Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Ne volem

#4401 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

Ovo obrazloženje je šuplje kao i CV Sinanovića.
Samo nastavite ovako - na pravom ste putu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SBB BIH ILIDZA

#4402 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

Ne volem wrote:Ovo obrazloženje je šuplje kao i CV Sinanovića.

Da naravno, da ste i vi očistili članstvo možda bi ličili na dobru stranku :))
ekremceleby

#4403 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by ekremceleby »

Molim te Vedade objavi ta imena novih članova. Hajde molim te. Hajde kad te molim. I ti i ja znamo da to nisu novi nego stari članovi koji još nikad nisu dobili člansku iskaznicu. Jedino bi mogli organizirati podjelu ispisnica onda bi nam bio mali taj hotel. To bi mogli organizirati u Skenderiji ili Zetri.
SBB BIH ILIDZA

#4404 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

ekremceleby wrote:Molim te Vedade objavi ta imena novih članova. Hajde molim te. Hajde kad te molim. I ti i ja znamo da to nisu novi nego stari članovi koji još nikad nisu dobili člansku iskaznicu. Jedino bi mogli organizirati podjelu ispisnica onda bi nam bio mali taj hotel. To bi mogli organizirati u Skenderiji ili Zetri.

Ti Ekreme znas da na pristupnici piše da je tajnost podataka zagarantovana :) Dok si ti razbijao SBB na Ilidži Hase Tirić je donio 504 pristupnice :) A ti Ekreme ako imaš obraza dođi u kancelariju i raspravi sve što te interesuje, možda te stid da se pojaviš pred ljudima za koje si slagao da su se ispisali kao npr. prof Veljović, Zineta Mahmutović i drugi :)
Last edited by SBB BIH ILIDZA on 04/09/2012 14:47, edited 1 time in total.
Aqua_S

#4405 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Aqua_S »

hohhohoho ovo postaje zanimljhivije od "Sulejmana Veličanstvenog".... :-D :-D
ekremceleby

#4406 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by ekremceleby »

A šta Vedo ako ja objavim pismo vašeg visoko pozicioniranog člana koje je poslano KO gdje tačno piše :
"4.) U Općinskoj organizaciji Ilidža, već duže vrijeme zadržava se oko 400 članskih kartica koje nisu podjeljene."
Šta ako forumaši vide i ostale tačke stanja na Ilidžii, šta se radi i kakva je to mraka. Ovaj dokumenat ima i slike. Ne tjeraj me da objavljujem ono ćega ćete se stiditi. Kad već iznosiš laži koje naravno nesmiješ objaviti ja mogu da izbacim i slike i pismo. Zato, šuuuuti, šuuuuti
ekremceleby

#4407 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by ekremceleby »

Što se tiće gospodina Veljovića, ja sa njim imam više kontakata sedmično nego ti za cijelo ovo vrijeme. Samo mi odgovori bivši prvi potpredsjednik OO SBB BiH prof.dr.Fikret Veljovićm, ujedno i predsjednik komisije za privredu, nekadašnji naravno, član MO SBB BiH S.kolonija koju to on sada kod vas obnaša, a pitaj ga i za ono "Hajde ovamo sa ljudima"
fidoremilienko

#4408 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by fidoremilienko »

SBB iz dana u dan sve gori. Kako se samo neki od clanova (vijecnika) provaljuju na forumu... :-)
fidoremilienko

#4409 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by fidoremilienko »

SBB iz dana u dan sve gori. Kako se samo neki od clanova (vijecnika) provaljuju na forumu... :-)
SBB BIH ILIDZA

#4410 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

ekremceleby wrote:A šta Vedo ako ja objavim pismo vašeg visoko pozicioniranog člana koje je poslano KO gdje tačno piše :
"4.) U Općinskoj organizaciji Ilidža, već duže vrijeme zadržava se oko 400 članskih kartica koje nisu podjeljene."
Šta ako forumaši vide i ostale tačke stanja na Ilidžii, šta se radi i kakva je to mraka. Ovaj dokumenat ima i slike. Ne tjeraj me da objavljujem ono ćega ćete se stiditi. Kad već iznosiš laži koje naravno nesmiješ objaviti ja mogu da izbacim i slike i pismo. Zato, šuuuuti, šuuuuti

Sve što želiš možeš objaviti i time skinuti s liste tvog prijatelja koji je to pisao :) Svoju pamet si dokazao time što svoju ostavku nikad nisi poslao niti poštom na adresu O.O niti e-mailom na zvanični mail, tvoji prijatelji su bili malo pametniji pa su je poslali na zvanični mail ali nisu se potpisali tako da su i njihove ostavke ništavne :)
SBB BIH ILIDZA

