritira km sat tj ne znam koliko idem brzo , obrtaji rade , predjeni kilometri ne rade tj prebaci pokoji kilometar a u stvarnosti sam napravio stotinjak kilometara.
Ako neko ima kakvu ideju kako to opraviti svaka je dobrodosla hvala![]()
a jos alfa je benzin/LPG

Pare nisu problem , para nemaPravi Valter wrote:Ništa, samo furaj, sve će ti se samo veoma brzo kazatSodom1 wrote:Evo raja da se pohvalim(znam da je grob ali nisam ni nesto aman zaman ni ocekivao) , dosla Alfa 156 .Otac imao golfa 2 i 3 , i ja tricu zamjenim za 156 , jes da sam ganjao 166 , ali Boze moj sta je tu je.
Alfa zasad ide odlicno ali , imam bozicno drvce,nema sta ne sviTli
Zasad me najvise iritira km sat tj ne znam koliko idem brzo , obrtaji rade , predjeni kilometri ne rade tj prebaci pokoji kilometar a u stvarnosti sam napravio stotinjak kilometara.
Ako neko ima kakvu ideju kako to opraviti svaka je dobrodosla hvala![]()
a jos alfa je benzin/LPG
johntra wrote:Da stavimo za broj stranice na podforumu, red je...![]()
Uvijek sam je gotiviocondy wrote:johntra wrote:Da stavimo za broj stranice na podforumu, red je...![]()
![]()
![]()
Jesi je kad vozio, kakva je? Nema ih baš na cesti kod nas.