Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Russki
#4401 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nisam dejto nikad, to mi je najgore iskustvo
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4402 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa nema ti uspjeha prije 31 ili 33Kinaski wrote:joj hvala ti puno, jako mi znaci tvoja podrskaBlack swan wrote:sabur sine biće vremena
samo treba pozitivno razmišljati i uspjeti u životu onda same dolaze na dejtove![]()
A sta ako imam 20 i jos par godinica![]()
![]()
![]()
valja karijeru izgraditi
završiti studij zaposlit se
tek onda početi uživati plodove rada
ili jednostavno da budeš baraba
- Kinaski
#4403 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Treba meni mase da budem baraba
A 'nako vala mogu popit 
Eh tooo sad cu se ja udebljat malo ovo ono kafanice, fatat konobarice masnim rukama
Eh tooo sad cu se ja udebljat malo ovo ono kafanice, fatat konobarice masnim rukama
- Kinaski
#4404 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Imal kakvih zena ovdje da vole lezihljebe 
- sheilak
#4405 Re: Vasa najgora date iskustva :P
imas li polo majicu? i jesi li zgodan? do 26?Kinaski wrote:Imal kakvih zena ovdje da vole lezihljebe
- Kinaski
#4406 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nemam polo majicu ali imam zato dlake po ledjima (to ti dodje kao dzemper)....sheilak wrote:imas li polo majicu? i jesi li zgodan? do 26?Kinaski wrote:Imal kakvih zena ovdje da vole lezihljebe
To drugo pitanje cemo preskociti
Mozda imam ispod 26 ali imam zaliske k'o da imam 50
Jos sto ne mogu ove sale na svoj racun
- sheilak
#4407 Re: Vasa najgora date iskustva :P
e jbg sad
ali, posto se ne hvalis....mora da si dobar.
ali, posto se ne hvalis....mora da si dobar.
- Kinaski
#4408 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne volim lavice, ja sam vise za neko mace 
- spreca
#4409 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jarane samo vici imam26+...............ono 26 i manje one ne bendajuKinaski wrote:Nemam polo majicu ali imam zato dlake po ledjima (to ti dodje kao dzemper)....sheilak wrote:imas li polo majicu? i jesi li zgodan? do 26?Kinaski wrote:Imal kakvih zena ovdje da vole lezihljebe
To drugo pitanje cemo preskociti![]()
Mozda imam ispod 26 ali imam zaliske k'o da imam 50![]()
![]()
Jos sto ne mogu ove sale na svoj racun
- sheilak
#4410 Re: Vasa najgora date iskustva :P
to nije moj problem. al bio bi da si zgodan, do 26...sa majicom ili bez.Kinaski wrote:Ne volim lavice, ja sam vise za neko mace
- Kinaski
#4411 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hocemo kod tebe ili kod mene na kafu ?
@Spreca Ja kad se obrijem izgledam ko jebeni devetogodisnjak
- spreca
#4412 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma nisam ba na to mislio......mislio sam na ono za duboko oranje 26+Kinaski wrote:Hocemo kod tebe ili kod mene na kafu ?![]()
- sheilak
#4413 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sad se na palačinke zove....ccccc. zar te svemu treba učiti?

- Kinaski
#4414 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hahahaha ali sto bas 26spreca wrote:ma nisam ba na to mislio......mislio sam na ono za duboko oranje 26+Kinaski wrote:Hocemo kod tebe ili kod mene na kafu ?![]()
@Spreca Ja kad se obrijem izgledam ko jebeni devetogodisnjak![]()
......to je najbitinije u nasem skromnom zivotu
@sheilak da se ispravim. Hocemo li kod tebe ili kod mene na palacinke
- spreca
#4415 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma moze i to jarane.............ali dame vole da vide prvo halat a onda majstora.....vazne su gedore ...da ne izdaju kad je najgoreKinaski wrote:hahahaha ali sto bas 26spreca wrote:ma nisam ba na to mislio......mislio sam na ono za duboko oranje 26+Kinaski wrote:Hocemo kod tebe ili kod mene na kafu ?![]()
@Spreca Ja kad se obrijem izgledam ko jebeni devetogodisnjak![]()
......to je najbitinije u nasem skromnom zivotu
sto ne 25 ili 27
![]()
@sheilak da se ispravim. Hocemo li kod tebe ili kod mene na palacinke![]()
- Dr.medicine
#4416 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dje ba nastavak 
- Afanasi_94
#4417 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Woole Triwunovich wrote:Hoćemo nastavak!