#4411 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

ekremceleby wrote:Što se tiće gospodina Veljovića, ja sa njim imam više kontakata sedmično nego ti za cijelo ovo vrijeme. Samo mi odgovori bivši prvi potpredsjednik OO SBB BiH prof.dr.Fikret Veljovićm, ujedno i predsjednik komisije za privredu, nekadašnji naravno, član MO SBB BiH S.kolonija koju to on sada kod vas obnaša, a pitaj ga i za ono "Hajde ovamo sa ljudima"

Pitaj ti svog prijatelja iz MO Kolonija zašto ga nije nigdje delegirao. prof Veljović koliko ja znam neće da bude aktivan ali imamo njegovu podršku, koju je iskazao tako što je došao u kancelariju da demantuje tvoje navode i da vidi o čemu se tu radi ;) Ti si koliko ja znam isto bio potpredsjednik pa su te na kraju tvoji članovi iz M.O Osjek htjeli smijeniti i ti si dan ranije ugrabio da sam podneses ostavku kao uvrijeđena seoska mlada :) tebe nije smijenio ni Vedad ni Enver nego nezadovoljno članstvo iz tvog Mjesnog odbora, a i sam znas da si u čitavom Osjeku dobio 49 glasova kad si bio kandidat za Skupštinu kantona, spasio si se da se ne izofiras i na Lokalnim :)
Ne volem

#4412 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

SBB BIH ILIDZA wrote:
Ne volem wrote:Ovo obrazloženje je šuplje kao i CV Sinanovića.

Da naravno, da ste i vi očistili članstvo možda bi ličili na dobru stranku :))
Dečko, ti si zaista smješan ( kao i Fahraonova nazovi stranka) !
Pominješ Haseta Tirića koji je do prije neki dan bio u SDA Ilidža, kao i ostali otpad kod Fahraona što ode.
Smeću je uvjek bilio mjesto na deponiji !
I još nešto. Pucate i na kantonalnom nivou.
Čujem Radžo kupi prnje pred Dahićem. Smeće treba reciklirati, jok Vi kupite sve redom !
:lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance: :lol: :dance:
Think positive

#4413 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Think positive »

THINK PINK wrote:
Superhik_ wrote:nisam primjetio da iko ima rješenje za dekriminalizaciju općine, uklanjanje birtija sa javnih površina, lanac ai katanaca sa javnih površina, krkanluka i papanluka, i na kraju onog frankeštajna od voćnjaka po kojem smo postali prepoznatljivi.

naravno da ima rješenje , u postpuku se pravi plan za rješenje centralne zone Ilidže , pa se nakon toga mora provesti javna rasprava i dogovoriti sa korisnicima na koji način i kako urediti sve te površine.

Znaci radi se na tome , a vi sto sjedite i naprđujute a nemate pojma koliko se radi , bolje bi vam bilo da se informišete...

A druga stvar , svaka čast mladima al na čelu opštine mora biti neko iskusan jer je tu širok dijapazon problema i raznovrsnih ljudi , naravno da našem narodu ne može se ugodit ali treba sistemski rješavat stvari...

Senaid Memić , načelnik , rješava stvari kvalitetno i sistemski , tako da bilo ko drugi na čelu opštine bi bio korak unazad , jer nebi mogao podnijeti taj teret pogotovo ako je neiskusan....
To ona javna rasprava koja je održana i prilikom izmjene RP Stup i aminovanja dodatnih sedam spratova ? Smiješno...
Umjesto što kakiš o nečemu što nisi u stanju razumjeti do kraja, vrijeme potrošeno na forumu usmjeri ka edukaciji i nauči pravilno pisati, za početak. Odmah ćeš učiniti zajednici, više nego taj isti tvoj favorit za ovih osmanaest mjeseci sprdnje.

Naprasna smjena Komisije za procjenu vrijednosti nekretnina je bila sistemska ili ... ?
ekremceleby

#4414 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by ekremceleby »

Ha, ha, ha, baš smiješno. Ja dobio 49 glasova u MZ. Reci koliko sam dobio u kantonu. Više od hiljadu i pet stotina. Jeli tako Vedo?
I znači prof.dr.Veljović je sada član i simpatizer prof.dr. samo član i greškom mog kolege on nije ni na kakvoj funkciji. Ha, ha, ha. To ostavi za malu djecu.
I znaći mene su htjeli smijeniti i ja sam to skontao i preduhitrio ih i prvi dao ostavku. Ha,ha,ha Pitaj ti članove MO da sam zbog zauzetosti tražio od predsjednika OO da me oslobodi te funkcije i da sam to uvrstio u dnevni red i da su mi svi članovi dali podršku. I morao sam nastaviti da radim i to je nedavno bilo. Ja za razliku od tebe ne nagađam nego iznosim činjenice. Ovaj zapisnik ti mogu postaviti i da vidiš sve izjave ko je šta rekao o mom povlačenju.
Klikeraš

#4415 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

Think positive wrote:
THINK PINK wrote:
Superhik_ wrote:nisam primjetio da iko ima rješenje za dekriminalizaciju općine, uklanjanje birtija sa javnih površina, lanac ai katanaca sa javnih površina, krkanluka i papanluka, i na kraju onog frankeštajna od voćnjaka po kojem smo postali prepoznatljivi.

naravno da ima rješenje , u postpuku se pravi plan za rješenje centralne zone Ilidže , pa se nakon toga mora provesti javna rasprava i dogovoriti sa korisnicima na koji način i kako urediti sve te površine.

