Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Partijaner

#4401 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Partijaner »

Vazi samo za Njemacku.
Pismonosa

#4402 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 10:31, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#4403 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Šta da vam čovjek kaže osim LOL. L faking OL :lol: :lol:
stari_rastafari

#4404 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by stari_rastafari »

I to ga je bas usro :( Tesko ce sada naci bolji tim od Bayera al eto... Sam pao sam se ubio. Nadam se da ce ipak naci neki dobar klub i da ce nam jos valjati u reprezentaciji.
luckylaka

#4405 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:Šta da vam čovjek kaže osim LOL. L faking OL :lol: :lol:
A jes ti drago jebo te ko da se u najmanju ruku radi o pripadniku radikala.De ohladi malo.Kralj je priznao krivicu,odrapice kaznu sta treba jos da ga vjesamo u Bihacu na trgu. :-)
It_is_a_Leclerc

#4406 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

luckylaka wrote:
A jes ti drago jebo te ko da se u najmanju ruku radi o pripadniku radikala.De ohladi malo.Kralj je priznao krivicu,odrapice kaznu sta treba jos da ga vjesamo u Bihacu na trgu. :-)
Naravno da mi je drago. Uvijek mi je drago vidjeti da postoje zemlje gdje ne prolaze patetične balkanske priče o "branjenju" brata, i sl.
luckylaka

#4407 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:
luckylaka wrote:
Naravno da mi je drago. Uvijek mi je drago vidjeti da postoje zemlje gdje ne prolaze patetične balkanske priče o "branjenju" brata, i sl.
Licno i ja da imam brata poginuo bi za njega bez obzira na posledice ali nije teme.
simonese

#4408 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by simonese »

a suplje price oko burazera,pa nisu mu prijetili vatrenim oruzjem
5 0 5

#4409 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

simonese wrote:a suplje price oko burazera,pa nisu mu prijetili vatrenim oruzjem
Burazer i temperament su ga koštali posla.
Point.

#4410 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

It_is_a_Leclerc wrote:
luckylaka wrote:
Ova tvoja opsesija Emirom Spahicem i njegovom sudbinom je bas interesantna. Ne vjerujem da si aktivniji na Ratko Mladic temi. Balkanski mentalitet Spaha. Sta's. Deal with it.
Bosanski_kralj

#4411 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

Ja jesu mu naštetili sa kaznom u pm. Spaha udaraj i dalje, boli te karna.
5 0 5

#4412 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

Point. wrote: Ova tvoja opsesija Emirom Spahicem i njegovom sudbinom je bas interesantna. Ne vjerujem da si aktivniji na Ratko Mladic temi. Balkanski mentalitet Spaha. Sta's. Deal with it.
Ali i tvoja opsesija forumašima "opsijednutim" Emirom Spahićem je isto priča za sebe. Siguran sam da od ovog incidenta nisi napisao 2 posta koji imaju veze sa Emirom. Cijelo vrijeme se baviš psihološkim profilima forumaša, slično ovome postu kojeg citiram. Ako imaš šta reći o Emiru, napiši. Nikoga ne zanima kako ti dijagnosticiraš druge forumaše na osnovu njihovih mišljenja.
Point.

#4413 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

5 0 5 wrote:
Point. wrote: Ova tvoja opsesija Emirom Spahicem i njegovom sudbinom je bas interesantna. Ne vjerujem da si aktivniji na Ratko Mladic temi. Balkanski mentalitet Spaha. Sta's. Deal with it.
Ali i tvoja opsesija forumašima "opsijednutim" Emirom Spahićem je isto priča za sebe. Siguran sam da od ovog incidenta nisi napisao 2 posta koji imaju veze sa Emirom. Cijelo vrijeme se baviš psihološkim profilima forumaša, slično ovome postu kojeg citiram. Ako imaš šta reći o Emiru, napiši. Nikoga ne zanima kako ti dijagnosticiraš druge forumaše na osnovu njihovih mišljenja.
Ah, sta cu. Interesantna mi ova aktivnost hrakaca na ovoj temi, a koje ne mozes vidjeti na bilo kojoj drugoj sportskoj temi. Jednostavno ne razumijem ovo daljne nasladjivanje necijem licnom neuspjehu, isto da je njih Spahic samaro. Uostalom, neznam zasto si se ti nasao prozvanim, jedino razumijem ako si Le Klerkov osobni glasnogovornik, onda udure. :thumbup:
5 0 5

