BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
burek_in_space

#4401 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by burek_in_space »

PapeSusic wrote:Ode Miske da grije ukraijnske klupe, i kad mi neko kaze da su on i Ibricic na istim nivou :-)
Naravno da nisu na istom nivou, Miske je 5 klasa iznad njega.

@shalla, nisam nigdje rekao da sportista sam zavrshava papire, ali jesam rekao da postoje menadzeri koji su, izmedju ostalog, zaduzheni da odrade i taj dio posla, ukoliko je igrach voljan da promijeni sportsko drzhavljanstvo.
PapeSusic

#4402 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by PapeSusic »

burek_in_space wrote:
PapeSusic wrote:Ode Miske da grije ukraijnske klupe, i kad mi neko kaze da su on i Ibricic na istim nivou :-)

@shalla, nisam nigdje rekao da sportista sam zavrshava papire, ali jesam rekao da postoje menadzeri koji su, izmedju ostalog, zaduzheni da odrade i taj dio posla, ukoliko je igrach voljan da promijeni sportsko drzhavljanstvo.
Da je 5 klasa iznad njega nebi igro u Ukrajini sa Stilicem dok se Ibricic bori za mjesto u Ligi Prvaka. :-)
burek_in_space

#4403 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by burek_in_space »

PapeSusic wrote: Da je 5 klasa iznad njega nebi igro u Ukrajini sa Stilicem dok se Ibricic bori za mjesto u Ligi Prvaka. :-)
Ovaaaaj :roll: , poredish jednog 30+ godishnjaka, koji je pokorio Njemachku ligu, sa Ibrichicem od 27 godina, kojem je krajnji domet bio Lokomotiv Moskva? :D
PapeSusic

#4404 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by PapeSusic »

burek_in_space wrote:
PapeSusic wrote: Da je 5 klasa iznad njega nebi igro u Ukrajini sa Stilicem dok se Ibricic bori za mjesto u Ligi Prvaka. :-)
Ovaaaaj :roll: , poredish jednog 30+ godishnjaka, koji je pokorio Njemachku ligu, sa Ibrichicem od 27 godina, kojem je krajnji domet bio Lokomotiv Moskva? :D
Pa veci je klub Lokomotiv Moskva od kvazi kluba VW-olfsburga :-)
PapeSusic

#4405 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by PapeSusic »

therrarrius wrote:
PapeSusic wrote: Pa veci je klub Lokomotiv Moskva od kvazi kluba VW-olfsburga :-)
Mimbera ti zar nisi banovan?
:roll:
Bio sam, zasluzeno i sad sam odradio kaznu. Imas problem?
burek_in_space

#4406 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by burek_in_space »

PapeSusic wrote: Pa veci je klub Lokomotiv Moskva od kvazi kluba VW-olfsburga :-)
Joj PapeSushicu :lol:
BHF_Manijak

#4407 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

PapeSusic wrote:
burek_in_space wrote:
Pa veci je klub Lokomotiv Moskva od kvazi kluba VW-olfsburga :-)
Ha ya, bolje igrati u jednom Zeljeznicaru ili Sarajevu nego li u Stokeu ili Hannoveru, jebi ga jacu historiju imaju i veci su klubovi pomenuti bosanski dvojac od ova dva tima! :lol: :lol: :lol:

Da znas kakve gluposti valjas pokrio bi se dekom preko glave i otiso na Otoku gledat mrtvog Olimpica.
PapeSusic

#4408 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by PapeSusic »

BHF_Manijak wrote:
Ha ya, bolje igrati u jednom Zeljeznicaru ili Sarajevu nego li u Stokeu ili Hannoveru, jebi ga jacu historiju imaju i veci su klubovi pomenuti bosanski dvojac od ova dva tima! :lol: :lol: :lol:

Da znas kakve gluposti valjas pokrio bi se dekom preko glave i otiso na Otoku gledat mrtvog Olimpica.
Hoces rec da je Sarajevo veci klub od Stokea ili Hannovera? Pa Hannover i Stoke za vikend prodaju ulaznica ko Sarajevo za 2 sezone :lol:

I Stoke i Hannover su mnogo, mnogo stariji od Sarajeva. Pa cak je i Wolfsburg osnovan koji mjesec prije bordo ekipe.
luckylaka

#4409 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

PapeSusic wrote:
burek_in_space wrote:

Da je 5 klasa iznad njega nebi igro u Ukrajini sa Stilicem dok se Ibricic bori za mjesto u Ligi Prvaka. :-)
Bio nekada za klasu iznad Ibre sada je dvije ispod
BHF_Manijak

#4410 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

PapeSusic wrote:
BHF_Manijak wrote:

Hoces rec da je Sarajevo veci klub od Stokea ili Hannovera? Pa Hannover i Stoke za vikend prodaju ulaznica ko Sarajevo za 2 sezone :lol:

I Stoke i Hannover su mnogo, mnogo stariji od Sarajeva. Pa cak je i Wolfsburg osnovan koji mjesec prije bordo ekipe.
Pa i jedan Wolfsburg napuni za 5 utakmica stadion koliko Lokomtiva za cijelu sezonu ili naprave transfera u visini koliko Lokomotiva ne napravi za 5 godina.
Smijesna ti je logika, da ne kazem glupa. Zato se drzi OlimpiCa a mani se poredjenja Misimovica sa Ibricicem, jer debeli zutokljunac nikad nece imati karijeru kakvu je imao Zvjezdan Mismovic. Kraj price. Kad debeli bude vodja jednog tima, onda dodji i javi mi se. Pod uslovom da taj tim nesto vrijedi, recimo da ajduk ne dolazi u obzir kao parametar. :zzzz:
Artest

#4411 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

pjanaaaa :lol: :lol: :lol:

i psovke zemi
PapeSusic

#4412 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by PapeSusic »

Artest wrote:pjanaaaa :lol: :lol: :lol:

i psovke zemi
sta bi brate?
shalla

#4413 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

Mrsko mi prekucavati tekst pa vam evo slika, dakle kao što smo i pretpostavljali, niko od nehljebovića sa platnog spiska saveza se nije udostojio da kontaktira Hajroviće da im objasni šta oni trebaju pokrenuti/uraditi da bi dobili sportsko državljanstvo/pasoš (šta već nemaju)...