Znaci radi se na tome , a vi sto sjedite i naprđujute a nemate pojma koliko se radi , bolje bi vam bilo da se informišete...

A druga stvar , svaka čast mladima al na čelu opštine mora biti neko iskusan jer je tu širok dijapazon problema i raznovrsnih ljudi , naravno da našem narodu ne može se ugodit ali treba sistemski rješavat stvari...

Senaid Memić , načelnik , rješava stvari kvalitetno i sistemski , tako da bilo ko drugi na čelu opštine bi bio korak unazad , jer nebi mogao podnijeti taj teret pogotovo ako je neiskusan....
To ona javna rasprava koja je održana i prilikom izmjene RP Stup i aminovanja dodatnih sedam spratova ? Smiješno...
Umjesto što kakiš o nečemu što nisi u stanju razumjeti do kraja, vrijeme potrošeno na forumu usmjeri ka edukaciji i nauči pravilno pisati, za početak. Odmah ćeš učiniti zajednici, više nego taj isti tvoj favorit za ovih osmanaest mjeseci sprdnje.

Naprasna smjena Komisije za procjenu vrijednosti nekretnina je bila sistemska ili ... ?
Riješenje nam nudi SDA a ista konstantno na vlasti od rata na ovamo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pravopis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nek ide u penziju, pametnije mu je i nek to mlađi preuzmu pa i po cijenu da nazadujemo ako je to ikako moguće :lol: :lol: :lol:
Klikeraš

#4416 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

ekremceleby wrote:Ha, ha, ha, baš smiješno. Ja dobio 49 glasova u MZ. Reci koliko sam dobio u kantonu. Više od hiljadu i pet stotina. Jeli tako Vedo?
I znači prof.dr.Veljović je sada član i simpatizer prof.dr. samo član i greškom mog kolege on nije ni na kakvoj funkciji. Ha, ha, ha. To ostavi za malu djecu.
I znaći mene su htjeli smijeniti i ja sam to skontao i preduhitrio ih i prvi dao ostavku. Ha,ha,ha Pitaj ti članove MO da sam zbog zauzetosti tražio od predsjednika OO da me oslobodi te funkcije i da sam to uvrstio u dnevni red i da su mi svi članovi dali podršku. I morao sam nastaviti da radim i to je nedavno bilo. Ja za razliku od tebe ne nagađam nego iznosim činjenice. Ovaj zapisnik ti mogu postaviti i da vidiš sve izjave ko je šta rekao o mom povlačenju.
Ekreme sabura, mladi Sinanović zaluđen Fahraonom.
Energiju usmjeriti u pozitivne stvari :-) :-) :-) :-) :-) :-) možda čak i kroz druge normalnije stranke ;-)
Klikeraš

#4417 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

Superhik_ wrote:
THINK PINK wrote:

pa naravno da nebi. težina jednog kalašnjikova je 4,3 kg. neka jeu opticaju 1000 kalašnjikova x 4,3= 4,3 tone. pa ne može to niko neiskusan ponijeti.

a donošenja planova i drugih ubleha sam sit. proprdio je dvije godine u općini pa gdje su mu rezultati, osim fantastičnog i nadasve mudrog voćnjaka. :lol:
Ko bi ga trebao naslijediti od ovih kandidata po tebi.....mladi, stari, jaki, slabi..... Imena i prezimena
Sigurno bi trebao neko to preuzeti
Klikeraš

#4418 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

Riješenje je kod normalnog i "malog" čovjeka.
Mlad čovjek kao i čovjek koji nema nikakvu hipoteku (ovde mislim i na stranke), to je riješenje!!!!!!!
Treba ih prepoznati, jer mislim da ih ima na ovim listama!!!!!!!!!!!
THINK PINK

#4419 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by THINK PINK »

Senaid Memić , načelnik Ilidže još dugi niz godina ako Bog da , jer je on stvarno čovjek prije svega a sposoban da bezprekorno vodi opštinu.....

Ja Vam kažem opet po ko zna koji put da nisam član niti jedne stranke al moj favorit je SENAID MEMIĆ jer je zaista pokazao da radi .....