I nema se šta skraćivat', izgubio bi post na dojmu.
- motorna_pila
#4418 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ima ba nastavak, samo meni mrsko sjest i napisat, a eo vidim raja pocela opasno zachatavat temu.Dr.medicine wrote:dje ba nastavak
29,78 KM!
- Dr.medicine
#4419 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ebi ga. ja maksuz dosao u 21 O KOLOK da procitam
(nasao se i ja u istoj situaciji, krajickom oka u gradu i onda FB slika
) sreca odmah sam se izvukao bez lice susreta 
- motorna_pila
#4420 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nemam sad vremena jarane za pisanje romana, to cu vcrs u naletu inspiracije odraditi, pa naleti sutra u podne, bice objavljen nastavak.Dr.medicine wrote:ebi ga. ja maksuz dosao u 21 O KOLOK da procitam(nasao se i ja u istoj situaciji, krajickom oka u gradu i onda FB slika
![]()
![]()
![]()
) sreca odmah sam se izvukao bez lice susreta
Neces se pokajati.
- Dr.medicine
#4421 Re: Vasa najgora date iskustva :P
haj valja 
- motorna_pila
#4422 Re: Vasa najgora date iskustva :P
NASTAVAK:
Usli smo mi u skenderiju i sad setkamo se unutra, biramo gdje cemo. Odluka je pala na kafic pored samog ulaza kada se sa platoa silazi unutra. Ja i dalje drhtim i samo gledam da me neko poznat ne detekira i da ne vidi sta sam ja doveo na kafu.
Samo da napomenem, meni su tada bile 23 godine, a njima 15 i 15 i po godina.
Koji sam ja kloc bio.
Uglavnom, ulazimo mi unutra i sreca moja, nema nikoga sem jednog cice, sjedi u cosku i cita novine. Odma mi lakse bilo, kontam da je izgurat 20 minuta i da se ispalim.
Ali valja sad polozit test strpljenja sa ovim mungosima.
Prva stvar koju sam uradio, dobro se je sjecam, a tada je u tom kaficu bilo slobodan WI FI, bez sifre i tih zajebancija, ja sam se, raja, odmah konektovo na sajt BH TELECOMA, ukuco sifru da vidim stanje racuna telefona.
Ja tamo, kad pise stanje potrosnje je 29,78 KM bez PDV-a.
Uh, jesam se sjebo tad. Poceo sam ja psovat sebi svu svoju rodjenu i nerodjenu familiju, sta bolan PILO potrosi toliko para na ovog NEUTRUMA, ni nasta ne lici.
Da se razumijemo, za dobru pic*u sam spreman dati i gace sa guzice, ali za losu trebu, i onu kovanicu od 5 feninga oplakujem i zalostim se.
Tesko meni, a njima jos teze jer ne znaju sta ih ocekuje, vidim ja, njih trema spucala maximalno, samo sute i cumuraju, samo gledaju u pod.
U tom momentu, i ekser mi je bio privlacniji od nje.
Konobar jos nije donio kafe. Sad, krece ona da prica. Kaze mi ovako, doslovno:
"Ja se zovem A, a on je B."
Kontam ja u sebi, pa znam bona, upoznali smo se preko tih jebenih poruka, znam ti porodicno stablo od unazad 200 godina, a ti se meni sad nesto kao predstavljas...
Al, hajd, ko djeca. Trema je spucala, vidim ja to. Vrijeme je da ja probijem led. Kazem ja njoj, pa eto, meni je jako drago, sto si ti iskazala interes za mene, djevojke inace ne prilaze, meni je simpaticno sto ti nisi takva, eto vidis sad smo se i upoznali....
Znaci, pokusavam da nekom casual pricom pokrenem stvari sa mrtve tacke.
E sada cu Vam objasniti sta je ona uradila, a meni se svijet srusio kad je pocela prica. Znate kako klosarski zvuci kad neko umjesto ŠTA IMA kaze Š'A IMA, to obicno muski rade, ali zamislite samo kad zensko pocne tako da prica.. Ona svom mladolikom drugaru govori sljedece!