Image
Generalbih

#4414 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Generalbih »

shalla wrote:Mrsko mi prekucavati tekst pa vam evo slika, dakle kao što smo i pretpostavljali, niko od nehljebovića sa platnog spiska saveza se nije udostojio da kontaktira Hajroviće da im objasni šta oni trebaju pokrenuti/uraditi da bi dobili sportsko državljanstvo/pasoš (šta već nemaju)...

Image
Ma znao sam da je do nasih govana u savezu jer kada sam zivio vani ako mi treba nesto iz ambasade to je da se ubijes iz razloga sto ih redovno nema na poslu a sto i ne zele da rade svoj posao.

Ljudi nas administracija na svim nivoima ubi. Uhljebili se i sta ih briga!
Arteta

#4415 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

Generalbih wrote:
shalla wrote:Mrsko mi prekucavati tekst pa vam evo slika, dakle kao što smo i pretpostavljali, niko od nehljebovića sa platnog spiska saveza se nije udostojio da kontaktira Hajroviće da im objasni šta oni trebaju pokrenuti/uraditi da bi dobili sportsko državljanstvo/pasoš (šta već nemaju)...

Image
Ma znao sam da je do nasih govana u savezu jer kada sam zivio vani ako mi treba nesto iz ambasade to je da se ubijes iz razloga sto ih redovno nema na poslu a sto i ne zele da rade svoj posao.

Ljudi nas administracija na svim nivoima ubi. Uhljebili se i sta ih briga!
Izgleda da je jedino rjesenje da se administracija duplo skrati i da im se plate duplo skrate.
frngla

#4416 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by frngla »

nemojte biti smiješni, kad neko želi da igra za reprezentaciju sam će tražiti rješenje (o.pa. pjanić), a kada neće, tražiti će izgovor ;-)
It_is_a_Leclerc

#4417 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

Eto ga. Rekao sam ja da taj mali Hajrović nešto strašno muti i laže, i to se pokazalo istinito.

Svaka čast našem savezu i igračima koji su pokušali učiniti sve da taj lik igra za BiH, ali dotični očito misli da je Messi, pa želi da mu "selektor sredi papire".

O bože, kakvih sve idiota ima..
north

#4418 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by north »

"Da, Emir Spahić i ja smo razgovarali sa Izetom Hajrovićem želeći mu pokazati da je dobrodošao u reprezentaciju BiH. Dugo smo razgovarali, objasnili mu sve procedure, a ostalo je bilo do njega. Da bi igrao za BiH mora promijeniti sportsko državljanstvo kao što su to uradili Begović, Pjanić i Mujdža, što smo mu i objasnili. Ostalo je bilo do njega, a on se odlučio ipak prihvatiti poziv Švicarske. Neka mu je sa srećom. Svako bira svoj put", kazao je Džeko, a ovim je očito i spuštena zavjesa na slučaj Hajrović.

Na osnovu ovoga, ako je zaista sve ovako, očigledno je da je dečko izabrao sam zbog toga što tako želi, a ne zato što ga je neko iz saveza zajebavao ili nešto slično....tako da na ovaj slučaj staviti kapak, ali upravo slučaj Begović je pokazao kad igrač nešto želi da onda to i uradi, a ne vaditi se kako nije do njega i kako bi on ustvari igrao za nas, ALI.....nema ali, ako hoćeš onda to jasno staviš do znanja selektoru i naciji i završiš posao, a ne cirkusati....
samo_ti

#4420 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by samo_ti »

DaBgda povrijedio ligamente koljena, a i meniskus mu napukao :D
Partijaner

#4421 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Partijaner »

Ma koga jebe, propasce ko onaj Jakupovic, poslije ce se kajat sto nije za nas zaigrao. Jbo ti te igrace koji se dvoume za koju ce repku igrati, imamo mi Stevu i Miralema za primjera koji nisu odugovlacili gdje ce igrati, zato pisam i njega i starog, izdajice mrtve.
Eborg

#4422 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Eborg »

Ko je Stevo, Stevanović? Pa on je odvijek igrao za BiH, ne možeš ga staviti u istu kategoriju sa Pjanićem koji nam je "prešao".
marschall

#4423 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by marschall »

dobro sad, mali je odlucio da igra za svajcarce.
umjesto da ga sad jedan po jedan pljujemo hajmo trazit uzroke umjesto razloge te njegove odluke...

on kao igrac i nije toliko bitan koliko repka.
sta da se ucini da nam se ovakve stvari vise ne desavaju?
Warashii

#4424 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Warashii »

Medunjanin, Misimovic, Spahic, Pjanic, Begovic su cist dokaz da ako neko zeli da igra za BiH reprezentaciju to i moze ali ako ne zeli dzaba i crveni sag pred njim prostrti.
Ko ne zeli ne mora a ko zeli doci.
poostar

#4425 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by poostar »

Samo jedno pitanje, who the fuck is Izet Hajrovic ? :D
Prosjecan igrac koji ima uspjeha u drugorazrednoj ligi, jos je preraon za kajanje :mrgreen:
Post Reply