Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj ja bih se smio zakleti da je ta brana postojala do unazad 6-7 godina. Doduse nisam se nikad tu kupao zbog moje sklonosti ka alergijama svih vrsta i oblika, ali Crkvicanin sam i imam obicaj setati oko Babine
Mi u zadnje vrijeme praktikujemo sjedenje u koritu rijeke. Lagano se gajbuša hladi u potoku sto ostane od Babine, malo kotlic, sto i stoice i pola zgrade se skupi
_BataZiv_0809 wrote:Joj ja bih se smio zakleti da je ta brana postojala do unazad 6-7 godina. Doduse nisam se nikad tu kupao zbog moje sklonosti ka alergijama svih vrsta i oblika, ali Crkvicanin sam i imam obicaj setati oko Babine
Mi u zadnje vrijeme praktikujemo sjedenje u koritu rijeke. Lagano se gajbuša hladi u potoku sto ostane od Babine, malo kotlic, sto i stoice i pola zgrade se skupi
A sto se tice nas zenicana (neko upita sta ima zenicani)...postali smo globalno selo.
Onakav spektakl nije napunioo arenu sinoc a svi seremo kako se puni kad je Dragana, Ceca i ostale cajke u njoj...
Kralj Tvrtko I. wrote:Davno je bila brana...ima 15-tak godina.
A sto se tice nas zenicana (neko upita sta ima zenicani)...postali smo globalno selo.
Onakav spektakl nije napunioo arenu sinoc a svi seremo kako se puni kad je Dragana, Ceca i ostale cajke u njoj...
hljeba i korida
Sto bi napunio kad je bio manji skup vehabija, nisam lud da ih gledam.
brucos1203 wrote:Probaj s ovim 061 781 797
Ne znam je li dobar majstor, ali je kulturan momak pa popričaj s njim.
Samo da se zahvalim za r. telefona kontaktirao sam ih i doci ce najvjerojatnije sutra da utvrde kvar i kolko je to repa
SAMo da pohvalim servisere svaka im cast, plus sto se radi i o ovaštenom servisu i daju još garanciju 6 mjesci na urađen posao. Još jednom hvala na tipu
kamen spoticanja wrote:Neki je shupak sinoć pijan ko majka preticao u tunelu Vranduk i ubio majku i oca dvoje maloljetne djece a djecu tesko povrijedio
kamen spoticanja wrote:Neki je shupak sinoć pijan ko majka preticao u tunelu Vranduk i ubio majku i oca dvoje maloljetne djece a djecu tesko povrijedio
Ulijecem ko padobranac zna li ko dobar servis mobitela,pukao mi je display,ono staklo,ali touchscreen radi normalno,pa da odem zamijeniti.Isao sam vec u jedan servis,ali nisu imali zamjenu,pa da ne hodam bezveze po gradu,ako netko moze da mi preporuci neku radnju