Š'A ti kazes, jel vidis da je pila dobar momak? Isto kao da me ona stima svom jaranu..
Svasta.
Ja je slusam, a ne cujem, gledam a ne vidim..
Treba se fiksa 100%, ja sam uvjeren u to, muka mi dosla, zeludac se prevrce. Ona je takodjer imala fiski aparatic u ustima, i ona bas kako prica, ono govno zvekece i glas joj se cini bas piskutav i tegoban za slusati.
I tako dok ona svojom pricom para i maltretira moje slusne organe, dolazi konobar, stize kafa.
Spusta konobar kafe na sto, i ostavlja racun, i sad ja gledam u njih i ocekujem neku reakciju.
Kafe su na stolu, i sad njih oboje gledaju jedno u drugo, i cine iste pokrete, istom rukom uzimaju secer, na isti nacin ga cijepaju, kopiraju jedno drugo. Uvjeren sam 1000% da su prije toga, kafu i soljice vidjeli samo na malim ekranima, i to samo ona kad Halid reklamira Grand kafu bez koje nema price.
Jebo te hljeb ba, toliko nesigurnosti nisam vidio ni kod Vrsajevica kad puca penal za Hajduk.

Znaci, ja umirem od sege. Prije nego sto se poceli dogovorati oko termina za upoznavanje, kontam ja da malo ispitam teren da vidim sta mala misli o sexualnim odnosima, odnosno o optimalnom vremenu stupanja u isti.
Ja kao napaljeni pastuv, malo okolisam, ali kasnije postajem konkretniji i pitam direktno kada ona planira to da uradi. Eto kao zanima me.
I kaze ona meni, nista prije 18, tada cu biti spremna, ne sekiraj se. Doslovno vako.

A i ne znam trebu. Nikad je ni vidio nisam, a ona se meni ko fol obecava.
Dalje ide vako, sjedimo mi tako, a meni doslo do guse , zelim da vrisnem od nemoci, gledam u nju, ona u mene, obukla je one drecave hulahopke, lice izduzeno ko da ju je valjak pregazio, naprije bi mi mogla posluziti kao kasika za tene da se obucem kad izlazim u grad, ruksak iz osamdesetih, pretovaren ko da vrecu brasna nosi u njemu, sve to gledam i trpim, sta cu.
Jedi govna koja si izas*o, kasno je sad.
Ima jos, raja samo eto da objavim ovo, pa kasnije nekad da zavrsim. Ide sad fakat dobar dio, frka oko mog mobitela, njene poruke poslije toga, dogovaranje sljedeceg nesudjenog dejta.
Stay tuned, Bole me prsti, ne mogu vise.

Usli smo mi u skenderiju i sad setkamo se unutra, biramo gdje cemo. Odluka je pala na kafic pored samog ulaza kada se sa platoa silazi unutra. Ja i dalje drhtim i samo gledam da me neko poznat ne detekira i da ne vidi sta sam ja doveo na kafu.
Samo da napomenem, meni su tada bile 23 godine, a njima 15 i 15 i po godina.
Uglavnom, ulazimo mi unutra i sreca moja, nema nikoga sem jednog cice, sjedi u cosku i cita novine. Odma mi lakse bilo, kontam da je izgurat 20 minuta i da se ispalim.
Prva stvar koju sam uradio, dobro se je sjecam, a tada je u tom kaficu bilo slobodan WI FI, bez sifre i tih zajebancija, ja sam se, raja, odmah konektovo na sajt BH TELECOMA, ukuco sifru da vidim stanje racuna telefona.
Ja tamo, kad pise stanje potrosnje je 29,78 KM bez PDV-a.
Uh, jesam se sjebo tad. Poceo sam ja psovat sebi svu svoju rodjenu i nerodjenu familiju, sta bolan PILO potrosi toliko para na ovog NEUTRUMA, ni nasta ne lici.
Da se razumijemo, za dobru pic*u sam spreman dati i gace sa guzice, ali za losu trebu, i onu kovanicu od 5 feninga oplakujem i zalostim se.
Tesko meni, a njima jos teze jer ne znaju sta ih ocekuje, vidim ja, njih trema spucala maximalno, samo sute i cumuraju, samo gledaju u pod.
