Ghita wrote:Majkl Džekson nece biti kremiran, posto je 86% njegovog tijela sada od
plastike.
Umjesto toga, bice recikliran u fabrici LEGO, tako da i dalje može da
se igra s djecom.
doooobar crnjak....
Moderator: Chloe
Ghita wrote:Majkl Džekson nece biti kremiran, posto je 86% njegovog tijela sada od
plastike.
Umjesto toga, bice recikliran u fabrici LEGO, tako da i dalje može da
se igra s djecom.
Lakat Jebić wrote:sta ima![]()
![]()
![]()
![]()
Neelix wrote:ah, od nje me nista ne cudi. ona je rekla da ima osjecaj za feeling

a jel' ono Dragana najvise voli citati TOLSTOJEVSKOG?Ghita wrote:Neelix wrote:ah, od nje me nista ne cudi. ona je rekla da ima osjecaj za feeling
a koja je rekla da najviše voli sok od đusa, ona ili dragana
1987 wrote: Davi se žena u moru. Dolazi američki vaterpolista, golem čovjek, dva sa dva, zalijeće se, skače sa stene u more, hvata ženu, krene da pliva ka obali i udavi se.
Dođe zatim ruski vaterpolista da je spase i taman je dohvati za ruku kad se udavi i on. Dolazi Bosanac da je spase a Bosanac sitan, mali, mršav i udavi se i on.
a jel se ona na kraju udavi?Cafe Camargue wrote:1987 wrote: Davi se žena u moru. Dolazi američki vaterpolista, golem čovjek, dva sa dva, zalijeće se, skače sa stene u more, hvata ženu, krene da pliva ka obali i udavi se.
Dođe zatim ruski vaterpolista da je spase i taman je dohvati za ruku kad se udavi i on. Dolazi Bosanac da je spase a Bosanac sitan, mali, mršav i udavi se i on.![]()
ovi su mi najdraži
![]()