Drago mi je samo što ču opet na ovom forumu nakon izbora svima Vam se smijati kada budem slušao vaše komentare gdje čete isto govoriti da je Senaid bolji za klasu od ostalih i da Vam je drago da je pobjedio ili čete možda opet krivit izlaznost glasača, ipak bezobzira kakvi ovdje vaši interesi bili ili kombinacije pošto vidim da ste članovi različitih stranaka ovdje prepcuvaju , moj savjet Vam je , ne trošite džaba energiju , jer Senaid če sve pobjedit minimum 20: 0 !

hehehe ....
DELEGACIJA

#4420 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

THINK PINK wrote: Senaid Memić , načelnik Ilidže još dugi niz godina ako Bog da , jer je on stvarno čovjek prije svega a sposoban da bezprekorno vodi opštinu.....

Ja Vam kažem opet po ko zna koji put da nisam član niti jedne stranke al moj favorit je SENAID MEMIĆ jer je zaista pokazao da radi .....

Drago mi je samo što ču opet na ovom forumu nakon izbora svima Vam se smijati kada budem slušao vaše komentare gdje čete isto govoriti da je Senaid bolji za klasu od ostalih i da Vam je drago da je pobjedio ili čete možda opet krivit izlaznost glasača, ipak bezobzira kakvi ovdje vaši interesi bili ili kombinacije pošto vidim da ste članovi različitih stranaka ovdje prepcuvaju , moj savjet Vam je , ne trošite džaba energiju , jer Senaid če sve pobjedit minimum 20: 0 !

hehehe ....
Ljubi te majka tako pametna........ Fildžan znači .......nisu kašike
THINK PINK

#4421 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by THINK PINK »

DELEGACIJA wrote:
THINK PINK wrote: Senaid Memić , načelnik Ilidže još dugi niz godina ako Bog da , jer je on stvarno čovjek prije svega a sposoban da bezprekorno vodi opštinu.....

hehehe ....
Ajd ba delegacija nemoj se sad uvlačit ostani do kraja sup**k .... poslije izbora ti napisi da si i mislio da če pobjedit ...... Ti ko ovi iz SBB svaki dan po neko odustane ....... Ti to suptilno odradi..... ma ustvari nema veze nek si i ti za Senaida Memića hajd , bolje ikad pameti doč nego nikad....
Ne volem

#4422 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TORNJACI
POVALJENA VAM STRANICA
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Ne volem

#4423 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

Sutra se u MZ Rakovica zvanično pušta voda kao dokaz nevjernim Tomama da je voda stigla u naselje.
Zamolio bih da SBB-ovci ne dolaze u crnim kožnim mantilima ko zadnji UDB-aši, SDP-ovci ko napušeni Zlaja jer će u tom slučaju doći i njegov pajdo Milojko, nemoj da dođu ni ovi ZABIH-ovci jer oni fakat ni sebi netrebaju a kamoli kome drugom.
Doći će ko treba i pustiti vodu.
Pozivam ovom prilikom Fočanske propise da dođe, nek povede i svog kandidata nebil šta naučili. Mladi su i perspektivni
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
DELEGACIJA

#4424 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

THINK PINK wrote:
DELEGACIJA wrote:

hehehe ....
Ajd ba delegacija nemoj se sad uvlačit ostani do kraja sup**k .... poslije izbora ti napisi da si i mislio da če pobjedit ...... Ti ko ovi iz SBB svaki dan po neko odustane ....... Ti to suptilno odradi..... ma ustvari nema veze nek si i ti za Senaida Memića hajd , bolje ikad pameti doč nego nikad....
Pinki ja nisam za Senaida ni sad a ni kad pobijedi ( :roll: ) pa s toga treba znati primiti i kritiku, svi smo grešni, pa i Memara..... Ako misliš da nije....onda i nije :D :D :D :D :D
Samo ću te moliti da upotebljavaš samo C a ne Ć i Č, ne mogu da te upratim šta hoĆeš da kažeš.....pa onda ima "prikaz" pa se provjeriš, pa onda pošalji....e onda mi u miru čitamo hvalospjeve o Memari :dance: :dance: :dance:
DELEGACIJA

#4425 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

Ne volem wrote:Sutra se u MZ Rakovica zvanično pušta voda kao dokaz nevjernim Tomama da je voda stigla u naselje.
Zamolio bih da SBB-ovci ne dolaze u crnim kožnim mantilima ko zadnji UDB-aši, SDP-ovci ko napušeni Zlaja jer će u tom slučaju doći i njegov pajdo Milojko, nemoj da dođu ni ovi ZABIH-ovci jer oni fakat ni sebi netrebaju a kamoli kome drugom.
Doći će ko treba i pustiti vodu.
Pozivam ovom prilikom Fočanske propise da dođe, nek povede i svog kandidata nebil šta naučili. Mladi su i perspektivni
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
A šta se uči tamo :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
A ovo "povede" ružno zvuči što jest jest :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Locked