U tom momentu, i ekser mi je bio privlacniji od nje.
Konobar jos nije donio kafe. Sad, krece ona da prica. Kaze mi ovako, doslovno:
"Ja se zovem A, a on je B."
Kontam ja u sebi, pa znam bona, upoznali smo se preko tih jebenih poruka, znam ti porodicno stablo od unazad 200 godina, a ti se meni sad nesto kao predstavljas...
Al, hajd, ko djeca. Trema je spucala, vidim ja to. Vrijeme je da ja probijem led. Kazem ja njoj, pa eto, meni je jako drago, sto si ti iskazala interes za mene, djevojke inace ne prilaze, meni je simpaticno sto ti nisi takva, eto vidis sad smo se i upoznali....
Znaci, pokusavam da nekom casual pricom pokrenem stvari sa mrtve tacke.
E sada cu Vam objasniti sta je ona uradila, a meni se svijet srusio kad je pocela prica. Znate kako klosarski zvuci kad neko umjesto ŠTA IMA kaze Š'A IMA, to obicno muski rade, ali zamislite samo kad zensko pocne tako da prica.. Ona svom mladolikom drugaru govori sljedece!
Š'A ti kazes, jel vidis da je pila dobar momak? Isto kao da me ona stima svom jaranu..
Ja je slusam, a ne cujem, gledam a ne vidim..
Treba se fiksa 100%, ja sam uvjeren u to, muka mi dosla, zeludac se prevrce. Ona je takodjer imala fiski aparatic u ustima, i ona bas kako prica, ono govno zvekece i glas joj se cini bas piskutav i tegoban za slusati.
I tako dok ona svojom pricom para i maltretira moje slusne organe, dolazi konobar, stize kafa.
Spusta konobar kafe na sto, i ostavlja racun, i sad ja gledam u njih i ocekujem neku reakciju.
Kafe su na stolu, i sad njih oboje gledaju jedno u drugo, i cine iste pokrete, istom rukom uzimaju secer, na isti nacin ga cijepaju, kopiraju jedno drugo. Uvjeren sam 1000% da su prije toga, kafu i soljice vidjeli samo na malim ekranima, i to samo ona kad Halid reklamira Grand kafu bez koje nema price.
Jebo te hljeb ba, toliko nesigurnosti nisam vidio ni kod Vrsajevica kad puca penal za Hajduk.
Znaci, ja umirem od sege. Prije nego sto se poceli dogovorati oko termina za upoznavanje, kontam ja da malo ispitam teren da vidim sta mala misli o sexualnim odnosima, odnosno o optimalnom vremenu stupanja u isti.
Ja kao napaljeni pastuv, malo okolisam, ali kasnije postajem konkretniji i pitam direktno kada ona planira to da uradi. Eto kao zanima me.
I kaze ona meni, nista prije 18, tada cu biti spremna, ne sekiraj se. Doslovno vako.
A i ne znam trebu. Nikad je ni vidio nisam, a ona se meni ko fol obecava.
Dalje ide vako, sjedimo mi tako, a meni doslo do guse , zelim da vrisnem od nemoci, gledam u nju, ona u mene, obukla je one drecave hulahopke, lice izduzeno ko da ju je valjak pregazio, naprije bi mi mogla posluziti kao kasika za tene da se obucem kad izlazim u grad, ruksak iz osamdesetih, pretovaren ko da vrecu brasna nosi u njemu, sve to gledam i trpim, sta cu.
Jedi govna koja si izas*o, kasno je sad.
Ima jos, raja samo eto da objavim ovo, pa kasnije nekad da zavrsim. Ide sad fakat dobar dio, frka oko mog mobitela, njene poruke poslije toga, dogovaranje sljedeceg nesudjenog dejta.
Stay tuned, Bole me prsti, ne mogu vise.
-
golman
#4423 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kad je sledeća epizoda da kupim pive i čips?
- VenomousV
#4424 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pilo, halal ti bilo sto nas zajebavas 
- motorna_pila
#4425 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jel ti zanimljivo ili se samo zajebavas?golman wrote:Kad je sledeća epizoda da kupim pive i čips?
Ima jos toga, mrsko mi pisat sad, spava mi se jarane, i ovo sam na guzove napiso.