#4414 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

Point. wrote: Ah, sta cu. Interesantna mi ova aktivnost hrakaca na ovoj temi, a koje ne mozes vidjeti na bilo kojoj drugoj sportskoj temi. Jednostavno ne razumijem ovo daljne nasladjivanje necijem licnom neuspjehu, isto da je njih Spahic samaro. Uostalom, neznam zasto si se ti nasao prozvanim, jedino razumijem ako si Le Klerkov osobni glasnogovornik, onda udure. :thumbup:
Pa napisao sam neki dan da sam prelistao temu, i da sam našao doslovno isti post jednog forumaša od neki dan i prije nekih pola godine. Nešto tipa ljubomorne bošnje, tako nešto. Ti postovi su bili tvoji. Zato moj jutrošnji komentar. Opet, uopšte se ne baviš Emirom ni njegovim postupcima. Samo te zanima da prozivaš forumaše pogrdnim imenima jer se ne slažeš s njihovim mišljenjem.

Osobno, pomogao mi je tvoj "dupli" post da shvatim koja je glupost ulaziti u bilo kakvu raspravu ovdje, jer stavovi su zauzeti davno, bez obzira na incident. Brazilski, njemački, zenički, francuski. Sve se unaprijed zna. Objektivnost je 0%. Ne samo tvoj, nego svačiji.
Ono što tebe diskreditira je tvoje prozivanje drugih, umjesto da argumentiraš svoje mišljenje na osnovu onoga što se desilo sa Emirom. Ako etiketiraš ljude, na to se nema šta reći, osim da ti vrate istom mjerom. Ali šta se ima od toga.
Point.

#4415 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

5 0 5 wrote:
Point. wrote: Ah, sta cu. Interesantna mi ova aktivnost hrakaca na ovoj temi, a koje ne mozes vidjeti na bilo kojoj drugoj sportskoj temi. Jednostavno ne razumijem ovo daljne nasladjivanje necijem licnom neuspjehu, isto da je njih Spahic samaro. Uostalom, neznam zasto si se ti nasao prozvanim, jedino razumijem ako si Le Klerkov osobni glasnogovornik, onda udure. :thumbup:
Pa napisao sam neki dan da sam prelistao temu, i da sam našao doslovno isti post jednog forumaša od neki dan i prije nekih pola godine. Nešto tipa ljubomorne bošnje, tako nešto. Ti postovi su bili tvoji. Zato moj jutrošnji komentar. Opet, uopšte se ne baviš Emirom ni njegovim postupcima. Samo te zanima da prozivaš forumaše pogrdnim imenima jer se ne slažeš s njihovim mišljenjem.

Osobno, pomogao mi je tvoj "dupli" post da shvatim koja je glupost ulaziti u bilo kakvu raspravu ovdje, jer stavovi su zauzeti davno, bez obzira na incident. Brazilski, njemački, zenički, francuski. Sve se unaprijed zna. Objektivnost je 0%. Ne samo tvoj, nego svačiji.
Ono što tebe diskreditira je tvoje prozivanje drugih, umjesto da argumentiraš svoje mišljenje na osnovu onoga što se desilo sa Emirom. Ako etiketiraš ljude, na to se nema šta reći, osim da ti vrate istom mjerom. Ali šta se ima od toga.
Ja sam svoje o Emiru reko vec. Usro je motiku, to znamo i ja i ti i on i svi, ali evo vec dvije hefte od te nesretne situacije, isti ljudi sa istim intenzitetom i dalje se nasladjuju tom situacijom isto da je rijec o Savi Milosevicu ili da je njihovog najblizeg isamarao, a ne jednom od nasih najboljih igraca i bez koga je nasa odbrana krezava. Mislim cemu ovo nasladjivanje? Sto ih je osramotio u ocima random svabe? Ne kontam. Fakat ne kontam.

