Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
probook wrote:Ja se divim ljudima koji glume besplatne pokretne reklame za Krramar. Gledam danas jedan Audi naprijed drečavi plavi natpis kramar na rubu registracije, sa strane naljepnice i pozadi velika crna naljepnica na braniku (auto je bijelo) + drečava plava na registraciji
Porsche u SA isto kaci ofirno na sva auta koja odrzavaju.....ja sam im prije par god rekla da im saljem sva auta iz firme da sve vrate u 1bitno stanje ili fakturisem reklamu......rondali su i sve skinuli mrs
prijatelj kupio auto u kramaru, naravno okvir za tablice kramar..... odvezao u porsche na servis... odmah porscheov okvir
Bakir1 wrote:nekada je nipex imao tu politiku da sve aute koje kroce u njihov servis okiti svojim okvirima za tablice...
Beganovic u Zenici isto. Sluzbena auta koja su isla tamo na servis, vrate se sa okvirom tablica sa natpisom Beganovic, plus nazad jedna plava naljepnica sa njihovim imenom.
Sva su se takva vratila sa servisa osim mog.
ja kada sam u nipexu trazio svoje okvirove kaze bacili u smece, reko kojim pravom, kaze poslovna politika, e dobro reko 15% od servisa off poslovno
bilo je povuci potegni ali drskost na nivou....
Evo jedno iskustvo kod Kramara, ali i kod Dalmi. Pretpostavljam da je ista situacija sa drugim auto kucama.
Nasao auto na OLX, kontaktiram auto kucu i ispostavi se da je otislo bas jutros ili prije dva dana, zavisi kako koje. Uglvnom svako koje pitam da se cini dobar deal je upravo otislo. U ponudi imaju 5 slicnih auta ali u stvari na stanju imaju samo dva od tih pet. Naravno ta dva sto imaju su najlosija od opreme, godine i kilometraze.
Poslije sam pogledao kad su objavljeni ti oglasi i vecinom su po par mjeseci stari. Oglas iz Marta ali eto bas jutros otislo. Znaci to je mozda prodano davno ali nece da updatuju da se cini da imaju vise auta te da popune vise rezultata na OLX. Nakon par dana i dalje ta vozila stoje kao dostupna.
Izgubio par dana uporedjujuci cijene auta po OLX koja ne postoje.
Gledaj njihovu stranicu. Ja sam gledao njihovu stranicu, auto koje me interesovalo bilo je "u dolasku" na njihovoj stranici i fakat je bilo u dolasku.
Ako nadjes neko auto da te interesuje telefon u ruke i nazoves. Kakav OLX kakvi bakraci, cudi me da oni tu uopste azuriraju.
Sjetih se kad sam ja bio tamo (u Sarajevu u salonu), navratio usput, raspitivao se za auto koje me interesovalo, on je isto prvo provjerio na stranici.
ado-šampion wrote:Gledaj njihovu stranicu. Ja sam gledao njihovu stranicu, auto koje me interesovalo bilo je "u dolasku" na njihovoj stranici i fakat je bilo u dolasku.
Ako nadjes neko auto da te interesuje telefon u ruke i nazoves. Kakav OLX kakvi bakraci, cudi me da oni tu uopste azuriraju.
Sjetih se kad sam ja bio tamo (u Sarajevu u salonu), navratio usput, raspitivao se za auto koje me interesovalo, on je isto prvo provjerio na stranici.
Ja sam prvi put cuo za Kramara prije par dana. Ne bi ni znao da postoje da nije OLX. U vecini slucajeva prodavaci azuriraju OLX bolje nego vlastitu stranicu. Razlog je da na njihovoj stranici i ne dolazi niko, vecina prometa je preko OLX pa cemu je azurirati onda. Mozda u Kramara nije tako te vecina prometa im dolazi direktno ali ja prvo biram auto a onda kod kog je auto koje mi odgovara od tog cu ga i kupiti. Totalno mi je nebitno jel Kramar, Dalmi ili neko treci ako imaju auto koje mi treba.
Prilikom pregleda auta u kramaru, klima ne radi, kaze samo treba napuniti. Koja je garancija na to, kaze pregledano u nasem servisu, ako niste sigurni imate ovo euroherc osiguranje. Kupljeno oaigurano auto, te ustanovljeno da je hladnjak klime pukao. Zovi kramar, vele da se obrati euroercu. Euroherc opet da je "fizicki" kvar i da ne pokriva osiguranje. -800KM za popravku hladnjaka
Da samo treba napuniti napunili bi oni, al' dobro je to kako su znali drugi proći, iako standardan sistem zavale i petljanja, da je bio psihički kvar onda bi popravljali
mobsterc wrote:Prilikom pregleda auta u kramaru, klima ne radi, kaze samo treba napuniti. Koja je garancija na to, kaze pregledano u nasem servisu, ako niste sigurni imate ovo euroherc osiguranje. Kupljeno oaigurano auto, te ustanovljeno da je hladnjak klime pukao. Zovi kramar, vele da se obrati euroercu. Euroherc opet da je "fizicki" kvar i da ne pokriva osiguranje. -800KM za popravku hladnjaka