Pogrdnim imenima? Pa valjda se zbog toga fasuju banovi, but I'm still here, sto znaci da bas i nisi u pravu, al' et.
5 0 5

#4416 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

Point. wrote: Ja sam svoje o Emiru reko vec. Usro je motiku, to znamo i ja i ti i on i svi, ali evo vec dvije hefte od te nesretne situacije, isti ljudi sa istim intenzitetom i dalje se nasladjuju tom situacijom isto da je rijec o Savi Milosevicu ili da je njihovog najblizeg isamarao, a ne jednom od nasih najboljih igraca i bez koga je nasa odbrana krezava. Mislim cemu ovo nasladjivanje? Sto ih je osramotio u ocima random svabe? Ne kontam. Fakat ne kontam.

Pogrdnim imenima? Pa valjda se zbog toga fasuju banovi, but I'm still here, sto znaci da bas i nisi u pravu, al' et.
Ma boli me kita. Piši šta hoćeš. Svakako o Emiru pišeš najmanje, ako i išta, tako da tvoje postove i nije neka šteta preskočiti.
Point.

#4417 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

5 0 5 wrote:
Point. wrote: Ja sam svoje o Emiru reko vec. Usro je motiku, to znamo i ja i ti i on i svi, ali evo vec dvije hefte od te nesretne situacije, isti ljudi sa istim intenzitetom i dalje se nasladjuju tom situacijom isto da je rijec o Savi Milosevicu ili da je njihovog najblizeg isamarao, a ne jednom od nasih najboljih igraca i bez koga je nasa odbrana krezava. Mislim cemu ovo nasladjivanje? Sto ih je osramotio u ocima random svabe? Ne kontam. Fakat ne kontam.

Ma boli me kita. Piši šta hoćeš. Svakako o Emiru pišeš najmanje, ako i išta, tako da tvoje postove i nije neka šteta preskočiti.
Preskoci, necu se nasikirati, vjeruj. Upalio si se ko kutnjak, a nisam ti se ni obraco. Mislim, mogao bih i ja tebi prigovoriti na tvoje analize Lakija na temi o bivsem a i sadasnjem selektoru, dakle iste stvari sto ti meni nabijas na nos, al nije ovo ni vrijeme ni mjesto za to. Zivio. :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#4418 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

5 0 5 wrote:
:thumbup:
drug_profi

#4419 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by drug_profi »

Jebemu, sve moralne vertikale. Usro je Spaha nema govora ali svi nesta s visoka osudjuju.
u deset situacija pet puta bi uradili isto pet puta ne bi. Zavisi kakav vsm je dan prije toga bio, jel vas vec neko doveo do ruba.
stoga pliz ne ritese po covjeku.
GeneralBHF

#4420 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by GeneralBHF »

Pustite covjeka na miru i dajte mu podrsku. Nikada necu zaboraviti kada je u Zenici igrao pod inekcijama nadrogiran i pola svjestan nije htio da izadje. Covjek je ginuo na terenu i to treba da se postuje i zbog toga nemojte da pricate gluposti.
noiserr

#4421 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

Nek prica ko sta hoce, ovaj frajer je igracina. Umalo nedobi asistenciju jucer, presisa pola tima doda Dzeki i Dzeko pogodi precku.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4422 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

:-)
ultima_palabra

#4423 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Miševi ponovo u rupama. Svaka čast selektoru što je imao povjerenja u Spahu.
luckylaka

#4424 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

noiserr wrote:Nek prica ko sta hoce, ovaj frajer je igracina. Umalo nedobi asistenciju jucer, presisa pola tima doda Dzeki i Dzeko pogodi precku.
Dzeko i Spaha slicni u ovoj utakmici po jednu asistenciju za nas i njih :D .Spaha kako nigdje ne igra odlican(po obicaju)
missko

#4425 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by missko »

Herta i Salke zainteresovani za Spahica a njegov menadjer Daniel Delonga kaze da je u principu pola BL vec se raspitivalo za Spahu.
Idi Spaha kralju u te velike klubove nek crknu mali Leverguzenovci
Post Reply